Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

geçmiş olsun ya kendine dikkat et bak inşallah sağlıklı embriyon gelir transfer olursan sağlıklı ol. nane limona devam sonuna kadar :)
Insallah canim ama aralikta anca giderim kardesim askere gidecek ablasi onu yolcu etmeden gitmem biyere
Dua edinde dogu cikmasin aslinda hakkinda hayirlisi olsun

Insallah canim ama aralikta anca giderim kardesim askere gidecek ablasi onu yolcu etmeden gitmem biyere
Dua edinde dogu cikmasin aslinda hakkinda hayirlisi olsun
hayırlısıyla gidip gelsin inşallah zeynep . neresi hayırlı ise oraya gitsin inşallah. Rabbim yardım etsin

ben ablası yaşındayım canım 27 :) bu bebek mevzusu olmasa yaşa hiç takılmam ama artık zaman dursun istiyorum
Aynen canim iki yil sonra otuzuma giricem daha dun yirminci yasimi kutluyorduk esimle yillar ne cabuk gecti aslinda biseyi bekleyince zor geciyor ama arkaya bakinca kotu oluyo insan ama napalim Allah bizede boyle kader yasamayi nasip etmis beterin beteri var

Cnm Allah büyüktür, ben Memorial genetikçisi Cumhur bey ile görüştüm, şansı %4 olan hastalarım bile bebek sahibi oldu. Allah'tan ümit kesilmez dedi. Bizim için çok zor ama ne yapalım Allah bizi sağlığımız ile sınamasın inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.
Merak ettiğim birşey var, eşinin annesinin kaybı olmuş mu hiç? Ablasının gözleri kromozomsal sebebten mi Görmüyor Muş?

Bende 27,5 yaşındayım kızlar. Benim hikayemde 1 ayda hamile kaldım. Allah'a Şükürler olsun kusmak dışında hiç problemim yoktu. Bütün testlerim temizdi. Ama Ayrıntılı ultrasonda Bebekteki anomaliler farkedildi ve amniyosentez yapıldı. Sonuç malum. Gebeliğim sonlandırıldı.

Sonrası karanlık işte. Allah Gücünü verdi. Pes etmeden devam edicez. Allah'ım çok arattırmaz inşallah yarabbim. Bizde mucizemizi yazarız inşallah.

Öyle canım . Rabbin hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin hepsini unuturuz inş. Kaç yıllık evlisin sen benim ikinci senem

Sanki kendi hikayemi okudum bu kadar aynı olur

Öyle canım . Rabbin hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin hepsini unuturuz inş. Kaç yıllık evlisin sen benim ikinci senem
8 yillik evliyim canim 19 yasimdan beridir ugrasiyorum evliligimin 3.ayindan sonra cocuk istedik ama olmadi iste bissuru test ten sonra esim varikosel ameliyati oldu 3 asilama 4 tup bebek bissuru ovulasyon takibi derken bu gunlere geldik iste benim icin yolun sonu geldi artik halim kalmadi ugrasacak ne maddi ne manevi

bence şuan gücün olmalı canım. çünkü artık sorunu biliyorsun ve bence bebeğine yaklaştın sakın pes etme.

Oyle diyorsunda hep yipranan ben oldum bak bagisiklik sistemim yine coktu azicik soguklar geldi diye grip oldum dengem bozuldu o kadar igne ilac normal
zaten sonuc iyi cikarsa ne ala ama sorun cikarsa kalan embriyolarda artik benden bu kadar
kendimi dusunmem lazim artik
aileyi aile yapan cocukmudur sadece once bu dusunceyi kafamizdan silmemiz lazim

Canlarım hem evlilik yönünden hem yaş yönünden belkide bu topiğin ablası benim:))on yedi yıllık Evliyim otuz altı yaşındayım nasip bu zamanaymış diyorum düşükler vs ismimdende anlaşıldığı üzre panik atak oldum antidepresan kullandım yıllarca hoş şimdi de kullanıyorum:))yıllar yıllar geçti bebek düşünmek için tüp yapmak için hepimiz için Hakkımızda hayırlısı olsun olmassada Dünya'nın sonu değil ve hayatta herşey çocuk demek değil Allah nasip ettiyse olucak

[QUstnbull, post: 42850054, member: 386067"]Cnm Allah büyüktür, ben Memorial genetikçisi Cumhur bey ile görüştüm, şansı %4 olan hastalarım bile bebek sahibi oldu. Allah'tan ümit kesilmez dedi. Bizim için çok zor ama ne yapalım Allah bizi sağlığımız ile sınamasın inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.
Merak ettiğim birşey var, eşinin annesinin kaybı olmuş mu hiç? Ablasının gözleri kromozomsal sebebten mi Görmüyor Muş?[/QUOTE]
Bir bebeği doğduktan sonra ölmüş. Ablasının da gözlerinin görmemesinin nedeninin genetikçi büyük ihtimalle kromozom eksikliğine bağladı. Küçükken götürdükleri doktorlar doğuştan demişler. Kanalları kurumuş felan demişler. Kayınvalidem tam da hatırlamıyor ne dediklerini. Sanırım geç kabullenmiş geç götürmüşler doktora. Ayrıntıları hatırlamıyor. 40 yaşında görümcem.
iyi dileklerin için teşekkür ederim

Tabi ki değil önemli olan senin sağlığın herkesin çocuğu olmak zorunda değil. sen çok emek vermissin nedeni bulunup da tam yaklamışken inşallah olur. tabi ki inşallah bu sefer bulunsun ama bulunmazsa da kendini topla uzunca ara ver tekrar dene . zatn sende ara verip dinlenince tekrar denemek istersin.

Tabiki de öyle hayat çocuk değil ama gücümüz yetene kadar uğraşıyoruz işte. Bende şuan doktora gitsem kesinlikle antideprasana başlar çok kötüyüm biliyorum ama gitmiyorum. Allah sana güç versin inş ben bu sefer olacağına inanıyorum

doğru canım
5 yıl ara verdim ve 4. denemem oldu hayırlısı olsun artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…