- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.761
ay allahım yardım etsin ya çok zor bir acıhttp://www.haberturk.com/gundem/haber/1135325-kazada-olen-ikiz-bebek-son-yolculuguna-ugurlandi
ALLAH NE VERİRSE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜSÜNÜ VERSİN
Annesinin düşüğü var 1 tane. Eşimin abisi sağlıklı. eşim taşıyıcı. Yani bizim sağlıklı gebelik ihtimali 8 de 2 dedi doktor. Nasip. Eşim korkuyor sağlıksız bebek olur diye. İnsan ne yapacağını bilemiyor. dr lara da tam güvenemiyorum. Herşey para her şey ilaç merkezli.Ferda inşallah canım benim bekliyoruz heyecanla yarın bölünmeye başlayacaklarmış dokuz tanesi gitmiş kaldı yirmi beşinci güne bakalım kaç kalacak bir garip yolcu ilk pgt denemen miydi canım bizimde ilk bakalım artık İlkin de tutmama ihtimali oluyor işte Allah bilir yani şöyle sağlıklı çıkacak mı bekliyorsun sağlıklı çıksada tutacak mı sonrası düşecek mi garantisi yok yani Dr da söyledi böyle diye bize benimde eşimde kromozom on üç dört Arasında Parça Değişimi bizede dendi ablası annesi vs bakılsın diye bişey sorucam peki annesi düşük yapmışmı zamanında benim kayınvalde kayınpeder hayatta değiller ama yedi düşük yapmış kayınvalidem sonra dört çocuğu olmuş eşim sonuncu bilmiyorum kayınvalde de problem varmıydı ama sonra sağlıklı dört çocuk nasıl oldu diğer üç görümcemden de birinin çocuğu olmamış düşük mü yapmış aldırmış mı öyle diyolar o da hayatta değil bende merak ediyorum hep birinden geçmiştir ama dimi bu genetik olayı
Bir bebeği doğduktan sonra ölmüş. Ablasının da gözlerinin görmemesinin nedeninin genetikçi büyük ihtimalle kromozom eksikliğine bağladı. Küçükken götürdükleri doktorlar doğuştan demişler. Kanalları kurumuş felan demişler. Kayınvalidem tam da hatırlamıyor ne dediklerini. Sanırım geç kabullenmiş geç götürmüşler doktora. Ayrıntıları hatırlamıyor. 40 yaşında görümcem.[QUstnbull, post: 42850054, member: 386067"]Cnm Allah büyüktür, ben Memorial genetikçisi Cumhur bey ile görüştüm, şansı %4 olan hastalarım bile bebek sahibi oldu. Allah'tan ümit kesilmez dedi. Bizim için çok zor ama ne yapalım Allah bizi sağlığımız ile sınamasın inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.
Merak ettiğim birşey var, eşinin annesinin kaybı olmuş mu hiç? Ablasının gözleri kromozomsal sebebten mi Görmüyor Muş?
Arkadaslar sizlerin psikolojisini çok iyi anliyorum.insan başka şey düşunemiyor.ilk bebegime iki bucuk yil sonra hamile kaldim asilama ile normal dogdu 23 yasindaydim ve bebek gorunce aglamaya basliyordum hamile kalmadan sonra uzun yillar bebek dusunmedim geçen yila kadar tekrar ilk asilamada oldu tedavisiz aşilama ikisi de ve biz şok olduk 14 yil sonra tek gen hastasi oldugumuzu oğrendik bebegim yaşamadi Allah herseyin hayirlisini versin .Hep hayirlisi için dua edin.Şimdi de PGT icin ugrasacagiz mutasyon sonuçlari gelirse Allah isteyen herkese bebek versin Insallah
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1135325-kazada-olen-ikiz-bebek-son-yolculuguna-ugurlandi
ALLAH NE VERİRSE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜSÜNÜ VERSİN
Çok geçmiş olsun ya yaz gribi de daha kötü oluyornasılsınız kıslar öldürdü beni bu gripçok fenayım
Yumurta çok toplaninja oluyor panikli ama ne yapilir bilmiyorum hiç doktor başka birşey deme di miİnşallah canım ya içiyorum artık bol bol ama pko olsam önceden belli olmazmıydı hiç denmedi bana öyle birşey seninde başına gelmişmiydi böyle bişey
Evet canim her tedavimde bende senin gibi oldum 2sefer catlatma ignesi yapildiki geride kalan yumurtalarda catlasin sislik yapmasin diye ama pkolu oldugum icin bir hafta felan cektim yani o agriyi ama takma kafana geciyoİnşallah canım ya içiyorum artık bol bol ama pko olsam önceden belli olmazmıydı hiç denmedi bana öyle birşey seninde başına gelmişmiydi böyle bişey
Tesekkur ederim evet cok fenaÇok geçmiş olsun ya yaz gribi de daha kötü oluyor
Evet canim eger gecmezse aslinda mide bulantisi kusma bas donmesi ve idrara hic cikamama olursa o zaman sıkıntı gercekten ama senin pkon yoksa endiselenme gecer iki uc guneBol Sıvı almamı söyledi canım ben dedim internet okuyorum böyle su birikimi yaşayanlar varmış dedim su çekiyorlarmış fln dedim yok dedi daha değil dedi yani uzun sürerse sanırım oluyor onu demek istedi idrarla atıcaksın dedi
hoşbulduk canım.. yok şu an hamile değilim.. dondurduk temiz embriyoyu.. rahmin hazırlanmasını bekliyoruz.. histerskopi falan..umut88 Hoşgeldin, cgh de pgtnin bir yöntemi. Şuan hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?