Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Annesinin düşüğü var 1 tane. Eşimin abisi sağlıklı. eşim taşıyıcı. Yani bizim sağlıklı gebelik ihtimali 8 de 2 dedi doktor. Nasip. Eşim korkuyor sağlıksız bebek olur diye. İnsan ne yapacağını bilemiyor. dr lara da tam güvenemiyorum. Herşey para her şey ilaç merkezli.

Arkadaslar sizlerin psikolojisini çok iyi anliyorum.insan başka şey düşunemiyor.ilk bebegime iki bucuk yil sonra hamile kaldim asilama ile normal dogdu 23 yasindaydim ve bebek gorunce aglamaya basliyordum hamile kalmadan sonra uzun yillar bebek dusunmedim geçen yila kadar tekrar ilk asilamada oldu tedavisiz aşilama ikisi de ve biz şok olduk 14 yil sonra tek gen hastasi oldugumuzu oğrendik bebegim yaşamadi Allah herseyin hayirlisini versin .Hep hayirlisi için dua edin.Şimdi de PGT icin ugrasacagiz mutasyon sonuçlari gelirse Allah isteyen herkese bebek versin Insallah

Bir bebeği doğduktan sonra ölmüş. Ablasının da gözlerinin görmemesinin nedeninin genetikçi büyük ihtimalle kromozom eksikliğine bağladı. Küçükken götürdükleri doktorlar doğuştan demişler. Kanalları kurumuş felan demişler. Kayınvalidem tam da hatırlamıyor ne dediklerini. Sanırım geç kabullenmiş geç götürmüşler doktora. Ayrıntıları hatırlamıyor. 40 yaşında görümcem.
iyi dileklerin için teşekkür ederim[/QUOTE]

Anladım, canım Allah hayırlısını nasip etsin hepinize inşallah. 40 sene evvel tespit edilememesi normal. Napalım kaderimizi yaşayacağız.

Geçmiş olsun cnm, maalesef hepimiz aynı durumdayız. Siz bebeğinizi doğduktan sonramı kaybettiniz? Hastalığınız ne? Ikiniz Birden mi taşıyorsunuz? Çok sordum galiba kusura bakma

Eastnbull biz ikimizde tasiyiciyiz tek gen hastaligi Yuzde yirmibes hastalik ihtimali var. 1. bebek normal oldu sukurler olsun ikinci hasta dogdu ve öldü.Biz ikinci bebek olana kadar tek gen tasiyicisi olfugumuzu bilmiyorduk .şok olduk Allah hepimize yardim etsin insallah .Isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin

Kızlar opudan sonra karnında şişlik olan oldumu çok yumurta toplamında oluyormuş bugün Dr a sordum dört beş litre su iç dedi netten okuyorum Karnı ciğeri su toplayanlar oluyormuş acaba öylemi oldum korkuyorum nasıl geçicek bu hazımsız gibi karnımın şişliğinden rahatım yok Ağrım sızım yok Allah'a şükür su toplasa başka belirtiler olur değil mi Zeynep sanada geçmiş olsun CNm Allah beterinden korusun

Sagol panikli arkadasim
korkma bisey olmaz bol bol su ic ve tuvalete çık tuz kesinlikle tuketme sislik inene kadar
evet yumurta cok toplandigindan oluyor sendede pko var demekki

İnşallah canım ya içiyorum artık bol bol ama pko olsam önceden belli olmazmıydı hiç denmedi bana öyle birşey seninde başına gelmişmiydi böyle bişey

İnşallah canım ya içiyorum artık bol bol ama pko olsam önceden belli olmazmıydı hiç denmedi bana öyle birşey seninde başına gelmişmiydi böyle bişey
Yumurta çok toplaninja oluyor panikli ama ne yapilir bilmiyorum hiç doktor başka birşey deme di mi

Bol Sıvı almamı söyledi canım ben dedim internet okuyorum böyle su birikimi yaşayanlar varmış dedim su çekiyorlarmış fln dedim yok dedi daha değil dedi yani uzun sürerse sanırım oluyor onu demek istedi idrarla atıcaksın dedi

Evet canim her tedavimde bende senin gibi oldum 2sefer catlatma ignesi yapildiki geride kalan yumurtalarda catlasin sislik yapmasin diye ama pkolu oldugum icin bir hafta felan cektim yani o agriyi ama takma kafana geciyo

Evet canim eger gecmezse aslinda mide bulantisi kusma bas donmesi ve idrara hic cikamama olursa o zaman sıkıntı gercekten ama senin pkon yoksa endiselenme gecer iki uc gune

arkadaşlar mrb herkese, günaydınlar.. benimde 2 düşüğüm oldu maalesef.. bu yüzden doktor cgh önerdi.. yaptırdık iyi ki yaptırmışız.. 3 embriyomdan sadece 1 tanesi normal çıktı.. büyük ihtimal düşüklerim de kromozomlardan kaynaklı.. aslında eşim de ben de kromzom testi yaptırdık normal çıktı ama birleşince sıkıntılar çıkabiliyormuş.. keşke ilk tedavimde yaptırsaymışım.. naçizane tavsiyem özellikle düşükleriniz varsa ve bir sebep bulunamıyorsa cgh muhakkak yaptırın.. pgt yönteminde 9 kromozoma bakılıyormuş. ben cgh yaptırdım 46 kromozoma da bakıldı.. evet %5 yanılma payı da varmış ama yapacak bir şey yok en azından elimizden bu geliyor bunu yaptıralım. rabbim isteyen herkese versin inş. o kadar zor ki bu süreçler rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…