Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah guzEl haberlerini aliriz

Evet canım şimdi netten baktım array yöntemiymiş bizimde böyle olucak ama genelde hastaneler array Çalışıyor diye biliyorum

canım maşallah büyümüş ikizlerin ALLAH sağ salim kucağına almayi nasip etsin kuzulrının cinsiyetleri ne sağlıklı hayırlı evlat olur lar inşallah

Ferdacım yirmiside gayet güzel istediğimiz gibi gidiyor diyorlar salı Gününe belli olucak kalanlar sonra genetiğe gidecek asıl o zaman başlayacak Heyecanlı bekleyiş bakalım hayırlısısenin durumun ne canım seninde bir gebeliğin sonlanmış değilmişimdi nasıl bir tedavi olucak

hadi bakalım hayırlısı kesin sağlıklı çıkar hiç merak etme. evet maalesef benim 20 haftalık gebeliğim sonlandırıldı sonrada eşim ve bende taşıyıcılığı öğrendik . şuan beklemedeyim canım pgt ye cesaret edip başlayamadım henüz napcam bilmiyorum.

İnşallah kızlar hayırlısı ne ise o olsun Ferda hiç kolay değil canım yaşadığın Allah göstermesin bir daha biraz kendini toparladıktan sonra pgt deneyin sizde inşallah zamanı vardır seninde insan artık Herşeyden korkuyor ben bile kaç yıl sonra deneyebildim cesaretimi toplayıp pgt de en azından içiniz rahat olur normal düşünmeye korkuyor insan bunları yaşadıktan sonra tekrar olur diye

evet arkadaşım çok zordu hala rüyalarıma giriyor herşey çok güzel hamileyim derken böyle birşeyin rabbim kimseye vermesin. eşim birkere daha doğaldan yana %75 büyük şans diyor ama ben korkuyorum , ama burada seçkin arkadaşımızında tek gen hastalığı var onun ilk çocugu sağlıklı ikinci de fark etmişler kafamda karışmıyor değil. benim için en iyisi pgt yada doğal karar vermeden önce psikolojimi düzeltmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…