Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım maşallah büyümüş ikizlerin ALLAH sağ salim kucağına almayi nasip etsin kuzulrının cinsiyetleri ne sağlıklı hayırlı evlat olur lar inşallah
saol cnm ınsaşşah hayırlısı ıle kucagımıza alırıız .. ikiiside kız cnmm :) sen nasılsın nasıl gıdıoo hamilelikk cınsıyet belli mii

Siz bilirsiniz tabi ama riske atmayın bence sonu hayal kırıklığı olmasın insan çok yıpranıyor bizede yüzde elli demişlerdi normali ama insan bile bile de düşünemiyor

saol cnm ınsaşşah hayırlısı ıle kucagımıza alırıız .. ikiiside kız cnmm :) sen nasılsın nasıl gıdıoo hamilelikk cınsıyet belli mii
Oo ayyy ne guzel iki kiz masallah onlara .Iyiyim canım şimdilik iyi gidiyo şükür bnmde kısmet olursa kızım olacak Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

Oo ayyy ne guzel iki kiz masallah onlara .Iyiyim canım şimdilik iyi gidiyo şükür bnmde kısmet olursa kızım olacak Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
maşallah valla büyümüş kocaman olmuş kuzu.
ayyy demek kızın olacak.hadi sağlıkla zamanında gelsin inşallah prenses.
kendine ve kızına iyi bak.hayırlısı ile zamanında kavuşalım inşallah yavrularımıza.
öpüyorummm cnmmm

kızlar günaydın nasılsınız. zeynepten sonra bende çok kötü grip oldum çok kötüyüm panikli senin embriyolarla ilgili bugün haber vereceklerdi dimi?

Geçmiş olsun Ferda canım on iki embriyomuz olmuş bugüne kalan dördünü genetiğe gönderdik bugün gerisini dondurduk hayırlı haberler alırız inşallah yalnız bugün kanamam gelmiş ilk günler bile çok azdı şimdi fazla şişkinliğimde geçmemişti Dr U Aradım yokmuş bana geri dönecek ne olabilir ki korku girdi içime

Dr Um aradı normalmiş kanama ve Şişliğin sürmesi amannn vallahi insan Herşeyden tırsıyor artık birde benim gibi evhamlıysan offf Allah beterinden korusun

sagol panikli. kanamanın normal olmasına sevindim. neden 4 adet gönderdiniz maddi açıdan mı yoksa doktor mu öyle onerdi

Translakasyonlarda ilk etapta dört gönderiyoruz dedi Dr yani Dr öyle uygun gördü kaç derlerse gönderecektik canım emriyo başına 500 dolar dediler 6milyar verdik bir buçukta dondurmaya verdik maddi Açıdan da zor tabi para bir şekilde bulunur da Allah sonumuzu hayır etsin artık biz raporda alamadık 5milyar ilaç tahlil vs 5 milyarda hastaneye verdik Öncesinde

avatarın hayırlı olsun :) bu pgt çok masraflı bir tedavi ya allah bizlere güç versin ilk seferde olmazsa üst üste denemeye güç kalmıyor. siz nere yaptırıyorsunuz tedaviyi

Çok tatlı dimi bebişler foto koymayı becerebildim de yine istediğim gibi olmadı aktif üye Yazılan yere nasıl yazacam Yazıyı antalya vitalede canım doktorum kemal Özgür çok şükür memnun kaldık Herşeyden istanbul nesiller genetikle çalışıyorlar buraya birbuçuk mesafe uzağım siz nerdesiniz olursa nereyi düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…