- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.801
saol cnm ınsaşşah hayırlısı ıle kucagımıza alırıız .. ikiiside kız cnmm :) sen nasılsın nasıl gıdıoo hamilelikk cınsıyet belli miicanım maşallah büyümüş ikizlerin ALLAH sağ salim kucağına almayi nasip etsin kuzulrının cinsiyetleri ne sağlıklı hayırlı evlat olur lar inşallah
ayy gözlerim yaşarıyor ya böyle güzel haberleri okudukça.. Rabbim ömrünü uzun etsin sağlıkla mutlulukla büyütsünler inşallah...arkadaşlar geçen akşam tv de seyrettim bu da haberin linki bir bakın isterseniz pes etmek yok bizim de olacak inşallah.
http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/10/03/diyar-mucizesi
amin inşallah bende cok sevindim kolay degil tam 12 kere denemişayy gözlerim yaşarıyor ya böyle güzel haberleri okudukça.. Rabbim ömrünü uzun etsin sağlıkla mutlulukla büyütsünler inşallah...
Evet canım aynen öyle .Siz bilirsiniz tabi ama riske atmayın bence sonu hayal kırıklığı olmasın insan çok yıpranıyor bizede yüzde elli demişlerdi normali ama insan bile bile de düşünemiyor
Oo ayyy ne guzel iki kiz masallah onlara .Iyiyim canım şimdilik iyi gidiyo şükür bnmde kısmet olursa kızım olacak Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.saol cnm ınsaşşah hayırlısı ıle kucagımıza alırıız .. ikiiside kız cnmm :) sen nasılsın nasıl gıdıoo hamilelikk cınsıyet belli mii
maşallah valla büyümüş kocaman olmuş kuzu.Oo ayyy ne guzel iki kiz masallah onlara .Iyiyim canım şimdilik iyi gidiyo şükür bnmde kısmet olursa kızım olacak Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.
sagol panikli. kanamanın normal olmasına sevindim. neden 4 adet gönderdiniz maddi açıdan mı yoksa doktor mu öyle onerdiGeçmiş olsun Ferda canım on iki embriyomuz olmuş bugüne kalan dördünü genetiğe gönderdik bugün gerisini dondurduk hayırlı haberler alırız inşallah yalnız bugün kanamam gelmiş ilk günler bile çok azdı şimdi fazla şişkinliğimde geçmemişti Dr U Aradım yokmuş bana geri dönecek ne olabilir ki korku girdi içime
avatarın hayırlı olsun :) bu pgt çok masraflı bir tedavi ya allah bizlere güç versin ilk seferde olmazsa üst üste denemeye güç kalmıyor. siz nere yaptırıyorsunuz tedaviyiTranslakasyonlarda ilk etapta dört gönderiyoruz dedi Dr yani Dr öyle uygun gördü kaç derlerse gönderecektik canım emriyo başına 500 dolar dediler 6milyar verdik bir buçukta dondurmaya verdik maddi Açıdan da zor tabi para bir şekilde bulunur da Allah sonumuzu hayır etsin artık biz raporda alamadık 5milyar ilaç tahlil vs 5 milyarda hastaneye verdik Öncesinde
sizde ki sorun neydi sizde mi pgt yaptıracaksınızÇok zor ya allh hepimize yardım etain psikoloji bitiyor her seferinde umut gidiyor ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum
Ya hayır pko var yumurta çatlatma iğnesi oluyorum bensizde ki sorun neydi sizde mi pgt yaptıracaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?