Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar sizce ?? Test mi yanlış acaba ??

Eklentiler

• image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 40
evet çok şekerler . ay bende bilmiyorum onu yazmayı ben istanbuldayım burda bayağ merkez var ama henüz hüç biri ile görüşmedim. aklımdaya umut tüp bebek yada yüzyıl hastanesi var yüzyıl hastanesi volkan baltacı ile çalışıyormuş

Panikli canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bizimde bugün 3. Evlilik yıldönümümüz. Bebeğim karnındayken hayal kuruyordum 3. Yılımızda 3 kişi olacağız falan diye. Dünde bir tanıdık benim doğum yaptığım hastanede doğum yaptı. Heryer Süs püs neşe kahkaha bebek sesi. Kendimi çok zor tuttum.
Baya doluyum anlıcağınız. Allah bizede nasip eder inşallah ya

aa nolduki kaçırdım galiba düşükmü yaptın canım

öncelikle evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım . bende senin gibi düşünmüştüm evlilik yıldonumumuzde bebeğimizde olacak diye ama olmayınca olmuyor işte bize düşen sabr etmek

Mart Ayında 6 aylık gebeliğim sonlandırıldı canım yinede bin şükür halimize diyorum.
ayyy ayyy ne diyim canım rabbim tekrar nasip etsin çok zor eminim ama daha çok yenisiniz
sözün bittiğ yet hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…