- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.821
anladım canım sen normal tüp bebek yaptıracaksınYa hayır pko var yumurta çatlatma iğnesi oluyorum ben
ben 2. tedavımde hamıle kaldım cnmm ... ıkısı farklı yerlerde oldu tedavımmHamile olan arkdaşlar hayırlı olsun bebekleriniz ilk denemeyle mi hamile kaldınız inşallah
evet çok şekerler . ay bende bilmiyorum onu yazmayıÇok tatlı dimi bebişler foto koymayı becerebildim de yine istediğim gibi olmadı aktif üye Yazılan yere nasıl yazacam Yazıyıantalya vitalede canım doktorum kemal Özgür çok şükür memnun kaldık Herşeyden istanbul nesiller genetikle çalışıyorlar buraya birbuçuk mesafe uzağım siz nerdesiniz olursa nereyi düşünüyorsunuz
hiç sanmıyorum onların sebep olacağına ama yanlış birşey söylemek istemem. bayag da koyu çıkmış çizgi bir kan ver bence hemenEstrofemle progestan kullanıyorum o sebep olur mu acaba
ay ne güzel ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben 2. tedavımde hamıle kaldım cnmm ... ıkısı farklı yerlerde oldu tedavımm
inşallah cnm.... darısı sızlere en kısa zmanda inş. dua edıyorumm hep hepimizeeeeay ne güzel ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Nerde tedavi oldun canım 2. Yi.. Hayırlısıyla kucağına al inşallah darısıda başımızaaainşallah cnm.... darısı sızlere en kısa zmanda inş. dua edıyorumm hep hepimizeeee
amin canım inşallah çok sapol bende kendime derken herkese toptan dua ediyoruminşallah cnm.... darısı sızlere en kısa zmanda inş. dua edıyorumm hep hepimizeeee
aa nolduki kaçırdım galiba düşükmü yaptın canımPanikli canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bizimde bugün 3. Evlilik yıldönümümüz. Bebeğim karnındayken hayal kuruyordum 3. Yılımızda 3 kişi olacağız falan diye. Dünde bir tanıdık benim doğum yaptığım hastanede doğum yaptı. Heryer Süs püs neşe kahkaha bebek sesi. Kendimi çok zor tuttum.
Baya doluyum anlıcağınız. Allah bizede nasip eder inşallah ya
Mart Ayında 6 aylık gebeliğim sonlandırıldı canımaa nolduki kaçırdım galiba düşükmü yaptın canım
öncelikle evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım . bende senin gibi düşünmüştüm evlilik yıldonumumuzde bebeğimizde olacak diye ama olmayınca olmuyor işte bize düşen sabr etmekPanikli canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bizimde bugün 3. Evlilik yıldönümümüz. Bebeğim karnındayken hayal kuruyordum 3. Yılımızda 3 kişi olacağız falan diye. Dünde bir tanıdık benim doğum yaptığım hastanede doğum yaptı. Heryer Süs püs neşe kahkaha bebek sesi. Kendimi çok zor tuttum.
Baya doluyum anlıcağınız. Allah bizede nasip eder inşallah ya
ay inan ki çok sevindim zeynep ya . transfer ne zaman olacakkıslarrrr Allaha şükürler olsun 3 embriyomdan 1 tanesi temiz çıktı
ayyy ayyy ne diyim canım rabbim tekrar nasip etsin çok zor eminim ama daha çok yenisinizMart Ayında 6 aylık gebeliğim sonlandırıldı canımyinede bin şükür halimize diyorum.
yaaa canım benim sonunda yüzüm güldüay inan ki çok sevindim zeynep ya . transfer ne zaman olacak
aaa neden ki ? ay bu arada bende çok fena grip oldum sen iyileştin miyaaa canım benim sonunda yüzüm güldü
aralıkta inşallah 1 ay antibiyotik kullanmam lazımmış
bilmemki canım bi enfeksiyon gördü galiba rahimdeaaa neden ki ? ay bu arada bende çok fena grip oldum sen iyileştin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?