- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.841
öncelikle evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım . bende senin gibi düşünmüştüm evlilik yıldonumumuzde bebeğimizde olacak diye ama olmayınca olmuyor işte bize düşen sabr etmek
Âmin canım âmin inşallah. Hepimizin hakkında Hayırlısı. Senin neydi canım sorun?ayyy ayyy ne diyim canım rabbim tekrar nasip etsin çok zor eminim ama daha çok yenisiniz
sözün bittiğ yet hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda
sağol canım iki gündür burnum havuç gibi oldubilmemki canım bi enfeksiyon gördü galiba rahimde
hadi ya çok zor geçiyo Allah şifa versn ben daha öksürüyorum
hepimiz yaşadık canım ne sıkılması sen daha zorunu yaşamıssın canım benimSağol cnım, aynen öyle. Daha büyük ne olabilir diyorum eşim kızıyor. Isyan etmiyorum, hiç etmedim. Ama kalbim çok ağrıyor. Dün öyle kötü oldum ki o hastaneden ben ve bütün ailem ağlaya ağlaya çıktık. Dünki insanların Mutluluğu sevincini kıskandım. Neyse çok doluyum sıkmamayım Canını seninde
önemli sorunumuz yok ama 8 yıldır uğraşıyorum s4. denemem ve 3 embriyodan 1 tanesi temiz çıktı bir umut işte sevinip duruyorumÂmin canım âmin inşallah. Hepimizin hakkında Hayırlısı. Senin neydi canım sorun?
oo burun havuç yanak domates dudak uçuktan dolayı patatessağol canım iki gündür burnum havuç gibi oldu
aynı şeyleri bende yaşadım canım çok iyi anlıyorum seni benim gebeliğimde 20 haftalık sonlandırıldı ama yapacak hiçbirşey yok. benimki de haziranda sonlandırıldı fakat birtürlü atlatamadım sadece sabetmek için çabalıyorumSağol cnım, aynen öyle. Daha büyük ne olabilir diyorum eşim kızıyor. Isyan etmiyorum, hiç etmedim. Ama kalbim çok ağrıyor. Dün öyle kötü oldum ki o hastaneden ben ve bütün ailem ağlaya ağlaya çıktık. Dünki insanların Mutluluğu sevincini kıskandım. Neyse çok doluyum sıkmamayım Canını seninde
ay aynen manav gibi oldum yaaaoo burun havuç yanak domates dudak uçuktan dolayı patates
hepimiz yaşadık canım ne sıkılması sen daha zorunu yaşamıssın canım benim
bende hiç unutmam her tüp bebek için hastaneye yattığımda saygısız vicdansız hastane çalışanları odama bebek yatağı koyuyorlardı bende boş boş ona bakar ağlar iç geçirirdim
yaşadığımız şeyler çok zor yaşamayan bilemez
ama şuda var ben bundan önceki topikte yazıştığım arkadaşlarım vard hepsi geçen ay teker teker hamile kaldılar tüp bebekten inan bana tek tek beni unuttular artık benim durumumu sormamaya başladılar içlerinden biri demesinmi kıslar artık ekim ayı anneleri topiği açalım orda konuşalım diye kendimi ne kadar kötü hissettim anlatamam eğer ben hamile kalırsam birinin kalbini bu konuda incitirsem verme Allahım diyorum eğer bu çektiğim sıkıntıları unutucaksam bebek benim için bişey ifade etmez demekki ders çıkarmamışımdır hayattan
yani çok kırıcı oluyor bazı insanlar
aynı şeyleri bende yaşadım canım çok iyi anlıyorum seni benim gebeliğimde 20 haftalık sonlandırıldı ama yapacak hiçbirşey yok. benimki de haziranda sonlandırıldı fakat birtürlü atlatamadım sadece sabetmek için çabalıyorum
Evet canım suan maddibolarak pgt ye baslayamiyorumBenimde marttaydı işte. Şimdi kış geliyor içim daralıyor. Siz beklemedemiydiniz?
Benimde 15 senelik yakın bir arkadaşım var aynı anda hamileyim onun bebeği doğdu . Arkadaşım da yanımda saçma sapan konuşuyor çok uzuluyorum bebeknuyumuyormus çok uykusuzmus depresyona falan girmiş . Ay allahım biz Neyle uğraşıyoruz millet.ne diyor yaYa sorma benimde Başıma geldi, bizimde beraber hamile Kaldığımız 10 senelik bir arkadaşımız var. Ben Doğum yaptıktan sonra geçmiş olsuna geldi karnı burnunda tabi. Ben Bebeğin sorunlarından bahsederken bizimde Bebeğin Kafası büyük 3 hafta öndeymiş filan dedi. Eşi kızdı hemen ne saçmalıyosun kafasımı dedi bebek 3 hafta önde iyi gidiyor Maaşallah falan dediler. Biz tabi kala kaldık. Sütüm geldi doğum sonrası, ay benimde daha doğurmadan sütüm geliyor falan. Şımarıklar daha bir ağır geliyor. Allah'ım diyorum bana insanlara yardım etme imkanı ver yarabbim. Adağım var bebeğime kurbanlar kesicem. Şimdi bir tanıdığımız 17 senedir bebeği olmuyor ona yardım etmeye çalışıyorum. Ne kadar insan güldürürsek o kadar sevap . Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Sağol ablacim içiyorum ama pek etkilemedi ağır geçiriyorumZeynep maşallah canım ya vallahi çok sevindim inşallah sana tutunur ve sağlıkla doğar canım inşallah darısı Başımıza daha önce sormuşmuydum bilmiyorum öyleyse kusura bakma insan kimle ne konuştuğunu unutuyor sizin eşinle genetik probleminiz yok ama döllenincemi sağlıksız oluyormuş canım bizimkiler önceden belli ya istanbul arkadaşım isyan etme ne olur seni istanbul diye hatırlıcam zor yazılıyobundan kötüsümü var deme beterin beteri var Allah korusun canım insanın Canı çok yanıyor biliyorum ama sabır inşallah sabrın sonu selamet canım Ferda sende nane limon bol iç şifa olsun canım
Evet canım gayet normal hamilesin ya çok sevindim valla bir kaç gün sonra tekrar yaptir değerin katlarda normalBetahcg değerim 972. Çıktı bilen varmı 3-4 haftada normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?