Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

öncelikle evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canım . bende senin gibi düşünmüştüm evlilik yıldonumumuzde bebeğimizde olacak diye ama olmayınca olmuyor işte bize düşen sabr etmek

Sağol cnım, aynen öyle. Daha büyük ne olabilir diyorum eşim kızıyor. Isyan etmiyorum, hiç etmedim. Ama kalbim çok ağrıyor. Dün öyle kötü oldum ki o hastaneden ben ve bütün ailem ağlaya ağlaya çıktık. Dünki insanların Mutluluğu sevincini kıskandım. Neyse çok doluyum sıkmamayım Canını seninde

ayyy ayyy ne diyim canım rabbim tekrar nasip etsin çok zor eminim ama daha çok yenisiniz
sözün bittiğ yet hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda
Âmin canım âmin inşallah. Hepimizin hakkında Hayırlısı. Senin neydi canım sorun?

hepimiz yaşadık canım ne sıkılması sen daha zorunu yaşamıssın canım benim
bende hiç unutmam her tüp bebek için hastaneye yattığımda saygısız vicdansız hastane çalışanları odama bebek yatağı koyuyorlardı bende boş boş ona bakar ağlar iç geçirirdim
yaşadığımız şeyler çok zor yaşamayan bilemez
ama şuda var ben bundan önceki topikte yazıştığım arkadaşlarım vard hepsi geçen ay teker teker hamile kaldılar tüp bebekten inan bana tek tek beni unuttular artık benim durumumu sormamaya başladılar içlerinden biri demesinmi kıslar artık ekim ayı anneleri topiği açalım orda konuşalım diye kendimi ne kadar kötü hissettim anlatamam eğer ben hamile kalırsam birinin kalbini bu konuda incitirsem verme Allahım diyorum eğer bu çektiğim sıkıntıları unutucaksam bebek benim için bişey ifade etmez demekki ders çıkarmamışımdır hayattan
yani çok kırıcı oluyor bazı insanlar

aynı şeyleri bende yaşadım canım çok iyi anlıyorum seni benim gebeliğimde 20 haftalık sonlandırıldı ama yapacak hiçbirşey yok. benimki de haziranda sonlandırıldı fakat birtürlü atlatamadım sadece sabetmek için çabalıyorum

Ya sorma benimde Başıma geldi, bizimde beraber hamile Kaldığımız 10 senelik bir arkadaşımız var. Ben Doğum yaptıktan sonra geçmiş olsuna geldi karnı burnunda tabi. Ben Bebeğin sorunlarından bahsederken bizimde Bebeğin Kafası büyük 3 hafta öndeymiş filan dedi. Eşi kızdı hemen ne saçmalıyosun kafasımı dedi bebek 3 hafta önde iyi gidiyor Maaşallah falan dediler. Biz tabi kala kaldık. Sütüm geldi doğum sonrası, ay benimde daha doğurmadan sütüm geliyor falan. Şımarıklar daha bir ağır geliyor. Allah'ım diyorum bana insanlara yardım etme imkanı ver yarabbim. Adağım var bebeğime kurbanlar kesicem. Şimdi bir tanıdığımız 17 senedir bebeği olmuyor ona yardım etmeye çalışıyorum. Ne kadar insan güldürürsek o kadar sevap . Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Benimde marttaydı işte. Şimdi kış geliyor içim daralıyor. Siz beklemedemiydiniz?

Zeynep maşallah canım ya vallahi çok sevindim inşallah sana tutunur ve sağlıkla doğar canım inşallah darısı Başımıza daha önce sormuşmuydum bilmiyorum öyleyse kusura bakma insan kimle ne konuştuğunu unutuyor sizin eşinle genetik probleminiz yok ama döllenincemi sağlıksız oluyormuş canım bizimkiler önceden belli ya istanbul arkadaşım isyan etme ne olur seni istanbul diye hatırlıcam zor yazılıyobundan kötüsümü var deme beterin beteri var Allah korusun canım insanın Canı çok yanıyor biliyorum ama sabır inşallah sabrın sonu selamet canım Ferda sende nane limon bol iç şifa olsun canım

Sağol panikli canım. Orasıda öyle gerçekten. Içimde hafifte olsa bir umut var ama bakalım neler olacak
. Inşallah çok beklemeden kavuşuruz yavrularımıza.

Patavatsız insan çok Allah'a havale ediyorum hepsini ne kadar günah böyle yapmaları Allah hayırlısını versin ya bakalım daha önünde aylar var doğurabilecek mi sağlıklı doğacak mı bunları düşünmüyorlar ince fikir yok insanlarda bahsetmek zorundalar mı Bebeğin Gidişatın dan Kafası büyük bizimde fln ne demek istiyorlar acaba nazar etmesin bizim kime fln diyemi böyle Saçma Düşünen insan çok biz uZun yıllar evli olunca tedavi oluyormusunuz kısmını geçti insanlar evlatlık Alın diyorlar onlara neyse sanki dertti Allah bildiği gibi yapsın

Zeynep okudun mu bilmiyorum sabah kanamam geldi dru Aradım böyle diye normal dedi seninde şişlik fln yaşamışsın ya benim gibi konuşmuştuk ama baya normal adet kanaması gibi devam ediyor sende yaşadın mı böyle ilk bir iki gün çok azdı lekelenme gibiydi bugün altıncı gün niye böyle oldu ki akşam bir daha arasammı devam ediyor diye Dr U birde sanki Şişliğim hafifledi kan gittikçe dün patlayacaktım fikir ver bana xanım

Benimde 15 senelik yakın bir arkadaşım var aynı anda hamileyim onun bebeği doğdu . Arkadaşım da yanımda saçma sapan konuşuyor çok uzuluyorum bebeknuyumuyormus çok uykusuzmus depresyona falan girmiş . Ay allahım biz Neyle uğraşıyoruz millet.ne diyor ya

Sağol ablacim içiyorum ama pek etkilemedi ağır geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…