- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.861
Ya allah razı olsun inanamıyorum ya allahım lütfen sen hepimize sağ salim bebkler nasip eyleEvet canım gayet normal hamilesin ya çok sevindim valla bir kaç gün sonra tekrar yaptir değerin katlarda normal
Bende tedavi sürecindeki korkularımdan dolayı başlayamıyorum.Evet canım suan maddibolarak pgt ye baslayamiyorum
Betahcg değerim 972. Çıktı bilen varmı 3-4 haftada normal mi
Yok canım benim biraz geçti adetimden öyle baktırdım. Öyle olduğunu sanmıyorum. Ben iki ay yumurta çatlatma iğnesi kullandım bu ikinci seferdi coraspirin adetten sonra serephone progestan kullandım son ay estrofem vermişti pgt yi bilmiyorum nasıl bi tedavi acaba.Canım hamilesin, değerin baya yüksek gibi ikiz olabilir mi? Pgt tüp bebek mi?
Amin insallahYa allah razı olsun inanamıyorum ya allahım lütfen sen hepimize sağ salim bebkler nasip eyle
Merhaba kızlar..ben yeni üye değilim aslında ama zaman zaman girip bakıyorum,sevinçlere seviniyor umutlanıyorum.. bu yaz pgt yaptirdim,translokasyondan dolayi ama maalesef saglikli embriyo bulunamadi..bir sure normal denemek icin yola koyulduk bu ay birsey yok..bakalim..nadip ne zamana olacak.son sayfalarda guzel bir kaynasma oldugunu gordum ben de dahil olmaya karar verdim.herkese bol şans,birbirimize destek olalim ve her kadinin anne olabilecegini birbirimize hayirlatalim
Yok canım benim biraz geçti adetimden öyle baktırdım. Öyle olduğunu sanmıyorum. Ben iki ay yumurta çatlatma iğnesi kullandım bu ikinci seferdi coraspirin adetten sonra serephone progestan kullandım son ay estrofem vermişti pgt yi bilmiyorum nasıl bi tedavi acaba.
Yok canim benim sadece sisligim oldu kanamam olmadi sen pgt yaptiriyosun degilmi yaptirmiyorsan rahmini biraz dinlendir hemen koydurmaZeynep okudun mu bilmiyorum sabah kanamam geldi dru Aradım böyle diye normal dedi seninde şişlik fln yaşamışsın ya benim gibi konuşmuştuk ama baya normal adet kanaması gibi devam ediyor sende yaşadın mı böyle ilk bir iki gün çok azdı lekelenme gibiydi bugün altıncı gün niye böyle oldu ki akşam bir daha arasammı devam ediyor diye Dr U birde sanki Şişliğim hafifledi kan gittikçe dün patlayacaktım fikir ver bana xanım
Hoşgeldin kader arkadaşımız inşallah hayirlisiyla bizde anne olcak. Kendinden biraz bahseder misin kaç yıllik evlilik kaç yaşındasin sorunu nasıl anladinizMerhaba kızlar..ben yeni üye değilim aslında ama zaman zaman girip bakıyorum,sevinçlere seviniyor umutlanıyorum.. bu yaz pgt yaptirdim,translokasyondan dolayi ama maalesef saglikli embriyo bulunamadi..bir sure normal denemek icin yola koyulduk bu ay birsey yok..bakalim..nadip ne zamana olacak.son sayfalarda guzel bir kaynasma oldugunu gordum ben de dahil olmaya karar verdim.herkese bol şans,birbirimize destek olalim ve her kadinin anne olabilecegini birbirimize hayirlatalim
Aralikta olucak canim hem kardesim askere gidecek onu yolcu edicem cunku istanbulda sonuc belli olana kadar beklerim kendimi riske atmam hemde 30 gun boyuncs antibiyotik kullanicam bak ilaclarimi size yaziyim klindan kapsul dort kutu kullanicakmisim iki sabah iki oglen iki aksamEvet CNm pgt olucak sağlıklı çıkarsa inşallah transfer Kasım'a olucak zaten sizin ne zaman olucak transfer dysnia hayırlı olsun inşallah Bebeğin yarın hemen Dr git artık dilbil sende Hoşgeldin cnm
Kis ne var bunda korkucakYa arkadaşlar ben şu alttan muayne ve transfer sırasında uyanık olunuyormuş stres ve korkuyu üzerimden atamıyorum bu Yüzden başlayamıyorım napıcam ben yakafamda oluşturdum 3-4 kez denerim diyorum kendimce ona bile hazırım ama Muayne transfer çok korkuyorum
Bende bilemefimki yarin sorucaz sevincten sormayi akil edemedimIyide Zeynep dediğin gibi sizin transfer edilecek emriyo belli eşin neden kullanıyor gerçekten yeni tedavi olmıcak ki ilk başlarken veriyorlar ama anlamadım bende sorsaydınız dr a istanbul ben de transferden değilde opudan korkuyordum bildiğin gibi bi korku değil vallahi narkozdan ayılamazsam fln diye çok şükür atlattım transfer çok kısa Süren bi şlemmiş
bizimde 3 yılımız bitti. en büyük zararı kendime ettiğimi fark ettim 3 yılda. Her ay "bu ay hamile olur muyum" diye geçirdim. Bir ara kıyafet bile almakta tereddüt ediyordum.gebe kalırım giyemem diye. taki genetik sorun çıkana kadar. Çocukları özellikle bebekleri çok sverim. Öğretmenim. genetik testten sonra bebekli annelerin yüzüne bakamıyorum. çok tuhaf. Ama elimde değil. Birşey yokmuş gibi davranmak çok zor. Bir de çok gururluyum kimseye belli etmeyeceğim diye çok katılaşıyorum. Kendime de çok kızıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. 29 yaşındayım. doğum günüm bile hüzün verdi bu sene bana. Buraya yazmak biraz iyi geliyor. Belki terapiye başlarım. Geceleri diş gıcırdatıyorum. Hep stresten. çalışırken de zor oluyor tedavi. 2 kere transfer yaptık ikisinde de birer hafta okula gitmedim. ister istemez duyan duymayana söylemiş. şimdi bilmeyen kalmadı nerdeyse. bir daha başlamak iççin güç kuvvet, sabır, para ve zaman lazım.:) hacamat tedavisine başladım bu arada. tiroidime sülük attırdım. boynumda nodül başlangıcı vardı. sülükten sonra nodül yok oldu. Bİr de ekmeksiz,unsuz beslenmeye başladım. Karatay buğdayın genetiğiyle oynandığını ve kısırlık yaptığını söylüyor. Ben de bi denemek istedim unsuz beslenmeyi. Öyle işte.Panikli canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bizimde bugün 3. Evlilik yıldönümümüz. Bebeğim karnındayken hayal kuruyordum 3. Yılımızda 3 kişi olacağız falan diye. Dünde bir tanıdık benim doğum yaptığım hastanede doğum yaptı. Heryer Süs püs neşe kahkaha bebek sesi. Kendimi çok zor tuttum.
Baya doluyum anlıcağınız. Allah bizede nasip eder inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?