Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rabbim sabir versin bize demekki biz bu sıkıntıyı kaldirabilecek guce sahipmisiz
Hakkinda hayirlisi olsun ama umudunu kaybetme bende senin gibi dusunuyordum 1ay oncesine kadar ama olaylar bi anda degisiyor bak 3 embriyomdan bir tane umudum cikti uzme kendini

Bu arada daha 3 yil olmus burda 17 yil geciren ablamiz var bende 8 .yillar cok cabuk geciyor ama uzulerek kendine kotuluk yaptigini anliyorsun hayat kisa hersey cocuk degil

bende senin gibiydim ama gebeliğim sonşandırılsığında 10 gün hastanede yattım ve her gün alttan muayene oldum alışıyorsun mecburen.

seninle aynı duyguları tamamiyle paylaşıyorum şuanda. doğum günümün gelmesini hiç istemiyorum çünkü yaş ilerledikçe bizde sorun tabiki. bir an önce tedaviye başlamalıyım ama çok korkuyorum.

Bu arada daha 3 yil olmus burda 17 yil geciren ablamiz var bende 8 .yillar cok cabuk geciyor ama uzulerek kendine kotuluk yaptigini anliyorsun hayat kisa hersey cocuk degil
Demek istediğim bu işte. sabrımızı azaltıyoruz.En büyük kötkötülüğü kendimize yapıyoruz. Çevrenin de eykisiyle. Farkettim ki kimsenin bana üzülmesini acımasını kaldıramıyorum. Ama gözlerim ele veriyor sanırım duygularımı. Allah sana da nasip etsin sözü bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor. Hep alışmışız ya evlenirsin çocuğun olur felan... içimde çok büyk bir ümit var. O ümide tutunup ayakta durmaya çalışıyorum. Eşim benden beter. Ben yıkılırsam o da yıkılır. Ailem yine öyle. Hepsi gözümün içine bakıyor nasılım diye. Rabbim iyi etsin. Hepimizi...

amin canım benim amin
biliyormusun inşallah sen bizler gibi beklemezsinde yıllar insanı yokluğuna alıştırıyor ailen bile alışıyor artık

Kis ne var bunda korkucak
Aletlerlemi sorunun var

Valla canım bir kere hamile kalmadan ıltrason ile alttan Muayne oldum ama Öldüm Öldüm dirildim. Dr baya kızdı bana.
Birde doğum yaparken açılma varmı diye sürekli parmakladılar:) şimdi yine aynı Şeyler olcak diye korkuyorum

Ah canım birebir yaşadıklarım hissettiklerimi yazmışmışsın ya bana kızabilirsiniz belki ama ben benim gibi Olanları gördüğümde ister istemez biraz seviniyorum. Yalnız değilmişim hissiyatı bana güven veriyor. Senin hikayen nedir? Belki yazmışsındır kusura bakma aklımdan çıkmış

bende senin gibiydim ama gebeliğim sonşandırılsığında 10 gün hastanede yattım ve her gün alttan muayene oldum alışıyorsun mecburen.

Ya sanki alışamam gibi. Sen neden 10 gün yattın hastanede ben 5 Mart Sabahı yattım Akşama doğum Yaptım 6 martta taburcu oldum.

Ya sanki alışamam gibi. Sen neden 10 gün yattın hastanede ben 5 Mart Sabahı yattım Akşama doğum Yaptım 6 martta taburcu oldum.
sorma canım ya benim açılmam hiç olmadı ne sancı ne suyum geldi ne kanamam oldu. 9 gün boyunca hem dil altı hem vajinal ilaç verdiler sancı başlayınca suni sancı serumu taktılar birde suyumu patlattılar ancak öyle doğum yapabildim.10.günde taburcu oldum

Arkadaslar bende 2 embriyomu gonderdim..genetige...ama benimki acgh ye gitti...

Bende pko var..3 tup bebek denedik ucude kimyasal..simdi merkez degistirdir..bahceci genetik istedi..13 embriyom var 2 tanesini acgh yapildi..

Sukur ikiside iyi cikmis...test sonuclari temiz cikip hamile kalanlar varmi..?? Bakalim bende neler olacak..2 ay ara verdik ve simdi basladik..13..14 gun sonra transfer olacak...rabbim hepimize gondersin mucizesini ins..

doğru canım
5 yıl ara verdim ve 4. denemem oldu hayırlısı olsun artık kısmet
Embriyolar normalde sagliklimiydi oncekilerdee??
5. Gune gelebilmislermiydi...

Yakin arkadasimda 3 tup denedi...1 tanesi 2. Ayinda dusdu..2 tane dis gebelik..

Esinde sorun.. morfoloji %0 simdi yeniden baslicak...

Onada genetik onerdim..ama dru kanda bakilan genetik normal demis..embriyolarda guzel gerek yok demis...

Ama sizin bi mesajinizi okudum sanki..kanda sorun cikmamis embriyo olunca cikmis..dogrumu okudum...

Arkadasimda sisli memorial de.. ayse hanimin hastasiydi..simdi semra hanim bakmis...

merhaba waw 2 tanesininde iyi çıkması çok güzel burada pgt ile sağlıklı embriyor bulunup hamile kalan çok arkadaş var. inşallah sende onlardan biri olursun . transferin yapılınca ve sonucunu öğrenince de bize yaz olur mu ?

merhaba arkadaşlar
ben de tek gen hastasıyım pgt ye başlamak için mutasyon sonucunu bekliyorum ama bulunamıyor. Bizim hamile kalmamızda çok şükür zorluk yok ama çocuğun yüzde yirmibeş hasta olma ihtimali var ve doğduktan sonra ölüyor.Normal hamile kalıp test yaptırmaya eşim yanaşmıyor aldırmak caiz değil diye ama doğarsa 3. sezeryanım olacak ve de riskli olacak bu konuyu araştıran var mı

sezercan merhaba. daha önce konuşmuştuk bizde de tek gen hastalığı var ama teşhisi belli sizde teşhisi konamadı mı ? mutasyonu bulamadan pgt yapılamaz ki

sezercan bu mutasyon bulunamaması ne anlama geliyor ben bilmediğim için soruyorum. mesela bizim hastalığın tanısı kondu ve hangi gende mutasyon olduğu belirlendi böyle birşey mi yani

evet canım kanda sorun çıkmadı ama embriyomda sorun çıktı 1 tanesi anca temiz çıktı evet 5. gündü hepsi

kıslar dr ye sorduk eşim neden antibiyotik kullanacak diye
transfere kadar olası cinsel ilişkide enfeksiyon kapmayım diyeymiş

kıslar dr ye sorduk eşim neden antibiyotik kullanacak diye
transfere kadar olası cinsel ilişkide enfeksiyon kapmayım diyeymiş
demek ki önlem almak istiyorlar zeynep. kullanmasında hayır var demek ki. hiç duymamıştım devamlı birşey öğreniyoruz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…