- 28 Ağustos 2015
- 64
- 41
- 18
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.921
amin.. 22 yıl..ne imtihan..inanmak ve moralini yüksek tutmak çok önemli...kimse umudunu kesmesin kızlar.ara ara gücü tükenenler oluyor...yok öyle bişe...derdi veren dermanı da verir hayırlısıyla..yaaa şu çocuğunu sokağa bırakanları,eziyet edenleri falan anlamak imkansız..aklını yitirmiş sanırım onlar..Allah hepimize saglikli bebisler kisa zamanda verir insallah bunun icin sabretmemiz ve bol bol dua edip umutlu olmamiz gerekiyor sorunu olmayanlar ne buyuk nimete sahip olduklarinin farkinda bile degiller ben PGT deneyecegim insallah ama Rabbim hepinize Annelik duygusunu tattirsin Insallah herşey Rabbimin elinde cocugu olmayan akrabamin normal yolla 22 yil sonra çocugu oldu evlatlik buyuttukten sonra
ah ah canım öyle deme..herkesin derdi başka..bir süredir ben de takip ediyorum bu konuyu.tek gen hastalıkları da kolay değil..mesela benim hastalığımı ilerletiyo çocuk sahibi olmak...ama anne olmadan ölmek istemiyorum....yalnız olmadığını bilmek,tanımasak da birbirimize destek olmak ne güzel..dua ediyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin,gönlümüzdekini bizim için hayırlı kılsın,yumuk yumuk bebişlerimiz olsuuuuun,onları büyütmeyi de nasip etsin inşallaaaaaah...:)
Herkeste var t3k gen tasiyiciligi ama bilmiyoruz sadece iki kişi bir araya gelince hastalık oluyor ben bunda pek şans görmüyorum çünkü iki kişi de yoksa ruhumuz bile duymuyor zaten .şanslı olmak için eşimiz den ayrılmamız lazim Sizde en azından hastaysa düşüyor ama bizimki düşmüyor ancak geç haftalarda fark ediliyorTek gen hastalığı taşıyanlar bizden çok çok şanslılar ne güzelbizde bir kişi bile Taşıyıcı olsa bebekte direk anomali oluyor
Evet canım 2 sene önce kaybettim annemikalp hastasıydı dedin annen vefat mı etti
Yaa bak Allah sana ne örnekler gösteriyo,bence bunları dikkate al...Etrafında çocuğu olmayanlar,olup saçmasapan laflarla umarsızca bizleri üzenler,rahmi olmayanlar...o kızcağız napsın?taşıyıcıyla çocuk sahibi olması demek başkasının eşiyle bi çocuğunun olması demek sanırım..ona ait bi yumurta değil...ama çaresiz..bilmem ne yapar..allah hidayet versin..eşin doğru söylüyo..elinde olsa eminim senin için canını verir..üzme onu,o da insan..sen üzülünce o da üzülüyo belki sana yansıtamıyo,onun işi daha zorr..belki güçlü durmalıyım ben diyo..o da benden destek alıyo diyo..sırt sırta verin,evlilik bunu gerektirmez mi zaten?:)sen de ona umut ver ben inanıyorum de ve inan:)ben cesaret edemedim bi türlü çocuk için..kalıtsal böbrek hastasıyım..%50 ihtimal çocuğumda olabilir.babamda vardı,vefat etti..gebelik benim için riskli ve hastalığımı ilerleten bişey..ama onu kucağıma almak her şeye değer diyorum..bazen hayaliyle yastıkara sarıldığım oluyo..gözlerim doldu..sevgisini içimize veriyo işte Allah..Mutlu kız, doğru diyorsun canım. Öyle bir psikolojideyiM ki Kötünün iyisini seçiyorum işte.
Bugün bir tanıdığımızın rahminin doğuştan olmadığını ve tek çaresinin Taşıyıcı annelik olduğınu öğrendim. Bizde zina biliyorsun yasak. Yani çaresi yok.
Eşimde kızıyor aslında düşüncelerime sen üreyebiliyorsun ben üreyebişiyorum Allah nasip edecek kendini üzme diyor. Ne konuştum yine.
Sendeki sorun ne canım? Bebek deniyormuydunuz? Kayıp mı oldu benim gibi?
Sizde ki sorun ne canimamin.. 22 yıl..ne imtihan..inanmak ve moralini yüksek tutmak çok önemli...kimse umudunu kesmesin kızlar.ara ara gücü tükenenler oluyor...yok öyle bişe...derdi veren dermanı da verir hayırlısıyla..yaaa şu çocuğunu sokağa bırakanları,eziyet edenleri falan anlamak imkansız..aklını yitirmiş sanırım onlar..
Arkadaşlar benim psikolojim çok dengesiz bir yandan bazen nasıl heyecanlanıyorum ve için kıpır kıpır oluyor, bir yandan hayallerim bile söndü bırakın bebeği Kaş göz saç el ayak bile hayal edemiyorum. Allah bana bir karakteri olan bizimle konuşan kaşı gözü eli ayağı sağlam bir evlat vermeyecek hissinde geziyorum işte
Sonucunda Allah'ım bana doğru göster beni doğru yola sok bana bir mesaj ver diye diye uyuyorum
rüyaların hepsi salih mi bilemem,dini alim değilim ama senin adına birinin içten dua etmesi ne güzel:)inşallah güzel olsun ama......tıbbi olarak bi çözüm varsa onu aramak bizim görevimiz..sakin ol..sönmesin hayallerin, neden ya?sahip olduklarımıza şükür...sahip olamadıklarımıza kahredip ümitsizliğe düşmek bize yakışmaz...:)
Iki defa beni çok sevdiğine inandığım bana ablalık yapan bir aile dostumuz var böyle yattıktan sonra rüyasına girmişim. Benim için namaz kılıp ağlayarak Allah'ım ona sağlıklı evlat ver diye dua ediyormuş. Çok etkilenmiş ağlamış Sak'ın korun ima diyip diyip duruyor :) imanla sığınıp deneyeceğim bende. Inşallah güzel haberlerimi yazabilirim.
Herkeste var t3k gen tasiyiciligi ama bilmiyoruz sadece iki kişi bir araya gelince hastalık oluyor ben bunda pek şans görmüyorum çünkü iki kişi de yoksa ruhumuz bile duymuyor zaten .şanslı olmak için eşimiz den ayrılmamız lazim Sizde en azından hastaysa düşüyor ama bizimki düşmüyor ancak geç haftalarda fark ediliyor
rüyaların hepsi salih mi bilemem,dini alim değilim ama senin adına birinin içten dua etmesi ne güzel:)inşallah güzel olsun ama......tıbbi olarak bi çözüm varsa onu aramak bizim görevimiz..sakin ol..sönmesin hayallerin, neden ya?sahip olduklarımıza şükür...sahip olamadıklarımıza kahredip ümitsizliğe düşmek bize yakışmaz...:)
Yaa bak Allah sana ne örnekler gösteriyo,bence bunları dikkate al...Etrafında çocuğu olmayanlar,olup saçmasapan laflarla umarsızca bizleri üzenler,rahmi olmayanlar...o kızcağız napsın?taşıyıcıyla çocuk sahibi olması demek başkasının eşiyle bi çocuğunun olması demek sanırım..ona ait bi yumurta değil...ama çaresiz..bilmem ne yapar..allah hidayet versin..eşin doğru söylüyo..elinde olsa eminim senin için canını verir..üzme onu,o da insan..sen üzülünce o da üzülüyo belki sana yansıtamıyo,onun işi daha zorr..belki güçlü durmalıyım ben diyo..o da benden destek alıyo diyo..sırt sırta verin,evlilik bunu gerektirmez mi zaten?:)sen de ona umut ver ben inanıyorum de ve inan:)ben cesaret edemedim bi türlü çocuk için..kalıtsal böbrek hastasıyım..%50 ihtimal çocuğumda olabilir.babamda vardı,vefat etti..gebelik benim için riskli ve hastalığımı ilerleten bişey..ama onu kucağıma almak her şeye değer diyorum..bazen hayaliyle yastıkara sarıldığım oluyo..gözlerim doldu..sevgisini içimize veriyo işte Allah..
Valla bende ole bu dr cok farkli seyler uyguluyo diger 3 tedavimde boyle ayrintiya hic girilmemisti transferden sonrada kan sulandirici igne yapicakmisim
Basin sagolsun canim cok uzuldumEvet canım 2 sene önce kaybettim annemi
Halit firat erden canim bi ara cok fazla melek baykalin rogramina cikiyordu cok memnunumHangi hastane ve dr a gidiyorsunuz...
Benim 3 tup bebek eurofertilde oldu..4. Simdi bahcecideyimm..
Banada bu sefer bagisiklik sistemi baskilayici ve kan sulandirici igne yapacaklarmiss...
Herseyde bir hayır var canım benim de g3beligim 20.hafta sonlandı ve benimki ni de anlamadilar ki benim ki çok bariz belliydi yani s3n hayırlısı de canım rabbim bilir napcaginiYa canım benim nasıl bünyem varsa 21. Hafta kadar 2 Dr da bişey anlamadı. Ayrıntılıda çıktı ortayakeşke en baştan düşseydi diyorum işte nebileyim ne dileyeceğimi ne diye dua edeceğimi şaşırıyorum
Sağol canım allah razı olsun . Bayag sıkıntı çektim njsanliydim annemi kaybettiğimde tek çocuğum ve babamda çok ilgisiz dugunumu tek başıma yaptım . Tam hersey yoluna girdi derken bu bebek olayları oldu imtihanim bitmemiş demekkiBasin sagolsun canim cok uzuldum
1 kalbi duran gebelik 1 kimyasal gebelik 2 negatif tüp bebek. ilk tüp bebek denemesinden sonra genetik testle eşimde kromozomlar arası parça değişimi olduğunu öğrendik. ben de de kan pıhtılaşması. 2. tüp bebekde 3 embriyo pgt ye gitti. 1 sağlıklı embriyo çıktı. nasip değilmiş tutmadıAh canım birebir yaşadıklarım hissettiklerimi yazmışmışsın yabana kızabilirsiniz belki ama ben benim gibi Olanları gördüğümde ister istemez biraz seviniyorum. Yalnız değilmişim hissiyatı bana güven veriyor. Senin hikayen nedir? Belki yazmışsındır kusura bakma aklımdan çıkmış
canım benim ne zorluklar atlatmışsınSağol canım allah razı olsun . Bayag sıkıntı çektim njsanliydim annemi kaybettiğimde tek çocuğum ve babamda çok ilgisiz dugunumu tek başıma yaptım . Tam hersey yoluna girdi derken bu bebek olayları oldu imtihanim bitmemiş demekki
Halit firat erden canim bi ara cok fazla melek baykalin rogramina cikiyordu cok memnunum
Rabbimin sevdigi kullardanmissiniz sizde...imtihanlariniz agir gecmis..insallah bundan sonrasi kolay olur..bebeginiz gelirde o size kardes arkadar anne baba olur insallah..Sağol canım allah razı olsun . Bayag sıkıntı çektim njsanliydim annemi kaybettiğimde tek çocuğum ve babamda çok ilgisiz dugunumu tek başıma yaptım . Tam hersey yoluna girdi derken bu bebek olayları oldu imtihanim bitmemiş demekki
Oyy oyy oyyy ...nerde goruyordunuz tedaviyii...cok zor seyler...bende 6 yili gecti evliligim...hala ugrasiyoruz...rabbim bu sefer nasibimize yazmisdir ins...1 kalbi duran gebelik 1 kimyasal gebelik 2 negatif tüp bebek. ilk tüp bebek denemesinden sonra genetik testle eşimde kromozomlar arası parça değişimi olduğunu öğrendik. ben de de kan pıhtılaşması. 2. tüp bebekde 3 embriyo pgt ye gitti. 1 sağlıklı embriyo çıktı. nasip değilmiş tutmadışimdi yeniden başlayacağız. aslında 3 tane dondurulmuş embriyomuz var ama hastane ve doktor değiştirmek istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?