Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah canım inşallah
yok zorlu centerde özel ofisi var ama işlemleri acıbadem maslakta yapıoyor
daha transfer olmadı sonucum yeni geldi daha aralık ayında olacak nasip olursa

ne güzel demişsin canım amin inş rabbim cümlemize nasip etsin okurken gözlerim doldu biran

doktorum tüp bebek uzmanı ama normal bir özel hastanede çalışıyor. kontrolleri çalıştığı hastanede yumurta toplama ve transfer işlemlerini Memorialde yapıyor. hem bayan olsun diye hem de daha uygun olur diye onunla başlamıştık. Tanıdığımız bir iki kişi tüp bebek tedavisi görüp çok memnun kalmıştı doktorumuzdan. Ama bizim genetik sorun çıkınca içimize sinmedi. tüp bebek merkesinde devam etmek istiyoruz artık. Memorial şişli düşünüyoruz ama maddi olarak çok yüksek olur mu kaygımız var.

Arkadaslar PGT yaptiran bir arkadasim dovize endeksli oldugu icin fiyatlarin yukseldigini soyledi.PGT ve tup bebek 18 veya 20 tutuyordu set upla birlikte simdi kac olmustur acaba

Sezercan biz antalya Vitale de tedavi oluyoruz sağlıklı çıkarsa transferim Kasım'da olucak ve biz 17. 5 milyar ödedik canım

Iyi akşamlar kızlar..Ögretmenim ve yoğun bir gündu henuz yeni girebildim..hemen okudum ve simdi de yaziuorum.ben 5 yıllik evliyim 32 yaşindayim 2 senedir cocuk hayaline kapilip 3 kez evet bu sefer oldu diyip elim boş kaldiktan sonra gen testi ve translokasyon.ilk korunmayi biraktigimizda 2 sene önce kimyasal gebelik gecirdim..sonra kalp atisi duran bir gebelik ve ardindan kalp atisi dahi olusmayan baska bir gebelik..sonra genetik tani ben de 1,19 translokasyon..annemin de 3 kaybi var ve ardindan agabeyim ve ben.COk sukur ki agabeyimin kizi var ve ben ilk gebelik kaybimi yasadigimda yegenim dunyaya geldi,ben evde acidan kivraniyorken,herkes hastanede behis seviyordu.o zamanlar bunlari cok icerlemistim ve neden diye sorgulamistim..neyse olaylari cok drametik hale getirmek istemiuorum cunku bize gerekli olan sadece moral..evet iste bu yaz pgt yaptirdik bursa acibademde,16 yumurtAm döllendi 12 yumurta pgt ye gitti ama maalesef hiçbiri sağlikli cikmadi,sonra kendimi gezmeye verdim ve toparladim..zaten kisilik olarakta hayati kendime zindan edecek biri degilim,ama her oyunn parki gordugumde veya cocugu olan arkadas ziyaretletinde veya disarda gordugum bebeklerde hep gozyaslarimi icime akitarak dua ediyorum.pgt esnasinda namaza basladim..en buyuk siginagim,mabedim oldu namaz saatleri,kendimi cok mutlu ve rahat hissediuorum,spor yapiyorum,duzenli besleniyorum,ve Akisina biraktim birdahaki pgt deneme surecimi netlestirene kadar korunmayacagim..korkuyor muyum ,evet ama bu benim denememi engellemeyecek..hem de evliligimin tadini cikaririziste kizlar böyle,bu sinavada yalniz degilsiniz bizler secilmis insanlariz,bebislerimizi kucağimiza alip onlari cok sevip iyi yetistirmek icin bunlari yasiuoruz diye dusunelim..

Birgaripkulcuk dondurulumuş üç emriyona yaptırsanız ilk başta genetik baştan tedavi çok zor belki sağlıklı çıkar boşuna uğraşmazsınız

Ne kadar benzer şeyler yaşamışız.

ne güzel yazmıssın . annenin de 3 kayıptan sonra 2 çocugu olduğuna göre korunma dilbil .tabiki tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor ama belki bu sefer sağlıklı olur allah bilir. bende senin gibi olmak isterdim ama ben dünyayı kendime zehir ediyorum maalesef bir türlü kendimi toparlayamıyorum ve bundan başka birşey düşünemiyorum.

Arkadaslar PGT yaptiran bir arkadasim dovize endeksli oldugu icin fiyatlarin yukseldigini soyledi.PGT ve tup bebek 18 veya 20 tutuyordu set upla birlikte simdi kac olmustur acaba
ay ne kadar büyük paralar allahım ya napcaz kızlar biz ya birde bunun ilk seferde tutmama ihtimalide var tabi

ay ne kadar büyük paralar allahım ya napcaz kızlar biz ya birde bunun ilk seferde tutmama ihtimalide var tabi
bizde 19 milyar harcadık drye 7 milyar ilaçlara 2 buçuk milyar konaklama 4 milyar [yeme içme dahil] 1200 dolar 3 embriyoya toplam 20 milyarı buluyo
daha transfere gidicez ulaşım parası konaklama parası
Allah yardımcımız olsun

Sağol canım insallah sağ salim atlatiriz ve kucagımıza alırız bebisleri oglusun da maşallah i var yavaş yavaş azalıyor günler Allah isteyen herkese nasip etsin bende optum

Amin canım. paran yoksa çocuk sahibi olma umudun yok nasıl bir dünya bu ya.

evet zamanı var canım,daha bizim günümüz gelmemiş demek ki:) ne ilginçtir ki bi çare ararken bu forumda gördüm pgt yi:)aslında biliyo musun hakkında hiç fikrim yoktu..yazılanları okuyarak anlamaya çalışıyorum..o kadar çok sayfa var ki boğuldum içinde:))keşke süreci şöyle ayrıntılı anlatsa deneyimli kızlar çok isterim ama arada kaynıyo yazdıklarım fiyatlar konusunda da gidip soranlar ayrıntı yazarsa süper olur..organize etsek bunu güzel olmaz mı?herkese incik cincik sormaya da utanıyorum ama:) :) 2 buçuk yıllık evliyim.pgt ye başlamadım henüz..maddi hazırlık gerek..paran yoksa çocuk sahibi olmaya hakkı yok heralde bizim gibi insanların,kızlardan biri de söylemiş bunu, bilemedim..sosyal güvencemiz bi kısmını ödese daha güzel olurdu..ama....hamile kalsam riskler var, aynı anda böbrek fonksiyonlarının da kontrol altında olması gerek..üstüne bir de polikistik over var bende..Allah büyük diyorum ya..o neylerse güzel eyler..ondan gelene razıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…