- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.981
rica ederim canım.maşallah destan olmuş ama çok da süper olmuş:)aklı karışık ve cevap arayan herkes böyle çırpınıyo sanırım,anladığına sevindim,çok teşekkür ederim.inşallah güzel olur devamı da:) ferda88 sana da çok teşekkürler canım:)
Evet git gide artti...kimisinde sendrom seklinde gisteriyor kendini....hamile kalmaya engel degil cogunda..ama bi kismi destek gerektiriyor...WAW bu polikistik over ne enteresan bişe ya,çok yaygın,bende ekstradan o da var..geçen bişe mi bununla birlikte mi hamile kalınıyo?bi de öğrendiğim kadarıyla kilo almamak gerekiyo,çünkü şekerle birlikte şiştikçe şişiyosun ve kistler giderek kendine yer ediniyo hainler..
Merhaba hoşgeldin sende mi pgt yaptirdin . Korkma birsey olmamıştır yerleşen embriyoya öyle kolay birsey olmazmerhaba kıslar iki gün önce transferim oldu çok çok utanarak size bişey sorucamuykunuzda rüyalanma oldunuzmu hiç çok korkuyorum bişey oldumu diye lütfen affedin beni çok utanıyorum sorarken
Cgh yaptirdim iki embriyom gitti ikiside temiz cikti
ama gerçekten çok korktum çünkü diger yaptirdigim tüp bebek dede böyle olmuştu bu sebepten mi diye çok korktum
Kızlar merhaba, bir anlam karmaşası var bildiğim kadRıyla düzeltiyim önce pgt yani Preimplantasyon Genetik Tanı(PGT) belirli bir genetik hastalık yada kromozom bozukluğu taşıyan embriyoların gebelik başlatmadan test edilmesi işlemi.
Pgt ile cgh farklı işlem değil yani. Pgtnin iki adet yöntemi varmış birisi fish( 7-8 kromozoma bakılıyor) biriside cgh ( 23 kromozomun hepsine bakılıyor) ayrıca bunların dışında tek gen hastalığı varsa ona bakılıyor.
Wow çok güzel anlatmışsın cnm teşekkür ederiz, sadece anlamadığım neden çok geç sonuç Çıktığı. Geçmişte yazan arkadaşlar hep hastanede sonuç beklemişler ve sağlıklı varsa direk transfer edilmiş düşün yani rapor çıktıktan birkaç Saat sonra en fazla.
Ayrıca o fiyatlar e öyle yanasıl ödenir o kadar para. Ben eşimi hayatta ikna edemem pgtye
Icin rahat olsun bisi olmaz ins..rabbim ol dedikden sonra bisi olmaz..merhaba kıslar iki gün önce transferim oldu çok çok utanarak size bişey sorucamuykunuzda rüyalanma oldunuzmu hiç çok korkuyorum bişey oldumu diye lütfen affedin beni çok utanıyorum sorarken
Hadi ya ağır bir ilac mi napcak lazım ki acaba suyunu eksik etme beriAyyy kislar bugun ilaclarimi aldim antibiyotik tedavisi basliycamya 1 ay eczaci dediki bobreklerin cok zorlanicak dedi nolucak bilmiyorum
Dur soyluyorum ilaclari 10 gun sabah iki oglen iki aksam iki adet antibiyotik arti vaginal sabah aksam antibiyotik arti hergun vitamin arti oglen seker aksam seker ilaci arti on gun sonra 21gun sabah aksam birer tane tekrar baska antibiyotik offf cok su icmem lazim demi baska yapacak bisey yokHadi ya ağır bir ilac mi napcak lazım ki acaba suyunu eksik etme beri
Ay canım onlar midene de dokunur ya bayag çokmus niye o kadar o çok verdi acabaDur soyluyorum ilaclari 10 gun sabah iki oglen iki aksam iki adet antibiyotik arti vaginal sabah aksam antibiyotik arti hergun vitamin arti oglen seker aksam seker ilaci arti on gun sonra 21gun sabah aksam birer tane tekrar baska antibiyotik offf cok su icmem lazim demi baska yapacak bisey yok
Bilmiyorum okadar erken sonuc alanlarida ilk senden duyuyorum..benim kanda ki genetik testte uzun surmusdu...
Cgh 7..8 gunu buldu gelmesi..zaten yurt disina kargolandi..gitmesi 2. Gunu bulur dediler.. oncesindede soylemislerdi en erken 1 hafta en gec 2 hafta... pgt olanlar belki daha erkendir..
Bir düşük yaptım eşim den kaynakli sorunumuz vardi ondan
Dur soyluyorum ilaclari 10 gun sabah iki oglen iki aksam iki adet antibiyotik arti vaginal sabah aksam antibiyotik arti hergun vitamin arti oglen seker aksam seker ilaci arti on gun sonra 21gun sabah aksam birer tane tekrar baska antibiyotik offf cok su icmem lazim demi baska yapacak bisey yok
Evet canım benim bildiklerimden çok farklı bir süreç senin anlattığın. Sen bahçecideydin değil mi? Gerçi bn bu fiyatlarla eşimi ikna etsem bile başlayamam ama yinede öğrenmemde fayda var.
Evet canim bahcecideydimm...bu benim 4. Tup denemem...digerlerindede ayniydi..ilaclarimda biraz degisiklikler var okadar..
Herseyin hayirlisi olsun hakkimizdaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?