- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.001
Bilmiyorum ki kızlar taa en basindan dr bissürü test yaptirmisti belki bi mikrop cikti ondandir
napiyim çocuk için katlaniyorum inşallah olurda unuturum
sonu güzel olsunda inşallah herşeye razı olıyoruz napalımBilmiyorum ki kızlar taa en basindan dr bissürü test yaptirmisti belki bi mikrop cikti ondandir
napiyim çocuk için katlaniyorum inşallah olurda unuturum
Ne kadar benzer şeyler yaşamışız.
İste insan yalniz olmadigini anliyor buradaNe kadar benzer şeyler yaşamışız.
sağol canım sana ve herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsinHerkese güzel cumalar kızlar,dualarınızı etmeyi unutmayın
fish ve cgh ..aklım karıştı yine:)bize hangisinin uygun olduğuna doktor mu karar veriyor yoksa bu ayrıntılı bu üstünkörü fiyatları da bunlar deyip seçimi bize mi bırakıyo?:))eşimi ikna etsem bile başlayamam demişsin eastnbull..üzüldüm,inşallah bi çıkar yol bulursun.. ve hepimize hayırlı cumalar:)Evet canım benim bildiklerimden çok farklı bir süreç senin anlattığın. Sen bahçecideydin değil mi? Gerçi bn bu fiyatlarla eşimi ikna etsem bile başlayamam ama yinede öğrenmemde fayda var.
canım enfeksiyonlarda eşli tedavi veriyor doktorlar. seninkinin tamamen geçmesi için eşine de vermiş. geçmiş olsun...Aralikta olucak canim hem kardesim askere gidecek onu yolcu edicem cunku istanbulda sonuc belli olana kadar beklerim kendimi riske atmam hemde 30 gun boyuncs antibiyotik kullanicam bak ilaclarimi size yaziyim klindan kapsul dort kutu kullanicakmisim iki sabah iki oglen iki aksam
Nidazol iki kutu buda sabah aksam vajinal kullanicakmisim bide bunlar bitince 21 gun monodoks garibime giden esimde kullanacakmis ne alaka esimle o neden kullaniyoki antibiyotik
panikli nerelerdesin kaç gündür birşey yazmadın merak ettimSezercan biz antalya Vitale de tedavi oluyoruz sağlıklı çıkarsa transferim Kasım'da olucak ve biz 17. 5 milyar ödedik canım
evet canım ondanmış ama nerde ne zaman gördü mikrobu anlamadımcanım enfeksiyonlarda eşli tedavi veriyor doktorlar. seninkinin tamamen geçmesi için eşine de vermiş. geçmiş olsun...
inşallah canım du bakalım bu sefer sonuç ne olacakBuralardayım canımokumadan geçmiyorum ama yazasım gelmiyor iyiyim çok şükür yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bende merakla beklemedeyim işte insanı yoruyor ondan biraz sıkkınım canım sen nasılsın zeynepte ilaçlara Başlamış şifa olur inşallah
fish ve cgh ..aklım karıştı yine:)bize hangisinin uygun olduğuna doktor mu karar veriyor yoksa bu ayrıntılı bu üstünkörü fiyatları da bunlar deyip seçimi bize mi bırakıyo?:))eşimi ikna etsem bile başlayamam demişsin eastnbull..üzüldüm,inşallah bi çıkar yol bulursun.. ve hepimize hayırlı cumalar:)
Waw arkadaşım geçen sayfalarda üç tüpün olumsuz Olduğunu okudum pgt miydi normal tüp mü
çok sevindım canımmmmKızlar birden cin gibi oldumhaber geldi veee üç tane sağlıklı çıkmış çok şükür Rabbim sonu da iyi olur inşallah wawcım embriyolar genetiğe gitmişti chg için dört tane göndermiştik üç tane sağlıklı geldi daha anca belli olur demişlerdi Salı gitti cuma belli sonuç allahım hepinizde sevindirsin inşallah aminn
tokatta olmuş ama kayseride bile hissedildiSağolasın canım ya transfer Kasım'da inşallah benimde senin gibi ilaçlarım var antibiyotik değil ama bir ay vücut toparlasın diye hem Kasım'da olucak inşallah Nerde oldu deprem Allah korusun
Ayyy çok güzel haber buvya ins hamileyim haberlerini de alcaZ canimKızlar birden cin gibi oldumhaber geldi veee üç tane sağlıklı çıkmış çok şükür Rabbim sonu da iyi olur inşallah wawcım embriyolar genetiğe gitmişti chg için dört tane göndermiştik üç tane sağlıklı geldi daha anca belli olur demişlerdi Salı gitti cuma belli sonuç allahım hepinizde sevindirsin inşallah aminn
Hadi ya tokatta halam vartokatta olmuş ama kayseride bile hissedildi
hadi hayırlısı canım sen benden önce hamile kalıcan haaa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?