Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım benim bildiklerimden çok farklı bir süreç senin anlattığın. Sen bahçecideydin değil mi? Gerçi bn bu fiyatlarla eşimi ikna etsem bile başlayamam ama yinede öğrenmemde fayda var.
fish ve cgh ..aklım karıştı yine:)bize hangisinin uygun olduğuna doktor mu karar veriyor yoksa bu ayrıntılı bu üstünkörü fiyatları da bunlar deyip seçimi bize mi bırakıyo?:))eşimi ikna etsem bile başlayamam demişsin eastnbull..üzüldüm,inşallah bi çıkar yol bulursun.. ve hepimize hayırlı cumalar:)

canım enfeksiyonlarda eşli tedavi veriyor doktorlar. seninkinin tamamen geçmesi için eşine de vermiş. geçmiş olsun...

Buralardayım canımokumadan geçmiyorum ama yazasım gelmiyor iyiyim çok şükür yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler bende merakla beklemedeyim işteinsanı yoruyor ondan biraz sıkkınım canım sen nasılsın zeynepte ilaçlara Başlamış şifa olur inşallah

canım enfeksiyonlarda eşli tedavi veriyor doktorlar. seninkinin tamamen geçmesi için eşine de vermiş. geçmiş olsun...
evet canım ondanmış ama nerde ne zaman gördü mikrobu anlamadım neyse kullanıcaz artık başka çarem yok
inşallah canım du bakalım bu sefer sonuç ne olacak

Pgt sistemin adı , cgh yöntemi canım. Genelde bütün merkezler cgh yapıyor. Sanırım tek gen hastalıklarında birtek o hastalığa ve fish ile birkaç kromozoma bakılıyor.

Ah canım âmin diyorum. Ama eşimi ikna etsem bile 20-30 bin bütçem yokki bir kez daha doğal deneyeceğim ben. Umarım burdan hayırlı bir şekilde haberlerimi yazarım.

Waw arkadaşım geçen sayfalarda üç tüpün olumsuz Olduğunu okudum pgt miydi normal tüp mü

Normal tupdu arkadasim...3unde de test degerlerim 20 nin ustune cikmadi..ama garipdirki 000 da cikmadi...drum kimyasal dedi hepsine..

Merkez degisikligiyle beraber yeni merkezde drum cgh yi onerdi...

Siz bekliyorum derken sonucmu bekliyorsunuzz.?? Transfermiii???

Kızlar birden cin gibi oldumhaber geldi veee üç tane sağlıklı çıkmış çok şükür Rabbim sonu da iyi olur inşallah wawcım embriyolar genetiğe gitmişti chg için dört tane göndermiştik üç tane sağlıklı geldi daha anca belli olur demişlerdi Salı gitti cuma belli sonuç allahım hepinizde sevindirsin inşallah aminn

çok sevindım canımmmm ee transfer ne zaman
ayy kıslarrr deprem oldu hissedeniniz varmı

Sağolasın canım ya transfer Kasım'da inşallah benimde senin gibi ilaçlarım var antibiyotik değil ama bir ay vücut toparlasın diye hem Kasım'da olucak inşallah Nerde oldu deprem Allah korusun

Sağolasın canım ya transfer Kasım'da inşallah benimde senin gibi ilaçlarım var antibiyotik değil ama bir ay vücut toparlasın diye hem Kasım'da olucak inşallah Nerde oldu deprem Allah korusun
tokatta olmuş ama kayseride bile hissedildi
hadi hayırlısı canım sen benden önce hamile kalıcan haaa inşallah

Ayyy çok güzel haber buvya ins hamileyim haberlerini de alcaZ canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…