Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay ne kadar güzel bir haber. Şükürler olsun . Heyecanlandım resmen. Inşallah sağlıkla yavruların sana gelir. Allah bizede nasip etsin böyle haberler vermeyi inşallah.

Allah razı olsun hepiminizden kızlar canım istanbul Allah neler gösteriyor hiç ummuyordum ki böyle olacağını bende sizlerdende güzel haberler alıcaz inşallah zamanı var canım yeter ki sabır isyan yok biraz cesaret benim on yedi yıl sonra geldi o cesaret baya bi uzun inşallah siz benim kadar beklemezsiniz ama zaman bu zaman mış geçen yaşlardan evlilik yıldönümlerinden bahsetmiştik hep birlikte Rabbim nasip ederse bizde Kasım 5te transfer olucak ve 14ü bizim yıldönümümüz 18yıla gidicez ve bize en büyük hediye olucak Rabbim Nasılda denk getirdi yüce Rabbim

Canim mrh 20 30 bin dedigin tüpbebek tedavi fiyati mi?

İnşallah 18. Yılınıza gobusunde bebisin le gitcen canım benim

Cnm benim inşallah mükemmel bir hediye olacak. Hepimiz inşallah mutlu mesut haberlerimizi yazacağız.

maşallah 18 yıl dile kolay inşallah bu sefer olacak
siz ilk defamı pgt yaptırdınız canım
Canim mrh 20 30 bin dedigin tüpbebek tedavi fiyati mi?
yok canım tüp bebek fiyatı biraz daha ucuz 8 bin felan bizimki pgt ve cgh fiyatları

Nasill sevindimmm...bende aynen haber gelene kadar öldüm bittimm...sukurler olsunnn...allah nasip ederde sana tutunurlar insallahh...

Simdi yine beklemekk...az kaldi kasim a..
Senin transfer vaktinde benim tahlil sonucu gelecekk..

Nerde yaptiriyorsunuzz?? Bide pgt yi neden yaptirmistiniz...

maşallah 18 yıl dile kolay inşallah bu sefer olacak
siz ilk defamı pgt yaptırdınız canım

yok canım tüp bebek fiyatı biraz daha ucuz 8 bin felan bizimki pgt ve cgh fiyatları
Ama 15 bin civarinda tutar diye biliyordum.Artik burda mi okumustum hatirlamiyorum ama öyle kalmis aklimda.Acaba merkez cok pahali bir yer mi canim?

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Blogun senin olduğu ap aCik ortada bütün topijlere yazıp reklam yapıyorsun sanki blog b3nim demek ayıp neden böyle bir yol seçtin ki enterasan

Blogun senin olduğu ap aCik ortada bütün topijlere yazıp reklam yapıyorsun sanki blog b3nim demek ayıp neden böyle bir yol seçtin ki enterasan
Valla Haklısınız, her konuya aynı mesaj, ben reklam yapıyorum arkadaşlarrrr demek oluyor

Zeynep evet canım ilk tüp ve pgt denememiz waw inşallah siZede hayırlı haber gelir canım sizin ne tahlili belli olucak problem neydi sizde ben anlatayım baştan benim ilki on iki haftalık diğerleri altı ve sekiz haftalık üç düşüğüm oldu kalp atışları durdu hep kürtaj oldum daha sonra öğrendik ki eşimin on üçüncü kromozomla dördüncü kromozomda Parça Değişimi var ben hemen hamile kalabiliyordum ama bize yüzde elli şans verdiler sağlıklı bebek için normal yolla bunu Göze alamadım uzun zaman korunduk düşünmedik bebek derken benim psikolojik rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullandım vs anca cesaret geldi böyle oldu canım biz Antalya'ya yakın olduğumuz için ve birkaç tanıdık olumlu sonuç aldığı için Vitale tüp bebek merkezi kemal Özgür'e tedavi oluyoruz CNm ve çok memnunuz ilgilerinden sen nerdesin hangi hastane ve hangi aşamadasın

Zeynep sen hangi hastaneye gidiyordun demişmiydin unutuyorum CNm konaklama ücreti demişsin misafirhaneleri yokmu hastanenin antalya tüpün vardı ama biz yakın olduğu için git gel yaptık son zamanda teyzemde kaldık o da dert gerçekten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…