- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.021
Amiiiinnnn inşallah o kadar sevindim li senin için 3 tane den 1 tane mutlaka tutar ta insSağol ferdam darısı sizlere inş Allah sonunu güzel eyler inşallah
Kızlar birden cin gibi oldumhaber geldi veee üç tane sağlıklı çıkmış çok şükür Rabbim sonu da iyi olur inşallah wawcım embriyolar genetiğe gitmişti chg için dört tane göndermiştik üç tane sağlıklı geldi daha anca belli olur demişlerdi Salı gitti cuma belli sonuç allahım hepinizde sevindirsin inşallah aminn
Canim mrh 20 30 bin dedigin tüpbebek tedavi fiyati mi?Pgt sistemin adı , cgh yöntemi canım. Genelde bütün merkezler cgh yapıyor. Sanırım tek gen hastalıklarında birtek o hastalığa ve fish ile birkaç kromozoma bakılıyor.
Ah canım âmin diyorum. Ama eşimi ikna etsem bile 20-30 bin bütçem yokkibir kez daha doğal deneyeceğim ben. Umarım burdan hayırlı bir şekilde haberlerimi yazarım.
İnşallah 18. Yılınıza gobusunde bebisin le gitcen canım benimAllah razı olsun hepiminizden kızlar canım istanbul Allah neler gösteriyor hiç ummuyordum ki böyle olacağını bende sizlerdende güzel haberler alıcaz inşallah zamanı var canım yeter ki sabır isyan yok biraz cesaret benim on yedi yıl sonra geldi o cesaret baya bi uzun inşallah siz benim kadar beklemezsiniz ama zaman bu zaman mış geçen yaşlardan evlilik yıldönümlerinden bahsetmiştik hep birlikte Rabbim nasip ederse bizde Kasım 5te transfer olucak ve 14ü bizim yıldönümümüz 18yıla gidicez ve bize en büyük hediye olucak Rabbim Nasılda denk getirdi yüce Rabbim
Allah razı olsun hepiminizden kızlar canım istanbul Allah neler gösteriyor hiç ummuyordum ki böyle olacağını bende sizlerdende güzel haberler alıcaz inşallah zamanı var canım yeter ki sabır isyan yok biraz cesaret benim on yedi yıl sonra geldi o cesaret baya bi uzun inşallah siz benim kadar beklemezsiniz ama zaman bu zaman mış geçen yaşlardan evlilik yıldönümlerinden bahsetmiştik hep birlikte Rabbim nasip ederse bizde Kasım 5te transfer olucak ve 14ü bizim yıldönümümüz 18yıla gidicez ve bize en büyük hediye olucak Rabbim Nasılda denk getirdi yüce Rabbim
Canim mrh 20 30 bin dedigin tüpbebek tedavi fiyati mi?
maşallah 18 yıl dile kolay inşallah bu sefer olacakAllah razı olsun hepiminizden kızlar canım istanbul Allah neler gösteriyor hiç ummuyordum ki böyle olacağını bende sizlerdende güzel haberler alıcaz inşallah zamanı var canım yeter ki sabır isyan yok biraz cesaret benim on yedi yıl sonra geldi o cesaret baya bi uzun inşallah siz benim kadar beklemezsiniz ama zaman bu zaman mış geçen yaşlardan evlilik yıldönümlerinden bahsetmiştik hep birlikte Rabbim nasip ederse bizde Kasım 5te transfer olucak ve 14ü bizim yıldönümümüz 18yıla gidicez ve bize en büyük hediye olucak Rabbim Nasılda denk getirdi yüce Rabbim
yok canım tüp bebek fiyatı biraz daha ucuz 8 bin felan bizimki pgt ve cgh fiyatlarıCanim mrh 20 30 bin dedigin tüpbebek tedavi fiyati mi?
Kızlar birden cin gibi oldumhaber geldi veee üç tane sağlıklı çıkmış çok şükür Rabbim sonu da iyi olur inşallah wawcım embriyolar genetiğe gitmişti chg için dört tane göndermiştik üç tane sağlıklı geldi daha anca belli olur demişlerdi Salı gitti cuma belli sonuç allahım hepinizde sevindirsin inşallah aminn
Cok fazla yaValla canım ben hiçbir merkezle görüşmedim, ama burda arkadaşların masrafları o kadar tutmuş. Sadece tüp bebek masrafı değil, pgt ile birlikte toplam rakamları yazmışlar.
Ama 15 bin civarinda tutar diye biliyordum.Artik burda mi okumustum hatirlamiyorum ama öyle kalmis aklimda.Acaba merkez cok pahali bir yer mi canim?maşallah 18 yıl dile kolay inşallah bu sefer olacak
siz ilk defamı pgt yaptırdınız canım
yok canım tüp bebek fiyatı biraz daha ucuz 8 bin felan bizimki pgt ve cgh fiyatları
15 bin civari tutar canim benimki 20 bini gececek cunku ben baska ile gidiyorum tedavi icin bi 6 ,7 binde konaklama ve ulasima gidiyorCok fazla yaBen 15 bin civarinda tutar diye biliyordum canm.
Şimdi anladim canim.Allah emeklerini boşa çikarmasin.Hepimizin yardimcisi olsun insallah.15 bin civari tutar canim benimki 20 bini gececek cunku ben baska ile gidiyorum tedavi icin bi 6 ,7 binde konaklama ve ulasima gidiyor
Blogun senin olduğu ap aCik ortada bütün topijlere yazıp reklam yapıyorsun sanki blog b3nim demek ayıp neden böyle bir yol seçtin ki enterasanOoof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)
Valla Haklısınız, her konuya aynı mesaj, ben reklam yapıyorum arkadaşlarrrr demek oluyorBlogun senin olduğu ap aCik ortada bütün topijlere yazıp reklam yapıyorsun sanki blog b3nim demek ayıp neden böyle bir yol seçtin ki enterasan
Yani benim blogum bakar misiniz dese anlicam bu açıkça insanları salak yeri koymuşValla Haklısınız, her konuya aynı mesaj, ben reklam yapıyorum arkadaşlarrrr demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?