- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.041
amin canımŞimdi anladim canim.Allah emeklerini boşa çikarmasin.Hepimizin yardimcisi olsun insallah.
rabbim emeklerini boşa çıkarmasınZeynep evet canım ilk tüp ve pgt denememiz waw inşallah siZede hayırlı haber gelir canım sizin ne tahlili belli olucak problem neydi sizde ben anlatayım baştan benim ilki on iki haftalık diğerleri altı ve sekiz haftalık üç düşüğüm oldu kalp atışları durdu hep kürtaj oldum daha sonra öğrendik ki eşimin on üçüncü kromozomla dördüncü kromozomda Parça Değişimi var ben hemen hamile kalabiliyordum ama bize yüzde elli şans verdiler sağlıklı bebek için normal yolla bunu Göze alamadım uzun zaman korunduk düşünmedik bebek derken benim psikolojik rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullandım vs anca cesaret geldi böyle oldu canım biz Antalya'ya yakın olduğumuz için ve birkaç tanıdık olumlu sonuç aldığı için Vitale tüp bebek merkezi kemal Özgür'e tedavi oluyoruz CNm ve çok memnunuz ilgilerinden sen nerdesin hangi hastane ve hangi aşamadasın
yok canım bizim konaklamz bize aitZeynep sen hangi hastaneye gidiyordun demişmiydin unutuyorum CNm konaklama ücreti demişsin misafirhaneleri yokmu hastanenin antalya tüpün vardı ama biz yakın olduğu için git gel yaptık son zamanda teyzemde kaldık o da dert gerçekten yaa
Sen sadece tupmu yaptiracaksinn...?? Sadece tup okadar cok tutmuyor..istanbulda bahceciye gidiyorum ben...sadece tup...8 bini buluyor...ilaclarla birlikte...ve embriyoyu cgh ye genetik teste gondermek istersen embriyo basi bin tl...testlerle beraber ilaclar icinde 11 bin tl tuttu benimkii...Ama 15 bin civarinda tutar diye biliyordum.Artik burda mi okumustum hatirlamiyorum ama öyle kalmis aklimda.Acaba merkez cok pahali bir yer mi canim?
Zeynep evet canım ilk tüp ve pgt denememiz waw inşallah siZede hayırlı haber gelir canım sizin ne tahlili belli olucak problem neydi sizde ben anlatayım baştan benim ilki on iki haftalık diğerleri altı ve sekiz haftalık üç düşüğüm oldu kalp atışları durdu hep kürtaj oldum daha sonra öğrendik ki eşimin on üçüncü kromozomla dördüncü kromozomda Parça Değişimi var ben hemen hamile kalabiliyordum ama bize yüzde elli şans verdiler sağlıklı bebek için normal yolla bunu Göze alamadım uzun zaman korunduk düşünmedik bebek derken benim psikolojik rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullandım vs anca cesaret geldi böyle oldu canım biz Antalya'ya yakın olduğumuz için ve birkaç tanıdık olumlu sonuç aldığı için Vitale tüp bebek merkezi kemal Özgür'e tedavi oluyoruz CNm ve çok memnunuz ilgilerinden sen nerdesin hangi hastane ve hangi aşamadasın
sadece tüp değil canım.Pgt ile tüp bebek yapılacak galiba.Hamile kaldım daha önce ama iki defa genetik problem yaşadık.Bebeğimizin ikisi de sıkıntılıydı.Birini 6 buçuk aylık karnımdayken kaybettim,diğeri sekiz aylık doğdu,küveze alındı ve orda kaybettik.Sen sadece tupmu yaptiracaksinn...?? Sadece tup okadar cok tutmuyor..istanbulda bahceciye gidiyorum ben...sadece tup...8 bini buluyor...ilaclarla birlikte...ve embriyoyu cgh ye genetik teste gondermek istersen embriyo basi bin tl...testlerle beraber ilaclar icinde 11 bin tl tuttu benimkii...
Insallah bu sefer kavusursun yavrularina..tek transfermi istiyorsun 2 mi...??
Ben istanbuldayim..bahceci tup bebege gidiyorum..pko var bende 6 yildir olmadi..tedaviler felan..3 tup denedik 3 de kimyasal gebelik..merkez degistirdik..bahceci merkezi genetige bakalim dedi..2 embriyo gonderdik..sukur temiz geldi ikiside...simdi ilaclarimi iciyorum..transferim belli olacak sali gunuu...
Canım inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur,seni zorlamadan gerçekleşir.Allah evlat isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar bağışlasın.Sen sadece tupmu yaptiracaksinn...?? Sadece tup okadar cok tutmuyor..istanbulda bahceciye gidiyorum ben...sadece tup...8 bini buluyor...ilaclarla birlikte...ve embriyoyu cgh ye genetik teste gondermek istersen embriyo basi bin tl...testlerle beraber ilaclar icinde 11 bin tl tuttu benimkii...
Insallah bu sefer kavusursun yavrularina..tek transfermi istiyorsun 2 mi...??
Ben istanbuldayim..bahceci tup bebege gidiyorum..pko var bende 6 yildir olmadi..tedaviler felan..3 tup denedik 3 de kimyasal gebelik..merkez degistirdik..bahceci merkezi genetige bakalim dedi..2 embriyo gonderdik..sukur temiz geldi ikiside...simdi ilaclarimi iciyorum..transferim belli olacak sali gunuu...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikli bebeklere kavusursun .Ilk tup denemenmis yani dr un soylediginden cok yumurta toplanmis bana da sagda ve solda gordugu yumurta sayisini soyledi.Mutasyon sonucum gelmezse Ocaga kadar ben ogretmenim 15 tatilde tup bebek tedavisine girip embriyolari dondurmayi dusunuyorum .Donmus embriyolara daha sonra PGT yapilabiliyormus herhalde .Yasim daha da ilerlemesin diyeSezercan yaşım 36 tedaviye başlamadan banada on beş yumurtan olabilir dedi Dr sonuç 29 yumurta toplandı 13 yumurta beşinci güne gitti 4 tane gönderdik 9tane dondurduk dört taneden üçü sağlıklı geldi canım bizde durumlar böyle hayırlısı artık
Merhaba benim dondurulmuş embriyolarıma cgh yapıld . 3 tane embriyodan 1 i sağlıklı çıktı transfer edildi ama tutmadı. Şimdi de 3 tane daha dondurulmuş embriyomuz var.Arkadaslar donmus embriyoya PGT Yaptiran var mi bizim mutasyon sonucunu 7 aydir bekliyoruz kafayi yiyorum yas da gidiyor onun icin once tup tedavisi yaptirip embriyolari dondurup sonuclar gelince PGT Yapayim diyorum
Hadi ua neden tutmadi benimde uc taneden biri saglikli cikti cok korktum simdiMerhaba benim dondurulmuş embriyolarıma cgh yapıld . 3 tane embriyodan 1 i sağlıklı çıktı transfer edildi ama tutmadı. Şimdi de 3 tane daha dondurulmuş embriyomuz var.
Istanbul kolay bişey yaşamadın bu zamanlarda geçicek Allah'ın izniyle sonra sen de biz gibi cesarete geliceksin ben kürtaj oldum üstümden atamadım bi zaman sen Ferda normal doğum gibi yaptınız bunlar kolay değil Herşeyin zamanı var canım diyorumya biraz sabır hiç aklıma gelmezdi birine korkma cesaretlen demek kendim yıllarca yaşadım çünkü Yaşamayan bilmez ki ben çok evhamlıyımdır Herşeyden korkarım kişilik yapım böyle ben yaptıktan başardıktan sonra bu tüp aşamalarını herkes yapabilir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?