Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya Zeynep birde o risk var tabi bize tedaviden önce söyledi Dr ve burda okuduklarımızdan garantisi yok malesef inşallah tutunurlar da stres hiç bitmiyo doğurana kadar hamile kalıcammı düşücekmi inşallah olmazda

Ya Zeynep birde o risk var tabi bize tedaviden önce söyledi Dr ve burda okuduklarımızdan garantisi yok malesef inşallah tutunurlar da stres hiç bitmiyo doğurana kadar hamile kalıcammı düşücekmi inşallah olmazda
Ne zormus be panikli arkadasim nolucak bizim bu halimiz kafayi yememek elde degil Allah imandan ayirmasin

E="zeynep4, post: 42973654, member: 193301"]Hadi ua neden tutmadi benimde uc taneden biri saglikli cikti cok korktum simdi [/QUOTE]
Neden tutmadının cevabını veremiyor ki dr lar. Nasip değilmiş duaya devam dedik kendimizi teselliye çalışıyoruz.

Arkadaslar donmus embriyoya PGT Yaptiran var mi bizim mutasyon sonucunu 7 aydir bekliyoruz kafayi yiyorum yas da gidiyor onun icin once tup tedavisi yaptirip embriyolari dondurup sonuclar gelince PGT Yapayim diyorum
Evet ben de yaptirdim yapiliyor,değişen bisey olmuyor

Bende sürekli rüyalar görüyorum. Yeniden hamileyim cvs, amniyosentez filan yaptırıyorum sonuçlar temiz ama bebeğimde ultrasonda sorunlar var ense kalınmış filan. Of yakında kafayı yemezsem iyi valla.

Bende ayniyim canım ya istisnasız her gece rüyamda bebeklerle ugrasiyorum

Cnm iyiki varsın ya kendimi tek zannediyorum hep bebeğin Enss kalınlığına bakarken ben bebeği görüyorum ama Nasıl güzel erkek Bebek. Tombul gülen siyah beyaz bir surat. Allahım gerçek olur inşallah.

Canım inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur,seni zorlamadan gerçekleşir.Allah evlat isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar bağışlasın.
Aminnn insallahhh..hepimize...

Benim yas 27 ama 3 transferim oldugu icin 2 embriyo konabiliyor...bende daha bilmiyorum tekmi ciftmi..esim cift diyor ihtimalleri arttirmak icin..ama hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorumm...

Bu 2. Tedavimm..ilk tedavide dondurulmuslarla oldu..simdi baska merkez baska tedavi...bakalim bu sefer neler olacak..

Kizlar bilmiyorum gülmeyin bana ama tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?Yasim otuz besten kücük oldugu icin tüpbebek olursa tek embriyo transfer edilir değil mi?

Kizlar bilmiyorum gülmeyin bana ama tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?Yasim otuz besten kücük oldugu icin tüpbebek olursa tek embriyo transfer edilir değil mi?
Neden gulelim canim tek embriyo kendi basina bolunurse ikiz olabilir tabikide
Ve eger bildigim kadariyla 3 tup bebek yaptirip hamile kalamadiysan iki tane koymaya izin var eger bir tane istersen tek de koydurabilirsin
hakkinda hayirlisi olsun

Neden gulelim canim tek embriyo kendi basina bolunurse ikiz olabilir tabikide
Ve eger bildigim kadariyla 3 tup bebek yaptirip hamile kalamadiysan iki tane koymaya izin var eger bir tane istersen tek de koydurabilirsin
hakkinda hayirlisi olsun
Canim kendimce tek embriyodan cift embriyo olusmaz belki dedim,o yüzden öyleyse komik olur diye düşündüm. :) Eger karar verirsek ilk denememiz olacak ama ikiz de olsa ohhh ne iyi olurdu.Zor olurdu belki ama ondan sonra düşünmezdik.Hayali bile ne güzel..:)

:) yok canim olabiliyo transferden sonra embriyo bolunebilir tabi Allah murad ederse ucuz bile olur bizde ilk tup bebekte on tane felan embriyom vardi esim tutturdu bir tane koyduralim ikize bakamayiz diye sanki hemen tuttuda diger dokuz taneyi imha ettirdi bana simdiki aklim oksa oylemi yapardim ondan sonra iki tup daha yaptirdik onlarda tutmadi yani diycem sana embriyon cok cikarsa hepsini dondur ha bide pgt mi yaptirican

Evet canim pgt ile olacak.Genelde ilkinde tutmuyormus galiba. insallah tutar ya.Sen ilkini yaptirdiginda 35 yasin uzerinde miydin?Hani keske tek olmasaydi diyosun ya.Insallah bu sefer tutar bebislerini kucagina alirsin canim.Ikize bakamayiz demis ya esin olsun da ikiz olsun ya da tek olsun farketmez ama ikiz de olsa birdaha byle biseye kalkismaya gerek kalmaz.Daha iyi olmaz mi?Ama hayirlisi olsun oncelikle.

Zeynep4 arkadasim keske dondursaydik diyosun,tekrar okuyunca anladim.Uykum kendini gösterdi sanirim.:) Peki onu saglikli miydi?Birde herbirini dondurmak icin nekadar ücret ödeniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…