- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.061
Ne zormus be panikli arkadasim nolucak bizim bu halimiz kafayi yememek elde degil Allah imandan ayirmasinYa Zeynep birde o risk var tabi bize tedaviden önce söyledi Dr ve burda okuduklarımızdan garantisi yok malesef inşallah tutunurlar da stres hiç bitmiyo doğurana kadar hamile kalıcammı düşücekmi inşallah olmazda
Allah razi olsunkızlar bugün HZ Yusa türbesine gittim benim evime çok yakın hepimize dua ettim rabbim inş. kabul eder.
Evet ben de yaptirdim yapiliyor,değişen bisey olmuyorArkadaslar donmus embriyoya PGT Yaptiran var mi bizim mutasyon sonucunu 7 aydir bekliyoruz kafayi yiyorum yas da gidiyor onun icin once tup tedavisi yaptirip embriyolari dondurup sonuclar gelince PGT Yapayim diyorum
Allah razı olsun Aminkızlar bugün HZ Yusa türbesine gittim benim evime çok yakın hepimize dua ettim rabbim inş. kabul eder.
kızlar bugün HZ Yusa türbesine gittim benim evime çok yakın hepimize dua ettim rabbim inş. kabul eder.
Bende ayniyim canım ya istisnasız her gece rüyamda bebeklerle ugrasiyorumBende sürekli rüyalar görüyorum. Yeniden hamileyim cvs, amniyosentez filan yaptırıyorum sonuçlar temiz ama bebeğimde ultrasonda sorunlar var ense kalınmış filan. Of yakında kafayı yemezsem iyi valla.
Aynen bende ole daha cok adetime yakin cok fazla goruyorumBende ayniyim canım ya istisnasız her gece rüyamda bebeklerle ugrasiyorum
Bende ayniyim canım ya istisnasız her gece rüyamda bebeklerle ugrasiyorum
sadece tüp değil canım.Pgt ile tüp bebek yapılacak galiba.Hamile kaldım daha önce ama iki defa genetik problem yaşadık.Bebeğimizin ikisi de sıkıntılıydı.Birini 6 buçuk aylık karnımdayken kaybettim,diğeri sekiz aylık doğdu,küveze alındı ve orda kaybettik.Ama drum pgt yöntemiyle de yine riskin olduğunu ve tekrar doğal düşünmemizi söyledi,kendisi tüp bebek dru olmadığı için detaylı bilgisi yokmuş.Gittiğimiz zaman bizi tüpbebek druyla da görüştürecek ve son karar verilecek tabi bana o cesaret gelirse..
Aminnn insallahhh..hepimize...Canım inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur,seni zorlamadan gerçekleşir.Allah evlat isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar bağışlasın.
Waw biz daha konuşmadık Dr la canım kaç tane transfer olur bilmiyorum otuz beş yaş üzeri iki konuyor diye biliyorum yaşım tutuyor uygunsa iki isteriz biz canım senin Yaş kaç sizin ikisimi transfer olucak ay çok Heyecanlı ya sen üç kez ayrı tedavimi oldun yoksa dondurulmuşlarlamı denedin
Neden gulelim canim tek embriyo kendi basina bolunurse ikiz olabilir tabikideKizlar bilmiyorum gülmeyin bana ama tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?Yasim otuz besten kücük oldugu icin tüpbebek olursa tek embriyo transfer edilir değil mi?
Canim kendimce tek embriyodan cift embriyo olusmaz belki dedim,o yüzden öyleyse komik olur diye düşündüm. :) Eger karar verirsek ilk denememiz olacak ama ikiz de olsa ohhh ne iyi olurdu.Zor olurdu belki ama ondan sonra düşünmezdik.Hayali bile ne güzel..:)Neden gulelim canim tek embriyo kendi basina bolunurse ikiz olabilir tabikide
Ve eger bildigim kadariyla 3 tup bebek yaptirip hamile kalamadiysan iki tane koymaya izin var eger bir tane istersen tek de koydurabilirsin
hakkinda hayirlisi olsun
:) yok canim olabiliyo transferden sonra embriyo bolunebilir tabi Allah murad ederse ucuz bile olur bizde ilk tup bebekte on tane felan embriyom vardi esim tutturdu bir tane koyduralim ikize bakamayiz diye sanki hemen tuttudaCanim kendimce tek embriyodan cift embriyo olusmaz belki dedim,o yüzden öyleyse komik olur diye düşündüm. :) Eger karar verirsek ilk denememiz olacak ama ikiz de olsa ohhh ne iyi olurdu.Zor olurdu belki ama ondan sonra düşünmezdik.Hayali bile ne güzel..:)
Evet canim pgt ile olacak.Genelde ilkinde tutmuyormus galiba.:) yok canim olabiliyo transferden sonra embriyo bolunebilir tabi Allah murad ederse ucuz bile olur bizde ilk tup bebekte on tane felan embriyom vardi esim tutturdu bir tane koyduralim ikize bakamayiz diye sanki hemen tuttudadiger dokuz taneyi imha ettirdi bana simdiki aklim oksa oylemi yapardim ondan sonra iki tup daha yaptirdik onlarda tutmadi yani diycem sana embriyon cok cikarsa hepsini dondur ha bide pgt mi yaptirican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?