- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.081
çok kafaya takıyoruz canım ondan biliçaltı işteAynen bende ole daha cok adetime yakin cok fazla goruyorum
sende iyiki varsın canım. tabiki tek değilsin hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sadece canımız çok yandığı için bizim derdimiz herkesten büyük sanıyoruz.inşallah tez zamanda gelir sana bebeğinCnm iyiki varsın yakendimi tek zannediyorum hep bebeğin Enss kalınlığına bakarken ben bebeği görüyorum ama Nasıl güzel erkek Bebek. Tombul gülen siyah beyaz bir surat. Allahım gerçek olur inşallah.
ben 20 yaşımda ilk tüp bebeği yaptırdım o zaman böyle teknoloji yoktu belki vardı ben bilmiyorsdum on tanesi 3. gün embriyosuydu 5. güne götürecek teknoloji yoktu hastanedeEvet canim pgt ile olacak.Genelde ilkinde tutmuyormus galiba.insallah tutar ya.Sen ilkini yaptirdiginda 35 yasin uzerinde miydin?Hani keske tek olmasaydi diyosun ya.Insallah bu sefer tutar bebislerini kucagina alirsin canim.Ikize bakamayiz demis ya esin olsun da ikiz olsun ya da tek olsun farketmez ama ikiz de olsa birdaha byle biseye kalkismaya gerek kalmaz.Daha iyi olmaz mi?Ama hayirlisi olsun oncelikle.
bakılmadıki hiçbirine 3. gün embriyosuyduZeynep4 arkadasim keske dondursaydik diyosun,tekrar okuyunca anladim.Uykum kendini gösterdi sanirim.:) Peki onu saglikli miydi?Birde herbirini dondurmak icin nekadar ücret ödeniyor?
aynençok kafaya takıyoruz canım ondan biliçaltı işte
Kizlar bilmiyorum gülmeyin bana ama tek embriyoyla ikiz olma ihtimali var mi?Yasim otuz besten kücük oldugu icin tüpbebek olursa tek embriyo transfer edilir değil mi?
Zeynep4 arkadasim keske dondursaydik diyosun,tekrar okuyunca anladim.Uykum kendini gösterdi sanirim.:) Peki onu saglikli miydi?Birde herbirini dondurmak icin nekadar ücret ödeniyor?
sende iyiki varsın canım. tabiki tek değilsin hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sadece canımız çok yandığı için bizim derdimiz herkesten büyük sanıyoruz.inşallah tez zamanda gelir sana bebeğin
ben 20 yaşımda ilk tüp bebeği yaptırdım o zaman böyle teknoloji yoktu belki vardı ben bilmiyorsdum on tanesi 3. gün embriyosuydu 5. güne götürecek teknoloji yoktu hastanede
ikincisini ve üçüncüsünüde hemen ard arda yaptırdık onlarda tutmadı
artık istanbula karar verik 6 yıl kakar ara verdik bu arada teknolojide gelişti ve doktorumuz cgh yapalım dedi ve embriyolarımda koromozom sorunu çıktı 3 embriyodan 1 tanesi temiz onuda aralıkta koydurucaz bakalım inşallah verdiğim emeklerin karşılığını alırım
bakılmadıki hiçbirine 3. gün embriyosuydu
aynen
inşallah canım yaaaAmin Cnm inşallah hamileliklerimizi yazarız kusuyoruz yatamıyoruz derizinanıyorum ben çok uzak değil bu söylediklerim.
yaa çok küçük başladım onun için bedenim çok yıprandıAy Can'ım ne kadar küçük yaşta tüp bebek denemişsin. Kaç yaşında evlendin sen
Sizde belirlenmiş bir sebep yok mu? Kromozom analizi yaptırdınız mı?
yaa çok küçük başladım onun için bedenim çok yıprandı
19 yaşında evlendim 3 ay sı-onra 20. yaşımı kutladık sonra sıkıntılar başladı işte
cgh yapıldı ilk embriyoda 10 kromozom hatalı çıktı ikincisinde 4 tane hatalı çıktı üçüncüsü temiz geldi işte
bilmiyorum sebebimiz ne ama önceki tüpler genetik sorundan dolayı tutmamış galiba yani zaten 1 tane 5. güne geldi onlarda kondu ama demekki genetiği bozuklar denk geldiki olmadı ama inşallah bu embriyodan çok umutluyum inşallah tutar artık çünkü bidaha yaptırmıycam tüp bebek artık bıktımbanada yazık değilmi gençliğimin en güzel yıllarından beri hep sıkıntı yeter artık bende insan değilmiyim nerdeyse 10 senedir peşinden koşuyorum
iştee bir yıl sonra felan önce eşim varikosel ameliyatı oldu 4 ay sonra felan tüpe geçtikCan'ım çok haklısınbizim kaderimiz derdimiz bu olacakmış demekki Allah bin beterinden korusun. Sen ne kadar sonra tüp bebeğe geçtin? Doğal az mı denedin? Benim sorunum olmasına rağmen bile genetikçilee doğal deneyebilirsin korkma diyor. Sonuçta tüpte hormon alınıyor Allah korusun çok tehlikeli kanser olan insanlar var hormondan. Dikkatli olmak lazım. Ben şuan 28 yaşındayım. Bana bile erken diyorlar 30 U geç öyle tüp dene diyorlar.
kısss korkacak ne varAy birde benim o saçma sapan tedavi korkum var. Alttan Muayne göbekten iğne hele hele hepsini geçtim ayık transfer. Transfer bayıltıp yapılsa yine belki cesaret edebilirim ama işte nebiliyim ya
Allah doğru yolu göstersin inşallah.
hahhahhaha ay çok güldümkısss korkacak ne var
sen nasıl evlendin kısss hayret
e napıyım haksızmıyımhahhahhaha ay çok güldüm
canım benim bir oğlum var.Sonra iki hamilelik geçirdim,biri 6 buçuk aylık kalp atışı durdu,diğeri sekiz aylık erken doğdu ve küveze alındı,orda kaybettik.İkisinde de sorun vardı ve aynıydı.Dr pgt ile tüp bebek önerdi ama onun için de kesin bişey söylemedi.Onda da risk varmış oyüzden 'bence tekrar doğal düşünün'dedi.Ama kafamızda net bişey yok.Neden pgtde de risk varmış anlamadım.Burdakiler pgtde ki riskin %2 %3 olduğunu söylüyor,drum mu yanlış söyledi bilmiyorum.Ama tüpbebek dru olmadığı için net bilgisi olmadığını söyledi.Artık önümüzdeki ay gidip aslını detaylı öğrenicez ve bir karara varıcaz.Merkeze göre değişiyor ama senelik 750-1000 TL arası birşeymiş Can'ım. Senin sorun neydi Can'ım neden pgt yapılacak?
ayy maşallah Allah bağışlasın ailesine.Böyle olumlu haberler duyunca bize de umut oluyor ama böyle mucizeler yaşayan az mı?Yani deneme sonucunda hamile kalamayan,evlat sahibi olma düşüncesinden vazgeçen insanlar daha mı fazla acaba?Cnm topiğin ilk sayfalarında morgenrot isimli bir arkadaş var. Tek embriyosuna pgt yapıldı ve sağlıklı çıktı daha sonra o embriyo anne karnında bölündü ve maşallah tek yumurta ikizleri oldu. Onunda mucizesi böyle oldu. Ve embriyolog bu embriyodan hiç umut yok pgt yaptırma bir kez daha yumurta toplat demişti. Aklında başka merkez olduğu için kabul etmedi ve mucizesine kavuştu. O kadar umutlanıyorum ki Allah'ım bizde yazalım mucizelerinizi lütfen
Ne guzel allah bagislasin oglunucanım benim bir oğlum var.Sonra iki hamilelik geçirdim,biri 6 buçuk aylık kalp atışı durdu,diğeri sekiz aylık erken doğdu ve küveze alındı,orda kaybettik.İkisinde de sorun vardı ve aynıydı.Dr pgt ile tüp bebek önerdi ama onun için de kesin bişey söylemedi.Onda da risk varmış oyüzden 'bence tekrar doğal düşünün'dedi.Ama kafamızda net bişey yok.Neden pgtde de risk varmış anlamadım.Burdakiler pgtde ki riskin %2 %3 olduğunu söylüyor,drum mu yanlış söyledi bilmiyorum.Ama tüpbebek dru olmadığı için net bilgisi olmadığını söyledi.Artık önümüzdeki ay gidip aslını detaylı öğrenicez ve bir karara varıcaz.
Haklısın zaten ona güldüme napıyım haksızmıyımevlenen kadın muayenede olabilir yani ne var bunda
Dogru canim can sıkıntısından benim dedigimde yanlis anlamayin biraz guldurmek istedim tabi bazilari korkuyo annemde disciye gidemez mecbur kalip gidincede hungur hungur aglar koltugundaHaklısın zaten ona güldümama bazı insanlar da böyle fobi olabiliyor onu da anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?