Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

iki kere tarnsfer yapıldı ikisinde de hemşireye elimi tutmasını rica ettim. ağrı eşiğim çok düşük. çığlık bile atıyorum aleti takarken. hatta 2. transferde çok canım yandı ve kendimi kasınca dr demir aleti çıkarıp plastik alet taktı. ama anlık birşey geçiyor şükür. birinin elini tutmak bana güç veriyor. sen de dene:)

bir de ben anesteziden çok kötü uyanıyorum. ilk anestezi aldığımda 9 haftalık gebeydim. kalp atışı duyulmamıştı. ölmüştü yani bebek. ameliyathaneye girdiğimde aslında fena değildim. dr 2seneye de inşallah doğuma girersin burda2 demişti amin felan demiştim. gayet pozitiftim aslında. ama bayıldıktan sonra kürtaj bittiğinde kendi ağlama sesime ayıldım. "annemi istiyorum annem nerde" diye ağlıyordum. hasta bakıcı felan susturmaya çalışıyordu. ama çok fena ağlıyordum anlatamam. susamıyordum. kendi ağlamama yabancıydım sanki .odaya çıkarmak için yeniden bayıltmışlar. odada ayılttıklarında yine ağlayarak uyandım. eşim, ablam şok olmuşlardı. neyse yavaş yavaş kendime geldim. ben ankaradaydım annem istanbuldaydı o zamanlar. sonra ertesi yıl istanbulda tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi için anestezi yaptıklarında yine ağlayarak uyandım. yine annemi istiyorum diyerek. yine hasta bakıcılar hemşireler susturmaya çalışıyordu. eşime 'Annesiyle görüşmüyorlar mı, annesine çok mu düşkün, Allah yardımcınız olsun' dediklerini duyuyordum :) neyse bi posta ağlayıp sustum. Ama bir kaç gün kısık sesle dolaştım. öyle bağırarak ağlamışım
Ama şimdi yine anestezi alır mıyım ya da canım yanar mı korkusu yok. belki yine aynı olur, yine canım çok yanar ama evlat isteği korkumun önüne geçiyor. Rabbim salih evlat nasip etsin hepimize. Sağlıklı sıhhatli inşallah

Ay Canım valla dikkatli ol. Sen iyi olmazsan Bebek hiç olmaz sonra. Belki oluruna bırakmakta fayda var. Hani derler ya sen dünyanın peşine koşma bırak dünya senin peşinden koşsun. Ben ilk hamile kaldığımd hiç beklemediğim bir andı. 1,2 ayda kaldım. Şimdi düzenli olmasada korunmuyoruz yaklaşık 4-5 ay oldu ama tık yok. Hep takıntıdan.

Ay transferden korkmam diyordum da vallahi bi Telaş aldı sanki okuduklarımdan garipçim gerçekten acı oluyormu kaç dk sürüyo iki üç dakikalık diye duymuştum amilyat ortamındamı oluyor o da bir de idrara sıkışık olunucakmış aletle açıyorlar tabi diymi amannn transferden sonra yatıyormusun biraz dinleniyormusun hemen tuvalete giderim ben tutamam ki​

Valla Canım benimde kafam karışık. Maliyeti çok çok düşündürüyor. Bilsemki hemen olcak hiç düşünmem ama o kadar parayı boşa atmak gibi lüksümüz en azından şuan için yok. Sonuçta olmayan için 100 TL de büyük 10 bin TL de.
E dediğin gibi riskide var diyorlar.

Ya kızlar sizce 5. Güne gelmiş embriyo ile anne karnında 10.-11. Haftada mı bebeğe yapılan test aynı değil mi sizcede? Ben bunu çok düşünüyorum? Sonuçta ikiside can olmuyor mu? Ben kafayı yiyorum Yavaştan :)

Zeynep tedavilerinde keşke kalanları dondursaymışsınız ya sonra eziyet çekmeZdin bir daha Dr lar söylemedimi dondurun diye bir tüpe üç embriyo donduruyolarmış bizim hastanede bir tüp 500lira üç tüp oldu bizim bir buçuklara verdik inşaallah onlara gerek kalmazsa sende demi göğsünde beze var benimde var belki aynıdır fibrokist var bende iki kez alındı belli büyüklüğe gelince alıyorlar genel cerrah hormonlar büyüme yapar dedi tedavi sonrası gel dedi ona gidicem daha Allah korusun ya insan korkuyor köyü bişeye çevirir diye tüp yapan Dr bişey olmaz dedi bilmiyorum artık Allah'a emanet birde ben antidepresan kullanıyorum şuan hamile kalırsamda onu bırakıcam onu bırakmasıda çok zor Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun ya vallahi çok zor heryerden stres Allah beterinden kırusun

Ben doğumdan sonra ayıldığımda gülüyormuşum. Ben normaldede yüzü çok gülen bi insanım. Hep gülen yüzlü falan derler. Sıcak gelirim insanlara. Birazda güçlüyüm başkalarını düşünürüm. Mesela eşimi annemi ağlarken görmek istemediğim için onların yanında ağlamamaya çalışırım. Ayıldığımdada yine tebessüm ediyormuşum.

Ama tabi aylarca sessizce ağlamalarım kendime. Allah birdaha yaşatmasın inşallah.
Tüp bebeğin en çok korktuğum yeri transfer diğerlerini yine atlarımda. İnşallah hiç gerek kalmaz Allah'ım.

Panikli merhaba nasılsın? Sen neden antidepresan kullanıyordun? Bu bebek olaylarından mı?

Bir tane bebeği olup Düşünen arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum ben bu riski Göze almazdım vallahi nolur yanlış anlamayın da Allah Ömür versin çocuklarınıza çok zor dönemler ama düşünülüyor mu acaba bir tanede kardeşi olsun mu deniyor

Istanbul dediğin testler nasıl aynı oluyor hiç bilmiyorum böyle konuyu

Ya hani amniyosentez gibi bir test var duydun mu hiç? Cvs. Bebeğin eşinden parça alınıyor. Kromozom vs gibi hastalıklarına bakılıyor. Pgtnin aynısı sadece anne karnında ve kalbi atıyor embriyonun 8-10 haftalık hali aslında işte.

Yaa canim cahilligimden iste halbuki esimde dedi bak yaptirmayalim daha cok erken dedi amaaa iste dyramiyoki insan ucunda annelik var bende yengec burcuyum

Panik bozukluk var CNm bende on yıldır ara ara ilacı kesip tekrar başladım benim de Ağrı eşiğim çok düşük Kişilik yapım evhamlı ne bilim düşüklermi yaptı anlamıyorum bu yüzden diyorum ya hiç bebek düşünemedim korkumdan sen gibi:)bu ilaç cesaret verdi bana gerçekten Dr tedavide bişey olmaz dedi ama sonra kes dedi ben başka ilaca geçicem ama kullandığım Zararlı da bırakamıyorum CNm

Yaa canim cahilligimden iste halbuki esimde dedi bak yaptirmayalim daha cok erken dedi amaaa iste dyramiyoki insan ucunda annelik var bende yengec burcuyum

Aynen işte hep diyorum ya takıntıdan başka bişey değil. Sen Yinede sağlığını ihmal etme. Ben inanıyorum. Bizim kucağımızda dolacak. Minnaklarımızı anlatacağız.

Cok sıkısık oluyosun canim biraz aci veriyo tabi spekulum takarken bide uzun kil gibi bisek girdiriyo onla kurcaliyo temizliyomuymus embriyoya yermi aciyomus pek duyamadiydim dr demistide ama bende o kadar acimadi yazi sizin aci esiginizi bilemem hemen kalkma en axindan yarim saat yat

transfer kısa sürüyor. 3-5 değil ama 15-20 dakika felan. ameliyathanede oluyor. giysilerini çıkarıp ameliyat önlüğü giyiyorsun. idrara sıkışık olmalısın. ben ilkinde çok sıkışmıştım transferden sonra çok tutamadım kendimi. gittim lavaboya. 2. transferde daha az sıkışmak için suyu abartmadım. dr da karından bakıp bu kadar sıkışman yeterli dedi. transferden sonra memorial 30 dk felan dinlenip taburcu olabilirsiniz diyor. hastaneye göre değişiyor bu. Ama acele etmenize gerek yok. gitmezseniz kovmuyorlar :) sonrası ümit ve heyecanla bekleyiş. sonu da güzel olur inşallah :)

Dedimya canim bilemedik o zaman hemen olup bitecek zannettik ama dondursak ne olucaktiki 3.gun embriyosuydu
evet benimkide fibrikistik dr alinacak kadar buyuk degiller ama cok fazla kucuk kucuk var dedi 3 ay sonra bidaha bakalim buyuyomu diye defi 6 yil oldu gitmedim ama bu transferde tutmazsa artik sagligima bakicam napiyim yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…