- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.121
Panik bozukluk var CNm bende on yıldır ara ara ilacı kesip tekrar başladım benim de Ağrı eşiğim çok düşük Kişilik yapım evhamlı ne bilim düşüklermi yaptı anlamıyorum bu yüzden diyorum ya hiç bebek düşünemedim korkumdan sen gibi:)bu ilaç cesaret verdi bana gerçekten Dr tedavide bişey olmaz dedi ama sonra kes dedi ben başka ilaca geçicem ama kullandığım Zararlı da bırakamıyorum CNm
Ayy allah korusunda bi sorunu olursa bile ben onun canina kiyamamkiYa hani amniyosentez gibi bir test var duydun mu hiç? Cvs. Bebeğin eşinden parça alınıyor. Kromozom vs gibi hastalıklarına bakılıyor. Pgtnin aynısı sadece anne karnında ve kalbi atıyor embriyonun 8-10 haftalık hali aslında işte.
Insallsh canim insallahAynen işte hep diyorum ya takıntıdan başka bişey değil. Sen Yinede sağlığını ihmal etme. Ben inanıyorum. Bizim kucağımızda dolacak. Minnaklarımızı anlatacağız.
Kasma kendini oluruna birakKocan ne cekiyosa senden
Tamam canim giderim insallah bi belli olsunda su sonucumZeynep ihmal etme CNm ya göğsünü ben 6ay da bir kontrol istiyo Dr
Şuan yazdığını görse telefonu elimden alır sana neler yazardı kesin :) :) :) bende böyleyim napıyım :) aslında kas gevşetici filan içsem biraz daha rahatlarım ama serbestmi acaba?
Tahmin edebiliyorum ayy cok guldurdunuz
bencede bi dene kas gevsetici
Canım o da can bence.Allah korusun testten sonra olumsuz bişeyle karşılaşmak tabiki istemeyiz ama o zaman ki testle nokta atışı olacak diyor dr.Kesin sonuç verirmiş yani,'hem o zaman hareketlerini bile hissetmemiş olursun'dedi drum.Kesinlikle olumsuz bir durumla karşılaşmak istemeyiz,o da bi can sonuçta ama işte seçenek te pek yok.Bir de Allah korusun bişey varsa normal bir şekilde düşürttürülecekmiş.Bizim fiziki olarak çekeceğimiz acı da olacak,psikolojik olarak ta..Maliyeti yüksek olduğu ve pek durumumuz olmadığı için drum'doğal yoldan risk %25,pgt ile tüp bebekte yine var risk,okadar masraf yapmayın,zaten herşekilde 11.haftada bu test yapılacak,bence doğal düşünün'dedi.Ama işte olumsuz olmasından korkuyorum.Valla Canım benimde kafam karışık. Maliyeti çok çok düşündürüyor. Bilsemki hemen olcak hiç düşünmem ama o kadar parayı boşa atmak gibi lüksümüz en azından şuan için yok. Sonuçta olmayan için 100 TL de büyük 10 bin TL de.
E dediğin gibi riskide var diyorlar.
Ya kızlar sizce 5. Güne gelmiş embriyo ile anne karnında 10.-11. Haftada mı bebeğe yapılan test aynı değil mi sizcede? Ben bunu çok düşünüyorum? Sonuçta ikiside can olmuyor mu? Ben kafayı yiyorum Yavaştan :)
Saol canım,oğlum hafif derecede otizmli.Bizim sınavımız da evlatlarımızlaymış ama inşallah sınavı artık başarıyla geçeriz.Yaşım 31.Ne guzel allah bagislasin oglunu
Kac yasindasin ayyy soylemismiydin kafam karisti
Oy kurban olurum seni veren Allaha kiyamam bebegimSaol canım,oğlum hafif derecede otizmli.Bizim sınavımız da evlatlarımızlaymış ama inşallah sınavı artık başarıyla geçeriz.Yaşım 31.
Saol canım teşekkür ederim,inşallah bundan sonra hepimiz için herşey daha güzel olur.Ben hamilelikle ilgili topiklerde çok geçmiştekine bakıyorum.Öyle umutsuz yorumlar varki kendileriyle ilgili,ya da yaşadıkları sorunlar.Sonradan onların son msjlarına bakıyorum,ya tek,ya ikiz evlatları olmuş.Onların wc alışkanlığı,ya da okullarıyla ilgili konular paylaşmışlar.Bunlar gerçekten ümit verip,mutlu ediyor insanı.Oy kurban olurum seni veren Allaha kiyamam bebegimAyy gece gece cok duygulandim Allah sabir versin bizlere cok kotu oldum
Allah gonlune gore versin canim insallah hersey duzelirSaol canım teşekkür ederim,inşallah bundan sonra hepimiz için herşey daha güzel olur.Ben hamilelikle ilgili topiklerde çok geçmiştekine bakıyorum.Öyle umutsuz yorumlar varki kendileriyle ilgili,ya da yaşadıkları sorunlar.Sonradan onların son msjlarına bakıyorum,ya tek,ya ikiz evlatları olmuş.Onların wc alışkanlığı,ya da okullarıyla ilgili konular paylaşmışlar.Bunlar gerçekten ümit verip,mutlu ediyor insanı.
hepimizin canım saol.. :)Allah gonlune gore versin canim insallah hersey duzelir
Canım o da can bence.Allah korusun testten sonra olumsuz bişeyle karşılaşmak tabiki istemeyiz ama o zaman ki testle nokta atışı olacak diyor dr.Kesin sonuç verirmiş yani,'hem o zaman hareketlerini bile hissetmemiş olursun'dedi drum.Kesinlikle olumsuz bir durumla karşılaşmak istemeyiz,o da bi can sonuçta ama işte seçenek te pek yok.Bir de Allah korusun bişey varsa normal bir şekilde düşürttürülecekmiş.Bizim fiziki olarak çekeceğimiz acı da olacak,psikolojik olarak ta..Maliyeti yüksek olduğu ve pek durumumuz olmadığı için drum'doğal yoldan risk %25,pgt ile tüp bebekte yine var risk,okadar masraf yapmayın,zaten herşekilde 11.haftada bu test yapılacak,bence doğal düşünün'dedi.Ama işte olumsuz olmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?