Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım Canmı çok gecmiş olsun, belki bendede vardır. Ben hamile kaldıktan sonra her kontrolde kalbim duracak gibi oluyordu. İnanılmaz evham yapıyordum. İlk kez bebeğimin yüzünü görümcem diye sevinçle gittim hiç kalbim çarpmıyordu, evham yapmadım. O gün kabusum oldu. 9 şubat 2015!
Neyse geçmişi bırakmak istiyorum çok zor ama unutucam. İnsanlar hatıralarının olduğu evlatlarını kaybediyorlar. Allah bin beterinden saklasın, tek sınavımız bu olsun inşallah.

Allah büyüktür, hepimizin dualarını kabul eder geri çevirmez inşallah. Âmin.

Ayy allah korusunda bi sorunu olursa bile ben onun canina kiyamamki

Canım o da can bence.Allah korusun testten sonra olumsuz bişeyle karşılaşmak tabiki istemeyiz ama o zaman ki testle nokta atışı olacak diyor dr.Kesin sonuç verirmiş yani,'hem o zaman hareketlerini bile hissetmemiş olursun'dedi drum.Kesinlikle olumsuz bir durumla karşılaşmak istemeyiz,o da bi can sonuçta ama işte seçenek te pek yok.Bir de Allah korusun bişey varsa normal bir şekilde düşürttürülecekmiş.Bizim fiziki olarak çekeceğimiz acı da olacak,psikolojik olarak ta..Maliyeti yüksek olduğu ve pek durumumuz olmadığı için drum'doğal yoldan risk %25,pgt ile tüp bebekte yine var risk,okadar masraf yapmayın,zaten herşekilde 11.haftada bu test yapılacak,bence doğal düşünün'dedi.Ama işte olumsuz olmasından korkuyorum.

• Ya bana mail atmis hemsire durun sizede bi gonderiyim neden gebe kaldiktan sonra genetik bakiliyor tekrar
  • Pıhtılaşma ile ilgili şu an bir test yaptırmanıza gerek yok. Biz yine transfer zamanında kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz. Gebelik gerçekleşirse bununla ilgili genetik bir test yaptırmanızı isteyeceğiz. Onun sonucuna göre bu iğneye ne kadar devam edeceğimize karar veriyoruz. O zamana kadar iğnenize devam ediyoruz.
  • demisler anlamadim

Oy kurban olurum seni veren Allaha kiyamam bebegim Ayy gece gece cok duygulandim Allah sabir versin bizlere cok kotu oldum
Saol canım teşekkür ederim,inşallah bundan sonra hepimiz için herşey daha güzel olur.Ben hamilelikle ilgili topiklerde çok geçmiştekine bakıyorum.Öyle umutsuz yorumlar varki kendileriyle ilgili,ya da yaşadıkları sorunlar.Sonradan onların son msjlarına bakıyorum,ya tek,ya ikiz evlatları olmuş.Onların wc alışkanlığı,ya da okullarıyla ilgili konular paylaşmışlar.Bunlar gerçekten ümit verip,mutlu ediyor insanı.

Allah gonlune gore versin canim insallah hersey duzelir

Aynen Canım benimde korkum olumsuz olması ve acı çekmek. Allah yardımcımız olsun

Hayat Canım ben 4 ay üşenmedim bütün forumu ilk başından itibaren okudum, 2009 can başlayan bu foruma yazıp çocuk sahibi olup olmadığını bilmediğim 3-4 isim var. Onun haricinde herkes muradına erdi. Hala dönüp dönüp okurum Allah'ım ne mucizedir nasıl güzel. Allah izin verirse bizde mucizelerimizi yazabiliriz inşallah.

Evet Ferda aksam sohbet iyiydi sen nerelerdeydin kızlar pgt yapınca ki hamile kalırsak yine bu ikili üçlü testleri yaptıracakmıyız Dr a da bi sorucam yaptırmayız sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…