- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.141
Pgt yapılsada yine testler yapılması gerekiyormuş.. %100 kesin sonuç değilmiş pgt çok küçük bir ihtimal olsada yapılması gerekiyormuşEvet Ferda aksam sohbet iyiydi sen nerelerdeydinkızlar pgt yapınca ki hamile kalırsak yine bu ikili üçlü testleri yaptıracakmıyız Dr a da bi sorucam yaptırmayız sanıyordum
kızlar maşallah akşam bayag kaynatmışsınız ben geri kaldım ya(
Evet Ferda aksam sohbet iyiydi sen nerelerdeydinkızlar pgt yapınca ki hamile kalırsak yine bu ikili üçlü testleri yaptıracakmıyız Dr a da bi sorucam yaptırmayız sanıyordum
bu testle ne anlaşılıyo yani özürlümü değilmi diyemiCanım genelde yapıyorlar amniyosentez yaptıran bile var. Öneriyormuş doktorlar. eskiler Sezgin vardı o ikiz hamile kalıp amniyosentez yaptırmıştı. Birisi normal birisi taşıyıcı çıkmıştı.
ay ben galiba deprasyondayım kızlar ya akşam kendimi ev işine verdim sonra saat 12 de sızmşım :) evet canım pgt bile olsa yaptırılmasını öneriyorlarEvet Ferda aksam sohbet iyiydi sen nerelerdeydinkızlar pgt yapınca ki hamile kalırsak yine bu ikili üçlü testleri yaptıracakmıyız Dr a da bi sorucam yaptırmayız sanıyordum
sağol canım kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum iş yeinde akşam olsun diye bekliyorum. sen nasılsınnasılsınız kıslarrrrr
evet akşam epy kaynattık
herkes burdaymış kaçırdım valla :)Valla Canım dün kaynattık azıcık :)
dowm sendromu riskini hesaplıyor canım . eğer risk yüksek çıkarsa amniyosentez yapmayı öneriliyorbu testle ne anlaşılıyo yani özürlümü değilmi diyemi
aa bende akşam ev işi yaptım saatay ben galiba deprasyondayım kızlar ya akşam kendimi ev işine verdim sonra saat 12 de sızmşım :) evet canım pgt bile olsa yaptırılmasını öneriyorlar
aa çalışıyomusun sen ne güzel kafa dağıtıyosunsağol canım kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum iş yeinde akşam olsun diye bekliyorum. sen nasılsın
o ne demekki amniyosentezdowm sendromu riskini hesaplıyor canım . eğer risk yüksek çıkarsa amniyosentez yapmayı öneriliyor
evet canım çalışıyorum ben bir şirkette satın alma ve satış uzmanıyım . amniyosentez bebeğin sıvısından bir miktar sıvı alınıp hastalık taşıyıp taşımadığına bakılıyor. tabiki yaptırmak zorunda değil kimse ben yaptırmıştım ve benim için çok faydası oldu bunun. çünkü bebekteki hastalık ve bizdeki taşıyıcılık böyle bulunduaa bende akşam ev işi yaptım saat
aa çalışıyomusun sen ne güzel kafa dağıtıyosun
o ne demekki amniyosentez
anladım canım inşallah sorun olmazevet canım çalışıyorum ben bir şirkette satın alma ve satış uzmanıyım . amniyosentez bebeğin sıvısından bir miktar sıvı alınıp hastalık taşıyıp taşımadığına bakılıyor. tabiki yaptırmak zorunda değil kimse ben yaptırmıştım ve benim için çok faydası oldu bunun. çünkü bebekteki hastalık ve bizdeki taşıyıcılık böyle bulundu
inşallah canımanladım canım inşallah sorun olmaz
canım zaten pek işe verdiğim söylenemnez kendimi devamlı yapmak istiyorum kimseyle konuşmak bile istemiyorum.eşim de kızıyor sen çok tuhaf bir insan oldu diye ama napıyım elimde değil. canım ikili üçlü testler riskli çıkarsa istiyorlar zaten amniyosenteziBen zaten hiç çıkmıyorum depresyondan hiç bişey yapasım yok misafir gelicek yarın hazırlık yapasım yok aman sizinde içinizi karartmayım Ferda depresyonda olsan işe veremessin kendini ben gibi yatasın gelir ama sen işte oyalanıyorsundur bilmem benim çalışasım da yok zateöylece boş bulsamda yatsam ay ne zor dönemler bekliyo bizi testler fln amintosentez eğer bu ikili testler fln olumsuz çıkarsa öyle istiyorlarmış sanki yapılmıyor gibi geliyor ay önceki arkadaşlar. Bi cvp verin
Allah kabul buyursun canım benim gönlünüzü ferah tutun çocuk olmasa olmasın yeterki Allah bizimle beraber olsun bu daha önlemliZeynepcim Allah kabul ederse Namazımı kılıp kuran da okuyorum Allah gönlümüze ferahlık versin hepimizin yazın baya uzun akşam okuycam müsait olduğumda CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?