- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.161
Neden tutmadının cevabını veremiyor ki dr lar. Nasip değilmiş duaya devam dedik kendimizi teselliye çalışıyoruz.[/QUOTE]E="zeynep4, post: 42973654, member: 193301"]Hadi ua neden tutmadi benimde uc taneden biri saglikli cikti cok korktum simdi
canım zaten pek işe verdiğim söylenemnez kendimi devamlı yapmak istiyorum kimseyle konuşmak bile istemiyorum.eşim de kızıyor sen çok tuhaf bir insan oldu diye ama napıyım elimde değil. canım ikili üçlü testler riskli çıkarsa istiyorlar zaten amniyosentezi
ben biraz geç kaldım tabi bunu söylemekte,hayırlı olsun,darısı da başımızaaa:)çok kaynatmışsınız, forum aktif olur umarım hep böyle:)huhuuu:)maşallah deyin kızlar:)Kızlar birden cin gibi oldumhaber geldi veee üç tane sağlıklı çıkmış çok şükür Rabbim sonu da iyi olur inşallah wawcım embriyolar genetiğe gitmişti chg için dört tane göndermiştik üç tane sağlıklı geldi daha anca belli olur demişlerdi Salı gitti cuma belli sonuç allahım hepinizde sevindirsin inşallah aminn
İnsanların hikayelerini dinleyip kendine baktıkça insan..daha zor hayatlar var..Allah büyük, halimize hamdolsun..Canım bende başlarda öyle oldum. 2 hafta evde durdum bir sn gözümün yaşı dınmedi. 2. Haftadan sonra eşim işe sepetledi beni :) ama işe başlamam o kadar iyi geldi ki. Ben müşteri temsilciyim. Günde 2-3 kurumsal firma ziyareti Yapıyorum. Buda günde 2-3 farklı insan ses nefes yaşam demek. Allah karşıma öyle insanlar çıkardı şükür edip kendime geldim.
Mesela 21 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetmiş,2 yaşında kızınıda kalp hastalığı sebebiyle kaybetmiş bir baba ile tanıştım. Gözyaşımdan bi nebze utandım.
Farklı bir gün 3 kere tüp bebek ile hamile kalıp, 4 Bebek kaybetmiş ve şuan sağlıklı bir oğlu ve kızı olan bir baba ile tanıştım. Bebeklerin biri ikiz 5 aylık düşmüşler, biri 3 aylık ölmüş, biride felçli doğmuşbir insan evladının ölmesini ister miydi? Ben istedim dedi! 4 ay yaşamış ama mahvolmuşlar.
Daha sonra 12 sene çocukları olmayıp sonra tüp Bebekle hamile kalıp 3 aylık karnında ölen daha sonra ikizlere hamile kalıp yine 1 i karnında ölüp kalan ikizide 7 aylık doğup uzunca Zaman ölmesini bekledikleri ama şuan 17 yaşında sağlıklı bir delikanlı oğlu olan bir baba ile tanıştım.
Liste uzar gider. Bizde bir gün evlat sahibi oluru Allah'ın izni ile. Yeterli hayırlı sağlıklı ve ömürlü olsun. Allah büyüktür.
Aminnn canım inşallah.Hayalini kurmak bile cok güzel,umut veriyor insana.İnsallah biz de yakinda bebegimizin dis cikarirken,sütten keserken,bezden keserken neler yapmamiz gerktigini konusur,birbirimizden fikir aliriz.Bunlari Allah'in izniyle yasiyacaz belki de suan bilemiyoruz tabi.Hayat Canım ben 4 ay üşenmedim bütün forumu ilk başından itibaren okudum, 2009 can başlayan bu foruma yazıp çocuk sahibi olup olmadığını bilmediğim 3-4 isim var. Onun haricinde herkes muradına erdi. Hala dönüp dönüp okurum Allah'ım ne mucizedir nasıl güzel. Allah izin verirse bizde mucizelerimizi yazabiliriz inşallah.
Canim gözlerin doldu okurken hepsinin farkındayım aslında kendime çok kınıyorum ama bazen dalıp gidiyorum işte rabbim önce bize sağlık sonra da sağlikli evlatlar nasip etsinCanım bende başlarda öyle oldum. 2 hafta evde durdum bir sn gözümün yaşı dınmedi. 2. Haftadan sonra eşim işe sepetledi beni :) ama işe başlamam o kadar iyi geldi ki. Ben müşteri temsilciyim. Günde 2-3 kurumsal firma ziyareti Yapıyorum. Buda günde 2-3 farklı insan ses nefes yaşam demek. Allah karşıma öyle insanlar çıkardı şükür edip kendime geldim.
Mesela 21 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetmiş,2 yaşında kızınıda kalp hastalığı sebebiyle kaybetmiş bir baba ile tanıştım. Gözyaşımdan bi nebze utandım.
Farklı bir gün 3 kere tüp bebek ile hamile kalıp, 4 Bebek kaybetmiş ve şuan sağlıklı bir oğlu ve kızı olan bir baba ile tanıştım. Bebeklerin biri ikiz 5 aylık düşmüşler, biri 3 aylık ölmüş, biride felçli doğmuşbir insan evladının ölmesini ister miydi? Ben istedim dedi! 4 ay yaşamış ama mahvolmuşlar.
Daha sonra 12 sene çocukları olmayıp sonra tüp Bebekle hamile kalıp 3 aylık karnında ölen daha sonra ikizlere hamile kalıp yine 1 i karnında ölüp kalan ikizide 7 aylık doğup uzunca Zaman ölmesini bekledikleri ama şuan 17 yaşında sağlıklı bir delikanlı oğlu olan bir baba ile tanıştım.
Liste uzar gider. Bizde bir gün evlat sahibi oluru Allah'ın izni ile. Yeterli hayırlı sağlıklı ve ömürlü olsun. Allah büyüktür.
Yok canın o cvs yani bebegin plesantasindan parça alma islemiKizlar 11.haftada yapilan test amniyosentez olmuyor mu?Benim drum 'tüpbebek te olsa ya da dogal yoldan da olsa 11.haftada bu test yapilacak,elimizdeki test sonucuyla nokta atisi olacak.O zaman kesin sonuc cikar'dedi.
Merhaba hoşgeldin . Ben istanbulda yaşıyorum ama burada Anatolia ve genartta yaptırıp hamile kalanlar olsun burdaki tecrübelere göre ankara da olsam genarti secerdinMrb kızlar...benimde eşim de kromozom bozuklugu var dr bizede tup bebek dedi.iki dusugum var sizler gibi tecrubeli arkadaşlardan yardim isteyeceğim.cok endişeliyim.gerci su an esim askerde.ankaradayim ben.ankarada hangi merkezleri onerirsiniz.bilenler varsa yazarsa cok sevinirim.herkesin Rabbim yardımcısı olsun.
Canim emin misin?Amniyosentez de ayri mi oluyor yani?Madem bu test kesin sonuc veriyor ozaman neden amniyosentez yapiliyor ki ayrica?Yok canın o cvs yani bebegin plesantasindan parça alma islemi
Çünkü cvs daha erken yapılıyor canım amniyosentez 15. Haftadan sonra yapılabiliyor. Amniyosentez de bebegim suyundan örnek alınıyor siringayla. Mesela ben onceki hamileligimde hastalığımi bilmediğim için ancak ultrason da şüphelenince amniyo yapıldı çünki 18 haftaliktiCanim emin misin?Amniyosentez de ayri mi oluyor yani?Madem bu test kesin sonuc veriyor ozaman neden amniyosentez yapiliyor ki ayrica?
Aminnn canım inşallah.Hayalini kurmak bile cok güzel,umut veriyor insana.İnsallah biz de yakinda bebegimizin dis cikarirken,sütten keserken,bezden keserken neler yapmamiz gerktigini konusur,birbirimizden fikir aliriz.Bunlari Allah'in izniyle yasiyacaz belki de suan bilemiyoruz tabi.
Mrb kızlar...benimde eşim de kromozom bozuklugu var dr bizede tup bebek dedi.iki dusugum var sizler gibi tecrubeli arkadaşlardan yardim isteyeceğim.cok endişeliyim.gerci su an esim askerde.ankaradayim ben.ankarada hangi merkezleri onerirsiniz.bilenler varsa yazarsa cok sevinirim.herkesin Rabbim yardımcısı olsun.
Kizlar 11.haftada yapilan test amniyosentez olmuyor mu?Benim drum 'tüpbebek te olsa ya da dogal yoldan da olsa 11.haftada bu test yapilacak,elimizdeki test sonucuyla nokta atisi olacak.O zaman kesin sonuc cikar'dedi.
Canim gözlerin doldu okurken hepsinin farkındayım aslında kendime çok kınıyorum ama bazen dalıp gidiyorum işte rabbim önce bize sağlık sonra da sağlikli evlatlar nasip etsin
Merhaba, hoşgeldin hifanaz Ankara'da bu forumda genelde genartta tedavi olmuşlar birde anatolia var galiba. Âmin Cnm Allah yardımcımız olsun.
Merhaba hoşgeldin . Ben istanbulda yaşıyorum ama burada Anatolia ve genartta yaptırıp hamile kalanlar olsun burdaki tecrübelere göre ankara da olsam genarti secerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?