Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Netten arastirdim timur gurgan demisler.bide ankalifeydi sanırım.teşekkür ederim canım. Su an ki drum hacettepede bakalim zaman neyi gösterir.

Canım ben İstanbul'da yaşadığım için forumda yazılana göre söyledim. Tabi araştır ve uygun olanı sen seç. Sizde ki problem neydi? Nasıl öğrendiniz?

amin canım. fiyatlarını bilmiyorum ama genartı çok kişiden genetik doktoru Volkan Baltacı ve bayag iyi bir genetikçi. fakat sen hacettepe deysen devam et derim onlar yonlendırır sonuçta

Kızlar ya bir konuda fikrinize ihtiyacım var benim br arkadaşım da bebek sahibi olmaya çalışıyor ve bu ay adetine 5 gün kala dayanamayıp test yapmış. Testi yaptıktan 5-10 dk sonra belli belirsiz silik bir çizgi çıkmış sonra eşine göstermek için saklamış ama akşama kadar kaybolmuş sizce hamile midir ya

Merhaba ferda sen de tek gen hastalığı taşıyıcısısın benim gibi ,mutasyon sonucu belli oldu mu canım olduysa ne kadar zaman aldı ,amniyosentezin hangi yönteme göre yapıldı enzim analizi ile mi genetik mutasyon analizi ile mi oldu yani hangi genetik laboratuvarı ile çaliştınız

canım bana mutasyon analizi gibi birşey yapılmadı amniyosentezde alınan sıvıdan bebeğin dna sını ayrıştırıp incelediler ve hastalığı buldular. sonrada eşim ve ben taşıyıcı mıyız diye kan aldılar o kadar yani. amniosentez burç labaratuarında yapıldı ama yontemini bilmiyorum hiç.

Hem acaba belli belirsiz çizgi göz yanılması olabilir mi? En iyisi kan testi bence.

biz tekrar yaptıracağız sonuç gelmedi üniversite yurt dışına gönderdi ama 7 ay geçti. özel lab ile görüştüm mutasyon analizi için 700-800 euro istiyorlar sizden ne kadar istemişlerdi Ferda arkadaşım

Bizim mutasyon bulunursa inşallah kurban adadım bulunamazsa normal deneyip amniyosentez yaptırmak kalıyor geriye

canım biz öyle bir şey yaptırmadık ki. bebeğin dna sına bakıldı hastalığı ne diye ona 550 tl verdim. birde taşıyıcı olup ppkamdığımza bakyılar o da 300 tl. ben sadece hangi gende mutasyon olduğunu ve hastalığın teşhisini biliyorum o kadar. ama benim raporumda görülen mutasyon daha önce bilinen bir mutasyondur yazıyor. belki sizin ki farklı bir mutasyon olduğu için bulunamamıştır

Bizim mutasyon bulunursa inşallah kurban adadım bulunamazsa normal deneyip amniyosentez yaptırmak kalıyor geriye
canım senin iki tane kaybın vardı dimi biri karnında mı ölmüştü biri de 8 aylık doğup vefat etti diye hatırlıyorum. ama bak senin çok büyük bir şansın var o da sağlıklı evladın . beni hastalık ilk seferde buldu ve deli oluyorum çocuk sahibi olabilşmek için.

İkisi ayni sonucu vermiyor mu canim?Hani amniyosentezi yaptirmaya gerek var mi?Cok soru sordum canim kusura bakma. :)

Hayir canim benim biri 10 hafta dustu ben dustugum icin belki de saglikli idi bu yil dogmus olan 3 aylik bebegimi tek gen hastaligindan kaybettim simdi normal denemeye korkuyorum cunku burda ruya arkadasimiz ust uste üç bebegini tek gen hastaligindan kaybetmis o da PGT istiyordu

Evet canim insallah buraya 2-3 sene sonra bakacak oldugumuzda kucaklarimizda bebislerimiz olur.Bebeklerinden sikayetci olan arkadaslar var onlara birsey diyemiyorum ama şu forumlara bir girip görseler....

İkisi ayni sonucu vermiyor mu canim?Hani amniyosentezi yaptirmaya gerek var mi?Cok soru sordum canim kusura bakma. :)
evet canım aynı sonucu veriyor cvs yaptırınca zaten amniyosenteze gerek kalmıyor ama cvs zamanını geçirdiysen yani 15.haftayı o zaman mecbur amniyosentez yapılıyor. ne kusuru canım önemli değil

anladım canım başkasıyla karıştırdım. evet bende okudum rüya yı 3 kere üst üste denk gelmiş şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…