- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.241
kürtaj bazı kişilerde adet düzensizliğine neden olabiliyor. korunuyor muydunuz hamile olma ihtimalin var mımerhaba canım, peki sen herhangi bir tedavi gördün mü? düşük yaptın mı? çok fazla rastlanan bir durum değil bu anladığım kadarıyla ben aret kamar a gideceğim haftaya görüşmeye. raporlarımla beraber bakalım ne diyecek diyorum geri aça muhtemelen PGT ile tüp bebek deneyelim diyecek. korkuyorum da aslında. bu arada kürtajdan sonra hala regl olamadım. bununla ilgili bilgisi olan var mı 40 gün geçti kürtajın üstünden .
Evet evet korunuyoruz. hamile değilim kesin :) kürtajdan sonra bir kere kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor. umarım gerçekten de öyledir. aslında geçen hafta kendi doktoruma gitmeliydim ama translokasyon olduğumu öğrenince ve onun da bu konuda hiç bir bilgisi olmadığını anladığım için bir daha gitmem sanırım.kürtaj bazı kişilerde adet düzensizliğine neden olabiliyor. korunuyor muydunuz hamile olma ihtimalin var mı
canım benim kürtajımdan sonra hap verdi doktor 21 tane içtim o sayede geldi sana da verdi mi hapmerhaba canım, peki sen herhangi bir tedavi gördün mü? düşük yaptın mı? çok fazla rastlanan bir durum değil bu anladığım kadarıyla ben aret kamar a gideceğim haftaya görüşmeye. raporlarımla beraber bakalım ne diyecek diyorum geri aça muhtemelen PGT ile tüp bebek deneyelim diyecek. korkuyorum da aslında. bu arada kürtajdan sonra hala regl olamadım. bununla ilgili bilgisi olan var mı 40 gün geçti kürtajın üstünden .
Yok bana hiç ilaç vermedi doktor. haftaya aret kamar a gideceğim o zamana kadar regl olamazsam eğer doktora söyleyeceğim.belki ilaç verir bana da. bu arada ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve korkuyorum. ablam doğum kontrol hapından dolayı beyin kanaması geçirdi onun için çok korkuyorum kullanmaya.canım benim kürtajımdan sonra hap verdi doktor 21 tane içtim o sayede geldi sana da verdi mi hap
benim ilk adetim adetten hemen sonraki ay geldi fakat 2. adetimi resmen olamadım sadece lekelenme oldu doktorum bana kürtajdan olduğunu ve 6 ayda ancak düzene gireceğini söyledi.Evet evet korunuyoruz. hamile değilim kesin :) kürtajdan sonra bir kere kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor. umarım gerçekten de öyledir. aslında geçen hafta kendi doktoruma gitmeliydim ama translokasyon olduğumu öğrenince ve onun da bu konuda hiç bir bilgisi olmadığını anladığım için bir daha gitmem sanırım.
aaa ama 6 ayda kendine geliyorsa vücut neden o zaman bir dahaki hamilelik için 2-3 ay bekleyin diyorlar. 6 ay bekleyin demiyorlar.benim ilk adetim adetten hemen sonraki ay geldi fakat 2. adetimi resmen olamadım sadece lekelenme oldu doktorum bana kürtajdan olduğunu ve 6 ayda ancak düzene gireceğini söyledi.
bilmiyorum canım ama benim doktorum 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi fakat hemen olmayabilir 3 ay da olabilir çünkü doğum ve kürtaj sonrası 6 ay düzensizlik oluyor demişti. Benim 20 haftalık gebeliğim sonlandırıldı ve normal doğum yaptım sonrasındada plesanta düşmediği için kürtaj oldumaaa ama 6 ayda kendine geliyorsa vücut neden o zaman bir dahaki hamilelik için 2-3 ay bekleyin diyorlar. 6 ay bekleyin demiyorlar.
çok çok üzüldüm geçmiş olsun canım. peki problem neydi sendeki? normal yolla mı hamile kaldın ve kalacaksın tekrar. yoksa tüp bebek mi ya da hangi tedavi ile?bilmiyorum canım ama benim doktorum 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi fakat hemen olmayabilir 3 ay da olabilir çünkü doğum ve kürtaj sonrası 6 ay düzensizlik oluyor demişti. Benim 20 haftalık gebeliğim sonlandırıldı ve normal doğum yaptım sonrasındada plesanta düşmediği için kürtaj oldum
bebekte bayag anomali vardı arkadaşım. eşim ve bende tek gen hastalığı taşıyıcığı çıktı. ben normal yolla hamile kalmıştım durumu bilmiyorduk o zaman. aslında bizde risk %25 normal bir birey olma olasılığı %75 ama denk geldi işte.doktorlar pgt dedi ama eşim bir kez daha doğal denemekte ısrarcı bende bu ay korunmadım bakalım nolcak .çok çok üzüldüm geçmiş olsun canım. peki problem neydi sendeki? normal yolla mı hamile kaldın ve kalacaksın tekrar. yoksa tüp bebek mi ya da hangi tedavi ile?
ee süpermiş o zaman arkadaşım. sen moralini yüksek tut. inşallah sağlıklı bebeğiniz olur bir an önce. pgt ye falan gerek kalmadan. allah sabır versin hepimizebebekte bayag anomali vardı arkadaşım. eşim ve bende tek gen hastalığı taşıyıcığı çıktı. ben normal yolla hamile kalmıştım durumu bilmiyorduk o zaman. aslında bizde risk %25 normal bir birey olma olasılığı %75 ama denk geldi işte.doktorlar pgt dedi ama eşim bir kez daha doğal denemekte ısrarcı bende bu ay korunmadım bakalım nolcak .
amin canım inşallah. ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ya 19.u adet günüm bakalım hayırlısı. senin durumunda aslında doğal kalanda çok oldu ama biraz cesaret işiee süpermiş o zaman arkadaşım. sen moralini yüksek tut. inşallah sağlıklı bebeğiniz olur bir an önce. pgt ye falan gerek kalmadan. allah sabır versin hepimize
evet aynen cesaret işi gözü karartıp denenebilir biz nasıl olmuşuz işte muhtemelen aileden geldi bir şekilde dünyaya sağlıklıca geldik çok şükür. ama gözü karartamıyorum işte . hamile kaldığımı öğrendiğimde nasıl bir hayal alemine girdim ve nasıl hayaller kurdum tüm hayatımı değiştirmeye hazırlanıyordum. tüm hayatımı ve tüm alışkanlıklarımı. öldüğünü öğrenince de nasıl bir hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. herkesin acıyan bakışları ve iyi misin diye sormaları artık beni deli ediyor. tekrar bu yola baş koymak benim için çok zor çünkü psikolojim altüst oluyor..amin canım inşallah. ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ya 19.u adet günüm bakalım hayırlısı. senin durumunda aslında doğal kalanda çok oldu ama biraz cesaret işi
zaten bu millet olmasa hepimiz daha iyi olcaz. ya birde ben geçen sefer denemmizde ilk ay hamile kalmıştım bu sefer kalamazsam birde ona kafayı takcam. pöfffffevet aynen cesaret işi gözü karartıp denenebilir biz nasıl olmuşuz işte muhtemelen aileden geldi bir şekilde dünyaya sağlıklıca geldik çok şükür. ama gözü karartamıyorum işte . hamile kaldığımı öğrendiğimde nasıl bir hayal alemine girdim ve nasıl hayaller kurdum tüm hayatımı değiştirmeye hazırlanıyordum. tüm hayatımı ve tüm alışkanlıklarımı. öldüğünü öğrenince de nasıl bir hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. herkesin acıyan bakışları ve iyi misin diye sormaları artık beni deli ediyor. tekrar bu yola baş koymak benim için çok zor çünkü psikolojim altüst oluyor..
merhaba canım, peki sen herhangi bir tedavi gördün mü? düşük yaptın mı? çok fazla rastlanan bir durum değil bu anladığım kadarıyla ben aret kamar a gideceğim haftaya görüşmeye. raporlarımla beraber bakalım ne diyecek diyorum geri aça muhtemelen PGT ile tüp bebek deneyelim diyecek. korkuyorum da aslında. bu arada kürtajdan sonra hala regl olamadım. bununla ilgili bilgisi olan var mı 40 gün geçti kürtajın üstünden .
anladım canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ..Benim durumum daha vahim oldu Canım. 5. Ayımda farkedildi. 6. Ayda gebelik sonlandırıldı. Artık kromozom translokasyonundaki rakamlar ve kırılan parçaya göre değişiyor mu bilmiyorum ama çok arkadaş düşük yapmış veya hamile kalamamış. Ben inanılmaz sorunsuz bir hamilelik yaşadım. Sadece Bebek'te sorun çıktı işte. Aret Kamar kimdir? Hiç duymadım adını. Kürtaj sonrası düzensizlik yaşayan çok canım sıkıntı yapma. 1 sene düzene girmeyen var. Ben bir kez daha doğal deneyeceğim. Allah nasip ederse burda doğal yoldan çok Bebek sahibi translokasyonlular var.
Bu arada Aret Kamar ı çok fazla öneren oldu. internetten bir araştır bence. taksimde hastane. ben haftaya gideceğim bakalım nasıl bilemiyorum. ama genetik araştırma da yaptığı için gideceğim aslında..anladım canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ..
yumurta donasyonu düşünen var mı arkadaşlar aranızda ?
zaten bu millet olmasa hepimiz daha iyi olcaz. ya birde ben geçen sefer denemmizde ilk ay hamile kalmıştım bu sefer kalamazsam birde ona kafayı takcam. pöfffff
Bu arada Aret Kamar ı çok fazla öneren oldu. internetten bir araştır bence. taksimde hastane. ben haftaya gideceğim bakalım nasıl bilemiyorum. ama genetik araştırma da yaptığı için gideceğim aslında..
tabiki haber veririm. inşallah umutlu konuşur ve rahatlarım biraz da olsa. herşeye rağmen yaşamak güzel şey kendimiz sağlıklıyız buna da şükürBizede haber verirsin. Yumurta donasyonu ben düşünmedim Canım önerende olmadı. İçim kötü oluyor donasyon deyince ya. Allah o günleri duymayı veya yaşamaya nasip etmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?