Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok şükür canım.. geçmiş gitmiş. rabbim hayırlı evlatlar versin inş..

okadar oldumu canım ya 7 aylık olmussunuz ne guzel. ilk foruma girdigimde seninle konusuyordum hatırladınmı :)

Iyiyim kızlar günler geçmiyor gün sayıyorum bende ilaçlara başladım elevit corasprin ve escofem midir nedir böyle günlere göre atılıyo heralde doğum kontrol hapı hiç kullanmadığım için bilmiyorum öyle tahmin ediyorum içinde hormon düzenleyici diyor ayın 30da kontrol var beş gün sonra transfer inşallah bende transfer nasıl Yapılıyor onlara bakıyorum netten belirsizlik de kötü günler geçmiyo acaba diyoruz çift mi koyduralım tek mi sorular sorularhayırlısı olsun sizler nasılsınız waw da gözükmüyor şimdiye transferi belli olucaktı onunda

Kac saglikli embryo var var canimbaya toplanmisti sanirim

Canim cok sık yazamıyorum tatile geldik bugün esimle benim de biraz kendimibtoplamam lazım. Biraz rahatlama başka şeylere konsantre olmaya çalış eski sayfalara bakınca göreceksin çoğunun suan da çocuğu var

Yok kızlar daha bu ayın 30 u kontrolüm var ondan beş gün sonra yani Kasım'ın 5 nde de transfer daha var yani cemre 29 yumurtam toplandı 13 ü beşinci güne gitti 4 ünü genetiğe gönderdik 3 tane sağlıklı geldi çok şükür 9 unuda dondurduk CNm

Aynen Canım Şükürler olsun dermansız derdimiz yok. Okudukça yeniden Bebek sahibi olanları gördükçe yumurtam var rahimim var Allah'a şükür dermanım var diyorum. İnşallah bizde yazacağız bebeklerimizi.

Super amh kacti senin bende ohss olurum dye korkuyom 9,38 cikti.doktr yumurtan cok olur dedi ama onmli olan saglikli olmasi insllh tek seferde olur dondurulmuslara gerek kalmadan

Kızlar selam nasılsınız? Benim Canım çok sıkkın ya.

2 haftadır sol göğsümde ve etrafında Ağrı'lar vardı. Koltuk altımdan sırtıma doğru falan geziyordu. İşyeri hekimime göründüm, önemsemedi kas gevşetici ve ağrı kesici verdi bende önemsiz diye Alıp içmedim. Adet olunca Ağrılar hafifledi hatta bitti. Ama dünden beri memenin kahverengi kısmının en dışında böyle sınırında gibi sivilce çıktı. Sivilce diyorum çünkü etrafı kırmızı içi dolu ve beyaz. Ama Canım yanıyo sanki göğsümün bütün kahve yeri sızlıyor gibi. Of napsam bir iki gün bekleyeyim diyorum.
Çok kafaya taktığım içinde çıkmış olabilir. He bu arada göbek etrafında ve koltuk altımdada çıktı. Koltuk altımdakide sızlıyor baya.

Benim genelde sivilcelerim adet olduktan sonra çıkar bu arada. Bu sefer yüzümde değil vücudumda mı çıktı acaba?

merhaba canım:)göğüs etrafındaki sivilceler es geçilmemeli diye biliyorum.ciddi bir şey olmasa dahi doktora görünmelisin,inşallah bişi yoktur da:)geçmiş olsun.neyi takıyorsun böyle?sakin ol:)

Geçmiş olsun istanbul cum
neyi kafana taktin yine
insan kendinden başkasına zarar vermiyo rahat ol yinede dr ye bi git

Istanbul sivilceyi gördü diymi işyeri doktorun önemli bişey olsa o da bilirdi bence sivilcenin kenarları kırmızı diyorsun İltihaplı sivilce olmuştur ve iltihaptan sızlıyordur bence seninde göğsünde kistler vardı dimi seninde yoksa o Zeynep miydi :)niye karıştırıyoruz hala birbirimizi :)

Herkesin derdi kendine işte bende sıkkınım bugün panik atak varya bende stresten mi oldum bilmiyorum allahım bugün öyle başım döndüki kalkamadım yerimden Olduğum yerde yattım kaldım Gözlerimi açamadım allahım nasıl bir hastalıktır bu beterinden korusun Rabbim yerden kanepeye geçemedim iki kez oldu birde ilaç kullanıyorum antidepresan Dr bırak diyor transferden sonra bırakırsam halim ne olur başarabilirmiyim hamileliği zaten bu hastalık Yüzünden karınca adımlarla ilerledim on yedi yıl allahım yardım etsin hepimize hala dengem bozuk

Cemre sen hangi aşamadasın canım yenimi başlayacaksın tedaviye benim dediğin değer kaçtı bilmiyorum bende ohss den çok korktum çok yumurta toplananlarda oluyormuş opudan sonra baya bi Şişliğim oldu zor geçti günlük dört beş litre su iç dediler çok şükür atlattım cnm

hsterskopi olckmsim haber bekliyorum egeden aricaklar gun vercekler insllh.unuttunzmu dye durmadan ariyom nezamn kizcaklar bakalim sanki unutuyolarms gbi geliyo beni.hepimiz kafayi yedik tebrik bize .

Kızlar sağolun, işyeri Dr una gittiğimde sivilce yoktu, dün çıktı. Ağrıları stres yaptım ondan çıktı sivilceler diye düşündüm. Ama doğru söylüyorsunuz genel cerraha görünsem iyi olcak galiba. Şimdi ağrı kesildi sivilcelerin acıları başladı.
Kafaya çok şey takıyorum. Borcumuz çok, hem çalışıyorum hem okuyorum. İşim inanılmaz stresli. Yetmiyormuş gibi birde eşimin iş durumları sıkıntılı. Zaten Bebek olayları malum.
Derin nefes alıp herşeyi akışına bırakmam lazım yoksa hasta olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…