- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.281
çok şükür canım.. geçmiş gitmiş. rabbim hayırlı evlatlar versin inş..Biz de hic duymamistik doktor da cok dusuk bir ihtimal ama tetiklemis iste dedi sanssizlik. Simdi cok cok daha iyi masallah. Cok zor zamanlar gecirdik. Felc olabilir, konusma yetisini kaybedebilir , tek gozu kor olabilir ve duymasinda problem olabilir demisti ama en kotusune hazirlamislar bizi tabi. Doktorumuz ve allahin sayesinde cok sukur simdi kurtuldu
okadar oldumu canım ya 7 aylık olmussunuz ne guzel. ilk foruma girdigimde seninle konusuyordum hatırladınmı :)mrb kıslar bende gecen sene bu zamanlar sona kadar yazılanları kac kere okudum bılemem hep umut olsunlar dıye bana ... normal yolla sahıp oldugum bebegımı kaybettıkten sonra ogrendık bızde herseyı esım tranklasyon tasıyıcıydıı ve bı anda karsımıza pgt cıkmıştı.afalladım tabı normal yolla da olur dedıler ama yasadıklarımın tekrarlama ıhtımalı yuzde 30 dedıler tabı ben goze alamadımm hemen pgt ye başladım . ilk tedavımı bulundugum yerde yaptımm tabı sonuc negatıııııffyıkıldım yınee ... bı an once tekrardan tedavıye baslamak ıstedım cunku delı gıbı hamıle olmak bebegım olsun ıstıyordum .. 2. tedavımı memeorıal de oldumm .cok şukur pgt sonucunda 6 tane saglıklı embrıyomuz oldu , rabiim nasıp ettı 2 embrıto trasnfer edıldı ve suan ıkızlerıme hamıleyımm . 7 ay olduk elhamdulıılaah ...yaa bu surecde kolay gecıor mu hayıır hep bı korku stres .. pgt yapıldı dıye rahatlamıyorsun yanıı , sankı normal yolla hamıle kalmışım gıbıı her doktora gıttıgımde kalbım yerımden fırlıycak gıbı oluyordu olumsuz bıseyler duycam dıye .Allah emanet ettım kuzucuklarımı bugunume bınlerce sukurler olsun hep dua ettım edıyorum , sızlere anne olmak ısteyenlerede her zman dua edıyorum .Rabbım yardımcımız olsun yasadıklarımı yasayacaklarımız kolay degıl . sabır ve dua ıle Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın kıslar . sabır ve dua ıle .... burda yardımcı olan arkadaşlarımızda oldu onlardan da Allah razı olsun . bıze set up yapılmadı genetık sonuclarımız vardı ona gore tedavı uygulandı
Insallah canim ama bana baya var iki adet geciricem sonraAy evet bu aralar kimse yok panikli ve zeynep transfer olsa da bir an oyi haberleri. Gelse
Kac saglikli embryo var var canimbaya toplanmisti sanirimIyiyim kızlar günler geçmiyor gün sayıyorum bende ilaçlara başladım elevit corasprin ve escofem midir nedir böyle günlere göre atılıyo heralde doğum kontrol hapı hiç kullanmadığım için bilmiyorum öyle tahmin ediyorum içinde hormon düzenleyici diyor ayın 30da kontrol var beş gün sonra transfer inşallah bende transfer nasıl Yapılıyor onlara bakıyorum netten belirsizlik de kötü günler geçmiyo acaba diyoruz çift mi koyduralım tek mi sorular sorularhayırlısı olsun sizler nasılsınız waw da gözükmüyor şimdiye transferi belli olucaktı onunda
Canim cok sık yazamıyorum tatile geldik bugün esimle benim de biraz kendimibtoplamam lazım. Biraz rahatlama başka şeylere konsantre olmaya çalış eski sayfalara bakınca göreceksin çoğunun suan da çocuğu varHoşgeldin Canım, yine canımın sıkıntısından araştırmalara daldım. Forumu baştan sona okumama rağmen yeniden okuyorum şuanda. Allah'ım en kısa ve en doğru Zamanda birimde kucağımız dolar. YOksa kafayı yicem galiba.
Olsun canım. Hayırlı zaman da olsun zaman çabuk geçiyor . Evet panikli nin çok az gelmiş hadi hayirlisiInsallah canim ama bana baya var iki adet geciricem sonra
Panikli hadi 5 gunun kalmis hayirlisi
Canim cok sık yazamıyorum tatile geldik bugün esimle benim de biraz kendimibtoplamam lazım. Biraz rahatlama başka şeylere konsantre olmaya çalış eski sayfalara bakınca göreceksin çoğunun suan da çocuğu var
Super amh kacti senin bende ohss olurum dye korkuyom 9,38 cikti.doktr yumurtan cok olur dedi ama onmli olan saglikli olmasi insllh tek seferde olur dondurulmuslara gerek kalmadanYok kızlar daha bu ayın 30 u kontrolüm var ondan beş gün sonra yani Kasım'ın 5 nde de transfer daha var yani cemre 29 yumurtam toplandı 13 ü beşinci güne gitti 4 ünü genetiğe gönderdik 3 tane sağlıklı geldi çok şükür 9 unuda dondurduk CNm
cok takma herseyi kafana canim .ama yine de doktra gorun agri yapiyosa .uzuntu sikinti stres hep ondan oluyoBenim genelde sivilcelerim adet olduktan sonra çıkar bu arada. Bu sefer yüzümde değil vücudumda mı çıktı acaba?
hsterskopi olckmsim haber bekliyorum egeden aricaklar gun vercekler insllh.unuttunzmu dye durmadan ariyom nezamn kizcaklar bakalim sanki unutuyolarms gbi geliyo beni.hepimiz kafayi yedik tebrik bize .Cemre sen hangi aşamadasın canım yenimi başlayacaksın tedaviye benim dediğin değer kaçtı bilmiyorum bende ohss den çok korktum çok yumurta toplananlarda oluyormuş opudan sonra baya bi Şişliğim oldu zor geçti günlük dört beş litre su iç dediler çok şükür atlattım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?