- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.261
tabiki haber veririm. inşallah umutlu konuşur ve rahatlarım biraz da olsa. herşeye rağmen yaşamak güzel şey kendimiz sağlıklıyız buna da şükür
aret Kamar aynı zamanda genetikçi de. aslında bunun için gideceğim bu doktora. zaten pgt için yorum alacağım sanırım. pgt ile de tüp bebek yaptığı için konuşmak danışmak istiyorum. iş yerimden sırt pırt izin alamayacağım için sürekli ordan oraya doktor doktor gezme de istemiyorum kafam karışır diye...Can'ım translokasyon için kadın doğumcudan yorum Alman çok önemli değil. Önemli olan genetik. Ben telefonda şişli memorial genetikçisi Cumhur bey ile görüştüm. Bana üzülme gençsin biraz uğraşırsın ama bebeğin olur. Sabırlı ol dedi. Şansı %4 olan hastalarım bile Bebek sahibi oldular üzülme dedi. Aklında olsun. Ben hamilelik falan duyunca inanılmaz heyecanlanıyorum. Allah nasip eder inşallah, sağlıkla hayırlısıyla.
ay ama ben strese giriyorum canım ya neden olmadı diye takar dururum kafaya. sen 4-5 aydır hiç korunmuyor musunBende 1,5 ayda kaldım. Şuan 4-5 ay oldu tık yok. Ama Allah'ta biliyor bu aralar olsun istemiyorum. Ocak şubat gibi sağlıklı şekilde olur inşallah.
aret Kamar aynı zamanda genetikçi de. aslında bunun için gideceğim bu doktora. zaten pgt için yorum alacağım sanırım. pgt ile de tüp bebek yaptığı için konuşmak danışmak istiyorum. iş yerimden sırt pırt izin alamayacağım için sürekli ordan oraya doktor doktor gezme de istemiyorum kafam karışır diye...
ay ama ben strese giriyorum canım ya neden olmadı diye takar dururum kafaya. sen 4-5 aydır hiç korunmuyor musun
Benim 4 ile 11 . Kromozomlarda parca degisimi varAnladı Cnm, senin hangi kromozomlardı? Tam detay ne yazıyor sonucunda?
Benim 4 ile 11 . Kromozomlarda parca degisimi var
aaa çok geçmiş olsun inş iyidir ablan canım.. hiç duymamıştım doğum kontrol hapından beyin kanaması geçirildiğini..Yok bana hiç ilaç vermedi doktor. haftaya aret kamar a gideceğim o zamana kadar regl olamazsam eğer doktora söyleyeceğim.belki ilaç verir bana da. bu arada ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve korkuyorum. ablam doğum kontrol hapından dolayı beyin kanaması geçirdi onun için çok korkuyorum kullanmaya.
Benim de raporumda 46,xx,t(4;11)(q3?1.2;q2?5) yaziyor . 4 ile 11 i anliyorum da diger yazanlar ne anlama geliyor bilmiyorum.Hangi kol hangi parça biliyor mısın?
Benim 46, XX, (2;13)(q31;q22) yazıyor.
Biz de hic duymamistik doktor da cok dusuk bir ihtimal ama tetiklemis iste dedi sanssizlik. Simdi cok cok daha iyi masallah. Cok zor zamanlar gecirdik. Felc olabilir, konusma yetisini kaybedebilir , tek gozu kor olabilir ve duymasinda problem olabilir demisti ama en kotusune hazirlamislar bizi tabi. Doktorumuz ve allahin sayesinde cok sukur simdi kurtulduaaa çok geçmiş olsun inş iyidir ablan canım.. hiç duymamıştım doğum kontrol hapından beyin kanaması geçirildiğini..
Benim de raporumda 46,xx,t(4;11)(q3?1.2;q2?5) yaziyor . 4 ile 11 i anliyorum da diger yazanlar ne anlama geliyor bilmiyorum.
Yok dogru yazdim bakarak yazdim yani ben de anlamadim soru isaretlerini kimseninkinde yok cunku bakalim neymis umarim daha kotu bisi anlamina gelmiyordur haftaya cumartesi ogrenecegim . Yasam enerjim gitti vallaCanım seninde benim gibi uzun kolda kırılma olmuş. Ama soru işaretleri ne anlamadım? Yanlışlıklamı yazdın?
Uzun kol kisa kol arasi ne fark var ?Yok dogru yazdim bakarak yazdim yani ben de anlamadim soru isaretlerini kimseninkinde yok cunku bakalim neymis umarim daha kotu bisi anlamina gelmiyordur haftaya cumartesi ogrenecegim . Yasam enerjim gitti valla
Yok dogru yazdim bakarak yazdim yani ben de anlamadim soru isaretlerini kimseninkinde yok cunku bakalim neymis umarim daha kotu bisi anlamina gelmiyordur haftaya cumartesi ogrenecegim . Yasam enerjim gitti valla
Uzun kol kisa kol arasi ne fark var ?
Ay evet bu aralar kimse yok panikli ve zeynep transfer olsa da bir an oyi haberleri. GelseHerkes nerde yahu? Pek bi sessiz kaldık. Panikli nasılsın? Ne zaman transfer?
Ay evet bu aralar kimse yok panikli ve zeynep transfer olsa da bir an oyi haberleri. Gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?