- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.301
Herkesin derdi kendine iştebende sıkkınım bugün panik atak varya bende stresten mi oldum bilmiyorum allahım bugün öyle başım döndüki kalkamadım yerimden Olduğum yerde yattım kaldım Gözlerimi açamadım allahım nasıl bir hastalıktır bu beterinden korusun Rabbim yerden kanepeye geçemedim iki kez oldu birde ilaç kullanıyorum antidepresan Dr bırak diyor transferden sonra bırakırsam halim ne olur başarabilirmiyim hamileliği zaten bu hastalık Yüzünden karınca adımlarla ilerledim on yedi yıl allahım yardım etsin hepimize hala dengem bozuk
Benimde var canim kistimIstanbul sivilceyi gördü diymi işyeri doktorun önemli bişey olsa o da bilirdi bence sivilcenin kenarları kırmızı diyorsun İltihaplı sivilce olmuştur ve iltihaptan sızlıyordur bence seninde göğsünde kistler vardı dimi seninde yoksa o Zeynep miydi :)niye karıştırıyoruz hala birbirimizi :)
Gecmis olsun canimHerkesin derdi kendine iştebende sıkkınım bugün panik atak varya bende stresten mi oldum bilmiyorum allahım bugün öyle başım döndüki kalkamadım yerimden Olduğum yerde yattım kaldım Gözlerimi açamadım allahım nasıl bir hastalıktır bu beterinden korusun Rabbim yerden kanepeye geçemedim iki kez oldu birde ilaç kullanıyorum antidepresan Dr bırak diyor transferden sonra bırakırsam halim ne olur başarabilirmiyim hamileliği zaten bu hastalık Yüzünden karınca adımlarla ilerledim on yedi yıl allahım yardım etsin hepimize hala dengem bozuk
Ahhh canim ahhh bu kadar dert etmeyin hayati kendinize zindan etmeyin bu kadar hayat guzel lutfen sagliginizin kiymetini bilin aldigimiz nefesi bile geri veriyorsak demekki hicbisey bizim degilKızlar sağolun, işyeri Dr una gittiğimde sivilce yoktu, dün çıktı. Ağrıları stres yaptım ondan çıktı sivilceler diye düşündüm. Ama doğru söylüyorsunuz genel cerraha görünsem iyi olcak galiba. Şimdi ağrı kesildi sivilceıları başladı.
Kafaya çok şey takıyorum. Borcumuz çok, hem çalışıyorum hem okuyorum. İşim inanılmaz stresli. Yetmiyormuş gibi birde eşimin iş durumları sıkıntılı. Zaten Bebek olayları malum.
Derin nefes alıp herşeyi akışına bırakmam lazım yoksa hasta olucam
Cemre amh ne bana fsh ve tsh bakmislar sadeceSuper amh kacti senin bende ohss olurum dye korkuyom 9,38 cikti.doktr yumurtan cok olur dedi ama onmli olan saglikli olmasi insllh tek seferde olur dondurulmuslara gerek kalmadan
Cemre amh ne bana fsh bakmislar sadeceSuper amh kacti senin bende ohss olurum dye korkuyom 9,38 cikti.doktr yumurtan cok olur dedi ama onmli olan saglikli olmasi insllh tek seferde olur dondurulmuslara gerek kalmadan
Allah razı olsun canım . Ys bugün bende çok kötüyüm eşimle kafa dağıtmak için tatile geldik ama dağılıyor malesef. Bu ay korunmadik ve doğal denedik güya ama olmadı adetvolmak üzereyim. Geçen sefer denwdigimiz ay olmuştu şimdi birde bunu taktım neden olmadı diyeÂmin kızlar Yürekten aminn dua ediyorum istanbul,Zeynep ,Ferda,waw,cemre topikteki bütün aklıma gelenleri sayıyorum duamda tanımıyoruz birbirimizi ama gönlümüz bir inanınbugün annemdeyim hastalandığımda noluyor diyolar bir bilsem bende kendime neler oluyor
Ahhh canim ahhh bu kadar dert etmeyin hayati kendinize zindan etmeyin bu kadar hayat guzel lutfen sagliginizin kiymetini bilin aldigimiz nefesi bile geri veriyorsak demekki hicbisey bizim degil
Amh yumurta rezervi canim.normalde sanirim en fazla 6 olmali.benim 9 ustu.erkn menopz falan varmi dye bunu yaptryorlar tupten once istenen bi tahlilCemre amh ne bana fsh ve tsh bakmislar sadece
iki defa yumurta catla ma ignesyle hamile kaldm ve 2 aylik dustuler.arastrlnca kromzn translaksyon cikti bnde iste pgt yaplcak ondan.neden istedler bi fikrim yok rahm filmnden snra istediler.ne derlerse yapiyoz.Cemre sizde problem neydi canım hiç hamile kalabildinmi kendiliğinden neden hreeeskopi istediler pgt mi olacak
amh yuksek olunca ohss oluyo ilaca asri yanit verio yumurta fazla oluyor.ve buda sikinti. Panikliye oyuzden sordum ohss olmus ve yumurtasi fazla dye .polisik overlarda olurmus.bende polistk over varmi hc bilmyom.ama eskiden adetlerm duzenszdi demekki vardi.dusuklerden snra adetlerim duzene girdiAmh yumurta rezervi canim.normalde sanirim en fazla 6 olmali.benim 9 ustu.erkn menopz falan varmi dye bunu yaptryorlar tupten once istenen bi tahlil
arkadaşlar herkese günaydın kasım sonu gibi bi aksilik çıkmazsa transferim yapılacak inş... ama hala karar veremedim.. 1 tane sağlıklı embriyom var, 2 tane de genetiğe gitmeyen embriyom var doktor bu sefer tek embriyo transfer edelim bir sonrakine genetiğe gitmemiş embriyoları transfer edelim. ben de bu sefer 2 tane transfer edelim dedim ama kararsızım çok.. bir de buna taktım kafayı ne yapsam ne yapsam diye.. sizce ne yapmalıyım? hepimiz bu işin içindeyiz az çok biliyoruz artık lütfen yardım edin, bir fikir söyleyin:)
arkadaşlar herkese günaydın kasım sonu gibi bi aksilik çıkmazsa transferim yapılacak inş... ama hala karar veremedim.. 1 tane sağlıklı embriyom var, 2 tane de genetiğe gitmeyen embriyom var doktor bu sefer tek embriyo transfer edelim bir sonrakine genetiğe gitmemiş embriyoları transfer edelim. ben de bu sefer 2 tane transfer edelim dedim ama kararsızım çok.. bir de buna taktım kafayı ne yapsam ne yapsam diye.. sizce ne yapmalıyım? hepimiz bu işin içindeyiz az çok biliyoruz artık lütfen yardım edin, bir fikir söyleyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?