Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcın olsun Cnm. Gerçekten herkesin derdi kendine zor. İnşallah çok kolay süper bir hamilelik geçirirsin. Âmin.

Benimde var canim kistim

Gecmis olsun canim
Bu dert hepimizde birer iz birakti zaten rabbim beterinden korusun

Ahhh canim ahhh bu kadar dert etmeyin hayati kendinize zindan etmeyin bu kadar hayat guzel lutfen sagliginizin kiymetini bilin aldigimiz nefesi bile geri veriyorsak demekki hicbisey bizim degil

Âmin kızlar Yürekten aminn dua ediyorum istanbul,Zeynep ,Ferda,waw,cemre topikteki bütün aklıma gelenleri sayıyorum duamda tanımıyoruz birbirimizi ama gönlümüz bir inanınbugün annemdeyim hastalandığımda noluyor diyolar bir bilsem bende kendime neler oluyor

Cemre sizde problem neydi canım hiç hamile kalabildinmi kendiliğinden neden hreeeskopi istediler pgt mi olacak

Super amh kacti senin bende ohss olurum dye korkuyom 9,38 cikti.doktr yumurtan cok olur dedi ama onmli olan saglikli olmasi insllh tek seferde olur dondurulmuslara gerek kalmadan
Cemre amh ne bana fsh bakmislar sadece
Allah razı olsun canım . Ys bugün bende çok kötüyüm eşimle kafa dağıtmak için tatile geldik ama dağılıyor malesef. Bu ay korunmadik ve doğal denedik güya ama olmadı adetvolmak üzereyim. Geçen sefer denwdigimiz ay olmuştu şimdi birde bunu taktım neden olmadı diye

Ahhh canim ahhh bu kadar dert etmeyin hayati kendinize zindan etmeyin bu kadar hayat guzel lutfen sagliginizin kiymetini bilin aldigimiz nefesi bile geri veriyorsak demekki hicbisey bizim degil

Çok haklısın Cnm, ben bu bebek olaylarından sonra böyle oldum. Toparlamam lazım.

Cemre sizde problem neydi canım hiç hamile kalabildinmi kendiliğinden neden hreeeskopi istediler pgt mi olacak
iki defa yumurta catla ma ignesyle hamile kaldm ve 2 aylik dustuler.arastrlnca kromzn translaksyon cikti bnde iste pgt yaplcak ondan.neden istedler bi fikrim yok rahm filmnden snra istediler.ne derlerse yapiyoz.

Amh yumurta rezervi canim.normalde sanirim en fazla 6 olmali.benim 9 ustu.erkn menopz falan varmi dye bunu yaptryorlar tupten once istenen bi tahlil
amh yuksek olunca ohss oluyo ilaca asri yanit verio yumurta fazla oluyor.ve buda sikinti. Panikliye oyuzden sordum ohss olmus ve yumurtasi fazla dye .polisik overlarda olurmus.bende polistk over varmi hc bilmyom.ama eskiden adetlerm duzenszdi demekki vardi.dusuklerden snra adetlerim duzene girdi

arkadaşlar herkese günaydın kasım sonu gibi bi aksilik çıkmazsa transferim yapılacak inş... ama hala karar veremedim.. 1 tane sağlıklı embriyom var, 2 tane de genetiğe gitmeyen embriyom var doktor bu sefer tek embriyo transfer edelim bir sonrakine genetiğe gitmemiş embriyoları transfer edelim. ben de bu sefer 2 tane transfer edelim dedim ama kararsızım çok.. bir de buna taktım kafayı ne yapsam ne yapsam diye.. sizce ne yapmalıyım? hepimiz bu işin içindeyiz az çok biliyoruz artık lütfen yardım edin, bir fikir söyleyin:)

Bnce 1 tane saglkli embryo transfer edlsn sonucta dgeri nasil bilmyorsun.herhangi bi olumszlukta ikisde etkilnmesin .nasilsa dondurulacak.olmazsa dgerlerini transfer ettrrsin

Bnce 1 tane saglkli embryo transfer edlsn sonucta dgeri nasil bilmyorsun.herhangi bi olumszlukta ikisde etkilnmesin .nasilsa dondurulacak.olmazsa dgerlerini transfer ettrrsin

Canım neden hepsini göndermedim genetiğe? Şimdi test edilmemiş embriyo transferi risk oluşturabilir. İncelenmemiş embriyo doğal denemekten farksız bence. Yinede sen bilirsin tabi.

Arkadaşlara Katılıyorum bencede sağlıklı olanı riske atma hem doktorda iki tane koymaz bence diğeri sağlıklımı bilmiyorsun keşke onlarda gitseydi genetiğe kaç gönderdinizde bir tane geldi problem kimseydi CNm bizim dört tane gitti üçü sağlıklı geldi ama bende düşünüyorum iki tane mi olsa tek mi koydurtsam diye ikiz gebelik geçirmek olursa şayet büyütmek hepsi zor hamilelikte gelişimleri hepsi zor kendimde zaten korkularım var ikiz Gebeliği taşıyamassam diye hayırlısı olsun CNm ama Dr la konuşmadık tabi biz daha tutma ihtimali hangi yüksekse onu yaparız heralde senin Yaş tutuyor mu iki taneye

Kızlar selam, waw evet nerelerdesin transfer bekliyordun? Panikli estoferm nedir ben bilmiyorum hiç kullanmadım.

Bugün göğüs Ağrım için profa gittim. Allah'ıma şükürler olsun,ultrasona bile gerek yok dedi. Sivilceyide iğne ile patlattı. Sonrada çok evhamlıyım diye kızdı:) hayattı sen yönetmiyorsun. Karşı gelemeyeceğimiz bir yöneticimiz var dedi. Çok haklı. Şükürler olsun bugünümüze.

Ama Ağrı'm devam ediyor ağrı kesici içiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…