- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.321
oh be bak bişeyin yokmuş geçti gittiinşallahKızlar selam, waw evet nerelerdesin transfer bekliyordun? Panikli estoferm nedir ben bilmiyorum hiç kullanmadım.
Bugün göğüs Ağrım için profa gittim. Allah'ıma şükürler olsun,ultrasona bile gerek yok dedi. Sivilceyide iğne ile patlattı. Sonrada çok evhamlıyım diye kızdı:) hayattı sen yönetmiyorsun. Karşı gelemeyeceğimiz bir yöneticimiz var dedi. Çok haklı. Şükürler olsun bugünümüze.
Ama Ağrı'm devam ediyor ağrı kesici içiyim bari
oh be bak bişeyin yokmuş geçti gittiinşallah
dediğim gibi ömür kısa hayatınızı zehir etmeyin
ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK
ben göndermek istedim genetiğe ama 2 tane embriyoda çok küçük biyopsi yapılırsa bozulma ihtimali çok yüksek genetiğe gitmeye uygun değil dediler yaş tutmuyorda 4 tane başarısız tüp bebeğim var ondan koyabilirler.. neyse canım hakkımızda hayırlı cevap verdiğin için teşekkür ederim..Arkadaşlara Katılıyorum bencede sağlıklı olanı riske atma hem doktorda iki tane koymaz bence diğeri sağlıklımı bilmiyorsun keşke onlarda gitseydi genetiğe kaç gönderdinizde bir tane geldi problem kimseydi CNm bizim dört tane gitti üçü sağlıklı geldi ama bende düşünüyorum iki tane mi olsa tek mi koydurtsam diye ikiz gebelik geçirmek olursa şayet büyütmek hepsi zor hamilelikte gelişimleri hepsi zor kendimde zaten korkularım var ikiz Gebeliği taşıyamassam diye hayırlısı olsun CNm ama Dr la konuşmadık tabi biz daha tutma ihtimali hangi yüksekse onu yaparız heralde senin Yaş tutuyor mu iki taneye
Ay noldu ki yaaaa panikli geri dön. Bu ara da bence iki tane koydum panikli Şansın yükselir sonuçta ikisi de tutacak bldiue birsey yokPaniklinin hesabı geçici olarak pasiftir yazıyor
noldu acaba ya?
Canim bence de tek koydur sağlıklı olanı o tutmazsa diğerlerini dusunben göndermek istedim genetiğe ama 2 tane embriyoda çok küçük biyopsi yapılırsa bozulma ihtimali çok yüksek genetiğe gitmeye uygun değil dediler yaş tutmuyorda 4 tane başarısız tüp bebeğim var ondan koyabilirler.. neyse canım hakkımızda hayırlı cevap verdiğin için teşekkür ederim..
Valla çok sevindim ya bende korkmÜstüm ama şükür birsey yok zaten ben evham da başı çekerim yaniiKızlar selam, waw evet nerelerdesin transfer bekliyordun? Panikli estoferm nedir ben bilmiyorum hiç kullanmadım.
Bugün göğüs Ağrım için profa gittim. Allah'ıma şükürler olsun,ultrasona bile gerek yok dedi. Sivilceyide iğne ile patlattı. Sonrada çok evhamlıyım diye kızdı:) hayattı sen yönetmiyorsun. Karşı gelemeyeceğimiz bir yöneticimiz var dedi. Çok haklı. Şükürler olsun bugünümüze.
Ama Ağrı'm devam ediyor ağrı kesici içiyim bari
Valla çok sevindim ya bende korkmÜstüm ama şükür birsey yok zaten ben evham da başı çekerim yanii
Bende anlamadim edepsizlerle bas edemedi garibim galiba bizide cagirsaydiPanikli bi konu açmış biraz karımış ortalık konu kapatılmış ama neden hesabı pasif onu çözemedim
Bende anlamadim edepsizlerle bas edemedi garibim galiba bizide cagirsaydi
Simdi bizide duyup buraya saldiriyolarmisValla ya :)
Simdi bizide duyup buraya saldiriyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?