Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

oh be bak bişeyin yokmuş geçti gittiinşallah
dediğim gibi ömür kısa hayatınızı zehir etmeyin
ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK

OTE="panikli, post: 43110648, member: 466451"]Arkadaşlara Katılıyorum bencede sağlıklı olanı riske atma hem doktorda iki tane koymaz bence diğeri sağlıklımı bilmiyorsun keşke onlarda gitseydi genetiğe kaç gönderdinizde bir tane geldi problem kimseydi CNm bizim dört tane gitti üçü sağlıklı geldi ama bende düşünüyorum iki tane mi olsa tek mi koydurtsam diye ikiz gebelik geçirmek olursa şayet büyütmek hepsi zor hamilelikte gelişimleri hepsi zor kendimde zaten korkularım var ikiz Gebeliği taşıyamassam diye hayırlısı olsun CNm ama Dr la konuşmadık tabi biz daha tutma ihtimali hangi yüksekse onu yaparız heralde senin Yaş tutuyor mu iki taneye[/QUOTE]
Yasla ilgisi varmi ikiz transferin kac olmasi lazim

oh be bak bişeyin yokmuş geçti gittiinşallah
dediğim gibi ömür kısa hayatınızı zehir etmeyin
ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK

Oh ki ne oh, allahım hepimize dua ediyorum kızlar. Her muayeneden her sonuçtan böyle musmutlu ayrılalım sen bize yardım et allahım.

[QUOTeastnbull, post: 43114466, member: 386067"]Oh ki ne oh, allahım hepimize dua ediyorum kızlar. Her muayeneden her sonuçtan böyle musmutlu ayrılalım sen bize yardım et allahım.[/QUOTE]
Amin ecmain

gözün Aydın istanbul bişey yokmuş göğsünde :)herşeyi takar olduk evham gibi iki transfer için 35 yaşın üstünde olman ya da yaş kaç olursa olsun üç kez başarısız tüp bebek öykün olması gerekiyor Zeynep ben 36 yaşındayım ama karar veremedik henüz iki mi olsun ama bugün bi arkadaşla konuştum hastanede arkadaş olduk rahim taşıyabilecek mi vs yani onlara da bakıyorlarmış önce bilmiyorum hayırlısı..

Sağol paniklicim. Bence kontrollerini yaptır ona göre karar ver. Ama inşallah ikiz olur. Allah gönlüne göre versin. Artık Mutlu haberler alalım.

ben göndermek istedim genetiğe ama 2 tane embriyoda çok küçük biyopsi yapılırsa bozulma ihtimali çok yüksek genetiğe gitmeye uygun değil dediler yaş tutmuyorda 4 tane başarısız tüp bebeğim var ondan koyabilirler.. neyse canım hakkımızda hayırlı cevap verdiğin için teşekkür ederim..

Anladim canim o zaman bana iki transfer yaparlar
kalan 2 embriyomuda genetige gonderiyoz eger temiz cikarsa iki tane koydurmayi dusunuyoz

Canim bence de tek koydur sağlıklı olanı o tutmazsa diğerlerini dusun

Valla çok sevindim ya bende korkmÜstüm ama şükür birsey yok zaten ben evham da başı çekerim yanii

Valla çok sevindim ya bende korkmÜstüm ama şükür birsey yok zaten ben evham da başı çekerim yanii

Valla bende çok korktum Canım. Muayenede sırtımdan sular boşaldı valla. Şükürler olsun sağlıklı çıktım:) inşallah yavrularımız içinde yazarız aynı şeyleri :)

Panikli bi konu açmış biraz karımış ortalık konu kapatılmış ama neden hesabı pasif onu çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…