- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #34.341
Yolarım valla hepsini
Bir grup var zaten böyle takılan. Ben pek girmiyorum diğer konulara.
konuyu cok çarpıtmıslar ustune gtmısler gereksiz yere.konu kapanmasaydı cvp yazacaktımKorkuttun kiz beni
bende onceden cok takilirdim ama gercekten bazi edepsiz kadinlara laf yetistiremiyorsun bi yerden sonra seni bastiriyorlar ceneleriyle
hangi hastanede canım hadi hayırlı olsun her gelişmeyı yazmerhaba arkadaslar yarin kontrolum var hayirlisiyla basliyoruz bakalim cok heyecanliyim
benide transferden cok yumurta toplama korkutuyor bayıltmadan dediler cunku. senin nasıldı bide yumurtada cok topandı sende canımKürtaj fln yaşadım onları atlattıysam tranferide atlatırım diyorum idrara sıkışık olmak beni Korkutuyor sonrasında başım döner benim kesin hemen kalkamassam tuvalete fln acı eşiğim düşük gerçekten hemen içime baygınlık geliyor kürtajdan sonra yatağa beni tekerlekli sandalyeyle getirdiler yatağıma kalkamadım bayılacak gibi oldum ilkinde bayıldımda zaten bunlar Korkutuyor beni aslında transfer yaşayanlar yazsa ne güzel olur transfer videoları bakıyorum netten millet güle oynaya yatıyo masada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?