Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Teşekkür ederim arkaaslar Ankara da basliyorum genartta volkan hocayla gorusmustuk her detayi yazacagim burdan .Sorunum canim 4 düsük yapmistim 13. kromozomumda artis varmis .Doktorun dedigine gore 10 tane de dusuk yapabilirmisim denk gelirse saglikli olma ihtimali varmis pgt array yapilacak bize

Hayir canim translokasyon değil.Bu arada benim ailemde de dusuk yapan ve cocugu dogduktan sonra ölen var sizde de ayni mi yoksa sadece siz de mi görüldü

Bizde halam çok Bebek kaybetmiş. 4-5 tane ama 2 tane sağlıklı oğlu var şimdi Kocaman'lar:)

Biz ailecek genetik test yaptırdık ve işin daha komiği annemde turner sendromu çıktı. Annem 2 kezdenemiş ve 2 sağlıklı çocuğu var. Normalde burda çok okudum Turnerdan çocuğu olmayan.

Bende annemden ve babamdan gelmeyen translokasyon var. Belki halamdan gelmiş olabilir. Belkide doğuştan ilk bende.

Hakkı'mızda hayırlısı.

Kızlar merhaba gelebildim çok şükür ben hiç girmem aslında başka sitelere de işte oldu bir kere lüzumsuzluk moralim bozulmuştu nerden girdiysem iyice sinir olup çıktımbirgün ayrı kaldım burdan vallahi giremedikçe siteye sinir geldi hee neyse bu da bana ders oldu sizler naptınız milat hayırlı olsun inşallah tedavin Zeynep iki embriyon mu kalmıştı canım gittimi onlarda genetiğe inşallah onlarda sağlıklı gelirde ikizin olur sen ikiz istiyorsun

Ayrıca desteklerinizden dolayıda teşekkür ederimtövbe Bismillah bi daha girmemöyle yerlere amannn uğraşamıcam zaten kendi derdim kendime yetiyo grş kızlarr

Paniklicim hoşgeldin boşver başka konuları. Bizim derdimiz bize yeter zaten

Senin ne zamandı transfer? Transferde uyutulacak mısını? Sende benim gibi paniklisin

Ferda tatildeydi fırsat bulamıyordur belki yazmaya waw ı bende merak ediyorum transferi Çoktan olmuştur belkide nerdesin waw bilgilendir bizi benimde az kaldı Kasım 5 te inşallah transferim istanbul evet çok panikliyimhemde çok hemde Dr raporlu ama uyutmuyorlarmış transferde zaten anestezidende çok korkuyordum ama opudan sağ selamet çıktım çok şükür sen ben kadar değilsindir kıs bak ben kaç sene bekledim bu işlere başlamak için ama sen maşallah hemen girişmissin cesaretlisin sen korkma canım Allah sabrını veriyor inşallah

Kürtaj fln yaşadım onları atlattıysam tranferide atlatırım diyorum idrara sıkışık olmak beni Korkutuyor sonrasında başım döner benim kesin hemen kalkamassam tuvalete fln acı eşiğim düşük gerçekten hemen içime baygınlık geliyor kürtajdan sonra yatağa beni tekerlekli sandalyeyle getirdiler yatağıma kalkamadım bayılacak gibi oldum ilkinde bayıldımda zaten bunlar Korkutuyor beni aslında transfer yaşayanlar yazsa ne güzel olur transfer videoları bakıyorum netten millet güle oynaya yatıyo masada

Aynen valla benimde acı eşiğim düşük. Çok panikliyim baygınlık geliyor hemen. Çişimide tutamam

Napıcam ya inşallah anlayışlı bir Dr a denk gelirim. Hoş şuan bi tüp bebek denememiz yok ama içimden bi his tüp bebek yapacağımı söylüyor. Allah hayırlısı ne ise onu göstersin inşallah. Âmin.
Sen umut olsun zaten, Maaşallah sağlıklı sayın çok iyi. Panikli translokasyon değil mi sizinse? Eşindeydi galiba. Tam detaylını yazabilir misin sende hangi kolda hangi parçalarda değişim olmuş.

benide transferden cok yumurta toplama korkutuyor bayıltmadan dediler cunku. senin nasıldı bide yumurtada cok topandı sende canım

Cemre yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo tamamen bayılıyorsun sana Dr bayıltmadan mı yapıcaz dedi komşum var o çok eskiden yaptırmış uyuşturuyolarmış o zaman ama şimdi anesteziyle oluyo CNm bende duymuştum çok yumurta toplanınca ohss olunuyormuş bende ondan çok korkmuştum baya bi karnım Şiş dolaştım patlayacak gibi bol su içmeni öneriyorlar zaten öyleliklemi geçti bilmiyorum CNm Allah'a şükür seninde olmaz inşallah başladın mı sen tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…