- 24 Şubat 2017
- 166
- 177
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.501
Bir de ben kimseye soylemedim tup bebek yaptigimizi cunku kimse anlamiyor. Normal yolla bebegin oluyo neden ugrasiyosun diyo falan filan ugrasamam . Kuzum varken hastalikla mucadele ederken de cpk yoruldum insanlardan ve sorularindan. Allah kimseye vermesin yasamayan anlamazArkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.beni. anca sizin anliycaginizi dusunuyorum ben 29 yasindayim kas hastaligindan 2 yasinda kizimi kaybettim bebegim kas hastasiydi ama gorunurde ayni yasitlari gibiydi kimse anlamiyodu bilmiyoduda.ama 2 yasinda kaybettim simdi tek gen tasiycisi oldugum icin yeniden olmasi icin pgt tup bebek daha saglikli olcagini soyledi doktor.cevremdeki insanlar hadi yenisi yokmu nezaman bebek.tup bebek diyince aaa senin oluyo niye oyle biktim yoruldum insanlara bisey demekten.yavrumami yaniyim yoksa onlarami laf anlatiyim.pskolojimi mahvettiler.siz ne yapiyosunuz bu durumla karsilasiyomusunuz.yoruldum artk.ramazandan sonra bahcecide tedaviye baslamayi dusunuyoruz.
Canım aynı şeyleri bizde yaşadık se including oluyor neden tüp bebek yapıyorsun sen doktorlara bakma normal yap vs. birde kayınvalidem çocuğu olmayacak galiba diye konuşuyor millete anlatiyormus biz ailelerle aynı ilde değiliz ama telefonlar yetti bize ben en sonunda eşime annene söyle bu konularda bana birsey söylemesin zaten ben gerginim dedim beni anlayan kisilere anlattım konuştum tabi yine can sıkanlar oldu telefonları acmadin falan filan bir şekilde geçti şimdi hamileyim yine devam ediyo laf söz inşallah bu sefer bebege bişey olmaz diyolar insanların ağzı torba değil ki büzelim duymamaya görüşmemeye çalış .ben hep tedavinin nasıl gittiğine dr söylediklerine baktım inşallah sonucta güzel olurArkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.beni. anca sizin anliycaginizi dusunuyorum ben 29 yasindayim kas hastaligindan 2 yasinda kizimi kaybettim bebegim kas hastasiydi ama gorunurde ayni yasitlari gibiydi kimse anlamiyodu bilmiyoduda.ama 2 yasinda kaybettim simdi tek gen tasiycisi oldugum icin yeniden olmasi icin pgt tup bebek daha saglikli olcagini soyledi doktor.cevremdeki insanlar hadi yenisi yokmu nezaman bebek.tup bebek diyince aaa senin oluyo niye oyle biktim yoruldum insanlara bisey demekten.yavrumami yaniyim yoksa onlarami laf anlatiyim.pskolojimi mahvettiler.siz ne yapiyosunuz bu durumla karsilasiyomusunuz.yoruldum artk.ramazandan sonra bahcecide tedaviye baslamayi dusunuyoruz.
Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu bu topik de herkes pgt ngs yaptırıyorYa kızlar topigin başındaki mesajları okudum da hangi kromozom larda sorun olduğunu pgt ngs yaptıklarında x lerde mi y lerdemi bozukluk var onu görebiliyorlarmi meselâ benim 3 embriyom sağlıksız çıktı atıldı onlarda x mi y demi sorun olduğunu gördüler mi ki
Ben gen art da tedavi görüyorum ankarada ama benim doktorum gatanin doktoru Prof Dr temel Seyit Ceyhan özelinde muayene edip işlemleri gen art da yapıyor oranın Laboratuvarına güvendiği için volkan Baltacı oranın sahibi genetik araştırmada türkiyede bi ilke ve dünyada 2. Bi buluşu var tam konuya hakim değilim geçen okumuştum sen de bi bak bakalim orda embriyo da sıkıntı görürlerse elektrik falan veriyorlar değişik bi yöntemleri varCok sagolun benim bebegim bi benzer hastalikti sma degildi...gen art dediginiz yer ankarada galiba.istbuldada en iyi yer bahceci ve memorial dediler.cerrahpasa ege universitesi oralarla konustuk.en iyi ama pahali yer oralar dedi...bakalim rabbim insallah saglikli evlatlar nasip eder insallah.ama inanin bunlari esim bilse hicbiriyle gorusturmez.cunku o benim uzerime cok dusuyo ufak bi uzuntume dayanamiyo.
Iyiymis ama ben istanbulda oturuyorum.buradada bizim genetik doktorumuzda bahcecinin iyi oldigunu soyledi.bu embriolari arastiran doktor tecrubeliymis.bakalim zaten ankara bide istanbulu oneriyolar kime sorduysan arastirdiysam bipmiyorum bakalim.bahceci hakkinda bi bilgisi olan varmi peki.memnun kalan varmiBen gen art da tedavi görüyorum ankarada ama benim doktorum gatanin doktoru Prof Dr temel Seyit Ceyhan özelinde muayene edip işlemleri gen art da yapıyor oranın Laboratuvarına güvendiği için volkan Baltacı oranın sahibi genetik araştırmada türkiyede bi ilke ve dünyada 2. Bi buluşu var tam konuya hakim değilim geçen okumuştum sen de bi bak bakalim orda embriyo da sıkıntı görürlerse elektrik falan veriyorlar değişik bi yöntemleri var
Aslında nasip nerdeyse orda olur buna inanıyorum bir de doktorlar aracı asıl işin görünmeyen mutfağı embriyologlar çok önemli doktor sadece opu transfer yapıyor laboratuvar da iş bitiyorIyiymis ama ben istanbulda oturuyorum.buradada bizim genetik doktorumuzda bahcecinin iyi oldigunu soyledi.bu embriolari arastiran doktor tecrubeliymis.bakalim zaten ankara bide istanbulu oneriyolar kime sorduysan arastirdiysam bipmiyorum bakalim.bahceci hakkinda bi bilgisi olan varmi peki.memnun kalan varmi
Zaten bu acilar esleri birbirine iyice bagliyor... inşallah rabbim bizlero yeniden anne baba yapsinCok sagolun benim bebegim bi benzer hastalikti sma degildi...gen art dediginiz yer ankarada galiba.istbuldada en iyi yer bahceci ve memorial dediler.cerrahpasa ege universitesi oralarla konustuk.en iyi ama pahali yer oralar dedi...bakalim rabbim insallah saglikli evlatlar nasip eder insallah.ama inanin bunlari esim bilse hicbiriyle gorusturmez.cunku o benim uzerime cok dusuyo ufak bi uzuntume dayanamiyo.
Amin insallah canimZaten bu acilar esleri birbirine iyice bagliyor... inşallah rabbim bizlero yeniden anne baba yapsin
Canım pgt de bazı kromozomlar , ngs de hepsine bakılıyor tabi bellidir x mi y mi sorunluBu konu hakkında bilgisi olan yok mu bu topik de herkes pgt ngs yaptırıyor
Ben bahceci fulya da tedavi oldum hiçbir sorun yaşamadım hatta bana senin embriyoların kıymetli onlar ngs li demişlerdi hoşuma gitmişti .tek sıkıntı benim dr un çok hastası vardı gidince biraz bekliyordum yoksa başka bir aksilik yaşamadım ilgi de tecrübe de iyi bence.benim orda tedavim bitti bir sorun olunca dr arayip bilgi alıyorum halaIyiymis ama ben istanbulda oturuyorum.buradada bizim genetik doktorumuzda bahcecinin iyi oldigunu soyledi.bu embriolari arastiran doktor tecrubeliymis.bakalim zaten ankara bide istanbulu oneriyolar kime sorduysan arastirdiysam bipmiyorum bakalim.bahceci hakkinda bi bilgisi olan varmi peki.memnun kalan varmi
Kaç tane gönderiniz ...biz 2 tane gonderdik.. n9rmalde 1 haftadir ama yogunluktan 10 gün için sonuç gelri dediYok canım benim 15 gün oldu hala haber yok bende bekliyorum kaç tane geri gelecek diye
Sizde sorun neydi..nerde yaptınız ..11 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş rabbim inşallah 5.güne ulaştırır ve sağlıklı çıkarlar dua edin bana.
Merhaba Rabbim yardımcımız olsun..içine düşmeyen anlamıyorBen 9 yıldır bir sürü şeye karşı sabrediyorum kaynanam hala inanmıyorum oğlumun böyle bişey olduğuna diyor ankarada eşim 33 yaşında tek böbreğinin olmadığını öğrendi kaynanam ona bile USG olmasına rağmen ikna olmuyor mesela..çok geri kafalı bildiğin cahil bi kadın.. biz 8 kardeşiz bir tek benim çocuğum yok o kadar zor ki sebep olmadığın halde kucağınin boş kalması biz bir kere bile boşanma lafını dile getirmedik çocuğum olsun olmasın ben son nefesime kadar eşimle birlikle olmak istiyorum ona hep böyle yaklaştim eminim senin esin de seni çok seviyor demekki... dediğim gibi bu bizim sınavımiz allah evlat acısı göstermesin buna şükür diyelim
Amin canım cümlesinin. Eskişehir tip Fakültesine gittik 1 yıllık evliydim önce beni araştırdı sıkıntı yok sonra Eşinde azosperm var doğal yolla gebe kalmam mümkün değil dediler tabi neyin nesi bilmiyordum hemşireye devamli sordum nasıl yani ne demek o olur mu öyle şey kadın en sonunda eskiden olsa halk dilinde kısır derlerdi dedi kaynar sular döküldü başıma ağlayarak terk ettim orayı bir daha da gitmedim Acıbadem de ilk tedaviye basladigimizda fatih hoca kaynanani getirsene bi ara dedi :)) hayırdır dedim sen getir dedi kadının yanında bana dedi ki merve sen çok sagliklisin eşinde bir tane canlı Sperm dışarı çıksa hemen gebe kalabilecek sisteme sahipsin dedi ona rağmen kadını ikna edemiyoruz artık umurumda bile. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsinMerhaba Rabbim yardımcımız olsun..içine düşmeyen anlamıyor
Eşimi zin annesi bile olsa..
Esininzde ne sorun var ..
Bugün geldi sonucum 5 taneden 4 tane geri geldi çok şükürKaç tane gönderiniz ...biz 2 tane gonderdik.. n9rmalde 1 haftadir ama yogunluktan 10 gün için sonuç gelri dedi
MasAllah Rabbim size 4 tane saglikli geri vermis, insAllah mevlam kucaginiza almayida nasip ederBugün geldi sonucum 5 taneden 4 tane geri geldi çok şükür
Ama 21 gün sonra geldi ngs bakıldı
Sizin neye bakıldı 10 gün sonra gelmiş
Hayırlı olsun çok güzel bir sonuç darısı gebeliğeBugün geldi sonucum 5 taneden 4 tane geri geldi çok şükür
Amin vanım inşallah hepimizeM
MasAllah Rabbim size 4 tane saglikli geri vermis, insAllah mevlam kucaginiza almayida nasip eder
Hangi merkezde yaptırıyor sunuz acaba?Bugün geldi sonucum 5 taneden 4 tane geri geldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?