Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bir de ben kimseye soylemedim tup bebek yaptigimizi cunku kimse anlamiyor. Normal yolla bebegin oluyo neden ugrasiyosun diyo falan filan ugrasamam . Kuzum varken hastalikla mucadele ederken de cpk yoruldum insanlardan ve sorularindan. Allah kimseye vermesin yasamayan anlamaz

Canım aynı şeyleri bizde yaşadık se including oluyor neden tüp bebek yapıyorsun sen doktorlara bakma normal yap vs. birde kayınvalidem çocuğu olmayacak galiba diye konuşuyor millete anlatiyormus biz ailelerle aynı ilde değiliz ama telefonlar yetti bize ben en sonunda eşime annene söyle bu konularda bana birsey söylemesin zaten ben gerginim dedim beni anlayan kisilere anlattım konuştum tabi yine can sıkanlar oldu telefonları acmadin falan filan bir şekilde geçti şimdi hamileyim yine devam ediyo laf söz inşallah bu sefer bebege bişey olmaz diyolar insanların ağzı torba değil ki büzelim duymamaya görüşmemeye çalış .ben hep tedavinin nasıl gittiğine dr söylediklerine baktım inşallah sonucta güzel olur

Cok sagolun benim bebegim bi benzer hastalikti sma degildi...gen art dediginiz yer ankarada galiba.istbuldada en iyi yer bahceci ve memorial dediler.cerrahpasa ege universitesi oralarla konustuk.en iyi ama pahali yer oralar dedi...bakalim rabbim insallah saglikli evlatlar nasip eder insallah.ama inanin bunlari esim bilse hicbiriyle gorusturmez.cunku o benim uzerime cok dusuyo ufak bi uzuntume dayanamiyo.

Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu bu topik de herkes pgt ngs yaptırıyor

Ben gen art da tedavi görüyorum ankarada ama benim doktorum gatanin doktoru Prof Dr temel Seyit Ceyhan özelinde muayene edip işlemleri gen art da yapıyor oranın Laboratuvarına güvendiği için volkan Baltacı oranın sahibi genetik araştırmada türkiyede bi ilke ve dünyada 2. Bi buluşu var tam konuya hakim değilim geçen okumuştum sen de bi bak bakalim orda embriyo da sıkıntı görürlerse elektrik falan veriyorlar değişik bi yöntemleri var

Iyiymis ama ben istanbulda oturuyorum.buradada bizim genetik doktorumuzda bahcecinin iyi oldigunu soyledi.bu embriolari arastiran doktor tecrubeliymis.bakalim zaten ankara bide istanbulu oneriyolar kime sorduysan arastirdiysam bipmiyorum bakalim.bahceci hakkinda bi bilgisi olan varmi peki.memnun kalan varmi

Aslında nasip nerdeyse orda olur buna inanıyorum bir de doktorlar aracı asıl işin görünmeyen mutfağı embriyologlar çok önemli doktor sadece opu transfer yapıyor laboratuvar da iş bitiyor

Zaten bu acilar esleri birbirine iyice bagliyor... inşallah rabbim bizlero yeniden anne baba yapsin

Ben bahceci fulya da tedavi oldum hiçbir sorun yaşamadım hatta bana senin embriyoların kıymetli onlar ngs li demişlerdi hoşuma gitmişti .tek sıkıntı benim dr un çok hastası vardı gidince biraz bekliyordum yoksa başka bir aksilik yaşamadım ilgi de tecrübe de iyi bence.benim orda tedavim bitti bir sorun olunca dr arayip bilgi alıyorum hala

Merhaba Rabbim yardımcımız olsun..içine düşmeyen anlamıyor
Eşimi zin annesi bile olsa..
Esininzde ne sorun var ..

Merhaba Rabbim yardımcımız olsun..içine düşmeyen anlamıyor
Eşimi zin annesi bile olsa..
Esininzde ne sorun var ..
Amin canım cümlesinin. Eskişehir tip Fakültesine gittik 1 yıllık evliydim önce beni araştırdı sıkıntı yok sonra Eşinde azosperm var doğal yolla gebe kalmam mümkün değil dediler tabi neyin nesi bilmiyordum hemşireye devamli sordum nasıl yani ne demek o olur mu öyle şey kadın en sonunda eskiden olsa halk dilinde kısır derlerdi dedi kaynar sular döküldü başıma ağlayarak terk ettim orayı bir daha da gitmedim Acıbadem de ilk tedaviye basladigimizda fatih hoca kaynanani getirsene bi ara dedi :)) hayırdır dedim sen getir dedi kadının yanında bana dedi ki merve sen çok sagliklisin eşinde bir tane canlı Sperm dışarı çıksa hemen gebe kalabilecek sisteme sahipsin dedi ona rağmen kadını ikna edemiyoruz artık umurumda bile. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin

Kaç tane gönderiniz ...biz 2 tane gonderdik.. n9rmalde 1 haftadir ama yogunluktan 10 gün için sonuç gelri dedi
Bugün geldi sonucum 5 taneden 4 tane geri geldi çok şükür
Ama 21 gün sonra geldi ngs bakıldı
Sizin neye bakıldı 10 gün sonra gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…