Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin cnm mübarek gün Allah ım gönlüne göre versin inş

Allah sabrımızın mükafatını verecek inşallah.. Hayırlı Kandiller..

Ben 9 yıldır bir sürü şeye karşı sabrediyorum kaynanam hala inanmıyorum oğlumun böyle bişey olduğuna diyor ankarada eşim 33 yaşında tek böbreğinin olmadığını öğrendi kaynanam ona bile USG olmasına rağmen ikna olmuyor mesela..çok geri kafalı bildiğin cahil bi kadın.. biz 8 kardeşiz bir tek benim çocuğum yok o kadar zor ki sebep olmadığın halde kucağınin boş kalması biz bir kere bile boşanma lafını dile getirmedik çocuğum olsun olmasın ben son nefesime kadar eşimle birlikle olmak istiyorum ona hep böyle yaklaştim eminim senin esin de seni çok seviyor demekki... dediğim gibi bu bizim sınavımiz allah evlat acısı göstermesin buna şükür diyelim

Sebep olduğunu da bi tek sen düşünüyorsun yapma böyle allahtan geldi bu dert yaşanacakmis yaşandı senin kızın bile şu anda sana mükafat resmen hep iyi tarafını düşün yanında bildiğin melek var sonrasında sefaatcin olacak herkese nasip olmaz takma bunları kafana dusunme kotu insanlara karsi kulaklarini kapat tedaviye odaklan inşallah haziran ayında sağlıklı bir bebeğe hamile olduğumuzu konuşacaz. ..

Ya kızlar topigin başındaki mesajları okudum da hangi kromozom larda sorun olduğunu pgt ngs yaptıklarında x lerde mi y lerdemi bozukluk var onu görebiliyorlarmi meselâ benim 3 embriyom sağlıksız çıktı atıldı onlarda x mi y demi sorun olduğunu gördüler mi ki

Can'ım beni uyku tutmadı hem dua ederim dedim hem de bu sayfaya baktım evet çok sıkı bir imtihan evlatlarla sınanıyoruz ben de pcos var evlenmeden bebeğimin tedaviyle olacağını biliyordum sonra oldu bebeğimiz ben eşim çok mutluyduk kızımın yüzünü gördük 5 ayında haftasına erken doğdu yavrum rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenildi
Sonra pırtılaşma testi yaptırmak için gittim devlet hastanesine Allah razı olsun hocaya eşinde gelsin dedi Dr Bülent Uyanık ve bizde umursamadık eşimin testlerini sonra baya bir sonra gittik sonuç almaya orda öğrendik eşimde translasyon vardı dr bize engelli çocuğuz olabilir düşükle sonuçlanabilir dedi .
Zor bir sınavdan geçiyoruz Allah ım hepimize yardımcı olsun
Meleğinle sana koskoca mutlu bir ömür diliyorum sağlıklı evlatlar içim dua ediyorum
Benim eşimde engelli herşeyini kabul edip sevdim buda Allah tan kimsenin suçu yok Can'ım sınavımız bu bizim

Son düzenleme:
Allah razi olsun, sonumuzu hayr etsin, insAllah hepimiz olumlu sonuclar aliriz, sabrin sonu selamettir

InsALLAH HAYIRLI SONUCLAR ALIRSIN

drkumut merhaba,
bana özel mesaj atarmısın
bende memorialde tedavi görüyorum
sende nasıl bir translokasyon var
bende de tek gen hastalığı için kan aldılar benim ailemde zihinsel engelli bireyler var
dikkatlerini çekti kan aldılar
rabbim selamete çıkarsın inşallah sonuç güzel gelir
bana frajil x sendromunda taşıyıcı olum olmadığım konusunda tahlil yapıldı ..

sende durum ne idi konuşabilirmiyiz
bana da setup tan bahsettiler 3700 usd gibi bir fiyat çıkabilir dediler
eğer taşıyıcı isem
beni biraz aydınlatabilirmisin özel den görüşebilirmiyiz
ben sana mesaj atamadım

Arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.beni. anca sizin anliycaginizi dusunuyorum ben 29 yasindayim kas hastaligindan 2 yasinda kizimi kaybettim bebegim kas hastasiydi ama gorunurde ayni yasitlari gibiydi kimse anlamiyodu bilmiyoduda.ama 2 yasinda kaybettim simdi tek gen tasiycisi oldugum icin yeniden olmasi icin pgt tup bebek daha saglikli olcagini soyledi doktor.cevremdeki insanlar hadi yenisi yokmu nezaman bebek.tup bebek diyince aaa senin oluyo niye oyle biktim yoruldum insanlara bisey demekten.yavrumami yaniyim yoksa onlarami laf anlatiyim.pskolojimi mahvettiler.siz ne yapiyosunuz bu durumla karsilasiyomusunuz.yoruldum artk.ramazandan sonra bahcecide tedaviye baslamayi dusunuyoruz.

Ben eşimin ailesine girmemekle komşularla muhattap olmamakta buldum çözümü boşver cidden

Canim arkadaşım sma mi hastaliginiz. Ben de alti ay once bes yasinda kuzumu kaybettim cigerindeki yangini aciyi cok iyi anliyorum. Pgt ile ankara gen art ta tup bebek yaptik 5 tane saglikli embriyomuz oldu. Bir tane ocak ayında transfer oldu tutmadi cunku kuzumu kasimda kaybettim cok kotuyum. Simdi mayis sonu yeni bir transfer olacak. Genetik de cok iyi bir klinik tavsiye ederim. Rabbim meleklerimize cennetinde kavustursun bize saglikli uzun omurlu hayirli kardeşlerini nasip etsin cok zor cok bu ayriliga sabretmek cok zor. Rabbim bizlere peygamber sabri versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…