Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.481
Amin cnm mübarek gün Allah ım gönlüne göre versin inşMrb kızlar bugün benimde yumurtalarım toplandı önceki tedavide 12 bugünkünde 11 yumurta toplandı inşallah hepsi döllenir ve inşallah sağlıklı çıkar sizce 11 yumurta iyimi yaşım 27.HAYIRLI KANDİLLER herkese rabbim hepimizin dualarını kabul etain inşallah.
AminnnAmin cnm mübarek gün Allah ım gönlüne göre versin inş
Allah sabrımızın mükafatını verecek inşallah.. Hayırlı Kandiller..Inşallah canım.. Allah isteyen herkese önce hayırlısini versin ben düşük yaptığımda da şükür ettim çok üzüldüm ama vardır bunda da bi Hayır dedim tevekkül çok önemli denemekten istemekten son careye kadar vazgeçmeyecegiz mutlaka vakti vardır sağolasın hayırlı kandiller
Allah sabrımızın mükafatını verecek inşallah.. Hayırlı Kandiller..Inşallah canım.. Allah isteyen herkese önce hayırlısini versin ben düşük yaptığımda da şükür ettim çok üzüldüm ama vardır bunda da bi Hayır dedim tevekkül çok önemli denemekten istemekten son careye kadar vazgeçmeyecegiz mutlaka vakti vardır sağolasın hayırlı kandiller
Ben 9 yıldır bir sürü şeye karşı sabrediyorum kaynanam hala inanmıyorum oğlumun böyle bişey olduğuna diyor ankarada eşim 33 yaşında tek böbreğinin olmadığını öğrendi kaynanam ona bile USG olmasına rağmen ikna olmuyor mesela..çok geri kafalı bildiğin cahil bi kadın.. biz 8 kardeşiz bir tek benim çocuğum yok o kadar zor ki sebep olmadığın halde kucağınin boş kalması biz bir kere bile boşanma lafını dile getirmedik çocuğum olsun olmasın ben son nefesime kadar eşimle birlikle olmak istiyorum ona hep böyle yaklaştim eminim senin esin de seni çok seviyor demekki... dediğim gibi bu bizim sınavımiz allah evlat acısı göstermesin buna şükür diyelimSebep olmak okadar insanin canini acitiyorki, biz doktorlarla görüsmeye gittigimizde kiziniz sizin yüzünüzden böyle engelli sizdeki genetik translokasyon yüzünden böyle dediklerinde benim üzerimden kaynar sular döküldü, canim cok yandi, cok agladim, o gün esimden bosanmak istedim yalvardim ona, senin saglikli cocuklarin olabiliyor, tekrar evlen mutlu ol diye yalvardim, bütün sorumlulugu üzerime alcagimi söyledim
Allah korkusu olmasaydi birakirdi, cok agir imtihanlardan gectik,
Simdi iki eltim hamile, ve esim bana destek veriyor, hayirlisiysa olur diyor, olmassada bundada vardir bi hayr diyor, ama ben onun üzülmesini istemiyorum, iki kardesi kucaginda bebeklerle dolasirken onun kucagi bombos kalirsa, canim cok yancak, okadar dua ediyorimki Rabbim diyorum esimi bende sevindirim, bizede güzel haberler nasip etsin, sabirla geldik bu zamana hersey imtihan.
Bak bunu bilmiyordum yeni bişey daha öğrendim SağolasinCan'ım amh düzeyiyle alakalı bnm yaşım 35 ama çok yumurtam oluyor amh yüksek
Pko yum
Sebep olduğunu da bi tek sen düşünüyorsun yapma böyle allahtan geldi bu dert yaşanacakmis yaşandı senin kızın bile şu anda sana mükafat resmen hep iyi tarafını düşün yanında bildiğin melek var sonrasında sefaatcin olacak herkese nasip olmaz takma bunları kafana dusunme kotu insanlara karsi kulaklarini kapat tedaviye odaklan inşallah haziran ayında sağlıklı bir bebeğe hamile olduğumuzu konuşacaz. ..Sebep olmak okadar insanin canini acitiyorki, biz doktorlarla görüsmeye gittigimizde kiziniz sizin yüzünüzden böyle engelli sizdeki genetik translokasyon yüzünden böyle dediklerinde benim üzerimden kaynar sular döküldü, canim cok yandi, cok agladim, o gün esimden bosanmak istedim yalvardim ona, senin saglikli cocuklarin olabiliyor, tekrar evlen mutlu ol diye yalvardim, bütün sorumlulugu üzerime alcagimi söyledim
Simdi iki eltim hamile, ve esim bana destek veriyor, hayirlisiysa olur diyor, olmassada bundada vardir bi hayr diyor, ama ben onun üzülmesini istemiyorum, iki kardesi kucaginda bebeklerle dolasirken onun kucagi bombos kalirsa, canim cok yancak, okadar dua ediyorimki Rabbim diyorum esimi bende sevindirim, bizede güzel haberler nasip etsin, sabirla geldik bu zamana hersey imtihan.
Can'ım beni uyku tutmadı hem dua ederim dedim hem de bu sayfaya baktım evet çok sıkı bir imtihan evlatlarla sınanıyoruz ben de pcos var evlenmeden bebeğimin tedaviyle olacağını biliyordum sonra oldu bebeğimiz ben eşim çok mutluyduk kızımın yüzünü gördük 5 ayında haftasına erken doğdu yavrum rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenildiSebep olmak okadar insanin canini acitiyorki, biz doktorlarla görüsmeye gittigimizde kiziniz sizin yüzünüzden böyle engelli sizdeki genetik translokasyon yüzünden böyle dediklerinde benim üzerimden kaynar sular döküldü, canim cok yandi, cok agladim, o gün esimden bosanmak istedim yalvardim ona, senin saglikli cocuklarin olabiliyor, tekrar evlen mutlu ol diye yalvardim, bütün sorumlulugu üzerime alcagimi söyledim
Can'ım beni uyku tutmadı hem dua ederim dedim hem de bu sayfaya baktım evet çok sıkı bir imtihan evlatlarla sınanıyoruz ben de pcos var evlenmeden bebeğimin tedaviyle olacağını biliyordum sonra oldu bebeğimiz ben eşim çok mutluyduk kızımın yüzünü gördük 5 ayında haftasına erken doğdu yavrum rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenildi
Sonra pırtılaşma testi yaptırmak için gittim devlet hastanesine Allah razı olsun hocaya eşinde gelsin dedi Dr Bülent Uyanık ve bizde umursamadık eşimin testlerini sonra baya bir sonra gittik sonuç almaya orda öğrendik eşimde translasyon vardı dr bize engelli çocuğuz olabilir düşükle sonuçlanabilir dedi .
Zor bir sınavdan geçiyoruz Allah ım hepimize yardımcı olsun
Meleğinle sana koskoca mutlu bir ömür diliyorum sağlıklı evlatlar içim dua ediyorum
Benim eşimde engelli herşeyini kabul edip sevdim buda Allah tan kimsenin suçu yok Can'ım sınavımız bu bizim
Allah razi olsun, sonumuzu hayr etsin, insAllah hepimiz olumlu sonuclar aliriz, sabrin sonu selamettirSebep olduğunu da bi tek sen düşünüyorsun yapma böyle allahtan geldi bu dert yaşanacakmis yaşandı senin kızın bile şu anda sana mükafat resmen hep iyi tarafını düşün yanında bildiğin melek var sonrasında sefaatcin olacak herkese nasip olmaz takma bunları kafana dusunme kotu insanlara karsi kulaklarini kapat tedaviye odaklan inşallah haziran ayında sağlıklı bir bebeğe hamile olduğumuzu konuşacaz. ..
InsALLAH HAYIRLI SONUCLAR ALIRSINMrb kızlar bugün benimde yumurtalarım toplandı önceki tedavide 12 bugünkünde 11 yumurta toplandı inşallah hepsi döllenir ve inşallah sağlıklı çıkar sizce 11 yumurta iyimi yaşım 27.HAYIRLI KANDİLLER herkese rabbim hepimizin dualarını kabul etain inşallah.
Rabbim hayirli haberler almani nasip etsin11 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş rabbim inşallah 5.güne ulaştırır ve sağlıklı çıkarlar dua edin bana.
Amin inşallah.Rabbim hayirli haberler almani nasip etsin
Ben eşimin ailesine girmemekle komşularla muhattap olmamakta buldum çözümü boşver ciddenArkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.beni. anca sizin anliycaginizi dusunuyorum ben 29 yasindayim kas hastaligindan 2 yasinda kizimi kaybettim bebegim kas hastasiydi ama gorunurde ayni yasitlari gibiydi kimse anlamiyodu bilmiyoduda.ama 2 yasinda kaybettim simdi tek gen tasiycisi oldugum icin yeniden olmasi icin pgt tup bebek daha saglikli olcagini soyledi doktor.cevremdeki insanlar hadi yenisi yokmu nezaman bebek.tup bebek diyince aaa senin oluyo niye oyle biktim yoruldum insanlara bisey demekten.yavrumami yaniyim yoksa onlarami laf anlatiyim.pskolojimi mahvettiler.siz ne yapiyosunuz bu durumla karsilasiyomusunuz.yoruldum artk.ramazandan sonra bahcecide tedaviye baslamayi dusunuyoruz.
Canim arkadaşım sma mi hastaliginiz. Ben de alti ay once bes yasinda kuzumu kaybettim cigerindeki yangini aciyi cok iyi anliyorum. Pgt ile ankara gen art ta tup bebek yaptik 5 tane saglikli embriyomuz oldu. Bir tane ocak ayında transfer oldu tutmadi cunku kuzumu kasimda kaybettim cok kotuyum. Simdi mayis sonu yeni bir transfer olacak. Genetik de cok iyi bir klinik tavsiye ederim. Rabbim meleklerimize cennetinde kavustursun bize saglikli uzun omurlu hayirli kardeşlerini nasip etsin cok zor cok bu ayriliga sabretmek cok zor. Rabbim bizlere peygamber sabri versinArkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.beni. anca sizin anliycaginizi dusunuyorum ben 29 yasindayim kas hastaligindan 2 yasinda kizimi kaybettim bebegim kas hastasiydi ama gorunurde ayni yasitlari gibiydi kimse anlamiyodu bilmiyoduda.ama 2 yasinda kaybettim simdi tek gen tasiycisi oldugum icin yeniden olmasi icin pgt tup bebek daha saglikli olcagini soyledi doktor.cevremdeki insanlar hadi yenisi yokmu nezaman bebek.tup bebek diyince aaa senin oluyo niye oyle biktim yoruldum insanlara bisey demekten.yavrumami yaniyim yoksa onlarami laf anlatiyim.pskolojimi mahvettiler.siz ne yapiyosunuz bu durumla karsilasiyomusunuz.yoruldum artk.ramazandan sonra bahcecide tedaviye baslamayi dusunuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?