- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.461
Yok canım benim 15 gün oldu hala haber yok bende bekliyorum kaç tane geri gelecek diyeHmm sanko doktorum 1 hafta demişti diye hatirkiyotum..Rabbim hayırlısini versin
İlk defa duyuyorum canım hiç bi fikrim yok böyle bi kelime doktoruna sorArkadaslar merhaba.lutfen bana cevap verin.benim 1 tane embriyom genetige gitti bugun sonuc geldi normalmis.ama embriyom grade 2 imis.doktor genetigin iyi gelmesi iyi ama emriyonun grade 2 olmasi cokta iyi degil bu ne demek anlayanlar bana lutfen anlatbilir mi bu sekilde olunca cozdurulurken sorun olabiliyomus.
Benim sonucun tam 3 hafta sonra geldi simdi transferime hazirlaniyoruz nasipse olacak yani allah yardımcımız olsunSonuç sanırım 15_20 günü buluyor canm.
Canim sen nerde yaptiriyorsun bu teBugün 5. gün aradim, 6. güne kadar beklemek istiyorlar
Kactane embryo oldugunu söylemediler, okadar israrla sordum, demediler, 2. gün sonra aramami istediler
Canim sen hangi hastahane ye gidiyorsun bana çok ilgisiz geldiler Acıbadem de ilk tüp Bebeğimi yaptırırken 5.gune kadar hergün arayıp bilgi verdiler 19 embriyo kaldi kaldı 19 18 18 17 diye diye hergün aradılar bu tedavi bizim için en hassas dönem ya 2.tup bebeğim de ankaraya gittim orda ilgisiz davranmaya kalktilar 5.gun görüşürüz falan dediler ben hergün bilgi istiyorum dedim hergün de aradım valla o tedavide hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi yine aynı doktora gidiyorum ngs testi yapıldı falan bu ay sonu transferim var ben bu sefer ilk transferde direk iki embriyo istiyorum doktor Hayır diyo onun kavgasıni yapıyorum şimdide onlar sana gelmiyorsa sen baskı yapBugün 5. gün aradim, 6. güne kadar beklemek istiyorlar
Kactane embryo oldugunu söylemediler, okadar israrla sordum, demediler, 2. gün sonra aramami istediler
MasAllah 19 embryomi kaldi 5. güne, kactane saglikli geldiCanim sen nerde yaptiriyorsun bu te
Canim sen hangi hastahane ye gidiyorsun bana çok ilgisiz geldiler Acıbadem de ilk tüp Bebeğimi yaptırırken 5.gune kadar hergün arayıp bilgi verdiler 19 embriyo kaldi kaldı 19 18 18 17 diye diye hergün aradılar bu tedavi bizim için en hassas dönem ya 2.tup bebeğim de ankaraya gittim orda ilgisiz davranmaya kalktilar 5.gun görüşürüz falan dediler ben hergün bilgi istiyorum dedim hergün de aradım valla o tedavide hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi yine aynı doktora gidiyorum ngs testi yapıldı falan bu ay sonu transferim var ben bu sefer ilk transferde direk iki embriyo istiyorum doktor Hayır diyo onun kavgasıni yapıyorum şimdide onlar sana gelmiyorsa sen baskı yap
İnşallah güzel sonuçlarla tedavini tamamlarsın canm.Allah emeklerimizi araya vermesin..Benim sonucun tam 3 hafta sonra geldi simdi transferime hazirlaniyoruz nasipse olacak yani allah yardımcımız olsun
Evet canım Acıbadem de ilk tedavimde 26 yumurta toplandı 24 tanesi döllenme oldu 5gune 17 tanesi gitti 6 tanesi seçildi ama gebelik olmadı sonra ankaraya gittik gatanin doktoru Prof özelde yaptı orda da çok yumurtlamissin ilacın dozunu düşürelim bana az ama sağlıklı embriyo lazım dedi yarıya dusurmesine rağmen 18 tane toplandı 15 tanesi devam etti ikinci transferde hamile kaldım ama 1 buçuk aylıkken düşük yaptım şimdi yine aynı doktora gidiyorum sana son çare ngs yapacaz dedi bu sefer çok yumurta toplayalim şansını arttiralim dedi 25 tane aldı embriyo başına 350 dolar olduğu için biz sadece 6 tanesini yolladık onlar içinde. Seçti test sonuçları 3 hafta sonra geldi 3 tanesi sağlıklı dedi resimlerini verdi tamamen bi mucize inşallah allah nasip ederse ay sonu transferim olacak şimdi Lucrin estofem kullanıyorum bugün e2 kan testi verdim falan az kaldı bebeklerimi alacam allah hepimizin mübarek günde duaların kabul etsin bu arada bizde ki sorun esimde azosperm var doğuştan damarı yokmuş o yüzden normal hamilelik imkansız onun yüzünden bende çekiyorum allahtan gelene razıyım çok şükürMasAllah 19 embryomi kaldi 5. güne, kactane saglikli geldi
Ben yurt disinda yaptiriyorum, türkiyeye gelmem suan imkansiz, engelli kizim var, onu birakip gelemem
Inşallah canım.. Allah isteyen herkese önce hayırlısini versin ben düşük yaptığımda da şükür ettim çok üzüldüm ama vardır bunda da bi Hayır dedim tevekkül çok önemli denemekten istemekten son careye kadar vazgeçmeyecegiz mutlaka vakti vardır sağolasın hayırlı kandillerİnşallah güzel sonuçlarla tedavini tamamlarsın canm.Allah emeklerimizi araya vermesin..
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Rabbim Dualarımızı kabul etsin
Tabiki yaş faktörü var benim opu olduğu zaman yanımda yatan kızına hemşire geldi tam 36 tane yumurta toplandı dedi kızdan önce ben yuhh gerçekten mi dedim :)) keşke yaşını sorsaydim ama gençti yaniArkadaslar.bu yumurtlama yaslada alakali oluyomu acaba
Sebep olmak okadar insanin canini acitiyorki, biz doktorlarla görüsmeye gittigimizde kiziniz sizin yüzünüzden böyle engelli sizdeki genetik translokasyon yüzünden böyle dediklerinde benim üzerimden kaynar sular döküldü, canim cok yandi, cok agladim, o gün esimden bosanmak istedim yalvardim ona, senin saglikli cocuklarin olabiliyor, tekrar evlen mutlu ol diye yalvardim, bütün sorumlulugu üzerime alcagimi söyledimEvet canım Acıbadem de ilk tedavimde 26 yumurta toplandı 24 tanesi döllenme oldu 5gune 17 tanesi gitti 6 tanesi seçildi ama gebelik olmadı sonra ankaraya gittik gatanin doktoru Prof özelde yaptı orda da çok yumurtlamissin ilacın dozunu düşürelim bana az ama sağlıklı embriyo lazım dedi yarıya dusurmesine rağmen 18 tane toplandı 15 tanesi devam etti ikinci transferde hamile kaldım ama 1 buçuk aylıkken düşük yaptım şimdi yine aynı doktora gidiyorum sana son çare ngs yapacaz dedi bu sefer çok yumurta toplayalim şansını arttiralim dedi 25 tane aldı embriyo başına 350 dolar olduğu için biz sadece 6 tanesini yolladık onlar içinde. Seçti test sonuçları 3 hafta sonra geldi 3 tanesi sağlıklı dedi resimlerini verdi tamamen bi mucize inşallah allah nasip ederse ay sonu transferim olacak şimdi Lucrin estofem kullanıyorum bugün e2 kan testi verdim falan az kaldı bebeklerimi alacam allah hepimizin mübarek günde duaların kabul etsin bu arada bizde ki sorun esimde azosperm var doğuştan damarı yokmuş o yüzden normal hamilelik imkansız onun yüzünden bende çekiyorum allahtan gelene razıyım çok şükür
Can'ım amh düzeyiyle alakalı bnm yaşım 35 ama çok yumurtam oluyor amh yüksekTabiki yaş faktörü var benim opu olduğu zaman yanımda yatan kızına hemşire geldi tam 36 tane yumurta toplandı dedi kızdan önce ben yuhh gerçekten mi dedim :)) keşke yaşını sorsaydim ama gençti yani
Amin cnm bugün bir yıllık kısmetler yazılıyor Allah ım bize güzel yazılar yazsın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?