Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Siz nerde yaptırıyorsunuz
Ben memorial san memnun kalmadım açıkcası
Buradan şimdilik memnunum hayırlısı bakalım
Ben Bayrampaşa dayım cnm inş rapor çıkaracağım son benim dahiliye yazım kaldı
bende de Pcos var

ARkadaşlar merak ediyorum sperm DNA testi yaptıranlar var bu testi bizden istemediler direk embriyolar genetiğe gitti
Genetiğe gittiği için mi gerek duymadılar acaba
Kanda kromozom testi yapılmıştı bilenler varda lütfen yorum yapsın

Bende bahceciyi dusunuyorum.bide aklim memorildede kaliyo bazen karasizlasiyorum.nasil bahceciden memnunmusunuz bide doktorunuz hangisi erbil beyi cok duyuyorum ama
Memorial gayet iyi bir yer ama ben memnun kalmadım olumsuz sonuç aldıktan sonra neden olur diye araştırma yapılmadı eşimde varikosel varmış bilinmedi gibi gibi açıkcası bahçecide şuan. Çok memnunum ilgileri alakaları daha ben söylemeden araştırma yapmaları

Bende bahceciyi dusunuyorum.bide aklim memorildede kaliyo bazen karasizlasiyorum.nasil bahceciden memnunmusunuz bide doktorunuz hangisi erbil beyi cok duyuyorum ama
Bahçecide şimdilik çok memnunum Mustafa bey ve Kübra hn dr um Kübra hn sürekli kontrollere giriyor çok pozitif Güler yüzlü sorduğum her soruya cevap alıyorum
olumlu yada olumsuz olur bilmiyorum ama tüm tetkikler yapıldıktan sonra transfer yapılacak en azından acaba şunada bakılsa denilecek bir tetkik kalmayacak gerisi rabbimin:)

Sizde sorun neydi, erkektemi translokasyon var?

Sperm için mi Hayır
Ama embriyolar ngs den yeni geldi
Embriyo genetiğe gidince sperm için gerekli mi bilmiyorum
Yok cnm siz kendinizin genetik sorunu var mı onu diyorum
Neyse embriyo buz sağlıklı gelmiş hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…