- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.521
Bahçecide başladık canım 3. DenememHangi merkezde yaptırıyor sunuz acaba?
Herkes memorial ve bahçeci diyorBahçecide başladık canım 3. Denemem
İlk ikisi memorial da oldu
Siz nerde yaptırıyorsunuzHerkes memorial ve bahçeci diyor
Ben Bayrampaşa dayım cnm inş rapor çıkaracağım son benim dahiliye yazım kaldıSiz nerde yaptırıyorsunuz
Ben memorial san memnun kalmadım açıkcası
Buradan şimdilik memnunum hayırlısı bakalım
İnşallah alırsın canım bende de pco var ama ileri safhada değilBen Bayrampaşa dayım cnm inş rapor çıkaracağım son benim dahiliye yazım kaldı
bende de Pcos var
Zaten her 5 kişiden biri Pcos bu kayıtlara geçen birde geçmeyen varİnşallah alırsın canım bende de pco var ama ileri safhada değil
Bende bahceciyi dusunuyorum.bide aklim memorildede kaliyo bazen karasizlasiyorum.nasil bahceciden memnunmusunuz bide doktorunuz hangisi erbil beyi cok duyuyorum amaBahçecide başladık canım 3. Denemem
Merhaba hangi memorial de oldu acaba? Dr kımdı?Bahçecide başladık canım 3. Denemem
dengeli translokasyon var bende ataşehir memorial cem demirel.Sizde sorun neydi..nerde yaptınız ..
Canım merhabadengeli translokasyon var bende ataşehir memorial cem demirel.
Memorial gayet iyi bir yer ama ben memnun kalmadım olumsuz sonuç aldıktan sonra neden olur diye araştırma yapılmadı eşimde varikosel varmış bilinmedi gibi gibi açıkcası bahçecide şuan. Çok memnunum ilgileri alakaları daha ben söylemeden araştırma yapmalarıBende bahceciyi dusunuyorum.bide aklim memorildede kaliyo bazen karasizlasiyorum.nasil bahceciden memnunmusunuz bide doktorunuz hangisi erbil beyi cok duyuyorum ama
Şişli memorial da yaptırdık canım Ayşe hn dı dr ama sürekli değişiyordu 1 defa denk geldim Ayşe hn a sürekli değiştiği için dr sizi sadece dosyadan tanıyorduMerhaba hangi memorial de oldu acaba? Dr kımdı?
Bahçecide şimdilik çok memnunum Mustafa bey ve Kübra hn dr um Kübra hn sürekli kontrollere giriyor çok pozitif Güler yüzlü sorduğum her soruya cevap alıyorumBende bahceciyi dusunuyorum.bide aklim memorildede kaliyo bazen karasizlasiyorum.nasil bahceciden memnunmusunuz bide doktorunuz hangisi erbil beyi cok duyuyorum ama
Sizde sorun neydi, erkektemi translokasyon var?Bahçecide şimdilik çok memnunum Mustafa bey ve Kübra hn dr um Kübra hn sürekli kontrollere giriyor çok pozitif Güler yüzlü sorduğum her soruya cevap alıyorum
olumlu yada olumsuz olur bilmiyorum ama tüm tetkikler yapıldıktan sonra transfer yapılacak en azından acaba şunada bakılsa denilecek bir tetkik kalmayacak gerisi rabbimin:)
Bende pco var eşimde varikosel ama 2 defa tutmadı şimdi neden tutmadı diye araştırıyorlar cnmSizde sorun neydi, erkektemi translokasyon var?
Genetik test yaptırdınız mı ?Bende pco var eşimde varikosel ama 2 defa tutmadı şimdi neden tutmadı diye araştırıyorlar cnm
Sperm için mi HayırGenetik test yaptırdınız mı ?
Yok cnm siz kendinizin genetik sorunu var mı onu diyorumSperm için mi Hayır
Ama embriyolar ngs den yeni geldi
Embriyo genetiğe gidince sperm için gerekli mi bilmiyorum
Bende merak ettim,Yok cnm siz kendinizin genetik sorunu var mı onu diyorum
Neyse embriyo buz sağlıklı gelmiş hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?