- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.561
Biliyorum ..Doktorumu da arayıp sorarim..700 dolar +KDV diye msj attilar..KDV ne kadar dedim..toplam 2750 dediler..2 embrio 700 dolar normalde 2500 yapıyor ..Bende gen art da yaptiriyorum KDV diyen olmadı o nerden çıkmış ne saçma
Ngs ye gönderdiniz mi.yoksa henüz başında misiniz..Bizede başta KDV den bahsedilmedj.350 dolar ngs embrio başı dediler..ngs ye gittiği 3. Gün msj attilar KDV deBende gen art da yaptiriyorum KDV diyen olmadı o nerden çıkmış ne saçma
Esimle paylaştım senden 350 dolar artı KDV demişler diye o merkezde benim ikinci tedavim ondan indirim yapmış da olabilirler diye fikir yürüttük ben en başında herseyi sordum fiyat olarak resmen pazarlık yaptım ilaçları bile yarı fiyattan ayarladi doktorum benim martta başladı tedavim ngs den sonuçlar geldi transferime hazırlanıyoruz 12 gun sonra Bebeklerimi almaya gidicem inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...Ngs ye gönderdiniz mi.yoksa henüz başında misiniz..Bizede başta KDV den bahsedilmedj.350 dolar ngs embrio başı dediler..ngs ye gittiği 3. Gün msj attilar KDV de
Senin doktorun kim gen art daNgs ye gönderdiniz mi.yoksa henüz başında misiniz..Bizede başta KDV den bahsedilmedj.350 dolar ngs embrio başı dediler..ngs ye gittiği 3. Gün msj attilar KDV de
Olabilir..Rabbim emeklerimiz i boşa çıkarmasın insallah..Esimle paylaştım senden 350 dolar artı KDV demişler diye o merkezde benim ikinci tedavim ondan indirim yapmış da olabilirler diye fikir yürüttük ben en başında herseyi sordum fiyat olarak resmen pazarlık yaptım ilaçları bile yarı fiyattan ayarladi doktorum benim martta başladı tedavim ngs den sonuçlar geldi transferime hazırlanıyoruz 12 gun sonra Bebeklerimi almaya gidicem inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Folikasit kullan, bende kullandim, halada kullaniyorum, saglikli embryo haberini alana kadar, hamileliktede kullanilmasi gerekiyor, Rabbim yolunu acik etsinKızlar ben internetten baya araştırdım folikasit çok onemliymis hamile kalmaya karar vermeden 3 ay yada 1 ay onceden baslanmasi gerekiyormus doktoruma sormadan 3 gündür kullanıyorum valla bi sorun olmaz inşallah bi de besinleri araştırdım günlük süt hergün 2 haslanmis yumurta 1 adet maden suyu 2.5 litre su bol meyve hergun 1 avuc kuruyemis kabak cekirdegi iki dilim avakado kan yapıcı dut pekmezi ve pancar pekmezi içiyorum 3 gündür böyle besleniyorum sizin yaptığınız bişey var mı duyduğunuz iyi gelen bi şey paylaşın onları da yapalım
Hayır 12.gun değil adetin 21.gun lucrin vurmaya başlıyorsun adet olunca dozunu yarıya düşürüp vurmaya devam ediyorsun aynı zamanda estrofem tab. Başlıyorsun günde 3 defa 4.gun e2 kan testi veriyorsun sonucuna göre ya hapin 2ye düşüyor yada 4 5 e yükseliyor böyle devam ediyorsun 16.gun ultrasonda endometrial kalınlık olculecek (ben cuma günü ultrasonda baktircam) eğer kalınlık 8mm ise iğne vurmayi bırakıp ertesi gün progestana baslayacam vajinal yoldan daha sonra 5.gun embriyosu ise adetin 23.gunu transfere gidiyorsun 12 gün sonra da gebelik testi veriyorsun benim transfer planım böyle doktorlar farklı olduğu için senin Aysun hanim farklı yapıyor da olabilirOlabilir..Rabbim emeklerimiz i boşa çıkarmasın insallah..
Adet olunca 12. Gün tranfer yapılıyor demi..
Benim dok. Aysun hanim
Hmm sizin dok.sertac bey mi...biz ankarada değiliz urfa da n gidiyoruz..ona göre birsey ler söyler ..Rabbim hayırlısini versinHayır 12.gun değil adetin 21.gun lucrin vurmaya başlıyorsun adet olunca dozunu yarıya düşürüp vurmaya devam ediyorsun aynı zamanda estrofem tab. Başlıyorsun günde 3 defa 4.gun e2 kan testi veriyorsun sonucuna göre ya hapin 2ye düşüyor yada 4 5 e yükseliyor böyle devam ediyorsun 16.gun ultrasonda endometrial kalınlık olculecek (ben cuma günü ultrasonda baktircam) eğer kalınlık 8mm ise iğne vurmayi bırakıp ertesi gün progestana baslayacam vajinal yoldan daha sonra 5.gun embriyosu ise adetin 23.gunu transfere gidiyorsun 12 gün sonra da gebelik testi veriyorsun benim transfer planım böyle doktorlar farklı olduğu için senin Aysun hanim farklı yapıyor da olabilir
Evet 5.güne 2 embriyo döllendi bugün genetiğe gitti inşallah sağlıklı gelirler.Canım merhaba
Tedavıye basladınmı ne durumdasın
Evet cnm veriliyor ben sürekli kullanıyorum folik asitKızlar ben internetten baya araştırdım folikasit çok onemliymis hamile kalmaya karar vermeden 3 ay yada 1 ay onceden baslanmasi gerekiyormus doktoruma sormadan 3 gündür kullanıyorum valla bi sorun olmaz inşallah bi de besinleri araştırdım günlük süt hergün 2 haslanmis yumurta 1 adet maden suyu 2.5 litre su bol meyve hergun 1 avuc kuruyemis kabak cekirdegi iki dilim avakado kan yapıcı dut pekmezi ve pancar pekmezi içiyorum 3 gündür böyle besleniyorum sizin yaptığınız bişey var mı duyduğunuz iyi gelen bi şey paylaşın onları da yapalım
Evet 5.güne 2 embriyo döllendi bugün genetiğe gitti inşallah sağlıklı gelirler.
Benm de 2 tane genetiğe gitti..ankarada hangi lab. Gönderdiler ..bende ankarada yapıyorum genarttaBende ataşehir memorialde yaptırıyorum ankaraya gidiyo genetik için 350dolar+kdv
İnş canım öncesınde hıstereskopi vs yapıldımı??Evet 5.güne 2 embriyo döllendi bugün genetiğe gitti inşallah sağlıklı gelirler.
Günaydın;İnş canım öncesınde hıstereskopi vs yapıldımı??
Canim bu KDV banka hesabından yolluyorsaniz ondan istemiş de olabilirler biz yumurta toplandığı gün hepsini elden odedikGenart
..
Yani 350 dolar olması normal heryerde öyle ..ama KDV ilk defa duydum
Olabilir ..ama kdv den bahsedilse elden verirdik..200 tl de az para değil .Canim bu KDV banka hesabından yolluyorsaniz ondan istemiş de olabilirler biz yumurta toplandığı gün hepsini elden odedik
Aklıma bu olasılık da geldi de yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?