Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.581
Ben bugün bahçeçiden liste aldım 350 usdOlabilir ..ama kdv den bahsedilse elden verirdik..200 tl de az para değil .
KDV eklemiyorlar demiBen bugün bahçeçiden liste aldım 350 usd
Banka hesabından mi gönderdiniz elden mj verdinizBende ataşehir memorialde yaptırıyorum ankaraya gidiyo genetik için 350dolar+kdv
Liste bu cnm KDV yoktuKDV eklemiyorlar demi
Anladım bizim de liste hazirlandi..tüp be ek ücreti sprem seçimi Piazza yo temiz diye yanları na ücreti yazıldı .Liste bu cnm KDV yoktu
Hayırlısı olsun cnm inş sın harcaman olurAnladım bizim de liste hazirlandi..tüp be ek ücreti sprem seçimi Piazza yo temiz diye yanları na ücreti yazıldı .
Pgt embrio başına 350 dolar diyordu..
KDV yazilmiyordu..
Sonradan msj attilar 2 embrio genetiğe gitti 700 dolar +kdv diye..
Hayirlsi bakalım inşallah sağlıklı gelsin de ..
Aynen..inşallah emeklerimiz in karşılığını aliriz..Rabbim nasip eder insallahHayırlısı olsun cnm inş sın harcaman olur
Hayırlısıyla evladına kavuşursun
Yani çok uyanık o aşamada KDV den vazgeçemeyeceğine göre
Ben de bugün gittim kendimi sadece para olarak gördüm tüm psikolojim bozulduKdv neymis ya, nerden para koparacaklar diye bakiyorlar
lesmikrogen diye bi lab.gönderiyolar orayla anlaşmalı hastane.Benm de 2 tane genetiğe gitti..ankarada hangi lab. Gönderdiler ..bende ankarada yapıyorum genartta
Benim 2.denemem ilk denememden önce yapılmıştı 2.denemede hiçbirşey yaptırmadık istemedi doktor.İnş canım öncesınde hıstereskopi vs yapıldımı??
Ewet genart in lab.parayi elden mi verdiniz bu bu defalesmikrogen diye bi lab.gönderiyolar orayla anlaşmalı hastane.
Ewet genart in lab.parayi elden milesmikrogen diye bi lab.gönderiyolar orayla anlaşmalı hastane.
Merhaba canm..çok uzuldum..Rabbim kolaylik versin..bizim de 2 embrio genetiğe gitti inşallah sağlıklı gelen olur..ARKADAŞLAR MERHABA;
BU AY 3.TÜP BEBEK DENEMEMI YAPTIM BU SEFER PGT genetık testine gırdı emrıyorlarım. 6 yumurtam toplandı 2 tanesı genetıge gırdı. Emrıyo gelısımı ıcın cok ıyı dedı doktor ancak genetık sonuçları maalesef kötü cıktıgı ıcın transfer olmadı.
Trizomi 21 ve Triple X cıktı. Kadından kaynaklı kromozon sorunuymuş. bu sekılde sonucu çıkıp normal yumurtası olanlar veya hamıle kalanlar varmı cok üzgünüm.
Merhba.bende genartta tedavi goruyorumda dr unuz kimdi acaba.Ewet genart in lab.parayi elden mi verdiniz bu bu defa
Merhaba aysun hanim doktorum..sizin kiMerhba.bende genartta tedavi goruyorumda dr unuz kimdi acaba.
Benimki de Aysun hanimMerhaba aysun hanim doktorum..sizin ki
Kaçıncı deneme niz..sorun ne sizdeBen
Benimki de Aysun hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?