Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mrb ben bişi sormak istiyorum biliyorum burda bilgisi olan çok benim tedavimde 12 yumurta 5.güne 3 ve pgten negatif sonuç şimdi 2.tedavi 11 yumurta 5.güne 2 şimdi pgt den sonuç bekliyorum benim sorum genelde bu sayılar bu aralıklarldamı olur yumurta sayısında artma yada 5.güne gelen embriyo sayıları doktoruma yumurtaları çoğaltmak için bişi yapabilirmiyiz dedim herkesin yumurta rezervi farklı çoğalmaz dedi yani hep bu şekilde olcaksa tabi Allahın takdiri ama benim şansım dahamı az normalden deneyincedemi sağlıklı denk gelme şansım az.

Ha bu arada sadece1 emriyom 5.gune ulasti.genetikten saglam geldi ama kalitesi 1.kalite dwgilmis zaten dr um cok umutsuzdu genetikten saglam gelince o da sasirdi
Inşallah tutunur. .transfer ne zaman..
Bizde sorun cok..
Sprem dna hasar.
Kromozom trakolasyon
Sprem sayı hız ve morfoloji sorunu.
Aysun hanim la ilk görüşmede bizde de sorun çok ama elimizdekiler bunlar bunlarla yola çıkacağız demisgi..
2 tane embrio ngs ye gitti. 1 tane çok iyi idi.5 gün gitti diğeri 6. Gün

Sizin pgt ye gönderme nedeni kromozom mu..
Gerçekten yumurta genelde hep aynı ben 3 defa denedim ..ilaç doları birbirine yakındı..ilk 10 yumurta 2. 12 yumurta 3. De 9 yumurta toplandı ..
Demek ki genelde hep böyle topanacak .rezerve düşük değil ama bu kadar çıkıyor yunurta..inşallah bu defa sağlıklı gelen embrio olur

Zaten çok olunca kalite düşük oluyormuş benim Pcos tan ötürü çok çıkıyor ohss olmuştum .

Günaydın;
Soru bana sorulmamış ama ben cvp vereyim ben rahim filmi çektirdim
Histereskopi de yaptırdım 2 polip aldılar tüplerin önünde olan
Cgh yada ngs gibi teknıklere ragmwn düşük olması benı tedırgın edıyor. Ben mutlaka hıstereskopı yaptırmak istyrm tedavı oncesi.

Evet kromozom dengeli translokasyon var.inşallah çok stresliyim sonuç için.

Cgh yada ngs gibi teknıklere ragmwn düşük olması benı tedırgın edıyor. Ben mutlaka hıstereskopı yaptırmak istyrm tedavı oncesi.
Tatlım cgh ya da ngs embriyoya ilişkin sorunları çözüyor ama embriyo nun konduğu ortam iyi değilse tabi ki düşük olur benim ilk bebeğimde rahim ağzı yetmezliğinden de şüpheleniyor doç Dr Volkan Turan hoca her şeyimi yaptı hem de burda bahsedilen o uçuk rakamlara değil çoğu Dr reklam olmuş ve fiyatları uçuk güç cidden çok iyi başka Dr lar da var adı pek duyulmamış .

Bunu tespıt etmek için hıstereskopi yeterlı degılmı ??

Kaliteyi artırıyormuş Arı sütü de kullanacağım
Ewet oyle bnde duymuştum. .bnm doktorum tedavi aşamasında kefir keçiboynuzu pekmezi ve bol bol kuru yemiş su iç demisti..
Sende dene..kefir süt ürünlerinden en faydalisi..
Bnm normalde 12 yum tama 10 tane işleme alinmisti..
Bu defa 9 tane toplandı 8 işleme alindi..bir tane de olsa fayda sagladi..
O tedaviye basliyacagm sırada kendime dikkat edemiyordun..
Anne annem hasta idi sürekli has. Gidip geliyorduk..erteleme düşündük tedaviyi sonra bir şekilde gittik ankaraya..
Zaten 7. Günümde vefat etti..

Sende başlamadan da dikkat et..inşallah şifa olur..sağlam yumlar in olur

Başın sağolsun tatlım .
Bende başlayacağım hazır bekleme sürecindeyken canım
Tedbir bizden tevekkül Rabbimden elimden geleni yapıyorum Volkan hoca süt iç demişti bende sıcak sütü severim çok içiyorum

Carsamba gunu transferolucam. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…