Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar cumartesi ankara ya tup merkeziyle gorusmeye gidecek giderken birsey gerek varmi yanimda goturmem gereken
Benden bir yıllık tahlillerimi istediler
Rahim filmin amh tahlilin sperm analizin
Genetik testlerin varsa al tabi yanına

canım ben 25 haftalık oldum kıpır kıpır yavrum artık içimde :) masalın doğurmuş olma ihtimali yüksek çoktandır uğramıyor. sen nasılsın nekadarlık oldun
Masllh drkumut. Zaman ne cabuk geciyor. Allah bagislasin yavrunu. Ben iyi olmaya calisyorum canim. 34 hafta oldum sukurler olsun. brn yogunum bu aralar baya. Sizleri merakediyorum. Evet masali bende merak etmeye basladim. Ins hersey yokundadir

Yaaa hayat canim benm cok tesekkur ederim allah razi olsun. Nasil unuturum sizleri. Bu gurubun yeri ayri bende. Zaman gecmiyor ucuyor sanki inan. Bi bakiyorum ayin sonu gelmis.
Rabbim hakkinda hayirlisini versin hayat, tedaviye baslarsan haberdar et bizi. Hepiniz duamdasiniz. Emeklerimiz bosa cikmaz ins.

Panikli cok sevindim iyi olmana. Evet eskiler pekmaktif degil bu siralar. Inan masali bendemerak ediyorum. Ins dogurmusturda vakit bulamadigi icin yazmiyordur.

Kizlar suan ankaradayim anatolia bizim pgt yaptiracaz ama burdakiler bide pgs istiyor ayrica 46 kromozoma bakilmasi sizce gerek var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…