- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.621
Inşallah sağlıklı gelirler ..İnşallah evet pgtye gitti 1hafta 10 gün içinde sonuç belli oluyo.
Ins yazarim.cokta umutlu degilim embriyo kalitesinden dolayi. dr belki cozunurken bile bozulabilir embriyo dedi tabi Allah bilir.sizin geldimi genetikten sonuclarinizRabbim yardımcın olsun..inşallah hayirlsi ile tutunur ..hamile olduğunu yazarsin
Hayır henüz gelmedi..Ins yazarim.cokta umutlu degilim embriyo kalitesinden dolayi. dr belki cozunurken bile bozulabilir embriyo dedi tabi Allah bilir.sizin geldimi genetikten sonuclariniz
Benden bir yıllık tahlillerimi istedilerKizlar cumartesi ankara ya tup merkeziyle gorusmeye gidecek giderken birsey gerek varmi yanimda goturmem gereken
Testlerin vardır o zaman onları al yanına iyi olurBizim genetik hastalik var hamilele kalmaya ilgili sorun olmadigi icin rahim filmim falan yok
Evlilik cuzdani gerekli miTestlerin vardır o zaman onları al yanına iyi olur
Bana bahçeciye ön görüşme giderken arayıp getir dediler orda olmayacak tüp bebek ama götürdümEvlilik cuzdani gerekli mi
İnşallah.Inşallah sağlıklı gelirler ..
Masllh drkumut. Zaman ne cabuk geciyor. Allah bagislasin yavrunu. Ben iyi olmaya calisyorum canim. 34 hafta oldum sukurler olsun. brn yogunum bu aralar baya. Sizleri merakediyorum. Evet masali bende merak etmeye basladim. Ins hersey yokundadircanım ben 25 haftalık oldum kıpır kıpır yavrum artık içimde :) masalın doğurmuş olma ihtimali yüksek çoktandır uğramıyor. sen nasılsın nekadarlık oldun
Canm benim maşallah bebişi büyütmüşsün.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. Zaman nasıl da geçiyor daha dün konuşuyorduk sanki. Yeni hamileydin ve hep korkuyordun. Çok şükür sona yaklaştın. Çok mutluyum senin adına maşallah subhanallah.. Biz tedaviye henüz başlamadık canm. Drum uzun verdiği süreye göre zamanımız çok yaklaştı aslında ama çok kararsız olmakla birlikte bir anda kendimizi tedaviye bırakabiliriz. Hayırlısı olsun artık..
Yaaa hayat canim benm cok tesekkur ederim allah razi olsun. Nasil unuturum sizleri. Bu gurubun yeri ayri bende. Zaman gecmiyor ucuyor sanki inan. Bi bakiyorum ayin sonu gelmis.Canm benim maşallah bebişi büyütmüşsün.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. Zaman nasıl da geçiyor daha dün konuşuyorduk sanki. Yeni hamileydin ve hep korkuyordun. Çok şükür sona yaklaştın. Çok mutluyum senin adına maşallah subhanallah.. Biz tedaviye henüz başlamadık canm. Drum uzun verdiği süreye göre zamanımız çok yaklaştı aslında ama çok kararsız olmakla birlikte bir anda kendimizi tedaviye bırakabiliriz. Hayırlısı olsun artık..
Panikli cok sevindim iyi olmana. Evet eskiler pekmaktif degil bu siralar. Inan masali bendemerak ediyorum. Ins dogurmusturda vakit bulamadigi icin yazmiyordur.Canım maşallah az kalmış Allah sağ Salim kavuştursun yavruna.. çok şükür bizde iyiyiz eski arkadaşlar pek aktif değil artık herkesin kendine göre telaşı oluyor haliyle...ama ben masalı baya baya merak ettim neden girip cvp yazmıyor acaba herşey yolundadır inşallah..
Çok mu maliyetli baksalar iyi olur benceKizlar suan ankaradayim anatolia bizim pgt yaptiracaz ama burdakiler bide pgs istiyor ayrica 46 kromozoma bakilmasi sizce gerek var mi
Tabiki ngs daha iyi olur...maddi yonden yipratmicayacak sa baktrın bmceKizlar suan ankaradayim anatolia bizim pgt yaptiracaz ama burdakiler bide pgs istiyor ayrica 46 kromozoma bakilmasi sizce gerek var mi
Çünkü ben de ngs yaptıracağımTabiki ngs daha iyi olur...maddi yonden yipratmicayacak sa baktrın bmce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?