- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.421
Genartta yaptık Aysun volkan baltaciMemorıal atasehır cem demırel sız
InsAllah saglikli gelir, Rabbim yardimciniz olsunArkadaslar uzun zamandır yazamadım benim 9 tane döllenmis yumurtam vardı bunun 3 tanesini teste gönderdik geriye 6 döllenmis Embryo kaldı inşaallah sonuçlar bi an once gelir de yükleme yapılır
Naptin canim haber varmi?Saol canım benim
Allah yardımcımız olsun
Saol canım sorduğun için yatıyorum evde kötü oldum da birazNaptin canim haber varmi?
Neyin var canım ne oldu ?Saol canım sorduğun için yatıyorum evde kötü oldum da biraz
Uyudum öyle sanırım depresyona girdimNeyin var canım ne oldu ?
Canim benim, Rabbim ferahlik versin, bu bizim imtihanimiz,Uyudum öyle sanırım depresyona girdim
Amin cnm hocaya da çok ayıp oldu oturdum odasında ağladım kalktı sakınleşemedim 9 embriyo mdan 1 tane ngs olacak son dk vezne bana 504 usd dedi öderim ama benim bir tedavim daha olacak sen kabul etmişsin bunda da öde derler çok kötü oldum son dk paragöz değilim ama bütçe kısıtlı önümü göremiyorum en son ağladım işte çok ayıp olduCanim benim, Rabbim ferahlik versin, bu bizim imtihanimiz,
ahhh canim, sen kendini düsün doktoru bosver canim, hersey iyi olacak, mevlam insAllah o bitaneyi saglikli bir sekilde gelmesini nasip eder ve annesine tutunur,Amin cnm hocaya da çok ayıp oldu oturdum odasında ağladım kalktı sakınleşemedim 9 embriyo mdan 1 tane ngs olacak son dk vezne bana 504 usd dedi öderim ama benim bir tedavim daha olacak sen kabul etmişsin bunda da öde derler çok kötü oldum son dk paragöz değilim ama bütçe kısıtlı önümü göremiyorum en son ağladım işte çok ayıp oldu
Amin cnm ya kötü oldum geldim eve uyudum elim ayağım boşaldıahhh canim, sen kendini düsün doktoru bosver canim, hersey iyi olacak, mevlam insAllah o bitaneyi saglikli bir sekilde gelmesini nasip eder ve annesine tutunur,
Ayıp olmasını boşver ..kendini düşün ..Amin cnm hocaya da çok ayıp oldu oturdum odasında ağladım kalktı sakınleşemedim 9 embriyo mdan 1 tane ngs olacak son dk vezne bana 504 usd dedi öderim ama benim bir tedavim daha olacak sen kabul etmişsin bunda da öde derler çok kötü oldum son dk paragöz değilim ama bütçe kısıtlı önümü göremiyorum en son ağladım işte çok ayıp oldu
Yok cnm 6. GünAyıp olmasını boşver ..kendini düşün ..
9 embrio dan 1 tanen mi kaldı ..5. Gun demi bugün
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı gelri.digerlerinin gelsimı eri hakkın da ne dedi doktorunuz ..Yok cnm 6. Gün
Onları da gönderelim dedim durmuş gelişimleriRabbim yardımcın olsun inşallah sağlıklı gelri.digerlerinin gelsimı eri hakkın da ne dedi doktorunuz ..
5 gün neden değil ki onu anlamadım. Canım inşallah o bir tane sağlıklı gelecek ve hamilelik haberini alacağızOnları da gönderelim dedim durmuş gelişimleri
Cnm 5. Gün de boplast olmadılar 6. Günde olmuş diğerleri de durmuş yumurtamda toplazmik atık varmışBenim bildiğim zaten 6. Gün embiryo duruyor gelişimi 5. Gün gitmesi gerekmiyor muydu ?
Durması için birsey demedilee mi..neye bagliyorlar..sonuçta 8 tanesinin gelişmi durmus..eşinde dna hasar var miOnları da gönderelim dedim durmuş gelişimleri
İşte ona bakacaklar benim yumurtamda toplazmik atık oluşmuş hoca takviye verdi apikobalDurması için birsey demedilee mi..neye bagliyorlar..sonuçta 8 tanesinin gelişmi durmus..eşinde dna hasar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?