Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar uzun zamandır yazamadım benim 9 tane döllenmis yumurtam vardı bunun 3 tanesini teste gönderdik geriye 6 döllenmis Embryo kaldı inşaallah sonuçlar bi an once gelir de yükleme yapılır

Canim benim, Rabbim ferahlik versin, bu bizim imtihanimiz,
Amin cnm hocaya da çok ayıp oldu oturdum odasında ağladım kalktı sakınleşemedim 9 embriyo mdan 1 tane ngs olacak son dk vezne bana 504 usd dedi öderim ama benim bir tedavim daha olacak sen kabul etmişsin bunda da öde derler çok kötü oldum son dk paragöz değilim ama bütçe kısıtlı önümü göremiyorum en son ağladım işte çok ayıp oldu

ahhh canim, sen kendini düsün doktoru bosver canim, hersey iyi olacak, mevlam insAllah o bitaneyi saglikli bir sekilde gelmesini nasip eder ve annesine tutunur,

ahhh canim, sen kendini düsün doktoru bosver canim, hersey iyi olacak, mevlam insAllah o bitaneyi saglikli bir sekilde gelmesini nasip eder ve annesine tutunur,
Amin cnm ya kötü oldum geldim eve uyudum elim ayağım boşaldı

Ayıp olmasını boşver ..kendini düşün ..
9 embrio dan 1 tanen mi kaldı ..5. Gun demi bugün

Benim bildiğim zaten 6. Gün embiryo duruyor gelişimi 5. Gün gitmesi gerekmiyor muydu ?
Cnm 5. Gün de boplast olmadılar 6. Günde olmuş diğerleri de durmuş yumurtamda toplazmik atık varmış
Çok kötü oldum bugün anlatamam
Sonra işte rüya görmüştüm birinci gün opu oldum soğan ve sarımsak var elimde sarımsakların içi boş ama ektim çillendi
Sonra yürüyen merdivene bindim rüyamda bugün olanlar gibi bir tek odada ağladım çok utanıyorum şimdi nasıl gitcem dr a ben ;(

Eşimde bugün işyerinde kaldı İstanbul'da çok yağmur yağdı

Durması için birsey demedilee mi..neye bagliyorlar..sonuçta 8 tanesinin gelişmi durmus..eşinde dna hasar var mi
İşte ona bakacaklar benim yumurtamda toplazmik atık oluşmuş hoca takviye verdi apikobal
Decavit
D vitamini eşime evicop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…