Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah'ım bebeğini sana bağışlasın inş canım.
Dualarım seninle.

mrb canım bende senin gibiyim son gebeliğim salı günü hapla sonlandırıldı bende kan pıhtılaşması ve 21.kromozomda problem var eşimdede varikosel var eşim genetik test yaptırmadı halen daha.dr banada pgt önerdi ben zaten klomensiz hamile kalamıyorum pko var.Allah yardımcımız olsun...

maş. RABBİM kucağına almayı da nasip etsin inş.
darısı diğer arkadaşların başına inş.
RABBİM isteyince hiçbirşey imkansız değil işte

delikiz canım rabbim bebeklerini sana bağışlasın darısı bizlere inşallah sizde problem neydi?ayrıca arkadaşlar rahim filmi çekilmişti bana ama dr histereskopi istedi yaptırmalımıyım?tüp bebek dru eşimle ilgili genetik testi bile istemedi iki ay dinlen gel başlayalım dedi.ama burada öğrendiğime göre genetik sorunun bilinmesi gerekiyor.kafam çok karıştı...hepinizden yardım ve dua bekliyorum...

İnşallah çok iyi olur her şey dualarımız sizlerle...

Süper canım sayı güzel bu ay hürmetine bol bol sağlıklı çıksın inşallah...

Günaydın kızlr yazamıorum kaç gündür hiç iyi deilim çok kusuorum artık kan gelio boğazımdan çok fenayım hepinizi öpüyorum ...

Canım geçecek inşallah... Kıyamam...

Canım geçmiş olsu bence genetik eşin de yaptırsın. Pıhtılaşma iğneni de olursun sağlıkla gelir bebeklerin pgt ile hamile kalalar var. Ben denedim pgt bir kez olmadı şu an doğal hamileyim ama inşallah sağlıklıdır bebeğim testlerde risk yüksek çıktı(

Canım geçmiş olsun tekrarlayan düşüklerde genetik sorun olmasa da pgt öneriliyor size genetik test yapıldı mı? Ayrıca pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini de yaptır bence...Rezerv için bal çörekotu tarçın yapılıyor sanırım...

Canım dualarımız seninle...

Canım ne güzel yazmışsın senin de güzel haberlerini bekliyoruz:))

Canım Allah yardımcın olsun.
Doktora ne zaman gideceksin?
Günaydın canım doktora bugün gidicem saat 5 de randewum fakat sdün gece yine doktordaydık miğdem feciydi serum taktılar ama banamısın demio ewe geldim ölü gibiydim bembeyaz artık boğazım kanıo kusarken dilerim herşeye değer yawrum sağlıkla benimle kalır ...
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir Rabbim bu ewlatları bizi yazmışsa zaten olucak herzaman hayırlısını dileyelim canım Allah yardımcımız olsun inşallahh
Canım geçecek inşallah... Kıyamam...

Nesrin ablaaaaa
Ölüorum desem yeridir yaa çok kötüyüm ama Allahım şikayet etmiorum razıyım ama artık ne gecem var ne gündüzüm ..
Bakalım bugün ne diycek gerçi bugün boş yere gidiorum çnkü bugün 11+2 ama bebek 10+2 2li için erken ama yinede gidicem ..
Sen nasılsın nasıl oldun inşallah yoktur sorun ...

hazade canım ya rabbim yardım etsin.neden bu kadar çok oluyor.geçmi olsun.inşaAllah dr randevusundan sonra hayırlı haberle gelirsin.

hazade canım ya rabbim yardım etsin.neden bu kadar çok oluyor.geçmi olsun.inşaAllah dr randevusundan sonra hayırlı haberle gelirsin.
Canım vallahi doktor olur dedi sen dua et bu hafta bitisn dedi bu hafta bitmezse uzun sürer dedi :18:
Hazadem inş en kısa zamanda geçer bu zor günler.
İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.

İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık ...
Sen nasılsın cnm sonuçlar çıktımı rahim gfilmini n yaptın kendi derdime düştüm sizleri ihmal ettim özür dilerim vallahi

Yok güzelim olur mu öyle şey.
İnş geçer bu bulantılar.
Allah'Im yardımcın olsun.
Çıkmadı daha. Ay ortasında çıkacak canım. Rahim filmini de eylül adetimden sonra çektireceğim büyük ihtimalle.
1-2 hafta içinde kan vereceğiz set up için ondan sonra benim zorlu 3 aylık dönem başlayacak inş.
İnş bu kez güzel olur.

Hadi cnm inşallah güzel haberler alıcaz canım hayırlısıylaa ...
3 Ayda geçer inşallahh güzel haberler alıp kutluycaz canımm herzaman dualarımdasınnn

amin inş. ALLAH RAZI OLSUN darısı başına inş.
ben rahim filmni çok önce çektirmiştim
rahim filmi çekildiyse histereskopi aşamasına gelmiş olduğun için istemiş olabilir doktor
bazen rahim filminde görülemeyen durumlar olabiliyor
RABBİM yardımcın olsun
Günaydın kızlr yazamıorum kaç gündür hiç iyi deilim çok kusuorum artık kan gelio boğazımdan çok fenayım hepinizi öpüyorum ...
hazadem tüh yaaa niye böyle oldun sen
çok nazlı çıktı annesi seninki
inş. en yakın zamanda düzelirsin
az kalmıştı ben de senin gibi olacaktım nerdeyse ama sanırım direkten döndüm darısı başına inş.
RABBİM inş. bebeğini sana bağışlar
dualarımız seninle

tedavin hayırlı olsun
inş. çok yumurtan olur da bu sıkıntılar geçer gider su gibi akar
RABBİM yardımcın olsun

iyiyim hamet sağolasın sen nasılsın
hadi hayırlısı inş. başlarsın tedavine
bizi de haberdar et mutlaka

herkese günaydın
cumadan beridir kardeşimdeyim
umarım hepiniz iisinizdir
ben de bu sabah bıdıkları görmeye gittim
çok şükür ikisi de gayet iidi
biri 3 gün önde hatta
ense ölçümü yaptı doktor
biri 1,39 biri 1,37 çıktı yani gayet normal
ikili test için kan aldı sonucu bir hafta sonra çıkackmış ama ben önemsemiyorum
doktora kaç kere yaptırmak istemiyorum dedim
kadın yazmış kağıda
eşim de boşver yaptır bari dedi yaptırdım
uyuz oldum doktorun o hareketine ama neyse
bulantım için zofer verdi progestanla folbiolü bıraktım elevite başladım
bu arada doktor cinsiyete baktı
biri büyük ihtimal erkek öbürü belli değil dedi ama o da erkek olabilir dedi
ay zaten ben baştan beri iki erkek diyorum rüyamda görüyorum
eşim de görüyor
artık iki erkek çıkmazsa bi işe yaramıyor bizim rüyalar
aman sağlıklı olsun da gerisi önemli değil hiç takmıyorum cinsiyete valla
bir ay sonra çağırdı tekrar ama ben 2 hafta sonra devlete gideceğim inş.
bir ay sonra kesin mutlaka belli olur cinsiyetleri
bi de doktora çatlak kremi soracaktım unuttum
sizn varmı öneriniz çatlak kremi olarak
artık başlamam lazım kreme sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar drumdan geliyorum çok şükür benim minik iyi durumda ben neler çekiyorum oda orda sakin sakin minicik kalbi atıyor kanamam yok leke şeklinde şimdilik daha sürer 10gün falan dedi yinede dikkatli olmam lazımmış iyiye gidiyor denildi şu zor günleri sağlıklı atlarım inş

maiumut mattika şükür içim biraz daha rahatladı hazade saol canım sanada geçmiş olsun aşermen çok kötü olmuş senin tüh inş geçer evet rabbim izin verirse dogurcaz bu bebekleri.

delikız saol canım senin bebeklerde iyiymiş çok sevindim 2minik kalp içinde rabbim size bagışlasın.

inci teşekkürler canım sen niye rahim filmi çektircen niye? tüp yaptırcan demi inş bu kez olur

rana gözünaydın canım, senin bebiş korkuttu ama iyi allaha şükür.

delikız maşallah bebişlerine, kız olsun erkek olsun allah ne nasip ederse, sağlıklı olsunlar da.
çatlak kremi pahalı markalar var mustela lireac gibi.
araştırdım ama almadım onlardan, bol su içmek ve nemli tutmak önemli. banyodan sonra nemlendirici sürüyorum ben çatlamadım şimdiye kadar. bundan sonra ne olcak bakalım

sağolasın mattika evet sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ..
iki kremi de biliyorum ama etkisini merak ediyorum
ben de ikisi arasında kalmıştım birinden birini seçip kullanmayı düşünüyorum
gerçi bebe yağı kullanan da varmış ama emin olamadım
zaten sonlara doğru çatlıyormuşsun çatlarsan o yüzden daha senin çatlama vaktin gelmedi
inş. çatlamazsın

maş. rana geçmiş olsun inş. bi daha yaşamazsın bu sıkıntıları
bol bol dinlen kıpırdama yerinden
sağolasın ,evet artık bayağı büyüdüler çok şükür ekranda bir insan görüntüsü görüyorum
darısı başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…