- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.061
kızlar slm nasılsınız çok kötüyüm çoook perşembe günü akşamı yine şakır şakır kanamam geldi apar topar merkeze gittik drum hemen hastaneye yatırdışükür kanamam geçti kahveye döndü yapılacak bişey kalmayınca bugün evime yolladılar içerde hala kanama gözüküyordu kan iğnelerim aspirinim hepsi kesildi akşam üzeri tekrar şakırdadı iğnelerimi vs kullanıyorum zaten bu kez bekledim napıyım artık şimdi kesildi ama gelici devamı artık hissediyorum kaderimde ne varsa görcez ama çok acı olacak dua edinnn
kızlar bırı bana umut versın ne olur ;5 kez dusuk yaptım sonuncusunu da dun ne yazık kı kaybettık kalbı durdu hersey cok guzel ılerlerken sımdı dr sunu soyluyor pgt ıle tup bebek yapılacak ama bunun ıcın de yumurta rezerının ıyı olması lazım bende bu da sıkıntı bırılerı bır umut versın lutfenbu yontemle basarılı olan ve yavrusuna kavusan kım var???
maş. RABBİM kucağına almayı da nasip etsin inş.
darısı diğer arkadaşların başına inş.
RABBİM isteyince hiçbirşey imkansız değil işte
sağol canım,herşey nasip işte...ben bu kadar az olacağını düşünmemiştim,umut taki tedavide şubatta 11 tane çıkmıştı,bir umut belki diyorum birkaç tane fazla çıkar,duanı eksik etme,inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız,bakalım rahim kalınlığı yarın kaç olacak?inşalah dediğin gibi olur da bir de onun yüzünden gerilmem,seninde inşallah tedavin güzel bir şekilde ilerler,her ay mı yumuurta toplanıyor senden?yoksa aralıklı mı?
dileğim rabbimden hepimizin tedavileri olumlu sonuç versin.benim tedavim birer ay aralıkla oluyor canım.yaşımdan dolayı.bu ay yapmayacaktım ama baktım hiç hisetmediğim kadar yumutlama hiç ettim bir bakmak için gittim dr a baktı bir tarafta 5 tane var öbüünü söylemedi,ordada 2 3 varsa benim için iyi başladım bakalım hayırlısı Allahtan.kurban olduğun rabbim şu mübarek günlerin ve edilen duaların hürmetine sağlıkla bebekleimize kavuşalım.
Günaydın kızlr yazamıorum kaç gündür hiç iyi deilim çok kusuorum artık kan gelio boğazımdan çok fenayım hepinizi öpüyorum ...
merhaba arkadaşlar daha önce 3 düşük yaptım hiç birinde kese görülmedi genetik testler yapıldı 46xx21ps+çıktı ayrıca kan pıhtılaşması mthfr1298homozigot çıktı testlerden sonra hamile kaldım ve clexan 0.6 kullanmama rağmen bebek gelişmedi.eşimin genetik testi yapılmadı o yapılacak ayrıca varikosel var.drun teki aşılama yeterli dedi teki pgt dedi ne yapacağımı bilmiyorum böyle sürekli düşük yapıp pgtyle bebeğine kavuşan varmı arkadaşlar ne olur cevap yazın.bende pkoda var klomensiz hamile kalamıyorum...
kızlar bırı bana umut versın ne olur ;5 kez dusuk yaptım sonuncusunu da dun ne yazık kı kaybettık kalbı durdu hersey cok guzel ılerlerken sımdı dr sunu soyluyor pgt ıle tup bebek yapılacak ama bunun ıcın de yumurta rezerının ıyı olması lazım bende bu da sıkıntı bırılerı bır umut versın lutfenbu yontemle basarılı olan ve yavrusuna kavusan kım var???
ooyy kusumnasilsin nasi gidiyo
hamdolsun iyiyimmemorialde yaptircam
ben erken gelcem biraz adetimi erken bekliyomyada tahmin ediyom insallah iki hafta sonra cuma adetim baslar hayirli kilarak allahim insallah bide enistemdende okey alirsak cünkü beni o götürcek allahim yardimet diye dualarla devam ediyom ben erken gelcem dieye kizimi birine birakcaz dün onuda ayarladik iste öyle
Epeydir siteye girmiyodum çok özlemişim
Ramazan o kadar güzel geçiyorki maşallah
Keşke bir tek bu ayımız değil bütün ömrümüz Ramazan-ı şerif tadında geçse
Ama nerde dünyalık işlere o kadar çok dalmışızki
Allah sonumuzu hayır etsin
rana ne durumdasın canım? hayırlısıyla seninle kalır bebeğin inş.
Günaydın canım doktora bugün gidicem saat 5 de randewum fakat sdün gece yine doktordaydık miğdem feciydi serum taktılar ama banamısın demio ewe geldim ölü gibiydim bembeyaz artık boğazım kanıo kusarkenCanım Allah yardımcın olsun.
Doktora ne zaman gideceksin?
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah bugün daha iyisindir Rabbim bu ewlatları bizi yazmışsa zaten olucak herzaman hayırlısını dileyelim canım Allah yardımcımız olsun inşallahhkızlar slm nasılsınız çok kötüyüm çoook perşembe günü akşamı yine şakır şakır kanamam geldi apar topar merkeze gittik drum hemen hastaneye yatırdışükür kanamam geçti kahveye döndü yapılacak bişey kalmayınca bugün evime yolladılar içerde hala kanama gözüküyordu kan iğnelerim aspirinim hepsi kesildi akşam üzeri tekrar şakırdadı iğnelerimi vs kullanıyorum zaten bu kez bekledim napıyım artık şimdi kesildi ama gelici devamı artık hissediyorum kaderimde ne varsa görcez ama çok acı olacak dua edinnn
Canım geçecek inşallah... Kıyamam...
Canım vallahi doktor olur dedi sen dua et bu hafta bitisn dedi bu hafta bitmezse uzun sürer dedi :18:hazade canım ya rabbim yardım etsin.neden bu kadar çok oluyor.geçmi olsun.inşaAllah dr randevusundan sonra hayırlı haberle gelirsin.
Hazadem inş en kısa zamanda geçer bu zor günler.
İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.
Canım vallahi doktor olur dedi sen dua et bu hafta bitisn dedi bu hafta bitmezse uzun sürer dedi :18:
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık ...
Sen nasılsın cnm sonuçlar çıktımı rahim gfilmini n yaptın kendi derdime düştüm sizleri ihmal ettim özür dilerim vallahi
Yok güzelim olur mu öyle şey.
İnş geçer bu bulantılar.
Allah'Im yardımcın olsun.
Çıkmadı daha. Ay ortasında çıkacak canım. Rahim filmini de eylül adetimden sonra çektireceğim büyük ihtimalle.
1-2 hafta içinde kan vereceğiz set up için ondan sonra benim zorlu 3 aylık dönem başlayacak inş.
İnş bu kez güzel olur.
Hadi cnm inşallah güzel haberler alıcaz canım hayırlısıylaa ...
3 Ayda geçer inşallahh güzel haberler alıp kutluycaz canımm herzaman dualarımdasınnn
amin inş. ALLAH RAZI OLSUN darısı başına inş.delikiz canım rabbim bebeklerini sana bağışlasın darısı bizlere inşallah sizde problem neydi?ayrıca arkadaşlar rahim filmi çekilmişti bana ama dr histereskopi istedi yaptırmalımıyım?tüp bebek dru eşimle ilgili genetik testi bile istemedi iki ay dinlen gel başlayalım dedi.ama burada öğrendiğime göre genetik sorunun bilinmesi gerekiyor.kafam çok karıştı...hepinizden yardım ve dua bekliyorum...
hazadem tüh yaaa niye böyle oldun senGünaydın kızlr yazamıorum kaç gündür hiç iyi deilim çok kusuorum artık kan gelio boğazımdan çok fenayım hepinizi öpüyorum ...
RABBİM inş. bebeğini sana bağışlarkızlar slm nasılsınız çok kötüyüm çoook perşembe günü akşamı yine şakır şakır kanamam geldi apar topar merkeze gittik drum hemen hastaneye yatırdışükür kanamam geçti kahveye döndü yapılacak bişey kalmayınca bugün evime yolladılar içerde hala kanama gözüküyordu kan iğnelerim aspirinim hepsi kesildi akşam üzeri tekrar şakırdadı iğnelerimi vs kullanıyorum zaten bu kez bekledim napıyım artık şimdi kesildi ama gelici devamı artık hissediyorum kaderimde ne varsa görcez ama çok acı olacak dua edinnn
tedavin hayırlı olsuntrkuaz canım tedavin hayırlı olsun.ne olur üzme kendini yumurta az diye.bende senin gibiyim.gerçi aramızda yaş farkı var ama yumurta rezervimiz az.ama rabbim verecekse iki yumurta bile olsa olaca.bende emriyo biriktiriyorum.iki kez yumurta topladılar şimdi toplam 5 emriyomuz var,inşaAllah bir daha toplayıp pgt ye gidecez hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim emeklerimizin karşılığını evlat olrak göndersin inşaAllah.birde rahim kalınlığı 6mm demişsin bence az değil daha kaç gün var günde bir mm dahi kalılaşsa 10mm bulur diye düşünüyorum.hayırlı haberini bekliyorum canım dualarım sen ve tedavide olan kim varsa olanlarla.
ooyy kusumnasilsin nasi gidiyo
hamdolsun iyiyimmemorialde yaptircam
ben erken gelcem biraz adetimi erken bekliyomyada tahmin ediyom insallah iki hafta sonra cuma adetim baslar hayirli kilarak allahim insallah bide enistemdende okey alirsak cünkü beni o götürcek allahim yardimet diye dualarla devam ediyom ben erken gelcem dieye kizimi birine birakcaz dün onuda ayarladik iste öyle
sağolasın mattika evet sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ..rana gözünaydın canım, senin bebiş korkuttu ama iyi allaha şükür.
delikız maşallah bebişlerine, kız olsun erkek olsun allah ne nasip ederse, sağlıklı olsunlar da.
çatlak kremi pahalı markalar var mustela lireac gibi.
araştırdım ama almadım onlardan, bol su içmek ve nemli tutmak önemli. banyodan sonra nemlendirici sürüyorum ben çatlamadım şimdiye kadar. bundan sonra ne olcak bakalım
maş. rana geçmiş olsun inş. bi daha yaşamazsın bu sıkıntılarıkızlar drumdan geliyorum çok şükür benim minik iyi durumdaben neler çekiyorum oda orda sakin sakin minicik kalbi atıyor kanamam yok leke şeklinde şimdilik daha sürer 10gün falan dedi yinede dikkatli olmam lazımmış iyiye gidiyor denildi şu zor günleri sağlıklı atlarım inş
maiumut mattika şükür içim biraz daha rahatladı hazade saol canım sanada geçmiş olsun aşermen çok kötü olmuş senin tüh inş geçer evet rabbim izin verirse dogurcaz bu bebekleri.
delikız saol canım senin bebeklerde iyiymiş çok sevindim 2minik kalp içinde rabbim size bagışlasın.
inci teşekkürler canım sen niye rahim filmi çektircen niye? tüp yaptırcan demi inş bu kez olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?