Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hoşgeldin zilli dikkat et güneştkalma
denize de serinken gir çık
başına güneş geçer ona göre
sabah erken ya da akşam üzeri gir bu saatte denizde işin ne
puanını kırdım ona göre :))
RABBİM korusun meleklerimzi
iyi eğlenceler

off deniz olsa ben de girsem, tadını çıkar

delikız inşallah dediğin gibi olur,aslında rahatım tevekkül boyutundayım,ben elimden geleni yapacağım,gerisi Allah a kalmış...
benim durumum sana göre 2 kat daha zormuş,öyle dedi aysun hanım,olsun ne yapalım,elimde değil ki,herşey kader..inşallah her şey hepimiz için çok güzel olur,bebişlerin nasıl?cinsiyetleri ne zaman belli olacak?

Epeydir siteye girmiyodum çok özlemişim
Ramazan o kadar güzel geçiyorki maşallah
Keşke bir tek bu ayımız değil bütün ömrümüz Ramazan-ı şerif tadında geçse
Ama nerde dünyalık işlere o kadar çok dalmışızki
Allah sonumuzu hayır etsin

Maşallah çok şükür hepiniz iyisiniz bebeklerinizde iyi maşallah
Çok mutlu oldum şimdi geçmişi okuyunca
Çok dua ediyorum incime akasyama ismen dua ediyorum
Diğer arkadaşların gerçek isimlerini bilmediğim için
Benimde misafirlerim gelecek
Cumartesi günü kayınvalidemgil teşrif edecekler
Bu sıcakta ne yapacağım bilmiyorum
Allah yardımcım olsun
Stres bi yandan sıcak bi yandan
Zaten onlar gelmeden bi ton strese girdim
Aff Allah'ım Aff

ya benden 2 kat zor olsa da nasibinde varsa o olur isterse hiç olmayacak densin ..
RABBİM ne mucizeler veriyor insanlara
evet herşey kader RABBİM hayırlsını versin inş.
bebişler en son iidiler pazartesi gideceğim inş. kontrole ..
cinsiyet için erken
ben illa hemen belli olsun demiyorum
çünkü şuan söylenenler sonra değişebiliyor
bir ay sonra kesin belli olur
o yüzden ben o zaman kesin öğrenmek istiyorum
kafam rahat acelem yok
sağlılı olsunlar da yeterki gerisi önemli değil

hoşgeldin ..
olsun dua et sen yerni bulur merak etme :)
kayınvalideceğine ii hizmet et kadını üzme :))
sürekli geliyormu senin bu kaynana
ne kadar kalacaklar
inş. çok kalmazlar
ALLAH yARDIMCIN olsun

ARKADAŞLAR BENDE pgt yaptırdım bi ümit olsun diye özellikle üye oldum 3 tüp bebek yaptım pgt esiz düştü ve genetiğe gittik eşimde 13 14 kromozonlarda translokasyon vardır ve pgt önerdiler istanbul şişli memorial hastahanesine gittik ve pgt ile tüp bebek yaptık şimdi iki gün önce ilk gebelik testi yaptırdım 140.5 çoktı sonucum bu gün ikinci testimi yaptırdım 2. gün yani değer 278,33 e çıkmış yani sağlıklı ilerlemekte rabbim hepinize bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah bir ümid olur diye üye oldum ve yazıyorum pgt eye 10 tane emrio döllendi ve pgt eye ancak 3 tane gire bildi pgt ede ise 2 tane sağlam çıktı ve transfer edildi sonucum pozitif 2. testtede sağlıklı ilerlediği görüldü şimdi doktorumun arayıp bana ultrasyona gitmem için gün vermesini bekliyorum ve biliyomusunuz sanırım iki tane bebişim var öyle hissediyorum gittiğimde öğrtenicem ve çok heyecanlıyım lütfen dua edin olurmu ben hepiniz için dua ediyorum bunu ancak yaşayan bilir rabbim hepimizin yardımcısı olsun 4 tane tüp bebek geçirdik ve eşim artık çok ümitsizdi test sonucunu hastahanede aldığında bakmadan katlamış cebine koymuştu ve ona hadi bakalım dediğimde hayır lütfen eve gidelim sonuç negatifte olsa evde üzülelim beraber dedi ve ben hemen aklıma geleni söylüyim size evet yine sonuç negatif ve eşim üzülmemem için eve gitmemizi istiyo dedim ve eve gittiğimizde eşim sonucu gerçekten görmemiş beraber açtık ve sonuç pozitifti eşim birden bağırarak ağlamaya başladı tüylerim ürperdi yani rabbim inşallah devamına erdirir ve yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder sormak istediğiniz bişey varsa cevaplaya bilirim

Allah razı olsun Mervem.
Allah yardımcın olsun :)
Siz memlekete gidecektiniz ne oldu?
Sadece kayınvaliden mi geliyor?

Hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.
Darısı bizlere...

maş. RABBİM kucağına almayı da nasip etsin inş.
darısı diğer arkadaşların başına inş.
RABBİM isteyince hiçbirşey imkansız değil işte

Allah razı olsun Mervem.
Allah yardımcın olsun :)
Siz memlekete gidecektiniz ne oldu?
Sadece kayınvaliden mi geliyor?

Hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.
Darısı bizlere...

AMİN CANIM BENİM amin ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ümidimi yitirdim artık tam hayat çok anlamsızken şu an iki canlı olduğumu bile duymak sanki yavrumu kucağıma alcağım an kadar heyecan verici allah bu heyecanı bu mutluluğu hiç birimizden eksik etmesin inşallah

maş. RABBİM kucağına almayı da nasip etsin inş.
darısı diğer arkadaşların başına inş.
RABBİM isteyince hiçbirşey imkansız değil işte

evet haklısınız BİR TABİR VAR DİYORKİ HİÇ BİR ZAMAN GÖZÜ AZDA OLAN DEĞİL HERZAMAN GÖZÜ ÇOKTA OLAN FAKİRDİR BEN VE BENİM GİBİ OLAN KARDEŞLERİM ARKADAŞLARIM SADECE RABBİMDEN BİRER HAYIRLI EVLAT NASİP ETMESİNDEN BAŞKA BİR BEKLENTİSİ OLMAYAN İNSANLARIZ RABBİMDE İNŞALLAH BU ÜMİDİMİZİ HİÇ BİR ZAMAN YİTİRMEMİZİ NASİP ETMESİN E HAYIORLI BİR ŞEKİLDE EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALIP EVİMİZDE HUZURUMUZU MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN ARKADAŞLAR HEPİNİZE DUACIYIM İNANIN DUAMIN BAŞINDA ÖNCE SİZLER SONRA KENDİM GELİYOR BEN KENDİMİN DEĞİL BİR BAŞKASININ BİLE BU ACIYI YAŞAMASINA DAYANAMAYAN BİRİSİYİM VE HEPİNİZE SONSUZ DUACIYIM NOLUR BİR BİRİMİZDEN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM

İnş herşey güzel olur senin için.
Bu arada doktorun kimdi?
Pgt'yi Cumhur Bey yaptı değil mi?

kızlar bırı bana umut versın ne olur ;5 kez dusuk yaptım sonuncusunu da dun ne yazık kı kaybettık kalbı durdu hersey cok guzel ılerlerken sımdı dr sunu soyluyor pgt ıle tup bebek yapılacak ama bunun ıcın de yumurta rezerının ıyı olması lazım bende bu da sıkıntı bırılerı bır umut versın lutfenbu yontemle basarılı olan ve yavrusuna kavusan kım var???

hoşgeldin
tabiki burda pgt ile hamile kalan var
bi tanesi de benim
çok şükür 12 haftalık ikizlerime hamileyim
pgt yaptırman gerekiyorsa yaptır tabiki
inş. en yakın zamanda müjdeli haberlerle gelirsin

s.a kimselr yok sanirim

selam süleyüksel hos geldin topigimize bende enaz 10 düsük yaptim 10 yasinda kizim var insallah iki hafta sonra tüpe baslayacagiz pgt yapilcak bende kromozom anomali var yer degistiriyolar
senin yas kac normalmi hamile kalabiliyon

evet canım yasım 33 , 5 kez dogal yolla hamıle kaldım 5 asılama 2 tup bebek negatıf . evet pgt yapacagız ama benım de sıkıntım yumurta azlıgım gecen sene memorıalde denedık pgt dıye basladık ama sadece 4 yumurta cıktı ıkısı saglıklı dıye transfer edıldı pgt yapılamadı tabı sonuc negatıf oldu.
yumurta rezervını arttıracak onerılerınız var mı

as ben varım hamet nasılsın
nerde yaptırıyorsun sen tedaviyi

seni taniyorum sanirim sule bi forum vardi gebelik rehberi diye ordada vardin sanirim burdada taniyom diye seni takip etmeye calisirdim
ama gebelik sayini unutmusumdur belki
pgt ye giren yumurtalara pgt yapilmadimiydi
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BENDE ILKKEZ DENEYECEM yumurta sayisi konusunua adet baslayinca burdA DELIKIZnickli arkadas vadi o 7-8adet incir yedigini söylemisti yaniloyoda olabilirim kendiside okursa yazar zati

bende yemeyi ve bal cörekotu tarcin polen kürünü deneyecem insallah allahim emek zayiligi vermesin

as ben varım hamet nasılsın
nerde yaptırıyorsun sen tedaviyi

ooyy kusumnasilsin nasi gidiyo
hamdolsun iyiyimmemorialde yaptircam
ben erken gelcem biraz adetimi erken bekliyomyada tahmin ediyom insallah iki hafta sonra cuma adetim baslar hayirli kilarak allahim insallah bide enistemdende okey alirsak cünkü beni o götürcek allahim yardimet diye dualarla devam ediyom ben erken gelcem dieye kizimi birine birakcaz dün onuda ayarladik iste öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…