- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.021
kızlar nasılsınnn hepiniz çook iyi olunBende çok iyiyim marmarise gitmye karar vermiştik ama son dkkada bi degişiklik oldu ve izmir çeşmeye geldik denize giriyorum burada havalar çoook sıcakk yanıyor.zeten esmerdim daha fazla yandım kollarım acıyo fazla denizde durmamaya çalışıyorum korkuyorum çünkü rabbim esirgesin bebegimi korusunnn pazar günü inşaallah dönücez pazarteside 2 li tarama test sonuçlarım çıkacak aklım orada umarım hiiç bi sıkıntı yoktur yavrum iyidir.hepiniziii çok öpüyorummmmm
kızlar nasılsınızzz hepiniz çook iyi olunBende çok iyiyim marmarise gitmye karar vermiştik ama son dkkada bi degişiklik oldu ve izmir çeşmeye geldik denize giriyorum burada havalar çoook sıcakk yanıyor.zaten esmerdim daha fazla yandım kollarım acıyo fazla denizde durmamaya çalışıyorum korkuyorum çünkü rabbim esirgesin bebegimi korusunnn pazar günü inşaallah dönücez pazarteside 2 li tarama test sonuçlarım çıkacak aklım orada umarım hiiç bi sıkıntı yoktur yavrum iyidir.hepiniziii çok öpüyorummmmm
daha vakit var turkuaz arkadan büyüyerek gelebilirler diğerleri de
hem ellimi olur 5 inin 5 ide sağlam çıkar
bu işler nasip işi nasibinde varsa 1 yumurta da yeter
moral bozmak yok gayet sakin olacksın
ben tedavi sürecinde gayet iidim onun faydasını gördüm sen de öyle ol ki işe yarasın
iki kere yumurta toplamaları da mantıklı
daha çok sayı daha çok sağlıklı demek
her halukarda rahat olmaya çalış ve doktorlara güven
herşeyi takınca çok zor oluyor geriliyorsun
ben ne zaman relax olduysam o zaman güzel haberler aldım
sen de alacaksın inş.
dualarım sennle RABBİM bu müarek ayda yüzünü güldürsün inş.
hem belki bu ay mutlu haberi alırsın adını da RAMAZAN koyarsın paşamızın bellimi olur
RABBİM yardımcın olsun inş.
delikız inşallah dediğin gibi olur,aslında rahatım tevekkül boyutundayım,ben elimden geleni yapacağım,gerisi Allah a kalmış...
benim durumum sana göre 2 kat daha zormuş,öyle dedi aysun hanım,olsun ne yapalım,elimde değil ki,herşey kader..inşallah her şey hepimiz için çok güzel olur,bebişlerin nasıl?cinsiyetleri ne zaman belli olacak?
Maşallah çok şükür hepiniz iyisiniz bebeklerinizde iyi maşallah
Çok mutlu oldum şimdi geçmişi okuyunca
Çok dua ediyorum incime akasyama ismen dua ediyorum
Diğer arkadaşların gerçek isimlerini bilmediğim için
Benimde misafirlerim gelecek
Cumartesi günü kayınvalidemgil teşrif edecekler
Bu sıcakta ne yapacağım bilmiyorum
Allah yardımcım olsun
Stres bi yandan sıcak bi yandan
Zaten onlar gelmeden bi ton strese girdim
Aff Allah'ım Aff
arkadaşlar ben analayamadım yaa bu pgt yöntemi ile sağlıklı bir gebelik yaşayan sanırım yok yada burda rastlamadık. ne yapacağımızı şaşırdık artık. ankara gatada yapılıyormuş ve çok iyiymiş. burda da bazı merkezlerde var.
Acıbadem : Tüp Bebek+PGT = 6750
Umut : Tüp Bebek+PGT = 6000
Euro Fertil : Raporlu = 2500
Şimdilik Öğrendiğim bunlar sizde araştırın. bu yerler anadolu yakasında.
Maşallah çok şükür hepiniz iyisiniz bebeklerinizde iyi maşallah
Çok mutlu oldum şimdi geçmişi okuyunca
Çok dua ediyorum incime akasyama ismen dua ediyorum
Diğer arkadaşların gerçek isimlerini bilmediğim için
Benimde misafirlerim gelecek
Cumartesi günü kayınvalidemgil teşrif edecekler
Bu sıcakta ne yapacağım bilmiyorum
Allah yardımcım olsun
Stres bi yandan sıcak bi yandan
Zaten onlar gelmeden bi ton strese girdim
Aff Allah'ım Aff
ARKADAŞLAR BENDE pgt yaptırdım bi ümit olsun diye özellikle üye oldum 3 tüp bebek yaptım pgt esiz düştü ve genetiğe gittik eşimde 13 14 kromozonlarda translokasyon vardır ve pgt önerdiler istanbul şişli memorial hastahanesine gittik ve pgt ile tüp bebek yaptık şimdi iki gün önce ilk gebelik testi yaptırdım 140.5 çoktı sonucum bu gün ikinci testimi yaptırdım 2. gün yani değer 278,33 e çıkmış yani sağlıklı ilerlemekte rabbim hepinize bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah bir ümid olur diye üye oldum ve yazıyorum pgt eye 10 tane emrio döllendi ve pgt eye ancak 3 tane gire bildi pgt ede ise 2 tane sağlam çıktı ve transfer edildi sonucum pozitif 2. testtede sağlıklı ilerlediği görüldü şimdi doktorumun arayıp bana ultrasyona gitmem için gün vermesini bekliyorum ve biliyomusunuz sanırım iki tane bebişim var öyle hissediyorum gittiğimde öğrtenicem ve çok heyecanlıyım lütfen dua edin olurmu ben hepiniz için dua ediyorum bunu ancak yaşayan bilir rabbim hepimizin yardımcısı olsun 4 tane tüp bebek geçirdik ve eşim artık çok ümitsizdi test sonucunu hastahanede aldığında bakmadan katlamış cebine koymuştu ve ona hadi bakalım dediğimde hayır lütfen eve gidelim sonuç negatifte olsa evde üzülelim beraber dedi ve ben hemen aklıma geleni söylüyim size evet yine sonuç negatif ve eşim üzülmemem için eve gitmemizi istiyo dedim ve eve gittiğimizde eşim sonucu gerçekten görmemiş beraber açtık ve sonuç pozitifti eşim birden bağırarak ağlamaya başladı tüylerim ürperdi yani rabbim inşallah devamına erdirir ve yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder sormak istediğiniz bişey varsa cevaplaya bilirim
ARKADAŞLAR BENDE pgt yaptırdım bi ümit olsun diye özellikle üye oldum 3 tüp bebek yaptım pgt esiz düştü ve genetiğe gittik eşimde 13 14 kromozonlarda translokasyon vardır ve pgt önerdiler istanbul şişli memorial hastahanesine gittik ve pgt ile tüp bebek yaptık şimdi iki gün önce ilk gebelik testi yaptırdım 140.5 çoktı sonucum bu gün ikinci testimi yaptırdım 2. gün yani değer 278,33 e çıkmış yani sağlıklı ilerlemekte rabbim hepinize bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah bir ümid olur diye üye oldum ve yazıyorum pgt eye 10 tane emrio döllendi ve pgt eye ancak 3 tane gire bildi pgt ede ise 2 tane sağlam çıktı ve transfer edildi sonucum pozitif 2. testtede sağlıklı ilerlediği görüldü şimdi doktorumun arayıp bana ultrasyona gitmem için gün vermesini bekliyorum ve biliyomusunuz sanırım iki tane bebişim var öyle hissediyorum gittiğimde öğrtenicem ve çok heyecanlıyım lütfen dua edin olurmu ben hepiniz için dua ediyorum bunu ancak yaşayan bilir rabbim hepimizin yardımcısı olsun 4 tane tüp bebek geçirdik ve eşim artık çok ümitsizdi test sonucunu hastahanede aldığında bakmadan katlamış cebine koymuştu ve ona hadi bakalım dediğimde hayır lütfen eve gidelim sonuç negatifte olsa evde üzülelim beraber dedi ve ben hemen aklıma geleni söylüyim size evet yine sonuç negatif ve eşim üzülmemem için eve gitmemizi istiyo dedim ve eve gittiğimizde eşim sonucu gerçekten görmemiş beraber açtık ve sonuç pozitifti eşim birden bağırarak ağlamaya başladı tüylerim ürperdi yani rabbim inşallah devamına erdirir ve yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder sormak istediğiniz bişey varsa cevaplaya bilirim
Allah razı olsun Mervem.
Allah yardımcın olsun :)
Siz memlekete gidecektiniz ne oldu?
Sadece kayınvaliden mi geliyor?
Hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.
Darısı bizlere...
maş. RABBİM kucağına almayı da nasip etsin inş.
darısı diğer arkadaşların başına inş.
RABBİM isteyince hiçbirşey imkansız değil işte
AMİN CANIM BENİM amin ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ümidimi yitirdim artık tam hayat çok anlamsızken şu an iki canlı olduğumu bile duymak sanki yavrumu kucağıma alcağım an kadar heyecan verici allah bu heyecanı bu mutluluğu hiç birimizden eksik etmesin inşallah
kızlar bırı bana umut versın ne olur ;5 kez dusuk yaptım sonuncusunu da dun ne yazık kı kaybettık kalbı durdu hersey cok guzel ılerlerken sımdı dr sunu soyluyor pgt ıle tup bebek yapılacak ama bunun ıcın de yumurta rezerının ıyı olması lazım bende bu da sıkıntı bırılerı bır umut versın lutfenbu yontemle basarılı olan ve yavrusuna kavusan kım var???
s.a kimselr yok sanirim
selam süleyüksel hos geldin topigimize bende enaz 10 düsük yaptim 10 yasinda kizim var insallah iki hafta sonra tüpe baslayacagiz pgt yapilcak bende kromozom anomali var yer degistiriyolar
senin yas kac normalmi hamile kalabiliyon
s.a kimselr yok sanirim
selam süleyüksel hos geldin topigimize bende enaz 10 düsük yaptim 10 yasinda kizim var insallah iki hafta sonra tüpe baslayacagiz pgt yapilcak bende kromozom anomali var yer degistiriyolar
senin yas kac normalmi hamile kalabiliyon
evet canım yasım 33 , 5 kez dogal yolla hamıle kaldım 5 asılama 2 tup bebek negatıf . evet pgt yapacagız ama benım de sıkıntım yumurta azlıgım gecen sene memorıalde denedık pgt dıye basladık ama sadece 4 yumurta cıktı ıkısı saglıklı dıye transfer edıldı pgt yapılamadı tabı sonuc negatıf oldu.
yumurta rezervını arttıracak onerılerınız var mı
as ben varım hamet nasılsın
nerde yaptırıyorsun sen tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?