Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba Şule.
Genetik tahliller yapıldı mı?
Sorun ne tam olarak?
Evet pgt için yumurta sayısı önemli ama nasip meselesi. 20 yumurtasından hiç sağlıklı çıkmayan da var 2-3 yumurtasından sağlıklı çıkıp hamile kalan da.

merhaba arkadaşlar daha önce 3 düşük yaptım hiç birinde kese görülmedi genetik testler yapıldı 46xx21ps+çıktı ayrıca kan pıhtılaşması mthfr1298homozigot çıktı testlerden sonra hamile kaldım ve clexan 0.6 kullanmama rağmen bebek gelişmedi.eşimin genetik testi yapılmadı o yapılacak ayrıca varikosel var.drun teki aşılama yeterli dedi teki pgt dedi ne yapacağımı bilmiyorum böyle sürekli düşük yapıp pgtyle bebeğine kavuşan varmı arkadaşlar ne olur cevap yazın.bende pkoda var klomensiz hamile kalamıyorum...

Merhaba hosgeldin.
Gorunuse bakilirsa pgt gerekiyor.
Hamile kalip da dusuk yapmanin nedeni genetik problem olmali.
Burada hamile kalan arkadaslarimiz var.
Ne olursa olsun umudunu yitirme.
Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplariz.

gözün aydın canım,bana büyük bir umut oldun,tam tedavi aşamasındayım,çok teşekkür ederim,inşallah hepimiz için her şey güzel olur.

Merhaba hosgeldin.
Gorunuse bakilirsa pgt gerekiyor.
Hamile kalip da dusuk yapmanin nedeni genetik problem olmali.
Burada hamile kalan arkadaslarimiz var.
Ne olursa olsun umudunu yitirme.
Sormak istediklerin olursa seve seve cevaplariz.

cevap verdiğin için sağol arkadaşım rabbim olan arkadaşların bebeklerini bağışlasın bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...böyle düşük yapıpda sağlıkla bebeğine kavuşan varmı?

trkuaz canım tedavin hayırlı olsun.ne olur üzme kendini yumurta az diye.bende senin gibiyim.gerçi aramızda yaş farkı var ama yumurta rezervimiz az.ama rabbim verecekse iki yumurta bile olsa olaca.bende emriyo biriktiriyorum.iki kez yumurta topladılar şimdi toplam 5 emriyomuz var,inşaAllah bir daha toplayıp pgt ye gidecez hakkımızda hayırlısı olsun.rabbim emeklerimizin karşılığını evlat olrak göndersin inşaAllah.birde rahim kalınlığı 6mm demişsin bence az değil daha kaç gün var günde bir mm dahi kalılaşsa 10mm bulur diye düşünüyorum.hayırlı haberini bekliyorum canım dualarım sen ve tedavide olan kim varsa olanlarla.

hoş geldin canım eğer biraz geriye doğru okursan hamile kalan arkadaşlarımız var inşaAllah darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun.bir de sen hamile kalmışsın bu senin için azımsanmayacak bir avantaj.inşaAllah sağlıklı emriyom olup hamile kalırsın.bence pgt yaptır yinede sen bilirsin.

hoş geldin canım eğer biraz geriye doğru okursan hamile kalan arkadaşlarımız var inşaAllah darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun.bir de sen hamile kalmışsın bu senin için azımsanmayacak bir avantaj.inşaAllah sağlıklı emriyom olup hamile kalırsın.bence pgt yaptır yinede sen bilirsin.

mrb arkadaşlar benim eşimde kistik fibrozis taşıyıcılığı çıktı doktor benden istedi bende de çıktı maalesef.doktor pgt yapılması gerekli yoksa çocuğunuz hasta olabilr dedive devlet hastanelerinde de maalesef pgt yöntemi uygulanmıyor.tüp bebeği memorial veya umut tüp bebkte düşünüyorum sizlere sormak istediğim pgt yaptıran arkadaşlar ücret ne kadara çıkıyor rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile evlatlarımıza kavuştursun amin.........

evet canim ben artik o sitenin abuk subuk yoneticisi yuzunden siteye girmiyorum o yokken sitede ben vardim ama sonradan gorme olmak baska iste neyse!yumurtalarim pgt diye baslandi ama sonra yapilmadi kalitesi 5.gune gitmez denildi o da tutmadi zaten

sağol canım,herşey nasip işte...ben bu kadar az olacağını düşünmemiştim,umut taki tedavide şubatta 11 tane çıkmıştı,bir umut belki diyorum birkaç tane fazla çıkar,duanı eksik etme,inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız,bakalım rahim kalınlığı yarın kaç olacak?inşalah dediğin gibi olur da bir de onun yüzünden gerilmem,seninde inşallah tedavin güzel bir şekilde ilerler,her ay mı yumuurta toplanıyor senden?yoksa aralıklı mı?

sağol arkadaşım geçmişi 80.sayfaya kadar okuyabildim hepsini okuyacağım inşallah.rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi tez zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu ay hapla düşük yaptım kanamam devam ediyor halen daha ama şimdiden yine araştırmaya başladım...

dileğim rabbimden hepimizin tedavileri olumlu sonuç versin.benim tedavim birer ay aralıkla oluyor canım.yaşımdan dolayı.bu ay yapmayacaktım ama baktım hiç hisetmediğim kadar yumutlama hiç ettim bir bakmak için gittim dr a baktı bir tarafta 5 tane var öbüünü söylemedi,ordada 2 3 varsa benim için iyi başladım bakalım hayırlısı Allahtan.kurban olduğun rabbim şu mübarek günlerin ve edilen duaların hürmetine sağlıkla bebekleimize kavuşalım.

Günaydın kızlr yazamıorum kaç gündür hiç iyi deilim çok kusuorum artık kan gelio boğazımdan çok fenayım hepinizi öpüyorum ...

Amin Ayşe.
Elbet vardır.
İnş sen de en kısa zamanda evladına kavuşursun.

Merhaba aysena.
Memorial'da tüp bebek ücreti 2000 euro.
1000-1500 lira arası da ilaçlar tutuyor.
Pgt ücreti embriyo başına fish yöntemi 150 euro, array-CGh yöntemi 350 dolar.
Allah yardımcın olsun.

kızlar slm nasılsınız çok kötüyüm çoook perşembe günü akşamı yine şakır şakır kanamam geldi apar topar merkeze gittik drum hemen hastaneye yatırdı şükür kanamam geçti kahveye döndü yapılacak bişey kalmayınca bugün evime yolladılar içerde hala kanama gözüküyordu kan iğnelerim aspirinim hepsi kesildi akşam üzeri tekrar şakırdadı iğnelerimi vs kullanıyorum zaten bu kez bekledim napıyım artık şimdi kesildi ama gelici devamı artık hissediyorum kaderimde ne varsa görcez ama çok acı olacak dua edinnn

ranacım canım sakin ol tatlım.çok zor biliyorum vucudunu kasmamak adına sakin olmaya çalış canım.senin ve bebğin için dua edicem inşaAllah rabbim sana bağışlar amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…