- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.141
hametçiğim sen şimdi ağustosta mı başlıyorsun ? Ağustosun kaçında olacak ? Allah yardımcın olsun canım.
arkadaşlar bugün patoloji raporunu aldık ama çok üzüldüm çünkü genetiğe bakmamışlar
makroskopi:topluca 5*3,5*2cm boyutta gri kahverengi yumuşak düzensiz dokuların bir kısmı müt.1k.t.a.AA
mikroskopi:kesitlerde bol miktarda kan kitleleri arasında özellik içermeyen villusve endometrial dokular ile desidia izlendi.
tanılesantal doku,uterin kavite,küretaj
dr hastanede olmadığı için gösteremedik anlayan varmı?
incimmmmmm
sana niye uzun protokol
nur hanim bana kisa protokol uygulanacagin yazmis (tahlil sonuclarimi mail attimidi)
akasyacım hoş geldin canım.güzel haber gelmiş amerikadan.inşaAllah eylülde seninde yüzün güler canım.
benim hakkımdaki düşüncelrinede inşaAllahhhh diyorum tatlım.
hazadecin sağol canım.
nezsefa senin bebeiş sol gösteip sağdan vurda he.sağlıkla gelsinde.
trkuazcım çok güzel yumurta sayın.Allahın izniyle transferede gideceksin.ben merak ettim senin dr neden seninki delikızdan ili kat daha zor dedi.senle aynı durumdayızya onadan sordum.amh test sonucun düşük çıktı diyemi?
Gözünaydın herşey güzel çıkmış.
Paşa prensese döndü demek :)
Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.
Senin kız da bir içim su olur :)
Hoşgeldin canım.
Ben de diyorum benim kulaklar neden bu kadar çınladı bugün
Haber çok güzel. İnş öyle bir tehlike yok.
Hayırlısıyla eylül gelsin :)
bazılarının ilk haftalar kanamalı geçiyo canım ama bişey olmuyo bebeğe, senin de öyle anlaşılan.
allah yardımcın olsun, bebeğini korusun.
ben de konyadayım o yüzden sordum canım, sami bey di bizim tüp bebek dr.u
16.haftadan önce böyle değişimler oluyo canım.. maşallah prensesine
Selam kızlar ;
Haftasonu şehirdışındaydım. Bugün döndüm. Yazılanları okumaya çalıştımEpey yazışmışsınız..
Nazefsa senin gibi güzel bir kızın olacak deseneSüper bir haber bu... Çokk sevindim.. Kız ya da erkek olsun sağlıkla gelsin inşallah..
Trkuaz 10 yumurtan toplanmış.. Harika ...İçlerinden mutlaka sağlıklı bulunacaktır. İyi düşün iyi olsun inşallah
Hametçiğim tedaviye başlıyormuşsun. Hayırlı olsun canım. Sen bayrağı aldın.. Öncüsün.. Biz de arkandayız.. Hadi bakalım hepimizin yüzü gülsün inşallah.. İstanbul'a gelince bizi habersiz bırakma.. Merak ederiz seni
Delikız herşey yolundaymış. Erkekimiz yolda deseneDiğeri de kız olabilir belki.. Allah tamamına erdirsin canım.. Sağlıkla gelsinler inşallah..
Ranaacığım bebeğin seninle.. İnşallah da hiç bırakmayacak annesiniİçini ferah tut.. herşey iyi olacak..
Mai umut canım emeklerin boşa gitmesin inşallah.. Toplanan yumurtalardan sağlıklı bulunacaktır.. Öyle hissediyorumAllah yardımcın olsun canım..
Merveciğim Allah razı olsun canım. Ben de senin için sürekli dua ediyorum. Dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inşallah.. Mervecik sanırım ikimiz de eylülde deneyeceğiz.. Kader arkadaşım benimAllah izniyle ikimizin de yüzü gülecek.. Ben öyle düşünüyorum..
Nesrin canım daha iyi olmana sevindim. Oğluşumuz da iyi.. Kısmet olursa gelip seni göreceğim.. Çok istiyorum bunu.. Hastaneye gelemedim. İçimde kaldı
Hazadem bulantılara üzüldüm. Ama bebişimiz sağlıklı olsun da katlanılır annesiİnşallah bu haftadan sonra daha rahatlarsın.. Dualarımdasın canım
Mattika canım çok az kaldı. Paşa geliyorBu sıcaklarda çok zor.. Allah yardım etsin.
İncim sana mesaj attım. Kulaklarını çınlattık bugün bayağı
Kızlar Amerika sonucum geldi. Bir gelişme oldu. Bir mucize de denebilir. Tabii net değil ama Amerika aday mutasyonu bulamamış. Aday mutasyon yok demiş. Endişemiz devam ediyor ama biraz ferahladık. Aday mutasyonu dikkate almadan eylülde tüp bebeğe başlayacağız.. İnşallah Amerika haklıdır..
nazefsa hoşgeldn ankarayaselam kızlar hepinize iyiakşamlar iyi iftarlarr..dün akşam ankaraya dönüş yaptık.bugünde hastaneye gittim sonuçlarım için. ikili tarama testim on binde bir çıktı gayet iyi dedi doktorum üçlü taramya gerek duymayacakmış idrar sonucum temiz çıktı kan degeerlerimde gayet iyiymiş folik asite devam dedi.progestronu kesti.sonraa büyük bir şok yaşadık ultrasonda doktor bebegimin kız oldugunu söyledi tabi ben çok şaşırdım oglum bi anda cinsiyet degiştirdirabbim hayırlısını versinn hiiiç farketmez tam 10 cm olmuş kuzum 1 haftada önden gidiyormuş hepinizinde ellerinden öpermiş 20 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım
SİZLER nasılsınız tatil dönüşü çok zor geldi alışamıyorum üzlüyorum yine yanlız kaldım:2:
sağolasın akasya ..aman sağlıklı olsuın da gerisi önemli değilSelam kızlar ;
Haftasonu şehirdışındaydım. Bugün döndüm. Yazılanları okumaya çalıştımEpey yazışmışsınız..
Delikız herşey yolundaymış. Erkekimiz yolda deseneDiğeri de kız olabilir belki.. Allah tamamına erdirsin canım.. Sağlıkla gelsinler inşallah..
Kızlar Amerika sonucum geldi. Bir gelişme oldu. Bir mucize de denebilir. Tabii net değil ama Amerika aday mutasyonu bulamamış. Aday mutasyon yok demiş. Endişemiz devam ediyor ama biraz ferahladık. Aday mutasyonu dikkate almadan eylülde tüp bebeğe başlayacağız.. İnşallah Amerika haklıdır..
bi tane bile çıksa o bile yeter turkuazcanım çok sağol,çok şükür Rabbime,inşallah sağlıklılardır,ancak kendime geldim
neti şimdi açtım,sen gidiyorsun olsun
ben çok kötü oldum,gözümü açamadım anesteziden dolayı
bebişler iyiymiş maşallah,erkekmiş demek,hayırlısı sağlıklısı olsun da inşallah önemli değil kız oğlan
dr dedi inşallah delikız hanım gibi seninde gebeliğini görürüz diye,inşallah dedim :)
delikız güvendiğin bi dr.a devam et gebelik boyunca. ikiz olduğu için daha uzman bi dr olmalı. myom için de dr.una güvendikten sonra bişey olmaz allahın izniyle. takip önemli benim bildiğim, öyle çok sıkıntı çıktığını duymadım okumadım miyom yüzünden
doktor konusunda hala kararsızım aslında ama şimdilik gidiyorum
yeni evimin yakınında bir hastane olsun istiyorum aslında ama o civarda da iyi hastahane yok
hastane iyi bir hastane
tolga ecemişi duymuşsundur onun hastahanesi
ama ben tolga ecemişe gitmiyorum tabi
doktor araştırıyorum hala ama bulamadım tam kafama göre bir doktor
ya muayene çok pahalı ya da yeri uzak düşüyor
bence bu süreçte pahalı olmasına bakmamak lazım, hamilelik hassas bi dönem.
ama tabi içine sinen bi dr bulmak da mesele.
kısa zamanda bulursun inş.
farklı dr.lara gitmek kafa karıştırıcı oluyo bi zamandan sonra.
benim de 2 dr.um var, bi tane özel hastanede kadın dr. bi de fakültenin profu.
doğumu hangisinde yapacağıma karar vermem lazım, son anda ona mı gidelim buna mı diye düşünemem ki
nazefsa hoşgeldn ankaraya
aman olsun dertmi bu ,kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun
işte ben bu yüzden iice belli olmadan cinsiyet sormuyorum
dün de eşim sordu ben sormadım
yoksa ben bir ay daha bekleyip kesin sonucu alma taraftarıyım
maş.ne güzel önden gitmesi inş. hep böyle devam eder
sağolasın akasya ..aman sağlıklı olsuın da gerisi önemli değil
darısı başına inş.
aday mutasyon bulunamaması ne demek bilmiyorum ama sanırım iyi birşey senin adına ..
inş.RABBİM böyle devam etmene yardım eder de sana da nasip olur
dualarımız seninle
bi tane bile çıksa o bile yeter turkuaz
bak herşey yolunda gidiyor
o kadar umutsuzluğa gerek yokmuş dimi
mutlaka içinden sağlamı çıkacaktır inş.
aysun hanım çok tatlı dimi:)
insanı rahatlatıyor:))
moralini yüksek tutması da önemli doktorun
sağolasın duanı esirgeme sağlıkla doğsunlar inş.
herkese günaydınnnn
dün size birşey diyecektim unuttum
bende çok önceden beri myom var
myomum subseröz myom
yani rahim dışında ve dışa doğru büyüyen myom
myomlar içinde en risksiz olanı benimki
doktorlar da hep gebelikte hiçbir sorun yaşamazsın rahim dışında diyorlardı
fakat bir aydır elime sağ tarafımda sertlik geliyordu
dün doktora sordum baktı ekrandan myomummuş elime gelen
takip edecek
ne kadar bilsem de nette araştırdım erken doğum düşüğe yol açabiliyormuş
ama yol açanlar genelde rahmin içinde ya da yakın olanlarmış
yine de kafam karıştı gebelikte de büyüyormuş
bi de ikizya alanı daraltıp bir sıkıntı oluştururmu acaba
doktor takip edeceğiz dedi
sıkıntı veredebilir vermeyedebilir dedi
zaten şuan myom için yapılabilecek bişey yok
siz ne diyorsunuz bi akıl verin bana
bu kullandığımız hormon ilaçları ve gebelik myomu büyütüyormuş
Sagoll cnm bnmm bak görürsün sennde bi kız bir erkek inşallah hayırlısını versnde hiiç farketmez. myom konusunda çok üzüldm cnm zamnsız geldi bu sıkıntı allah yardımcın olsun cnm üzme kendini lütfen doktor senn bebegin bacak arasında çıkıntımı gördügünü söyledi yoksa tam olarak erkeklik organı oluşmuşmu dedi?
hayırlısı nazefsa
inş. myom bi sıkıntı çıkarmaz başıma
sana iki sorum var
birincisi medicanada mesela onbeş günde bir gitsen yine muayene ücreti alınıyormu her gidişte
bi de zekai tahirde doğum yapacağım demiştin medicanaya gidiyorsun nasıl olack o
son aylarda mı zekai tahire gideceksin
ordan özeli olan iyi bir doktor biliyormusun
ben de oraya gideceğim haftaya
ultrason cihazları yeni doğanı filan çok iimiş öyle dediler
ordan doktor bulup özeline gidip orda doğum yapabilirim
doktor öyle ayrıntılı konuşmadı
alttaki dedi büyük ihtimal erkek dedi
çok konuşan bir kadın değil öyle ayrıntılı anlatmıyor
Cnmm bence bi medicanaya git bak görürsün çoook memnun kalıcaksın gerçekten tülin hoca sennle sıkılmadan 1 saat konuşabilir işinin ehli bir insan ve bu gerçekten bizler için çok önmli..medicanaya ilk gidişinde 170 tl ödüyosun sonra 15 gün içerisinde tekrar gidersen para ödemiyorsun kontrol olarak görünüyorsun çünkü.kontrole gittigindede muhakkak muayene ediyor paracı bi yer degil kesinlikle. bi kere dene cnm heleki bak bide myom çıktı ne olur ne olmaz. zekai tahirde tanıdıgım çoook iyi bir hoca var özel muayeneside var öyle olunca daha çok ilgileniyo.bn sana ismini veririm görümcemden bi ögreneyim cnmm.. ben 36. haftaya kadar medicana gidicem sadece dogum için zekai tahire gidicem çünkü medicanada dogum çoook pahalı geldi biize 5000 tl diyorlar.son aya kadar medicana gidicem sonrada dogum için zekai tahire geçiçem özel odada var 250 tlye tutabiliyormuşsun. zekai tahirin aletleri çok geniş kapsamlı doktorlarıda çok iyi dogum içi ama çok pis yaa ve çok sıra var o yüzden sürkli oraya gidemezsn sadece doguma gidebilirsin. sen şimdi hangi hastneye gidiyorsun bide ne kadar ödüyorsun her gidişinde? hem maddi hem manevi yıprandık tabii allah yardımcımız olsun hepimizin..
Cnmm bence bi medicanaya git bak görürsün çoook memnun kalıcaksın gerçekten tülin hoca sennle sıkılmadan 1 saat konuşabilir işinin ehli bir insan ve bu gerçekten bizler için çok önmli..medicanaya ilk gidişinde 170 tl ödüyosun sonra 15 gün içerisinde tekrar gidersen para ödemiyorsun kontrol olarak görünüyorsun çünkü.kontrole gittigindede muhakkak muayene ediyor paracı bi yer degil kesinlikle. bi kere dene cnm heleki bak bide myom çıktı ne olur ne olmaz. zekai tahirde tanıdıgım çoook iyi bir hoca var özel muayeneside var öyle olunca daha çok ilgileniyo.bn sana ismini veririm görümcemden bi ögreneyim cnmm.. ben 36. haftaya kadar medicana gidicem sadece dogum için zekai tahire gidicem çünkü medicanada dogum çoook pahalı geldi biize 5000 tl diyorlar.son aya kadar medicana gidicem sonrada dogum için zekai tahire geçiçem özel odada var 250 tlye tutabiliyormuşsun. zekai tahirin aletleri çok geniş kapsamlı doktorlarıda çok iyi dogum içi ama çok pis yaa ve çok sıra var o yüzden sürkli oraya gidemezsn sadece doguma gidebilirsin. sen şimdi hangi hastneye gidiyorsun bide ne kadar ödüyorsun her gidişinde? hem maddi hem manevi yıprandık tabii allah yardımcımız olsun hepimizin..
o öncededndi akasya bilmezmiyizKızlar daha önce Zekai Tahir'in yenidoğan ünitesinde bebek ölümleri olmuştuBasından takip etmiştim. Aman dikkat edin. İyice araştırın derim ben. Riske atmaya gelmez.. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?