- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.161
peki istersen 15 gün içinde gidebiliyormusun yani keyfi olarak ben geldim diyebiliyormusun
eğer 15 günde bir gidebiliyorsan iimiş
ben aradım medicanayı
bana normal doğum 2500 sezeryan da 2800 tl dediler emekli sandığı çalışanı için yani benim için.
sana nasıl 5000 tl dediler sigortan karşılamıyormu acaba
zekai tahirdeki bayanmı ama ben bayan istiyorum
zekai tahirde arkadaşın ikizleri küvezde kaldı
o temiz bir hastane diyor sen pis olduğunu nerden duydun
ya ben medicanaya gidersem zaten doğumu da orda yaparım çünkü söylenen fiyat normal geldi bana
ben akaya gidiyorum muayene 90 tl doğum da 3000 tl dediler
şu miyom olayı beni korkuttu kararsız kaldım
eğer 15 günde bir gidilebiliyorsa aslında düşünebilirim
peki randevuda çok bekliyormusun
Randuvem dündü canım çok şükür sorun yok dedi doktor.bulantım azaldı şükürler olsunnnnhayırlısı hazadem sağlıklı olsunlar da
sen nasılsın bugün biraz iileştinmi
ne zaman randevun
Ahhh Nesrin ablaa ahhh daha önceden böle yazıları okurken diodumkii aman ya bu kadınlarda o kdr bebek sahibi olmak için uğraşıolar yemekden tiksiniolar ne olucak insan yerde içerde başa gelmeden anlamıo insanCanım benim . Seni çok iyi anlıyorum...Ben de çok çektim hala her şeyi yiyemiyorum et, soğan, sarımsak ve salçalı yemek yiyemiyorum( Arda bey de güzel haber verir inşallah...Canım seruma ilaç koymuyorlar mı?
Bu arada ben de en fazla 2.5 litre zorla su içebiliyorum(
hoşbulduk canım,ancak okudum geriden,sabah opu vardı işte,inanmayacaksın 10 tane yumurta toplandı,inşallah olgunlardır yardın arayacaklar işte
Amin cnm Allahım sağlıkla hepimize göstersin inşallahhhinş canım hayırlısıyla güzel haber alıcaz senden. kaç sağlıklı olduğu da önemli değil, sonu güzel olsun da.
laveque izmirde, onunla karıştırdın belki. o da uğramıyo bayadır.
2. dönemi de kapatmayı düşünüyorum bi şekilde, allahın izniyle sağlıkla doğsun oğlum da yaşından önce kimselere bırakmak istemiyorum.
doya doya vakit geçirmek istiyorum bebeğimle.
allah o günleri hepimize göstersin.
sana, inciye, akasyaya, laveque ye, hamet e, merveye, izz e....
hamişlerimize de, chnb, hazade, delikız, nazefsa, hepimize inş...
Maşallah canım oranın çok iyiiselam kızlar hepinize iyiakşamlar iyi iftarlarr..dün akşam ankaraya dönüş yaptık.bugünde hastaneye gittim sonuçlarım için. ikili tarama testim on binde bir çıktı gayet iyi dedi doktorum üçlü taramya gerek duymayacakmış idrar sonucum temiz çıktı kan degeerlerimde gayet iyiymiş folik asite devam dedi.progestronu kesti.sonraa büyük bir şok yaşadık ultrasonda doktor bebegimin kız oldugunu söyledi tabi ben çok şaşırdım oglum bi anda cinsiyet degiştirdirabbim hayırlısını versinn hiiiç farketmez tam 10 cm olmuş kuzum 1 haftada önden gidiyormuş hepinizinde ellerinden öpermiş 20 gün sonra tekrar gel dedi hayırlısı bakalım
SİZLER nasılsınız tatil dönüşü çok zor geldi alışamıyorum üzlüyorum yine yanlız kaldım:2:
Selam kızlar ;
Hazadem bulantılara üzüldüm. Ama bebişimiz sağlıklı olsun da katlanılır annesiİnşallah bu haftadan sonra daha rahatlarsın.. Dualarımdasın canım
Kızlar Amerika sonucum geldi. Bir gelişme oldu. Bir mucize de denebilir. Tabii net değil ama Amerika aday mutasyonu bulamamış. Aday mutasyon yok demiş. Endişemiz devam ediyor ama biraz ferahladık. Aday mutasyonu dikkate almadan eylülde tüp bebeğe başlayacağız.. İnşallah Amerika haklıdır..
Ewet cnm uzun protokolde daha kaliteli oluo yumurta hakkında hayırlısı olsun kuzumm benimm Allahım sağlıklı hayırlı ewlatla versin sanaaaCanım benim 2 tedavim kısa olmuştu ancak yumurtalarım eşit oranda büyümemişti.
İlkinde 3 ikincisinde 7 yumurtam toplanmıştı.
Uzunda amaç daha fazla yumurtanın aynı anda ilaçlara cevap vermesi.
Bu kez öyle deneyelim dedik.
İnş hayırlı olur.
Bu arada genelde kısa protokol yumurta rezervi az, uzun ise çok olan hastalar için kullanılıyor.
Herkese günaydın.
Hazadem hadi güzel haberler ver bize
Hazadeeemm nerdesin ? Çok merak ettim. Doktor ne dedi ? Güzel haberler ver inşallah
İncimmmm,Akasyammm
Çok şükür sorun yok dedii tam tamına 4 cnm olmuş teyzelerii
Ve kıpır kıpırdıı bir düzgün resim alamadık inanırmısınn durmuo sıpa
Ense kalınlığına baktı 1,5 dedi ama daha küçük dedi 2 hafta sonraya randevu verdi 2li için ama beni dinlersen ikiliyle vakit kaybetme gel amniyo yapalım dedi bende korkuorum dedim oda korkunun ecele faydası yok dedi:18: bakalım 2 hafta içinde karar vericem ...
Ve şaka gibi amaa cihazı karnıma koyduu veee oğlanda gelio dedii ŞOK olduk nasıl yani dedik erkek dedi
Arda bey dedim 11+3 ama 1 hafta geriden gelio dedim 10 haftalık belli olurmu olur olur dedii ama kesin 2 hafta sonra sölerim dedi bizde tamam dedikk..
Eşim tabikki farketmez dio ama gönlü erkekden yana bir heyecanlandı ... Yani kızlar sonum ne olur bilemiorum herşeyi oluşmuş artık hissediorum onu hareketleri olmasada Allah yardımcım olsun çok zor bir durumm.
Canımmm çok sevindim. Bak her şey çok güzel görünüyor. Bir paşamız daha olacak heTopiğimiz erkek egemen topik oldu İnş sağlıklı hazadem. Hakkında en hayırlı olan kararı verirsin inş.
Şükürler olsun canım çok dua ettim sana inannnn Yücerabbim sana sağlıklı pırlanta gibi hayırlı bir ewlat vericek bak görr canımmm.
İncimmmm,Akasyammm
Ense kalınlığına baktı 1,5 dedi ama daha küçük dedi 2 hafta sonraya randevu verdi 2li için ama beni dinlersen ikiliyle vakit kaybetme gel amniyo yapalım dedi bende korkuorum dedim oda korkunun ecele faydası yok dedi:18: bakalım 2 hafta içinde karar vericem ...
Ve şaka gibi amaa cihazı karnıma koyduu veee oğlanda gelio dedii ŞOK olduk nasıl yani dedik erkek dedi
Arda bey dedim 11+3 ama 1 hafta geriden gelio dedim 10 haftalık belli olurmu olur olur dedii ama kesin 2 hafta sonra sölerim dedi bizde tamam dedikk..
Eşim tabikki farketmez dio ama gönlü erkekden yana bir heyecanlandı ... Yani kızlar sonum ne olur bilemiorum herşeyi oluşmuş artık hissediorum onu hareketleri olmasada Allah yardımcım olsun çok zor bir durumm.
hazade çok mutlu oldum maş. suphanallahRanduvem dündü canım çok şükür sorun yok dedi doktor.bulantım azaldı şükürler olsunnnn
hazadem ohhh çok şükür bak güzle gidiyor işte.inşaAllah hep böyle devam edecek canım.
delikız 38 yaş topiğinde bir arkadaşımız var oda ikizlere hamile sekizinci ayına girdi.ondada miyom var ve o da hamilelikle birlikte büyüyor.onun dr u sorun yaratmaz demiş çünkü bebeklere uzak yerdeymiş.onunkide seninki gibi dışında olsaydı söylerdi sanırım içerde.onun doğuma az kaldı.inşaAllah sendede hiç bir sorun olmadan doğuma kadar gidersin.zaten risk olsaydı dr yapılması gerekeni söylerdi diye düşünüyorum.
Allah razı olsun hazadem.. Güzel kalpli arkadaşım benimBen de sana çok dua ediyorum. Hepimize ayrı ayrı dua ediyorum. İnşallah Alllah kabul eder. Bak gördün mü paşamız çok iyi. Hareketlenmiş. Hazadem içini ferah tut. Bence herşey yolunda. Bebişin iyi Amniyo konusunda yorum yapamayacağım ama işin ehli bir doktorsa hiçbirşey olmaz. Risk çok düşük. Bir de amniyo ile sağlıklı olduğu kesinleşirse ooo süper.. Rahat rahat hamileliğini geçirirsin. Tabii karar senin ve eşinin. İÇinden ne geliyorsa öyle yap canım..
kızlar ben geldim
sayfalar almış başını gitmiş yine,okumam çook zaman alıyor
öncelikle güzel haber vereyim,sabah aradılar 10 taneden 1 i deforme olmuş, 9 taneninde 8 i döllenmiş çook şükür Rabbime,
inşallah hep böyle gider,perşembe pgt yapılacakmış,cuma sonucu çıkar,biz perşembe günü sizi arayıp kaçta geleceğinizi söyleyeceğiz dediler,kılzar inşallah sağlıklı çıkar,oraya kadar gidip olumsuz haber almayı düşünmek bile istemiyorum...
maiumut sanırım düşük amh değer ve kromozom değerleriyle ilgili oran bende daha yüksek olduğu için öyle söyledi dr...
ve tabii ki delikız,demek aysun hanımı aradın,e bari cuma gel de merkeze üçümüz aysun hanım,sen ben bir buluşalım:)
hiç dert etme miyomu,rabbim seni ve bebeklerini korur inşallah,hem bana diyorsun hem sen tedirgin oluyorsun,rahat ol,iyi düşün iyi olsun..aysun hanım ciddençok iyi ,Allah razı olsun
maş. bak gördünmü ne güzel 8 tane olması gayet iyi bak 1 tane bile çıksa yeterki mutlaka çıkacaktır sağlam ..
az kaldı hadi hayırlısı ile opuya da girer çıkarsın inş.
inş. olumsuz olmayacak turkuaz ben inanıyorum
baştan beri güzel gidiyor
az yumurta derken çok çıktı
şimdi de inş. sağlam olanları çıkacak
tedavi ertelendi diye üzülüyordun
ben sana o zaman demiştim belki de sertaç değil de aysun hanıma gideceksin daha ii olacak diye
ve dediğim gibi oldu
aysun hanım insanı rahatlatıyor ve hastasını asla unutmuyor
aysun hanım bana zaten önceden de bişey olursa mutlaka ara her zaman demişti
ben de yardım edeceğini bildiğimden aradım sağolsun çok iyi bir insan
ya ben 2 bebek diye tedirgin oldum tek bebek olsa böyle tedirgin olmazdım
insanda iki tane olunca yerini daraltır gibi bir kanı oluşuyor
yoksa tek gebelikte zaten hiç sıkıntı olmuyor
aysun hanımın ekibi bir de bayan
opuda da rahat edersin
anestezi uzmanı da bayan
opu odasında erkek sinek olmuyor yani
ekranda inş.sen de yavrularını rahme tırmanırken görürsün turkuaz
hayırlısıyla o güner gelirse aysun hanım sana da gösterecektir
gittiğinde benden çok selam söyle sizi çok seviyor de
bak gelirim cuma günü hee:))
seni strese sokmak istemem sen rahatça opuna gir hiç korkma aysun hanıma güven
o işinin ehli ve dürüst bir insan
RABBİM inş. güzel sonuçlarla karşılaştıracak seni
canım arkadaşım hep bana umut veriyorsun,Allah senden razı olsun,aslında gelsen tanışırız süper olur :)
dün opu oldu ya şekerim,dediğin gibi erkek sinek yok,aysun hanım çok iyi,sanırım babası hasta biliyor musun?dün biz odasında girdiğimizde birine anlatıyordu,ağır durumu sanırım,gözleri doldu konuşurken,sonra kapattı tlfnu,yine yüzü güldü hemen,Allah şifa versin,zor bir durum....
sen hiç korkma,rabbim büyüktür,duanı eksik etme canım,inşallah sağlıklı çıkarlar,birazdan anneannemlere gideceğiz,fırsat bu fırsat gecede orda kalacağız,inşallah transfer olursa gidemem,zaten durumu bilmiyorlar,bu aradaki boşluk iyi olacak...
kendine dikkat et,duanı eksik etme,bende hep ediyorum inan,benimde ikizim var ya,ne güzel bir kız bir erkek olur inşallah ikimizinde...
ya heyecandan opu demişim transfer diyecektim
biliyorum annesi ya da babası hasta
benim zamanımda da konuşuyrdu evine getirmekten falan bahsediyordu
çok pozitif bir kadın
sorunlarını hiç işe yansıtmıyor
gerçekten ALLAH rızası için bu işi yapıyor ben onu anladım
amin inş.RABBİM onun da yüzünü güldürsün
bu kadar dua alıyor insanlardan eminim sırtı yere gelmeyecektir
ALLAH senden de razı olsun
yaşadıklarını ben de yaşadım o yüzden duygularını tahmin ediyorum
ama sonun inş. sonum gibi olur
sağlıklı olsun da hiç farketmez erkek kız
cuma günü sabahmı gideceksin ne zaman çağırdı seni doktor
perşembe arayıp haber verecekler ne zaman gideceğimi,
ben yazarım sana,msn den ya da burdan
kendine ve bebeklerine dikkat et,
inşallah bende senin gibi bebekerime kavuşurum hayırlısıyla
hadi ben kaçtım görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?