Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

cnmm keyfi olarak gidebiliyomuusun bilmiyorum ama numarasını vereyim nilda hanım var istersen konuşabilirsin. senn emekli sandıgı yaa cnm ondan ödüyordur.benm banka muayeneyi tahlilleri herşeyi ödüyor ama dogumun çok azını ödüyor o yüzden dogumu mecbur başka biryerde yapıcam.zekai tahiri görümcem orada ameliyat oldu gittigimde bana pis ve kalabalık geldi ama özel odası gayet temiz.tabi ameliyathanesini falan bilmiyorum.2800 gayet iyi bi rakam.benm opuda anestezici hariç herkes bayandı.randevuda en fazla 10 dk bekliyorum zaten doktor beni görünce hemen çagırıyo.zekai tahirdeki tanıdıgım doktor erkek cnmm ama çok iyi bir doktor.

aysun hanımı aradım
bal gibi kadın
ALLAH ondan razı olsun
eski hastalarınızdanım dedim adımı verdim
hemen olurmu eski hastamız değilsiniz daha eskimediniz hatırlamazmıyım hatırladım tabi dedi
dedim hocam tedavidede hatırlarsınız miyomum vardı
dedim böyle böyle
evet hatırlıyorum subseröz miyomunuz vardı dedi hemen
zaten hastalarının hiçbirşeyini unutmuyor
dedim her ultrasona gittiğimde kocaman gözüküyr canım sıkılıyor
doktor da muallak konuştu
iki bebek olunca sıkıntı olurmu yerini daraltır erken doğuma sebebiyet verirmi canım sıkıldı filan
ben sizi çok ii hatırlıyorum miyomunuz tamamen rahmin dışında gebelikte büyümesi gayet normal
ama korkulacak hiçbirşey yok
2 bebek de olsa kesinlikle bir sıkıntı vermez bahsettğiniz riskleri oluşturmaz içinizi ferah tutun dedi
dedim hocam sizi arayabilme düşüncesi bile güzel ALLAH sizden razı olsun
ALLAH sizden de razı olsun ne demek ne zaman isterseniz arayabilirsiniz dedi
dedim 2li 3lü test yaptırmayacağım sadece ayrıntılı ultrason düşünüyorum
dediki çok doğru bir karar hiç onlarla gerek yok ama ilerleyen haftalarda ayrıntılı ultrason mutlaka yaptırın başka da bişeye gerek yok dedi
durumu bebekleri sordu
maşallah çok güzel dedi
bi de turkuazla biz adaşız
aynı sizin gibi bir x hanımımız daha var tedavide dedi
dedim evet
yani turkuaz seni de söyledi unutmadı haberin ola
dedim hocam keşke gebelik doktorum da siz olsaydınız çok üzülüyorum dedim
hayırlı ramazanlar diledi kapattım telefonu
ALLAH ondan razı olsun ben böyle bir doktor hayatımda görmedim
çok tatlı bir insan
içim rahatladı çok şükür

hayırlısı hazadem sağlıklı olsunlar da
sen nasılsın bugün biraz iileştinmi
ne zaman randevun
Randuvem dündü canım çok şükür sorun yok dedi doktor.bulantım azaldı şükürler olsunnnn
Ahhh Nesrin ablaa ahhh daha önceden böle yazıları okurken diodumkii aman ya bu kadınlarda o kdr bebek sahibi olmak için uğraşıolar yemekden tiksiniolar ne olucak insan yerde içerde başa gelmeden anlamıo insan
hoşbulduk canım,ancak okudum geriden,sabah opu vardı işte,inanmayacaksın 10 tane yumurta toplandı,inşallah olgunlardır yardın arayacaklar işte
Maşallahhh inşallah altın yumurtayı bulucaz canımmm Allahın izniylee
Amin cnm Allahım sağlıkla hepimize göstersin inşallahhh
Maşallah canım oranın çok iyii
Kızmıııı ay ne güzelll Allahımmm sağlıklı olsunda ne olursa olsunnn canım benim.El öpenleri çok olsunn bıdıgın :)
Ah cnm ya birde çalışsann bizler sıcaklarla boğuşuoruz vallahii

Şükürler olsun canım çok dua ettim sana inannnn Yücerabbim sana sağlıklı pırlanta gibi hayırlı bir ewlat vericek bak görr canımmm.
Ewet cnm uzun protokolde daha kaliteli oluo yumurta hakkında hayırlısı olsun kuzumm benimm Allahım sağlıklı hayırlı ewlatla versin sanaaa
Herkese günaydın.
Hazadem hadi güzel haberler ver bize

Hazadeeemm nerdesin ? Çok merak ettim. Doktor ne dedi ? Güzel haberler ver inşallah

İncimmmm,Akasyammm

Çok şükür sorun yok dedii tam tamına 4 cnm olmuş teyzelerii
Ve kıpır kıpırdıı bir düzgün resim alamadık inanırmısınn durmuo sıpa
Ense kalınlığına baktı 1,5 dedi ama daha küçük dedi 2 hafta sonraya randevu verdi 2li için ama beni dinlersen ikiliyle vakit kaybetme gel amniyo yapalım dedi bende korkuorum dedim oda korkunun ecele faydası yok dedi:18: bakalım 2 hafta içinde karar vericem ...
Ve şaka gibi amaa cihazı karnıma koyduu veee oğlanda gelio dedii ŞOK olduk nasıl yani dedik erkek dedi
Arda bey dedim 11+3 ama 1 hafta geriden gelio dedim 10 haftalık belli olurmu olur olur dedii ama kesin 2 hafta sonra sölerim dedi bizde tamam dedikk..
Eşim tabikki farketmez dio ama gönlü erkekden yana bir heyecanlandı ... Yani kızlar sonum ne olur bilemiorum herşeyi oluşmuş artık hissediorum onu hareketleri olmasada Allah yardımcım olsun çok zor bir durumm.

Canımmm çok sevindim. Bak her şey çok güzel görünüyor. Bir paşamız daha olacak he Topiğimiz erkek egemen topik oldu İnş sağlıklı hazadem. Hakkında en hayırlı olan kararı verirsin inş.

hazadem ohhh çok şükür bak güzle gidiyor işte.inşaAllah hep böyle devam edecek canım.

delikız 38 yaş topiğinde bir arkadaşımız var oda ikizlere hamile sekizinci ayına girdi.ondada miyom var ve o da hamilelikle birlikte büyüyor.onun dr u sorun yaratmaz demiş çünkü bebeklere uzak yerdeymiş.onunkide seninki gibi dışında olsaydı söylerdi sanırım içerde.onun doğuma az kaldı.inşaAllah sendede hiç bir sorun olmadan doğuma kadar gidersin.zaten risk olsaydı dr yapılması gerekeni söylerdi diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşım öncelikle çok faydalı bir çalışma yapmışsınız teşekkür ederim. Ben de sizin gibi yatarak geçiriyorum baştan beri hamileliğimi. Ben de Ataşehir Memorialden Riskli gebelik dr si doç. dr. Arda Lembete gidiyorum bana 13 artı 4 te laparoskopik serklaj yapıldı karından 4 kesi açılarak rahim ağzım dikildi. Daha önceden 2 sene önce de 25 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi benim merak ettiğim Allah korusun ben yine erken doğum yapsam oraya doğum için dr me haber verip acilden giriş yapmamış olsam bebek için küvez gerekse acilden kabul edilmez mi? Yani bahsettiğin haktan yararlanamaz mıyım?
Canım geçmişte yaşadığın acı tecrüben ve meleğin için çok üzüldüm, Allah kimseye yaşatmasın. Özel hastanelerdeki durumu öğrenmek için SGK müdürlüğüne gidip , herşeyi öğrendim. Bilgilerin detayını aşağıdaki topicte yazdığım kısımdan takip edebilirsin canım, herşeyi paylaştım. O zaman memorial, acıbadem gibi özel hastalerin kaprisleriyle doğum anında uğraşamam diye hastane değiştirdim. Bahçelievler eski JFK şimdi Acıbadem hastaneleri grubuna bağlı Aile hastanesine gittim bir kaç kez. Orada SGK anlaşması var. Buraya başladıktan sonra Plasentamın yukarıya çıktığını ve artık rahmi kapamadığını öğrendim. Şimdi yine hastane değiştirip ya eski hastaneme memoriala geri döneceğim ya da Bakırköy Acıbademe devam edeceğim, henüz karar veremedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamile...l#post25176884 (Plasenta previa)

Yazıyı buraya da kopyalıyorum.

Öncelikle tüm özel hastaneler SGK ile anlaşması olsa da olmasa da bebek yoğun bakımı ile ilgili herşeyi SGK ya faturalandırmak zorunda. Fakat hastaneler öncelikle bunu inkar yoluna gidiyor. Örneğin, ben dün memorial şişli ve acıbadem bakırköy hastanelerini aradım. Her iki hastanede ilk başta küvez parasını SGK karşılamıyor dedi. Ben yeni özel hastaneler ve acil yönetmeliğinden bahsedince durumlar değişti, en azından memorial için. Acıbadem kesinlikle bu yasayı kabul etmiyor, yok öyle birşey diyor. Memorial hastanesine ise ayrıca yazılı olarak bilgi talep formu ilettim (fiyat talebi formu) ve geri döndüler. Söyledikleri şu: Siz Güneşlide oturuyorsunuz eğer durumunuz acil ise buraya gelene kadar size yakın SGK ile anlaşmalı kuruma gidebilirsiniz. SGK buraya gelmenizi kabul etmez diyor (Bugün SGK ya sordum, bu koca bir yalan, hastane kıvırıyor. Burada önemli olan sizin aciliyetiniz değil, bebeğin aciliyeti önemlli diyor. Tut ki sen o anda mecidiyeköydeydin oraya gittin diyor. Ayrıca bebeğin küveze girmesi annenin doğumundan bağımsız başlıbaşına acil bir durumdur diyor). Üstelik ben hastaneye gittiğimde özel hastane faturayı SGK ya SUT (sağlık bakanlığının rayiç fiyatları) fiyatlarıyla beyan etmek zorunda. Konunun acil olup olmadığına karar verecek merci biziz, hastane değil diyor.

SGK anlaşması olmayan özel hastanede acil veya bebek yoğun bakım ücretini SGK'ya faturalandırma nasıl oluyor? (SGK dan aldığım bilgi)

1-) doğum yaptınız ve bebek yoğun bakım küvezine girdi. Bebeğe SGK kaydı bile yapmaya gerek yokmuş. Bebek ...A...... (aile soyismi) adı ile bebeğin tüm masrafları annenin ya da babanın SGK kaydına SUT fiyatları ile faturalandırılır(SGK fiyatlarıyla). Bu faturalandırmayı direkt kuruma yapmaları lazım, ama size zorluk çıkarmak için faturayı size verirler, siz bize getirirsiniz, acil olduğunun onayını veririz ve ödemeyi size yaparız dendi.

2-) Hastane size SGK fiyatları ile değil kendi cari fiyatları üzerinden fatura vermek ister (Örneğin küvezin SGK fiyatı 400 ama hastanenin cari fiyatı 2.000 TL.). Bu durumda alo 170 hattını arayıp şikayet edersiniz (haftasonu ise pazartesi şikayet edilir.), hastane yetkilisi ile alo 170 yetkilisini konuşturun. Hastane ikna olmaz ise bırakın kendi fiyatlarıyla fatura kessinler, siz ödeyeceğinizi söyleyin. İkna oldularsa zaten SUT fiyatları ile fatura keserler ve 1. adıma dönmüş olursunuz. Cumartesi taburcu olacaksınız ve şikayet edecek yer bulamıyorsanız faturayı alın ve aşağıda anlatılanları yapın. Örneğin bebeğin 2 günlük küvez ücreti SGK fiyatıyla 800 TL., kendi fiyatlarıyla 4.000 TL. Siz 4.000 TL. lik faturanın 800 lük kısmı için bizden (cibali SGK) onay alacaksınız ve biz hemen ödeyeceğiz. Geri kalan 3.200 TL. lik kısmı için İl sağlık müdürlüğüne gidiyorsunuz, hastane hakkında bir şikayet dilekçesi yazıyorsunuz dedi. Dilekçe içeriği "ben şu tarihte doğum yaptım hastane bana SUT fiyatları yerine cari fiyatları ile fatura kesti. SUT kısmı olan miktar Cibali SGK tarafından acil/ yoğun bakım ücreti olarak onaylandı ve tarafıma ödendi. Aradaki fark olan 3.200 TL. llik mağduriyetimin tarafınızdan giderilmesini rica ederim.... v.s.". Dilekçe onaylanınca aradaki fark da size geri ödeniyor, ama bu süreç (dilekçenin onaylanması falan) biraz uzun olabilir dedi. Özellikle hastane bu ikinci maddede anlatılanları yaparsa yani cari fiyatları üzerinden fatura keserse 2. bir suç işlemiş olur dedi. İlk suçu SGK ya fatura kesmemek, 2.cisi ise SUT fiyatlarını inkar.

Kızlar Amerikan hastanesinin acil bölümü bu yüzden 10 gün kapatılmış, bilginize. Biraz uğraşlı bir süreç.

Yetkili not olarak şunu söyledi. doğum doktorunuz bebek küveze konduktan sonra raporuna şöyle birşeyler yazsın dedi " Nakle uygun değildir, acil küveze kondu". Yazdırabiliyorsanız yazdırın, yazmıyorsa çok da önemli değil.

Cibali SGK
İtfaiye cad. No 54 Unkapanı/ Fatih

Allah razı olsun hazadem.. Güzel kalpli arkadaşım benim Ben de sana çok dua ediyorum. Hepimize ayrı ayrı dua ediyorum. İnşallah Alllah kabul eder. Bak gördün mü paşamız çok iyi. Hareketlenmiş. Hazadem içini ferah tut. Bence herşey yolunda. Bebişin iyi Amniyo konusunda yorum yapamayacağım ama işin ehli bir doktorsa hiçbirşey olmaz. Risk çok düşük. Bir de amniyo ile sağlıklı olduğu kesinleşirse ooo süper.. Rahat rahat hamileliğini geçirirsin. Tabii karar senin ve eşinin. İÇinden ne geliyorsa öyle yap canım..

hazade çok mutlu oldum maş. suphanallah
ben senin amniyoda bir sorun çıkacağını sanmıyorum içimden öyle geçiyor
bişey olsa b uzamana kadar olurdu
bence bu bebek seni bırakmayacak inş.
herşey gayet yolunda bulantıların da azalmış
söyleme dur nazar değer
oh maşallah ..
inş. hep böyle devam eder
sonun dualarımızla çok güzel olacak inş.

mai sağolasın ..
benimki de bebeklere uzak yerde ta rahmin dışında ama büyümesi beni korkuttu
ilerde bebekler büyüyünce sorun olurmu diye tereddüt etmiştim ama çok şükür aysun hanım beni aydınlattı
zaten eskiden beri hangi doktora gittiysem hepsi rahim dışında olduğu için hiçbir sakıncası olmadığını söylemişti
inş.RABBİM sağlıkla hamsileri kucağıma almayı nasip eder
zaten kaderde eğer bu bebekler alnımıza yazıldıysa miyom filan hikaye de işte bakma biz evhamlanıyoruz
yoksa herşy ALLAHIN TAKDİRİ
insanlar ne mucizelerle doğuruyor

Allah razı olsun cnm benim, inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur ...
Amniyoya gelince çok korkuorum ama ne bilimm işde sanırım yapıcam amniyo içimin rahat etmesi için ama annem ve kayınvalidem yapma diolar riskli die bilemiorum ayyy:18::18::18:

Selam kizlar pek yazamiyorum ama sizleri azda olsa takip ediyorum
Belki bircogunuz bilmiyordur ilk cocugum pgd ile oldu
Simdi ikinciye normal hamileyim suanda 15 haftalik hamileyim
Gorunuste bebek saglikli ama bende insallah amniyosentez yaptiricam
Allah hayirlisini nasip etsin cumlemize hepizin yardimcisi olsun

kızlar ben geldim

sayfalar almış başını gitmiş yine,okumam çook zaman alıyor

öncelikle güzel haber vereyim,sabah aradılar 10 taneden 1 i deforme olmuş, 9 taneninde 8 i döllenmiş çook şükür Rabbime,

inşallah hep böyle gider,perşembe pgt yapılacakmış,cuma sonucu çıkar,biz perşembe günü sizi arayıp kaçta geleceğinizi söyleyeceğiz dediler,kılzar inşallah sağlıklı çıkar,oraya kadar gidip olumsuz haber almayı düşünmek bile istemiyorum...

akasya amerikadan güzel haberler gelmiş,çook sevindim

inci uzun protokolle ne zaman başlayacaksın?

maiumut sanırım düşük amh değer ve kromozom değerleriyle ilgili oran bende daha yüksek olduğu için öyle söyledi dr...

hazade erkek bebek geliyor demek,bulantıların da geçmiş,

chnb yani herkesin dediği gibi "nesrin abla" :) iyi dileklerin için sağol,ne olur dualarınızı,dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden,umarım senin için de herşey yolundadır...

mattika,burası biraz serin bugün,umarım iyisindir

ve tabii ki delikız,demek aysun hanımı aradın,e bari cuma gel de merkeze üçümüz aysun hanım,sen ben bir buluşalım:)
hiç dert etme miyomu,rabbim seni ve bebeklerini korur inşallah,hem bana diyorsun hem sen tedirgin oluyorsun,rahat ol,iyi düşün iyi olsun..aysun hanım ciddençok iyi ,Allah razı olsun

maş. bak gördünmü ne güzel 8 tane olması gayet iyi bak 1 tane bile çıksa yeterki mutlaka çıkacaktır sağlam ..
az kaldı hadi hayırlısı ile opuya da girer çıkarsın inş.
inş. olumsuz olmayacak turkuaz ben inanıyorum
baştan beri güzel gidiyor
az yumurta derken çok çıktı
şimdi de inş. sağlam olanları çıkacak
tedavi ertelendi diye üzülüyordun
ben sana o zaman demiştim belki de sertaç değil de aysun hanıma gideceksin daha ii olacak diye
ve dediğim gibi oldu
aysun hanım insanı rahatlatıyor ve hastasını asla unutmuyor
aysun hanım bana zaten önceden de bişey olursa mutlaka ara her zaman demişti
ben de yardım edeceğini bildiğimden aradım sağolsun çok iyi bir insan
ya ben 2 bebek diye tedirgin oldum tek bebek olsa böyle tedirgin olmazdım
insanda iki tane olunca yerini daraltır gibi bir kanı oluşuyor
yoksa tek gebelikte zaten hiç sıkıntı olmuyor
aysun hanımın ekibi bir de bayan
opuda da rahat edersin
anestezi uzmanı da bayan
opu odasında erkek sinek olmuyor yani
ekranda inş.sen de yavrularını rahme tırmanırken görürsün turkuaz
hayırlısıyla o güner gelirse aysun hanım sana da gösterecektir
gittiğinde benden çok selam söyle sizi çok seviyor de
bak gelirim cuma günü hee:))
seni strese sokmak istemem sen rahatça opuna gir hiç korkma aysun hanıma güven
o işinin ehli ve dürüst bir insan
RABBİM inş. güzel sonuçlarla karşılaştıracak seni

canım arkadaşım hep bana umut veriyorsun,Allah senden razı olsun,aslında gelsen tanışırız süper olur :)
dün opu oldu ya şekerim,dediğin gibi erkek sinek yok,aysun hanım çok iyi,sanırım babası hasta biliyor musun?dün biz odasında girdiğimizde birine anlatıyordu,ağır durumu sanırım,gözleri doldu konuşurken,sonra kapattı tlfnu,yine yüzü güldü hemen,Allah şifa versin,zor bir durum....
sen hiç korkma,rabbim büyüktür,duanı eksik etme canım,inşallah sağlıklı çıkarlar,birazdan anneannemlere gideceğiz,fırsat bu fırsat gecede orda kalacağız,inşallah transfer olursa gidemem,zaten durumu bilmiyorlar,bu aradaki boşluk iyi olacak...
kendine dikkat et,duanı eksik etme,bende hep ediyorum inan,benimde ikizim var ya,ne güzel bir kız bir erkek olur inşallah ikimizinde...

ya heyecandan opu demişim transfer diyecektim
biliyorum annesi ya da babası hasta
benim zamanımda da konuşuyrdu evine getirmekten falan bahsediyordu
çok pozitif bir kadın
sorunlarını hiç işe yansıtmıyor
gerçekten ALLAH rızası için bu işi yapıyor ben onu anladım
amin inş.RABBİM onun da yüzünü güldürsün
bu kadar dua alıyor insanlardan eminim sırtı yere gelmeyecektir
ALLAH senden de razı olsun
yaşadıklarını ben de yaşadım o yüzden duygularını tahmin ediyorum
ama sonun inş. sonum gibi olur
sağlıklı olsun da hiç farketmez erkek kız
cuma günü sabahmı gideceksin ne zaman çağırdı seni doktor

perşembe arayıp haber verecekler ne zaman gideceğimi,
ben yazarım sana,msn den ya da burdan
kendine ve bebeklerine dikkat et,
inşallah bende senin gibi bebekerime kavuşurum hayırlısıyla
hadi ben kaçtım görüşmek üzere...

tamam mutlaka yaz burdan msn işyerinde yok
eğer mesaiye denk gelmezse öğle arası gelebilirim belki
RABBİM yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…