- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.181
DELİKIZZZ bak ne güzell içini rahatlatmış doktorunn işte maşşallahh hiç bi sıkıntı yaratmaz sen gönlünü ferah tut cnm arkadaşım..
inş herşey güzel olur senin için.
Bu arada doktorun kimdi?
Pgt'yi cumhur bey yaptı değil mi?
evet canım tüp merkezi diye çoğu gelmiyor genelde tedavidekiler geliyor maşallah hamile kalmışın şimdi sen nereye gidiyorsun dr olarak peki?
nazefsa prenses geliyormuş maşallah sağlıklı gelsinde erkek kız farketmez
hazade genelde senin haftalarında belli oluyor canım erkekse daha çabuk seninki gibioh sağlıklı olsunda ama şu amniyoyu yaptırmasanmıki oof geçmişim çok dertli bu konuda benim biliyorsun ama herkez bizim gibi olmaz çoğu hamile yaptırıyor için rahat edecekse yaptır canım rabbim korusun sizi
trkuaz sende tedavi aşamadasın sanırım canım inş sağlıklı olurda bebeklerin tutunur sana canım.
evet canım tüp merkezi diye çoğu gelmiyor genelde tedavidekiler geliyor maşallah hamile kalmışın şimdi sen nereye gidiyorsun dr olarak peki?
hazade genelde senin haftalarında belli oluyor canım erkekse daha çabuk seninki gibioh sağlıklı olsunda ama şu amniyoyu yaptırmasanmıki oof geçmişim çok dertli bu konuda benim biliyorsun ama herkez bizim gibi olmaz çoğu hamile yaptırıyor için rahat edecekse yaptır canım rabbim korusun sizi
trkuaz sende tedavi aşamadasın sanırım canım inş sağlıklı olurda bebeklerin tutunur sana canım.
sağolasın nazefsa evet çok rahatladım
duanı esirgeme
ya bi ara toplaşalım tanışalım fena olmaz turkuaz da burada tedavi için
Turkuaz canım dualarım hep sizlerle bak gör Delikız gibi geriye de kalacak dondurulmuşlar...
Rana kanaman yok di mi?senin suyun amniyo yaptırdında mı geldi?
İnci özel hastanelerle ilgili mesajı mı iftardan sonraya bıraktın?
Özlemcano inşallah sağlıklıdır canım...
Turkuaz canım dualarım hep sizlerle bak gör Delikız gibi geriye de kalacak dondurulmuşlar...
Rana kanaman yok di mi?senin suyun amniyo yaptırdında mı geldi?
İnci özel hastanelerle ilgili mesajı mı iftardan sonraya bıraktın?
Özlemcano inşallah sağlıklıdır canım...
Cnmm evet prenses geliyor inşallah annesini üzmezdee
Esirgermiyim cnmm benmm hep dualarımdasınız..aslında çok güzel olur hepimizde ankaradayız toplanırız hamiş hamişşturkuaz normalde ank. degilmi?
Allah razı olsn canımm inşallahh dediğin gibi herşey yolunda gider akşam düşündüm taşındım amniyo yapmaya karar verdim ikilide yapsam 3lüde yapsam içim rahat etmiycek o yüzden 1 ay sonra amniyo yaptırıcam Allahın izniyle inşallah temiz çıkar.hazade çok mutlu oldum maş. suphanallah
ben senin amniyoda bir sorun çıkacağını sanmıyorum içimden öyle geçiyor
bişey olsa b uzamana kadar olurdu
bence bu bebek seni bırakmayacak inş.
herşey gayet yolunda bulantıların da azalmış
söyleme dur nazar değer
oh maşallah ..
inş. hep böyle devam eder
sonun dualarımızla çok güzel olacak inş.
Hayırlı olsun canımm bende yaptırıcam 1 ay sonra inşallah ikimizinde temiz çıkarSelam kizlar pek yazamiyorum ama sizleri azda olsa takip ediyorum
Belki bircogunuz bilmiyordur ilk cocugum pgd ile oldu
Simdi ikinciye normal hamileyim suanda 15 haftalik hamileyim
Gorunuste bebek saglikli ama bende insallah amniyosentez yaptiricam
Allah hayirlisini nasip etsin cumlemize hepizin yardimcisi olsun
Saol cnm benimde içimde kötü ir his yok ama işde korku var aldırıcagımı sanmıorum ama amniyoyu yaptırıcam kararım kesin artık 6 ay o tereddütle yaşayamam :18:kızlarrrrr bu topik erkek bebek topigine döndü tek kız benm olacak sanırım :) HAZADEMMM hoşgeldin cnmmm bakkk cinsiyeti bile belli olmuş sıpanın maşşallahh allahımm onu sana bagışlasınnnn.. alırsın artık kızımı oglunaabencede amniyoyu yaptır cnmm için rahatlasın ayrıca gerçekten bi sorun olsa yinede dogurmaya kararlımısın? bunu amniyoyu yaptırmadan önce iyi bir düşün kararını verip yaptır. ama bnmm içimden bi ses bebeginin gayet iyi oldugunu söylüyor yarında en yakın arkadaşımın oglu oldu 2 aylık gidip onu sevicemm biraz alıştırayım kendimii
Canım sen daha önce Amniyo yaptırıp bebeginimi kaybettin yoksaaevet canım tüp merkezi diye çoğu gelmiyor genelde tedavidekiler geliyor maşallah hamile kalmışın şimdi sen nereye gidiyorsun dr olarak peki?
Ahh canım aynı şeyleri yaşıoruz ben 11+3 oldum fakat 1 hafta geriden gelio dilerim ikimizin bebegide çok sağlıklıdır sen nerede yaptıracaksın amniyoyu?Insallah sagliklidir doktorun soyledigine gore 16 haftalik olana kadar birsey olmadi ise
Kromozomlari normaldir ben normalde amniyosentez istemiyordum ama ablam cok istedi
Israr etti yaptir diye bazi rahatsizliklara anne karnindada biseyler yapabiliniyork arti
Hic belli olmaz oyle birsey olursa en azindan doktorlar mudahale ederler dedi e banada mantikli geldi
Yoksa Allah korusun ne olursa olun tabiki dogurucam ama insallah sagliklidir.
kaynanaya bak hele sen şimdiden sıraladı şartlarıSaol cnm benimde içimde kötü ir his yok ama işde korku var aldırıcagımı sanmıorum ama amniyoyu yaptırıcam kararım kesin artık 6 ay o tereddütle yaşayamam :18:
Kızını alırmıyım bilmem okumuşmu, sigar aiçiomu alkol ne kdr sıklıkda alıo :)))
Hayırlısıyla alırız
Günaydın güzel anneler ve anne adaylarıHerkes iyi mi ? Bebişler de iyidir inşallah
Allah razı olsn canımm inşallahh dediğin gibi herşey yolunda gider akşam düşündüm taşındım amniyo yapmaya karar verdim ikilide yapsam 3lüde yapsam içim rahat etmiycek o yüzden 1 ay sonra amniyo yaptırıcam Allahın izniyle inşallah temiz çıkar.
Hayırlı olsun canımm bende yaptırıcam 1 ay sonra inşallah ikimizinde temiz çıkar
Saol cnm benimde içimde kötü ir his yok ama işde korku var aldırıcagımı sanmıorum ama amniyoyu yaptırıcam kararım kesin artık 6 ay o tereddütle yaşayamam :18:
Kızını alırmıyım bilmem okumuşmu, sigar aiçiomu alkol ne kdr sıklıkda alıo :)))
Hayırlısıyla alırız
Canım sen daha önce Amniyo yaptırıp bebeginimi kaybettin yoksaa
Ahh canım aynı şeyleri yaşıoruz ben 11+3 oldum fakat 1 hafta geriden gelio dilerim ikimizin bebegide çok sağlıklıdır sen nerede yaptıracaksın amniyoyu?
kaynanaya bak hele sen şimdiden sıraladı şartları
bu kaynanalar hep böyle
nazefsa sen de şartlarını sırala da olsun bitsin şu iş
Günaydın güzel anneler ve anne adaylarıHerkes iyi mi ? Bebişler de iyidir inşallah
ben bi ikiz daha yapabilirim vallaZilliye bak heleeebakalım senn paşanı begenecekmi benm kızımmm ayy yerim ikisinide yaa hele bi dogsunlar bakalım evlendirmeye kıyabilcekmiyizz ogluşun dogduktan sonra düşünüyormusun bi tane daha?ben bilmiyorum valla tekrar aynı stresleri yaşayabilirmiyim yüregim kaldırırmı
Sorma valla cnmmm şimdiden yaptı kaynanalıgını vermem ben kızımı hazadeyeayy bu kaynanalarn hepsi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?