Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Peki sen hiç hamile kalmadınmı canım:26:doğal yoldan?düşüklerin varmı?
Yenimi anlaşıldı eşinde kromozom bozukluğu olduğu?
Nasibinizde varsa inşallah çıkar canım
Kadında daha zor bu kromozom bozukluğu
Erkekler daha şanslı canım
Bizim pgt hikayesi biraz tuhaf:1:
yok canım hiç kalmadım
eşimin sperm sayısı az zaten bu azlık koromozomlarda ileri geliyomuş dediler 4. denemede baktılar boşu boşuna kaç deneme yaptılar anlıcan

yok canım hiç kalmadım
eşimin sperm sayısı az zaten bu azlık koromozomlarda ileri geliyomuş dediler 4. denemede baktılar boşu boşuna kaç deneme yaptılar anlıcan

Demekki sağlıksızmış o embriyolar o yüzden tutmamış canım
bundada bir hayır var bak.
Peki genetik danışmanlığınızı nerden aldınız?

Demekki sağlıksızmış o embriyolar o yüzden tutmamış canım
bundada bir hayır var bak.
Peki genetik danışmanlığınızı nerden aldınız?

4. deneme istanbul tüpbebekte oldu canım orda yaptırdık testleri embriyologlar anlattı
o zaman yapılacaktı pgt ama doktora kaç ay gittik geldik sanki rahimin inceliğini görmemeiş gibi son anda transfer olacağım zaman rahim tabakan ince dedi ve tedaviyi erteledi embriyoları dondurdu zaten çok kaliteli olmayınca 2 ay sonra sade 1 embriyo sağlıklı kalomış ve pgtyede girmedi tek embriyo kondu ve sonuç negatif canım

4. deneme istanbul tüpbebekte oldu canım orda yaptırdık testleri embriyologlar anlattı
o zaman yapılacaktı pgt ama doktora kaç ay gittik geldik sanki rahimin inceliğini görmemeiş gibi son anda transfer olacağım zaman rahim tabakan ince dedi ve tedaviyi erteledi embriyoları dondurdu zaten çok kaliteli olmayınca 2 ay sonra sade 1 embriyo sağlıklı kalomış ve pgtyede girmedi tek embriyo kondu ve sonuç negatif canım

Aaa canım moralini bozmak gibi olmasın ama biraz amatörce olmamış mı bu ne çocuk oyuncağımı
Milyarlar veriyoruz biz bu merkezlere canımızı ortaya koyuyoruz sanki son dakika golü gibi olmuş
Sen bi Memorıal'a git bak nasıl memnun kalacaksın pgt'de de profesyoneller
Doktorlarıda çok iyi.Bir iki ufak tefek sorun yaşadım yaşamadım değil ama illaki olur o

Aaa canım moralini bozmak gibi olmasın ama biraz amatörce olmamış mı bu ne çocuk oyuncağımı
Milyarlar veriyoruz biz bu merkezlere canımızı ortaya koyuyoruz sanki son dakika golü gibi olmuş
Sen bi Memorıal'a git bak nasıl memnun kalacaksın pgt'de de profesyoneller
Doktorlarıda çok iyi.Bir iki ufak tefek sorun yaşadım yaşamadım değil ama illaki olur o
ahhh canım öyle ağladım ki günlerce o kadar masrafamı yanarsın yoksa yıkılan hayalleremi
doktor hatası değilde ne başka şimdi tekrar çağırıyolar bide lafta ucuz yapacaklarmış 5000 liraya duydum heryerde 5000 miş
bidaha gitmem bide dıştan geliyoruz yol parası kalacak yerimiz yok o kadar rezil oldukki anlatamam

ahhh canım öyle ağladım ki günlerce o kadar masrafamı yanarsın yoksa yıkılan hayalleremi
doktor hatası değilde ne başka şimdi tekrar çağırıyolar bide lafta ucuz yapacaklarmış 5000 liraya duydum heryerde 5000 miş
bidaha gitmem bide dıştan geliyoruz yol parası kalacak yerimiz yok o kadar rezil oldukki anlatamam

Ahh kıyamam canım yaa:5::5:Nasıl üzüldüm şimdi peki hiçmi akrabanız yok İstanbulda
5000 tl derken canım anlamadım yani pgtde içine dahilmi
aman ucuz olsa ne fayda Allah'ını seversen işlerinde başarılı olmadıktan sonra
Elbette kısmet işi bunlar ama sonuçta insan üzülüyor valla umutları yıkılıyor:5:
Memorıal'e ne dersin peki bi araştır bak nasıl aklına yatacak:21:
İçinize çok sinecek benden demesi:34:

Ahh kıyamam canım yaa:5::5:Nasıl üzüldüm şimdi peki hiçmi akrabanız yok İstanbulda
Elbette kısmet işi bunlar ama sonuçta insan üzülüyor valla umutları yıkılıyor:5:

canım o dönemde yoktu hiç kimsemiz istanbulda ama şimdi var bir kaç akraba tayini çıkanlar falan oldu istanbula
yok arkadaşım pgt hariç o fiyat ve bide diğer yeni çıkan teknikleri uygularız ve para almayız dediler
canım oraya ben götürmüştüm eşimi bana kızdı sonra iyice araştırmıyoruz diye bu sefer ona kaldı oda acıbadem istiyor bakalım hayırlısı canım bu sefer ben değil o karar versin istiyorum...
bide rahime çizik atıyolarmış tutunma için sen duydun mu böyle bişey

canım o dönemde yoktu hiç kimsemiz istanbulda ama şimdi var bir kaç akraba tayini çıkanlar falan oldu istanbula
yok arkadaşım pgt hariç o fiyat ve bide diğer yeni çıkan teknikleri uygularız ve para almayız dediler
canım oraya ben götürmüştüm eşimi bana kızdı sonra iyice araştırmıyoruz diye bu sefer ona kaldı oda acıbadem istiyor bakalım hayırlısı canım bu sefer ben değil o karar versin istiyorum...
bide rahime çizik atıyolarmış tutunma için sen duydun mu böyle bişey

Evet Acıbademde olabilir Artık kısmetinizde neresi varsa orası olur
Vay vay bide pgt hariç o fiyat zaten bütün merkezlerde o fiyata
resmen kandırmış bunlar sizi:20:
Evet duydum canım yeni yeni teknikler çıkıyor işte teknoloji gelişiyor işte

Evet Acıbademde olabilir Artık kısmetinizde neresi varsa orası olur
Vay vay bide pgt hariç o fiyat zaten bütün merkezlerde o fiyata
resmen kandırmış bunlar sizi:20:
Evet duydum canım yeni yeni teknikler çıkıyor işte teknoloji gelişiyor işte
inş canım neresi iyise bizim için orası olsun artık sen ne kadar oldu evleneli
pgtden ne kadar alıyolar canım
bide oraya tvde çıkyolar başarılılar diye gittik ama zaten bayan doktorlara hiç güvenemiyorum
sen düşün benim psikolojimi:50:

inş canım neresi iyise bizim için orası olsun artık sen ne kadar oldu evleneli
pgtden ne kadar alıyolar canım
bide oraya tvde çıkyolar başarılılar diye gittik ama zaten bayan doktorlara hiç güvenemiyorum
sen düşün benim psikolojimi:50:

Canım 3 senelik evliyim pgtden merkeze göre değişiyor
Ataşehir memorıalde 1.500 tlidi pgt ücreti
Evet bazen Erkek doktorlar daha başarılı oluyorlar ve kibar davranıyorlar hastalarına
Hakkınızda hayırlısı canım

Canım 3 senelik evliyim pgtden merkeze göre değişiyor
Ataşehir memorıalde 1.500 tlidi pgt ücreti
Evet bazen Erkek doktorlar daha başarılı oluyorlar ve kibar davranıyorlar hastalarına
Hakkınızda hayırlısı canım

amin canım inş...
hastane için ne kadar verdiniz toplam ne kadar oldu tedaviniz:49:

amin canım inş...
hastane için ne kadar verdiniz toplam ne kadar oldu tedaviniz:49:

normal tedavi:2100 euro Pgt:1500 tl İlaçlarda:2000 tl tuttu
Tahliller felanda 500 tl tuttu işte toplam ne kadarsa artık
hesaplayamadım valla:1:

Son düzenleme:
Herkese selam :16:

chnb :3: Sonuçları aldım :1: Nur Hanım'a mail attım. Referans aralıklarına baktığımda bir sorun yok gibi görünüyor ama doktor daha iyi bilir :31:

inşallah sorun yoktur canım...

chnb ek gıdaya geçtin mi diye sormuştun aklımdaydı yazamamıştım o zaman.
daha öğün olarak başlamadık biraz fazla yerse emmiyo çünkü. uygun olan herşeyden tattırıyorum ben. kahvaltıda yumurta sarısı yedi mesela nohut kadar. 3.ayın içinde başladık tattırmaya sonra alışması zor olmasın diye. ama şimdi hasta ya kaşıktan çekiniyo şurup vericem diye açmak istemiyo ağzını. zaten iştahı da pek yok bin nazla emiyo askıya aldım ek gıda olayını, hafif hafif başlamayı düşünüyodum iyileşsin diye bekliyorum.
sofrada heyecanlanıyo kaşığımızı takip edip yalanıyo daha çok işin eğlencesinde bizimle olmak hoşuna gidiyo.
Ahmet Arda da 3 aylık oldu artık di mi. iyisiniz inş.

mattika canım tekrar geçmiş olsun. ben 40 gün sonra okula başlayacağım sen ne yaptın?
ek gıdaya 4 te geçeceğim sanırım. evet canım 3 aylık oldu. canım gözleri ne renkti barışın şu an ne renk? değişti mi? bizim hala mavi. merak ediyorum değişir mi?

Incim sorma canim iylesmediler hala devam ediyor
Ustelik okadar stresliyimki hergun esimle kavga ediyorz
Bu aralar beni hic anlamiyor

Sorma merve ya bende biliyorum hataliyim sinirlenince buyuk kiza cok kiziyorum
Esimde bana kiziyor o daha beek anlamiyor diye, anlamadigini bende biliyorum
Ama hersey biranda olup bitiyor, zaten bende cok pisman oluyorum
Ama elimde olmadan oluyor sonrada benimle alay ediyor esim guya saka yapiyormus
Almina ya diyorki gel kizim annen sana siddet uyguluyor kim bilir ben yokken sana neler yapiyor
Gecen artik oturdu sesli sesli agladim kizimi bana karsi kiskirtiyor ya deliriyorum

canım lohusasın sen zor tabi. ben de bazen zor tutuyorum oğlana kızmamak için kendimi. kıskançlık olmasın diye alttan alıyorum. kedi gezdiriyor odadan odaya. geçen altını değiştim elimi yıkadım odaya döndüm taşımış öbür odaya... sen de sinirlenmemeye çalış...

mattikam buda beşiği ile dolabı ama bunlar sade ben daha ne süsler aldım süsleyeceğim yani cibinlik dönence sıtckerlar aldım

Eki Görüntüle 634608

Çok büyük alamadık beşiği çünkü yatak odamıza bunların bile sığacağı şüpheli:1:

çok güzel canım sade... kızın da çok tatlı...

Kızlar memorial topiğinde bir arkadaş var. 10 yıllık evli. 8.denemesini yaptı ve bugün güzel haberini aldık. Kendim pozitif almış gibi sevindim. Allah'ım sağlıkla devam ettirir inş.

ne güzel haber bu...:16:

Doğsun bakalım o zaman benzetirim evet :1:

Ya kızlar kayınvalidemle telefonda konuşurken sürekli iyisin değil mi diye soruyor. Sanırım bebek doğunca hüzünlendiğimi falan düşünüyor. Beni düşünüyor sağ olsun ama milletin yanında öyle soruyor ya millet yanlış anlayacak diye korkuyorum. Zaten telefonda eşimle de benimle de öyle çok neşeli bir şekilde konuşmuyorlar. Eşim de dedi gizlemeye çalışıyorlar, anlamış.

canım sen çoktan aşmışsın bunları onlar da üzülme diye yapıyorlar ama seni daha çok üzüyorlar...

yok canım hiç kalmadım

canım 47 xyy değil miydi eşin? mozaik mi tek bu bozukluk mu? benim eşimde de aynı sorundu ama hız sorunu vardı...

mattika canım tekrar geçmiş olsun. ben 40 gün sonra okula başlayacağım sen ne yaptın?
ek gıdaya 4 te geçeceğim sanırım. evet canım 3 aylık oldu. canım gözleri ne renkti barışın şu an ne renk? değişti mi? bizim hala mavi. merak ediyorum değişir mi?

ücretsiz izin aldım canım haziran 15 e kadar. kim bakıcak sen başlayınca?
belirsiz bi maviydi griye çalan. şimdi daha mavi oldu. açıldı yani rengi. anne sütü aldıkça değişir diyolar bakalım daha değişcek mi

ücretsiz izin aldım canım haziran 15 e kadar. kim bakıcak sen başlayınca?
belirsiz bi maviydi griye çalan. şimdi daha mavi oldu. açıldı yani rengi. anne sütü aldıkça değişir diyolar bakalım daha değişcek mi

iyi yapmışsın ben alamam malesef. Annem bakacak...
değişir mi ben de çok merak ediyorum. Şu an Ardanın göz rengi Arda beyin göz rengine benziyor kalır inşallah o kadar ismini verdik gözü benzesin di mi:))
1 seneye kadar diyor nette...

inşallah sorun yoktur canım...

canım lohusasın sen zor tabi. ben de bazen zor tutuyorum oğlana kızmamak için kendimi. kıskançlık olmasın diye alttan alıyorum. kedi gezdiriyor odadan odaya. geçen altını değiştim elimi yıkadım odaya döndüm taşımış öbür odaya... sen de sinirlenmemeye çalış...

çok güzel canım sade... kızın da çok tatlı...

ne güzel haber bu...:16:

canım sen çoktan aşmışsın bunları onlar da üzülme diye yapıyorlar ama seni daha çok üzüyorlar...

canım 47 xyy değil miydi eşin? mozaik mi tek bu bozukluk mu? benim eşimde de aynı sorundu ama hız sorunu vardı...

evet canım benim eşim xyy.... kk da canım galiba bir ben birde sen varsın bu eşleri xyy olan herkese soruyorum kimse duymamış bu sorunu.........bebeğini:emir_bebek: güle güle büyüt canım ne kadarlık oldu.....allah bağışlasın....
nasıl canım mozaik derken anlamadım ben ...
bizim sayı ve hız hepsi çook kötü ve denemelr tutmayınca yapılan genetik testlerde de bu sonucu aldık xyy
sizin kaç embriyo oluşmuştu ve kaç tane sağlam embriyo çıktı pgtden.....
birde merkeziniz neresiydi sence acıbadem iyi mi bunun için......:26:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kaç gündür bakamadım sizlere tşk ederim iyi temennileriniz için evet vakti ve zamanı deyilmiş benim için hayırlısı böyleymiş üzüldüm hemde çok ama hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo elimizden aslında bizim gibi genetik problemi olanlar için pgt nasıl iyi bir tedavi yöntemi oldugunu anladım ama çok da sitresli zaman geçsin istiyosun bir yandan istemiyosun karmaşık bi bekleyiş oldu eşim ve benim için .3 gebelik yaşadım üçünüde 2 aylıkken kalp atışı durduğu için aldırmak zorunda kalıştım bu daha zordu sanki benim için.şimdilik biraz ara vercem 2 buçuk 3 yıl içinde 3 gebelik ve 1 pgt bana baya ağır geldi şimdi hastaneyi değiştirelim diye düşünüyoruz iyi bir hastane ama bu tedavide en baştan belliydi sanki sonu yumurta büyütme iğnesinde 11 gün boyunca dozunu arttırmadı ve her kontrole gittiğimde yumurta sayım düştü ve en sonunda 4 yumurta kaldı onunda 3alındı zaten şimdi düşünüyorum da bu kadar azbir sayıyla durdurabilirdi tedaviyi zaten bizim problemimiz dolayısıyla şansımız düşük hayırlısı böyleymiş demek arkadaşlar siz hangi merkezlerde yaptırdınız fikrinizi almak isterim.

Back
X