Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar yiyemez mümkün değil. Bence paketleyip götürüyor. Şunu da yapabilir bir dizide izlemiştim yardımcı hazırlıyordu eşi de gündüz gelip kapıdan alıyordu. Çocuklara sordunuz mu başkası eve geliyor mu diye? Belki birine verip gönderiyordur siz yokken.
Ben evden deterjan, temizlik malzemesi, şeker, un, yağ, bakliyat götüren yardımcılar duydum.
Oğlum bebekken benim temizliğe gelenler bebek çikolatasını götürmüşlerdi. Bir de malum onlar çok pahalı oluyor süslü falan. Dibinde 3-5 tane bırakmışlardı. Helal etmiyorum.

Şu anlattığınızdan sonra ben sizi çok sıkıntılı gördüm:/ bu kadar olayına şahit olup daha ne demeye çocukları o kadınla baş başa bırakıyorsunuz, hayret..umarım gerçek değilsinizdir..o çocuklar da sizin gibi tedbirsiz bir anneye emanet değillerdir

Şu konuşma üzerine evinizde 1 dakika kalmamalıydı.
Acilen yeni birini bulun.
Hadsiz, densiz şey!
Bit kadar çocuğun yanında ettiği laflar bir kenara, olayı anlatış biçimi bile nefret dolu.

Evet olayı anlatış şekli bile hastalıklı

Büyün mesajları tek tek okudum hayretle kesinlikle normal değil onda hemfikiriz. Altından ne çıkacak çok merak ediyorum gerçekten.
Ayrıca bu bir iş ilişkisi keşke daha profesyonel davransaydınız.

Ayh soyleyecegim tutmayin beni
Esinizin birseyden haberi yok belki ama kiz kendini yerinizde hayal ediyor,her sey yerinde dursun,sizin yerinizde o olsun,demezsem catlayacagim=/
Eger o resme de asil kendisi tukurmediyse de ben bir sey bilmiyorum

Iyi oğluma kız bulun da düğününü yapın dememiş, buna da şükür

Ayh soyleyecegim tutmayin beni
Esinizin birseyden haberi yok belki ama kiz kendini yerinizde hayal ediyor,her sey yerinde dursun,sizin yerinizde o olsun,demezsem catlayacagim=/
Eger o resme de asil kendisi tukurmediyse de ben bir sey bilmiyorum

Klasik evdeki yabancı sendromu.
Olur mu olur valla, insanlar kafayı yemiş kendime bile güvenim yok benim.
Toplumca sıyırdık, atmosfere uçan huniler yollasak yeridir.

Iyi oğluma kız bulun da düğününü yapın dememiş, buna da şükür
Ay ben neler çektim bakıcılardan ya...
Yatılısı gündüzlüsü Türkü yabancısı her çeşidini hem evimde hem arkadaşlarımda da gördüm.

Tek bildiğim iyi niyet gösterinin anasından emdiği sütü zehir ediyorlar.

Çok zor işler çok. Allah babaannemize uzun ömür versin, sağlık versin diyebiliyorum sadece
Paranoyak olurum sanırım ben bu başlığı okuduktan sonra.

Okurken sinirlerim bozuldu

Oha desem ayıp olur mu? Yani kımse evınde yıyılıp ıcılenın hesabını yapmazda atıyorum 2hafta ıdare edebılecek erzak ıkı gunde bıterse bende delırırdım sanırım. Yesın yesın cocuklu aılenın ıkı gune bıtırdıgı seyı bır gunde nasıl yesın aklım almadı suan ama bana bazı seyler dank ettı. Cocugum anaokuluna baslamadan iş sahasına dönmeyi düşünmüyorum burda bır ıjı konu daha okumustum yanı zorunlu kalmadıkca kendım buyuteyım kafasındayım. Boyle az ye de kendıne ambar al dıyemez kı ınsan. Ne dıyeceksınız bende cok merak ettım vallahi

Çok zor işler çok. Allah babaannemize uzun ömür versin, sağlık versin diyebiliyorum sadece
Benımkının babanesi yok diye mi yazdın bunu çok üzüldüm şimdi bak

Klasik evdeki yabancı sendromu.
Olur mu olur valla, insanlar kafayı yemiş kendime bile güvenim yok benim.
Toplumca sıyırdık, atmosfere uçan huniler yollasak yeridir.
Ben korkarim boyle insanlardan.
Gecmiste yardimci oldugum biri evimde misafirken bir anlik yoklugumu firsat bilerek cuzdanimi bosaltti,boyleleri firsat bulsa hayatimizi da calar elimizden...

Seçeneğim yok Bulamıyoruz düzgün birilerini
Bu kişi düzgün mü peki? Konunuzu okuduğumda olayın aşırı yemek dışında bir şey olmadığını düşünmüştüm. Sonraki mesajlarda kızın resmen hırsızlık yaptığı çıktı ortaya.
Çocuklarınızın yatak odanıza "ablanın odası" demesi nedir. Bu kadının sizin odanıza girme gerekçesi ne olabilir? Çocuklar sizin odada yatmıyordur herhalde ya da oyuncakları orada değildir değil mi?
Çocuklar uyuyunca yiyorum yemeği demiş. Bu çocuklar günde kaç saat uyuyorlar ki bu kadın o kadar yemeği bitirebiliyor? Ya çocuklara bakmayıp sürekli mutfakta ya da yemeklerin çoğunu çantaya atıyor.
Çocuğunuz için neden ağlıyor deyince: "size küstü dolapta fotoğrafı görünce ağladı tükürdü anne pis dedi " demiş. Siz çocuğunuzun böyle bir şeyi yapmayacağınıza eminsiniz gibi. Peki kadın yalan söylüyorsa bunun sebebi nedir? Üzerinde çokça düşünülmesi gereken bir mesele. Bana kalırsa sizi sevmiyor ve belki kıskanıyor. Veya eşinize aşık oldu bir şekilde sizi ekarte etmeye çalışıyor.
Ve siz düzgün birilerini bulamıyoruz diyerek bu kadını hala evinize sokuyorsunuz. PES !

Amin amin.
Ben evdeyken bunları yaşadım yani, bir de evde olmasam başıma daha neler gelirdi.
En son o 7 kilo alıp ayrılan bakıcımdan insani olarak çok memnundum, inanılmaz görgülü, edepli bir hanımdı ama benim işime yaramıyordu.
Evde iş yürümüyor pazar yerine dönüyor ortalık, her yer pis, çocuklar zaten bana yapışık ben onlarla iş peşinde derken üzülerek ayrılmak zorunda kaldım.
Tabi ki iyisi de var, arkadaşımın bakıcısı özbek mantısı falan yapar hatta bir ablam yurt dışıma gitti, bakıcıyı da götürdü yanında o derece memnun, ikinci annemdir benim der.
Bana denk gelmez ki zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…