Ona var dedik ama yok,açıkçası alıp her yere koyamayacağım için bir de alıp her saat bakamayacağım için almak manasız geldi,sonuçta referanslı (halası eşimin iş arkadaşı referans dediğim o,kefil oldu kıza) bi de çocuklarımız sevmezse gelme deriz dedik kendimizce..ee çocuklar sevince almadık da artık kamerayı...Ama bu birkaç şeyden sonra istettim yarın gelir takarım
Bide ikiz bence işine son verin bu kadın boğazından çocuklarına ne katsin baya gorgusuz anlasilan2.5 yaşında ikizler
Çocuklarım,Eşimle onu odada birlikte gördüler falan mı düşündünüzValla benim aklima cok daha baska seyler de geliyo da neyse.konu sahibinin yerinde olsam bu kizi evime asla sokmazdim.kiz niyeti bozmus belli
Yok gayet halis muhlis TürkBişi sorcam bendede aynı durum var türkenistanlımı ?
Kızlara farklı ve ilginç geliyordur anne baba dışında birini görmek, azıcık ilgilense bile her gün gördükleri için bir bağ oluşması da normal. Ben gelsem evinize iddia ediyorum benim arkamdan da ağlarlar.Off bilemiyorumkız gidince benimkiler peşinden ağlıyor bu da bnm için yeterince çekici bir durumdu..Ama şimdi düşünüyorum yaptıkları cidden hiç akıl alır gibi değil..Geçen geldim evde straplez şeritli bi atlet vardı üstünde..ilk geldiğinde tişört giyen kız değildi sanki,altında da tayt..sonuçta evdesin kim için ne için böyle giyindin..ama bişey demedim banane..Ama içime de dert oldu acaba eşimin önce gelebileceğini mi düşündü diye
Doğru lokma sayılmaz nefistir hanım efendi ama, evden yaşayan diğer fertlerinhakkı da yenilir mi. Tepsiyi, çerezi tamamen bitirmek nedir.Hem işyerinde hem evde çalışanlarım var, çok iştahlıları da oldu, bir gün olsun kim ne yemiş hesabı yapmadım. Bana çok yanlış geliyor, nefistir canı çekmiştir yer, eğer ekonomik olarak kaldıramıyorsanız başka bir gerekçeyle işten çıkartın ama kimseye “az ye” demeyin, ne olursa olsun insan o da ve nefsi var unutmayın.
Bn de hep öyle düşündüm de 2 günde bir tepsi şekerpareyi bitirmesi 1 haftalık Çerezimin bitmesi normal gelmediİkram türü şeyleri çok sevdiğini fark ettim malzemeler şurada yapmak istersen sende yersin bizde diyebilirsin sevimli bir şekilde. Herkezin iştahı farklıdır sonuçta yesin bunda bir şey göremedim. Hayır gibi düşünün. Ayrıca çocukların yumurta ve yağının ayrı olduğunu sizin ayrı olduğunu belirtin bu kırıcı bir şey değil
Kızlarım evet canayakın dışadönükler herkese çabuk alışıyorlarKızlara farklı ve ilginç geliyordur anne baba dışında birini görmek, azıcık ilgilense bile her gün gördükleri için bir bağ oluşması da normal. Ben gelsem evinize iddia ediyorum benim arkamdan da ağlarlar.
Uzgunum ben de katilamayacagim. Nirmalde calisilan yerde tek ogun karsilanir. Hadi sbb khvaltida yapsin da dolapta ne var ne yok yemek cok gorgusuzce. Calisan kadin evi 2 gun idare etsin diye yaptigu yemek bitirilir miHem işyerinde hem evde çalışanlarım var, çok iştahlıları da oldu, bir gün olsun kim ne yemiş hesabı yapmadım. Bana çok yanlış geliyor, nefistir canı çekmiştir yer, eğer ekonomik olarak kaldıramıyorsanız başka bir gerekçeyle işten çıkartın ama kimseye “az ye” demeyin, ne olursa olsun insan o da ve nefsi var unutmayın.
Ee yuh amaBen de buzluğa çörek atmıştım eşim istedikçe çıkarıp fırında ısıtır getiririm Çayın önüne,onu da görmüş çıkarmış yemişti dün
2.5 yaşında ikizler
Dün ayıptır söylemesi dolabımda önceki günden karnıyarık vardı,kızlar yemez diye etli fasulye ile bulgur pilavı yaptım dün akşam bu akşama yetecek kadar da vardı,bir de yoğurt kovam 5 kiloluk 750 gr kadar dibinde vardı,kız hem bütün yemekleri hem yoğurdu hem iki ekmeği hem yarım tepsiOkadar yiyor mu cidden çok şaşırdım doğrusu işiniz zor
Yakınımda bir tane kreş var o da hijyen değilKrese niye yollamiyorsun? Evde kapali, tek bir kadin ile ne ögrenecek bu çoçuklar?
Yani bakicinin kalitesinden bahs etmiyorum bile su an. En kaliteli, nitelikli bakici bile olsa, bu yastaki çoçuklara tek basina yetersizdir.
Hele ki su anki gelen bakici. Tüm kola sisesini biterecek kadar terbiyesiz. Bence eve sen yokken birilerinide getiriyor. Beraber yiyip içiyorlar. O çoçuklarada zaten pek bakmiyor. Tez zamanda kadinin çikisini versen daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?