Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence yanlis dusunmussunuz. Benim evde kv olmasina ragmen bakici tutacagim zaman kamera taktiracaktim yine de. Cunku biliyorum kv bisi diyemez falan. Gozlemlemedigi zamanlar olur vs diye.

Arkdasimin kamerasi var. Canli izliyor isteyken de. Bakıcısına guvendigi halde kizini gormek icin izliyor yine izliyor. Kizi ne yedi ne kadar yedi gozuyle görüyor. Kamerayi taktirdiginiz odalarda durmasini soylersiniz.mutafaga oturma odasi ve cocuk odasina koyarsiniz.

Bişi sorcam bendede aynı durum var türkenistanlımı ?

İkram türü şeyleri çok sevdiğini fark ettim malzemeler şurada yapmak istersen sende yersin bizde diyebilirsin sevimli bir şekilde. Herkezin iştahı farklıdır sonuçta yesin bunda bir şey göremedim. Hayır gibi düşünün. Ayrıca çocukların yumurta ve yağının ayrı olduğunu sizin ayrı olduğunu belirtin bu kırıcı bir şey değil

Kızlara farklı ve ilginç geliyordur anne baba dışında birini görmek, azıcık ilgilense bile her gün gördükleri için bir bağ oluşması da normal. Ben gelsem evinize iddia ediyorum benim arkamdan da ağlarlar.

Bnm oglanlar üçüz. Bakici isinde soyle devam ettim. Yakinim degilse 2 kisi buldum birbirini tanimayan. Birbirlerini kontrol ettiler boylelikle eve hakim oldum. 2 kisi olunce teki e tek gelenden makul ucret veriyorsun. Biri bbjlerle ilgilenurken digeri temizlik oluyor. Haftalik aylik temizlikci htiyacimiz olmuyor. Bir hesaplayin temizlik icin ayri hnm aliyorsaniz.

Doğru lokma sayılmaz nefistir hanım efendi ama, evden yaşayan diğer fertlerinhakkı da yenilir mi. Tepsiyi, çerezi tamamen bitirmek nedir.

Bn de hep öyle düşündüm de 2 günde bir tepsi şekerpareyi bitirmesi 1 haftalık Çerezimin bitmesi normal gelmedi Ve daha neler.Afedersiniz pedime kadar almış Bn fark etmedim,hastayım biraz dedi,neyin var dedim,regl oldum dedi,Bn de pedin var mıydı banyo dolabında var al yoksa sende dedim,aldım zaten dedi..bi geldim baktım paketle almış bu mudur usül

Kızlarım evet canayakın dışadönükler herkese çabuk alışıyorlar Ama bunun dışında kızı ölçebileceğim bişey yok...

Uzgunum ben de katilamayacagim. Nirmalde calisilan yerde tek ogun karsilanir. Hadi sbb khvaltida yapsin da dolapta ne var ne yok yemek cok gorgusuzce. Calisan kadin evi 2 gun idare etsin diye yaptigu yemek bitirilir mi

2.5 yaşında ikizler

Krese niye yollamiyorsun? Evde kapali, tek bir kadin ile ne ögrenecek bu çoçuklar?
Yani bakicinin kalitesinden bahs etmiyorum bile su an. En kaliteli, nitelikli bakici bile olsa, bu yastaki çoçuklara tek basina yetersizdir.

Hele ki su anki gelen bakici. Tüm kola sisesini biterecek kadar terbiyesiz. Bence eve sen yokken birilerinide getiriyor. Beraber yiyip içiyorlar. O çoçuklarada zaten pek bakmiyor. Tez zamanda kadinin çikisini versen daha iyi.

Okadar yiyor mu cidden çok şaşırdım doğrusu işiniz zor
Dün ayıptır söylemesi dolabımda önceki günden karnıyarık vardı,kızlar yemez diye etli fasulye ile bulgur pilavı yaptım dün akşam bu akşama yetecek kadar da vardı,bir de yoğurt kovam 5 kiloluk 750 gr kadar dibinde vardı,kız hem bütün yemekleri hem yoğurdu hem iki ekmeği hem yarım tepsi şekerpareyi hem de meyve yemişti üstüne 3-4 bardak kola..eee ne bu normal mi yemeklerde İnanın gözüm yok ekstra yorulcam ama kız da aç kalacak değil ya,ama tatlıyı yemeyiversin ya da 2-3 tane yesin

Yakınımda bir tane kreş var o da hijyen değil

Bu kadarı artık hırsızlığa gidiyor bence. Pedi paketle almak ne demek. Çerez falan pahalı şeyler bunlar toplama vurduğunuzda epey para yapar. Bence ya konuşun açıkça üzülürse üzülsün görgüsüzlük yaptığı ya da yeni birini bulabilirseniz bulun. Maddi durum çok iyi olsa bile istismara giden davranışlar kabul edilemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…