- 7 Aralık 2018
- 7.412
- 19.060
- 248
- 28
Müge anlı time tam karga bokunu yemeden uyanan anaların programı değil miSenin kızının babaannesi yok ki
Babaannesi yok
Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen
Offf takıldı bu laf da ağzıma
Amin amin.
Ben evdeyken bunları yaşadım yani, bir de evde olmasam başıma daha neler gelirdi.
En son o 7 kilo alıp ayrılan bakıcımdan insani olarak çok memnundum, inanılmaz görgülü, edepli bir hanımdı ama benim işime yaramıyordu.
Evde iş yürümüyor pazar yerine dönüyor ortalık, her yer pis, çocuklar zaten bana yapışık ben onlarla iş peşinde derken üzülerek ayrılmak zorunda kaldım.
Tabi ki iyisi de var, arkadaşımın bakıcısı özbek mantısı falan yapar hatta bir ablam yurt dışıma gitti, bakıcıyı da götürdü yanında o derece memnun, ikinci annemdir benim der.
Bana denk gelmez ki zaten
Ay yok artık ya ben de eşime kızıyordum çok evhamlı diye ama varmış bildiği.Ben korkarim boyle insanlardan.
Gecmiste yardimci oldugum biri evimde misafirken bir anlik yoklugumu firsat bilerek cuzdanimi bosaltti,boyleleri firsat bulsa hayatimizi da calar elimizden...
Yapmayın nolur zaten canım çok yanıyorŞu anlattığınızdan sonra ben sizi çok sıkıntılı gördüm:/ bu kadar olayına şahit olup daha ne demeye çocukları o kadınla baş başa bırakıyorsunuz, hayret..umarım gerçek değilsinizdir..o çocuklar da sizin gibi tedbirsiz bir anneye emanet değillerdir
Ay valla hamilelikten mi bilmem bu duygusalligim ama , siz yeni bakicı bulana kadar gelip parasız ben bakcam aynı yerde olsak o kadar sinir oldum . Çocugu dolduruyor bence bu ne ya eve düşen yıldırım gibi. Öyle abuk bir dizi vardı. Tövbe tovbeAhhh ahhhdün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız çocuğum cidden asla tükürmez ve o kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil,en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor yoksa bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.
Bende bekliyorum vallahi sonradan günahını almamak için. Daha önce başıma gelmemiş şey değil çünkü eşimin gömlekleri falan uçtu dolaptan ayyy kımseye guven yok esya ortadan ucuyor da evlat nasıl bırakılır bılmıyorumAy yok artık ya ben de eşime kızıyordum çok evhamlı diye ama varmış bildiği.
Ne çocukları bakıcıyla yalnız bıraktırır bana ne de temizlik için gelen yardımcı evde yalnız kalabilir, ben hep başını beklerim!
Evde değerli şeyleri kasaya koymaz, herkes yerini biliyor diye kendinde iğne deliklerine falan sokar ama haklıymış demek ki...
Yani ama Allah korusun Allah göstermesin çocuklarını katile emanet etmekle aynı şey bu.Ablacım bu kıza emanet etmektense al o çocukları kar da olsa buz da olsa götür yanında başka bir alternatif bulana kadar bak sonra kafana taştan taşa vurucağın şeyler gelir başına evlattan söz ediyoruz .Birileri daha yazmış Evdeki Yabancı filmindeki gibi piskopat bişey bu kedimi emanet etmem ben buna.Yapmayın nolur zaten canım çok yanıyorOkulun açılmasına iki ay vardı arayışa girdik yanı ben henüz seminerler bitmiş tatile girmiştim,bakıcı kreş arayışına girdim,kreş baktık önce yakınımda bir tane var o da berbattı hijyen anlamında..İyi dedikleri de bana çok uzak ve aracımız yok..Bakıcı seçeneğine asla diyen ben bakıcı arayışına girdim,komşumun 7 yıl iki ayrı çocuğuna baktırdığı bakıcı (kendisi evlenmiş) kardeşini denedim,kızım yemeğini yemek istemedi diye ona sana küsüm deyip sürekli surat astı oyuna almadı dayanamadım gelme dedim İstemiyorum dedim,hiç uyarmadım da,çünkü vaktim vardı arardım daha iyisini..sonra başka birini eşim arkadaşı aracılığıyla getirtti o da okulun açılmasına yakın gelmeye başladı,çocuklar alışsın diye,her şey iyi hoş derken gecenin bi yarısı mesaj attı,Bn dershaneye gidip okuluma devam edeceğim,sizin gibi öğretmen olmaya karar verdim dedi...Okul açılmak üzereydi Bn de yakın eş dost kim varsa sordum soruşturdum teklif ettim kimse (ihtiyacımız yok dediler ya da ikiz oldukları için zor deyip istemediler) en son komşulara sordum bi komşum bakarım dedi ama ona götürecektik neyse bir hafta götürdük sonra be olduysa kadın ücreti arttır dedi ( biri fiştekledi) tamam dedik ama sonra iki katını isteyince eşim bırak boşver bu bizi yarı yolda da bırakır dedi aldık çocukları,kayınvalideme gittik 2 hafta kaldık orda kv yaşlı kadıncağız yetemiyordu yine de bakarım dedi de ben istemedim,çocuklar gündüz uykusu uyumuyordu gece yarısına kadar misafirleri vardı,kızlar da Bn de perişan oluyorduk,evleri 7. Katta idi,kapı pencere daima açık ve ikisi de sağır çocukların başına be gelse de duymazlardı o yüzden yine evimizde birinin gelmesi daha mantıklı dedik..bu kız da eşimin iş arkadaşının yeğeni...Gayet iyiydi hoştu zaten 2 haftası henüz bitti,kameranın olmadığını fark edince rahatladı...yani dediğiniz gibi bir anne değilim,yanımda okula getirip götürmeyi de göze aldım (okul öncesi branşım) ama köyde öğretmenim yollar kışın çoğunlukla buzlu karlı ve elektriklerimiz olmuyor...bi de iki çocukla yolculuk vardı hakezza
Şuna bak ya.Bende bekliyorum vallahi sonradan günahını almamak için. Daha önce başıma gelmemiş şey değil çünkü eşimin gömlekleri falan uçtu dolaptan ayyy kımseye guven yok esya ortadan ucuyor da evlat nasıl bırakılır bılmıyorum
Kesinlikle haklı.Ay yok artık ya ben de eşime kızıyordum çok evhamlı diye ama varmış bildiği.
Ne çocukları bakıcıyla yalnız bıraktırır bana ne de temizlik için gelen yardımcı evde yalnız kalabilir, ben hep başını beklerim!
Evde değerli şeyleri kasaya koymaz, herkes yerini biliyor diye kendinde iğne deliklerine falan sokar ama haklıymış demek ki...
Madem köyde görev yapıyorsunuz, üstelik okul öncesi branşınız..iyi birini bulana kadar yanınızda götürün çocukları,idare eder herhalde müdürünüz falan..kendi velilerinizden birini ayarlamaya çalışın, araba olayına bir çözüm bulun mümkünseYapmayın nolur zaten canım çok yanıyorOkulun açılmasına iki ay vardı arayışa girdik yanı ben henüz seminerler bitmiş tatile girmiştim,bakıcı kreş arayışına girdim,kreş baktık önce yakınımda bir tane var o da berbattı hijyen anlamında..İyi dedikleri de bana çok uzak ve aracımız yok..Bakıcı seçeneğine asla diyen ben bakıcı arayışına girdim,komşumun 7 yıl iki ayrı çocuğuna baktırdığı bakıcı (kendisi evlenmiş) kardeşini denedim,kızım yemeğini yemek istemedi diye ona sana küsüm deyip sürekli surat astı oyuna almadı dayanamadım gelme dedim İstemiyorum dedim,hiç uyarmadım da,çünkü vaktim vardı arardım daha iyisini..sonra başka birini eşim arkadaşı aracılığıyla getirtti o da okulun açılmasına yakın gelmeye başladı,çocuklar alışsın diye,her şey iyi hoş derken gecenin bi yarısı mesaj attı,Bn dershaneye gidip okuluma devam edeceğim,sizin gibi öğretmen olmaya karar verdim dedi...Okul açılmak üzereydi Bn de yakın eş dost kim varsa sordum soruşturdum teklif ettim kimse (ihtiyacımız yok dediler ya da ikiz oldukları için zor deyip istemediler) en son komşulara sordum bi komşum bakarım dedi ama ona götürecektik neyse bir hafta götürdük sonra be olduysa kadın ücreti arttır dedi ( biri fiştekledi) tamam dedik ama sonra iki katını isteyince eşim bırak boşver bu bizi yarı yolda da bırakır dedi aldık çocukları,kayınvalideme gittik 2 hafta kaldık orda kv yaşlı kadıncağız yetemiyordu yine de bakarım dedi de ben istemedim,çocuklar gündüz uykusu uyumuyordu gece yarısına kadar misafirleri vardı,kızlar da Bn de perişan oluyorduk,evleri 7. Katta idi,kapı pencere daima açık ve ikisi de sağır çocukların başına be gelse de duymazlardı o yüzden yine evimizde birinin gelmesi daha mantıklı dedik..bu kız da eşimin iş arkadaşının yeğeni...Gayet iyiydi hoştu zaten 2 haftası henüz bitti,kameranın olmadığını fark edince rahatladı...yani dediğiniz gibi bir anne değilim,yanımda okula getirip götürmeyi de göze aldım (okul öncesi branşım) ama köyde öğretmenim yollar kışın çoğunlukla buzlu karlı ve elektriklerimiz olmuyor...bi de iki çocukla yolculuk vardı hakezza
O kadar iyi bir ailem yok maalesef.valla okuyan kardeşlerinizin başında babanız teyzeniz yengeniz bir şeyiniz dursun bi hafta , sizin durumunuz acil şu an.Allah korusun bu nasıl bi kız böyle tüylerim ürperdi.
Ay ben neler çektim bakıcılardan ya...
Yatılısı gündüzlüsü Türkü yabancısı her çeşidini hem evimde hem arkadaşlarımda da gördüm.
Tek bildiğim iyi niyet gösterinin anasından emdiği sütü zehir ediyorlar.
EvetBakıcı şişmanmı
Ben bu konudan muzdarip oldugum ıcın yatakodama böcek koymustum öyle ispatladım herseyın parasını gerıye aldık o şerefsiz kadından. Hatta yenı gelen kadının da huyunu suyunu bılmedıgımden hep takıp ettık allah var yatagın altından unuttugum seyler cıkıyordu kupe toka vs onları bıle yerıne koydu onun hakkını yemem hala gelır evıme yardıma. Ama kaynanamın ben evde yokken cantamı tekmeleyıp odamı karıstırdıgınıda bocek sayesınde kanıtlı öğrendik bazen hiç ummadıgın seyler de goruyorsun yanıŞuna bak ya.
Daha bu akşam haberlerde bi olayda eşimle konuşuyorduk, bir veznede adam 300 tl düşürüyor, arkadaki kadın ayağıyla basıp sonra kendinin gibi alıyor diye.
Cezalar caydırıcı değil ki hatta ceza değil mükafat var çünkü hırsızın yanına kar kalıyor eşya.
Korktum siz deyince benim eşyalarım hep aksesuar çekmecemdedir günlük kullandıklarım, altını değerli taşları falan.
Evet hissediyorum beni kıskanıyor bugün biraz gecikmeli gittim okula normalde önce Bn çıkarım o gelir sonra eşim,Bn kapıyı açınca bozulduğunu hissettim ya da bilmiyorum vesveseBu kişi düzgün mü peki? Konunuzu okuduğumda olayın aşırı yemek dışında bir şey olmadığını düşünmüştüm. Sonraki mesajlarda kızın resmen hırsızlık yaptığı çıktı ortaya.
Çocuklarınızın yatak odanıza "ablanın odası" demesi nedir. Bu kadının sizin odanıza girme gerekçesi ne olabilir? Çocuklar sizin odada yatmıyordur herhalde ya da oyuncakları orada değildir değil mi?
Çocuklar uyuyunca yiyorum yemeği demiş. Bu çocuklar günde kaç saat uyuyorlar ki bu kadın o kadar yemeği bitirebiliyor? Ya çocuklara bakmayıp sürekli mutfakta ya da yemeklerin çoğunu çantaya atıyor.
Çocuğunuz için neden ağlıyor deyince: "size küstü dolapta fotoğrafı görünce ağladı tükürdü anne pis dedi " demiş. Siz çocuğunuzun böyle bir şeyi yapmayacağınıza eminsiniz gibi. Peki kadın yalan söylüyorsa bunun sebebi nedir? Üzerinde çokça düşünülmesi gereken bir mesele. Bana kalırsa sizi sevmiyor ve belki kıskanıyor. Veya eşinize aşık oldu bir şekilde sizi ekarte etmeye çalışıyor.
Ve siz düzgün birilerini bulamıyoruz diyerek bu kadını hala evinize sokuyorsunuz. PES !
Böcek derken kamera mı?Ben bu konudan muzdarip oldugum ıcın yatakodama böcek koymustum öyle ispatladım herseyın parasını gerıye aldık o şerefsiz kadından. Hatta yenı gelen kadının da huyunu suyunu bılmedıgımden hep takıp ettık allah var yatagın altından unuttugum seyler cıkıyordu kupe toka vs onları bıle yerıne koydu onun hakkını yemem hala gelır evıme yardıma. Ama kaynanamın ben evde yokken cantamı tekmeleyıp odamı karıstırdıgınıda bocek sayesınde kanıtlı öğrendik bazen hiç ummadıgın seyler de goruyorsun yanı
EvetBöcek derken kamera mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?