Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla gerekirse kendiniz bakın ama bir an önce def edin kadını. Kardeşimin bakıcısı da böyle pisboğaz saçma sapan bir tipti kurbanda kestiğimiz eti poşete sımsıkı bağlayıp kış vakti balkona koymuştuk ve o balkona kimse girmez. Kadın nasıl yaptıysa onu bulmuş ısıtıp yemiş şok olmuştuk. Kardeşime ayak baş parmağını veriyormuş emsin diye çok sonradan kardeşim anlattı yaşı çok küçük değildi evde kimse olmayınca o bakıyordu. Daha neler neler saymakla bitmez. İlerde pişman olmamak için gerekirse şehri alt üst edin başkasını bulun şuan yaptığınız çok yanlış

Tabii çok çok iyi bakıcılar da var da dediğiniz gibi denk gelmesi önemli.
Ben de görüyorum bazen arkadaşlarımın var iyi bakıcıları ama ne kadar olursa olsun dört dörtlük güvenemiyorsun.
Babaannemiz olmasaydı sanırım 2 yaşına kadar bekler sonra kreşe verirdim

Ben korkarim boyle insanlardan.
Gecmiste yardimci oldugum biri evimde misafirken bir anlik yoklugumu firsat bilerek cuzdanimi bosaltti,boyleleri firsat bulsa hayatimizi da calar elimizden...
Ay yok artık ya ben de eşime kızıyordum çok evhamlı diye ama varmış bildiği.
Ne çocukları bakıcıyla yalnız bıraktırır bana ne de temizlik için gelen yardımcı evde yalnız kalabilir, ben hep başını beklerim!
Evde değerli şeyleri kasaya koymaz, herkes yerini biliyor diye kendinde iğne deliklerine falan sokar ama haklıymış demek ki...

Yapmayın nolur zaten canım çok yanıyor Okulun açılmasına iki ay vardı arayışa girdik yanı ben henüz seminerler bitmiş tatile girmiştim,bakıcı kreş arayışına girdik,kreş baktık önce,yakınımda bir tane var o da berbattı, hijyen anlamında(klozetlerden siyah sular akıyordu etrafa) ..İyi dedikleri de bana çok uzak ve aracımız yok..Bakıcı seçeneğine asla diyen ben bakıcı arayışına girdim,komşumun 7 yıl iki ayrı çocuğuna baktırdığı bakıcının (kendisi evlenmiş) kardeşini deneyelim dedik,herkes önerdi,kızım yemeğini yemek istemedi diye ona “sana küsüm” deyip sürekli surat astı bir saat boyunca, oyuna almadı dayanamadım gelme dedim İstemiyorum dedim,hiç uyarmadım da,çünkü vaktim vardı arardım daha iyisini..sonra başka birini eşim arkadaşı aracılığıyla getirtti o da okulun açılmasına yakın gelmeye başladı,çocuklar alışsın diye,her şey iyi hoş derken gecenin bi yarısı mesaj attı,Bn dershaneye gidip okuluma devam edeceğim,sizin gibi öğretmen olmaya karar verdim dedi...Okul açılmak üzereydi Bn de yakın eş dost kim varsa sordum soruşturdum teklif ettim herkes ihtiyacımız yok dediler ya da ikiz oldukları için zor deyip istemediler en son komşulara sordum bi komşum bakarım dedi ama ona götürecektik neyse bir hafta götürdük sonra ne olduysa kadın ücreti arttır dedi ( biri fiştekledi zannımca) tamam dedik ama sonra iki katını isteyince bi de çocukları tek başına balkonunda görünce eşim bırak boşver dedi ,aldık çocukları,kayınvalideme gittik 2 hafta kaldık orda kv yaşlı kadıncağız yetemiyordu yine de bakarım dedi de ben istemedim,çocuklar gündüz uykusu uyumuyordu gece yarısına kadar misafirleri vardı,kızlar da Bn de perişan oluyorduk,evleri 7. Katta idi,kapı pencere daima açık ve ikisi de sağır çocukların başına ne gelse duymazlardı o yüzden yine evimizde birinin gelmesi daha mantıklı deyip geldik..en sonki bu işte,kız da eşimin iş arkadaşının yeğeni...Gayet iyiydi hoştu zaten 2 haftası henüz bitti,kameranın olmadığını fark edince rahatladı...yani dediğiniz gibi bir anne değilim,yanımda okula getirip götürmeyi de göze aldım hatta iki gün denedim (okul öncesi branşım yaparız dedim) ama köyde öğretmenim yollar kışın çoğunlukla buzlu karlı ve elektriklerimiz olmuyor,ısınma problemimiz kış boyunca var...bi de iki çocukla yolculuk bu sıcak güzel günlerde bile kötüyken karda kışta nasıl olur ki ...

Son düzenleme:
Ay valla hamilelikten mi bilmem bu duygusalligim ama , siz yeni bakicı bulana kadar gelip parasız ben bakcam aynı yerde olsak o kadar sinir oldum . Çocugu dolduruyor bence bu ne ya eve düşen yıldırım gibi. Öyle abuk bir dizi vardı. Tövbe tovbe

Bende bekliyorum vallahi sonradan günahını almamak için. Daha önce başıma gelmemiş şey değil çünkü eşimin gömlekleri falan uçtu dolaptan ayyy kımseye guven yok esya ortadan ucuyor da evlat nasıl bırakılır bılmıyorum

Güvenilir gelmedi bana yatak odanızda ne işi var artı eve götürdüğü kesin yediğini sanmıyorum bu kadar net konuşun

Yani ama Allah korusun Allah göstermesin çocuklarını katile emanet etmekle aynı şey bu.Ablacım bu kıza emanet etmektense al o çocukları kar da olsa buz da olsa götür yanında başka bir alternatif bulana kadar bak sonra kafana taştan taşa vurucağın şeyler gelir başına evlattan söz ediyoruz .Birileri daha yazmış Evdeki Yabancı filmindeki gibi piskopat bişey bu kedimi emanet etmem ben buna.

Şuna bak ya.
Daha bu akşam haberlerde bi olayda eşimle konuşuyorduk, bir veznede adam 300 tl düşürüyor, arkadaki kadın ayağıyla basıp sonra kendinin gibi alıyor diye.
Cezalar caydırıcı değil ki hatta ceza değil mükafat var çünkü hırsızın yanına kar kalıyor eşya.
Korktum siz deyince benim eşyalarım hep aksesuar çekmecemdedir günlük kullandıklarım, altını değerli taşları falan.

Kesinlikle haklı.
Ben birkac dakikalik disari ciktim,onceden birsey yasamadigim halde dogruca cantami kontrol ettim iceri girince,sanki firsat bekliyormus,sankisi fazla aslinda...

Madem köyde görev yapıyorsunuz, üstelik okul öncesi branşınız..iyi birini bulana kadar yanınızda götürün çocukları,idare eder herhalde müdürünüz falan..kendi velilerinizden birini ayarlamaya çalışın, araba olayına bir çözüm bulun mümkünse

Ben de çok çektim. İyi niyetim çok istimal edildi. En sonunda izine ayrıldım... En son gelene ben hizmet ettim. Bayağı bende dinlendi

Sayın konu sahibi o bakıcı tipini bende yaşadım. Yani görgüsüzlükten öte aç gözlü ve herkesin herşeyine gözü düşen tipler oluyorlar. Allah kurtarsın diyeyim.

O zaman yeni birini aramaya başlayın, değerli eşyanızı yatak odanıza koyun kapısını kilitleyin. Evde vi fi varsa internet kapatın gündüz kullanamasın. Her yere kamera takın, izleyin. Sizin en basit sorununuz bence yemek yemesi. Biraz da sert olun, inanın ne kadar anlayışlı kibar olursanız o kadar tepenize çıkıyorlar.

Ben bu konudan muzdarip oldugum ıcın yatakodama böcek koymustum öyle ispatladım herseyın parasını gerıye aldık o şerefsiz kadından. Hatta yenı gelen kadının da huyunu suyunu bılmedıgımden hep takıp ettık allah var yatagın altından unuttugum seyler cıkıyordu kupe toka vs onları bıle yerıne koydu onun hakkını yemem hala gelır evıme yardıma. Ama kaynanamın ben evde yokken cantamı tekmeleyıp odamı karıstırdıgınıda bocek sayesınde kanıtlı öğrendik bazen hiç ummadıgın seyler de goruyorsun yanı

Evet hissediyorum beni kıskanıyor bugün biraz gecikmeli gittim okula normalde önce Bn çıkarım o gelir sonra eşim,Bn kapıyı açınca bozulduğunu hissettim ya da bilmiyorum vesvese parmağına bnm alyansın aynısını alıp takmış neden taktın genç kızsın kısmetini kapatma dedim sadece sırıttı

Böcek derken kamera mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…