- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Yakınımda bir tane kreş var o da hijyen değil
İstettim yarın elimde olacakMerakla konuyu takip ediyorum , sonunda ne çıkacak acaba , lütfen kamera taktır , direkt işten çıkarma bence .
Ohoo cılkı çıkmış.Bn de hep öyle düşündüm de 2 günde bir tepsi şekerpareyi bitirmesi 1 haftalık Çerezimin bitmesi normal gelmediVe daha neler.Afedersiniz pedime kadar almış Bn fark etmedim,hastayım biraz dedi,neyin var dedim,regl oldum dedi,Bn de pedin var mıydı banyo dolabında var al yoksa sende dedim,aldım zaten dedi..bi geldim baktım paketle almış bu mudur usül
İyi de çocuklar kendisiyle azıcık oyun oynayan herkesin peşine düşer,arkasından ağlar ki..benim eve bikaç haftalığına yeğenim gelmişti(18 yaşında) kızımın doğru düzgün yüzüne bakıp ilgilenmedi,bikaç defa parka dondurma yemeye falan gönderdik çok işim olduğu için..ona bile kızım çıldırıyordu, bir ay sonra yeğenimi görünce de “seni çok özledim” diye sıkı sıkı sarılmış..benim kızım da 2 buçuk yaşında bu arada..şimdi en çok kimi seviyorsun sorusuna da “dayım ve yengem” cevabını veriyor..dayısı arabaya bindirip,gezdirdi,müzik açtı,yengesi de onunla 5/10 dk kadar oynadı diye..çocuk bu, başkası gelse biraz oynasa,vakit ayırsa ona deli gibi sevinir..çocukların düşkünlüğünü abartmayın yaniOff bilemiyorumkız gidince benimkiler peşinden ağlıyor bu da bnm için yeterince çekici bir durumdu..Ama şimdi düşünüyorum yaptıkları cidden hiç akıl alır gibi değil..Geçen geldim evde straplez şeritli bi atlet vardı üstünde..ilk geldiğinde tişört giyen kız değildi sanki,altında da tayt..sonuçta evdesin kim için ne için böyle giyindin..ama bişey demedim banane..Ama içime de dert oldu acaba eşimin önce gelebileceğini mi düşündü diye
Ahhh ahhhMrs-cicek Bence insan iştahlı olabilir, kolay kolay da doymayabilir. Eve bakıcı gelse çok yemesine bir şey demem. Burada sıkıntı sizin çocuklarınıza özel aldığınız yağı, yumurtayı yemesi. Sayılı yaptığınız hamur işlerini bitirmesi vs hiç hoş değil. Ben olsam kendim pişirir yerim, size de pişiririm. Kullandığım malzemenin maliyetine de dikkat ederim. Ben burda ne olsa evde yiyecek ve içecek ücretsiz, sonuna kadar kullanayım düşüncesi seziyorum.
Bu arada sizin sorunuz bakıcının yemek yemesi ile ilgili ama ben başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Benim bir kuzenim var ve küçükken annesi çalıştığı için bakıcı ile büyüdü. Maalesef biraz psikolojisi bozuk. El bebek gül bebek büyüttüler ancak çok görüşmeyiz, nasıl böyle oldu bilemedim. Arkadaş edinmekte, arkadaşlarına güvenmekte zorluk çekiyor. Kocaman kız olup üniversiteye gitmesine rağmen eski bakıcısı ile görüşüyor. Her buluşmasında kadına pahalı hediyeler alıyor. Onun kızlarına da hep para veriyor. Kıza yapma etme, onlar kötü niyetli de denmiyor, asla onların kötü olabileceğini aklına getirmiyor, kendine zarar vermekle tehdit ediyor. Mesajlarınızdan birinde çocuklarınızın bakıcının arkasından ağladığını söylemişsiniz. Aksine madem kötü niyetli, çocuklarınız ona bağlanmadan önemlinizi alın.
valla okuyan kardeşlerinizin başında babanız teyzeniz yengeniz bir şeyiniz dursun bi hafta , sizin durumunuz acil şu an.Allah korusun bu nasıl bi kız böyle tüylerim ürperdi.Annem başka ilde ve okuyan kardeşlerim var evde kv de de yaşlı hasta bakamıyor,2 hafta denedik yapamadı kadıncağız ben götürmedim bi daha ona.
Kuş gözü kadarmı alsaydın acaba , kafa kadar kamerayla artık dikkat eder çünkü , yakalama şansın yok . Hevesimi kırdın şimdi bak :) yakaladım kız yedi sülalesiyle bizim evde takılıyormuş gibi şeyler bekliyordum konu sonunda .İstettim yarın elimde olacakşimdiye kadar var sanıyordu ama baktı ki görünürde bişey yok bi de arayıp soruyorum ondan saldı acayip..şimdi kafam kadar 6 tane kamera aldım istese de hata yapamayacak.Yiyip yemediğini de görürüm,çünkü alışma döneminde evdeydim bu kadar yemiyordu,gayet standarttı yemeği..
Şu konuşma üzerine evinizde 1 dakika kalmamalıydı.Ahhh ahhhdün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız çocuğumun kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.
Gizli kamera yasak bi de zaten evde var sanıp ilk günlerde iyiydi ama baktı ki görünen bi kamera yok ondan büyük aldım istese de hata yapamasın korksun istedim.Kuş gözü kadarmı alsaydın acaba , kafa kadar kamerayla artık dikkat eder çünkü , yakalama şansın yok . Hevesimi kırdın şimdi bak :) yakaladım kız yedi sülalesiyle bizim evde takılıyormuş gibi şeyler bekliyordum konu sonunda .
Bir görüşmemde böyle bir bakıcıya denk gelmiştim, evde oğlum var ona yemek götürebilir miyim diye sormuştu, elbette dedim.Ben saydığımız şeylerin hepsini yiyebileceğini sanmıyorum. Toplayıp evine götürüyor olabilir.
O zaman sizin oda da yatak keyfi yapıyor.Çocuklar bu yaşta yalan söylemez düne kadar odama girmez anne ile babanın odası derlerdi şimdi ablanın odası diyorlar neden anlamıyorum
Bu kızı işten çıkarmak için neyi beklediğinizi çok merak ediyorum gerçektenAhhh ahhhdün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız çocuğum cidden asla tükürmez ve o kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil,en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor yoksa bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.
ama o yaş grubunda çocuklar bunu eve 5 dakika uğrayan komşuya da yapıyor yani bu kıza özel bir durum değil ona bakmayın.Off bilemiyorumkız gidince benimkiler peşinden ağlıyor bu da bnm için yeterince çekici bir durumdu..Ama şimdi düşünüyorum yaptıkları cidden hiç akıl alır gibi değil..Geçen geldim evde straplez şeritli bi atlet vardı üstünde..ilk geldiğinde tişört giyen kız değildi sanki,altında da tayt..sonuçta evdesin kim için ne için böyle giyindin..ama bişey demedim banane..Ama içime de dert oldu acaba eşimin önce gelebileceğini mi düşündü diye
Çocuğum var fakat bakıcı deneyimim yok o yüzden bu kadar rahat söyleyebiliyor olabilirim. Sizin yerinizde olsam bir an önce başka bakıcı bulurdum. Hiç iyi niyet sezemiyorum kızın tavırlarında. Aracı olan kişi umrumda olmazdı. Hemen yeni bakıcı arayışına girin benceAhhh ahhhdün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız çocuğumun kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?