Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim son bakıcım 2 ayda tam 7 kilo aldı ve ayrıldı işten, onu anımsadım birden

Her şeyi yesin, dibini görürcesine yesin mutlu olurum ama çocuklarıma aldığım ya da yaptığım şeyler yenilince gerçekten sinirleniyorum ben de.
Çünkü zaten makarna pilavı bile yalvar yakar yedirdiğim için oğlanlara, bir de nadir yiyecekleri tükenince sinirleniyorum ama yine de bir şey diyemem.

Yuh ya!!
Ben de bi ara bakıcılık yaptım. Kahvaltılarım ve öğle yemegim ordandı.
Kadın çok cimri biriydi ama istedigini yiyebilirsin demişti.
Ona ragmen alıp da sade soda içmeye bile çekinirdim. Asla ekstra tatlı, kurabiye vs. dokunmazdım. Sırf arkamdan böyle şeyler düşünmesin diye.
Bi de şu insanlara bak!
Benimki bi de o kadar görgüsüzdü ki bi özel yerden tatlı falan geldiyse alır üstlere kaldırıldı. Hiçbir zaman minnet etmedim. Sonra böyle sorun oluyor ki bu kadın baya abartmış.

Butun mesajlarını okudum yuhh yani bütün yasanilanlara rağmen önlem almadiginiz icin basiniza gelecek herseydende siz sorumlusunuz kusura bakmayın...Olay yemek olayı değil ki pedini paketiyle almak dolaptan et çalmak yatak odana girmek ne demek.Uyarmayi bile boş geç bu saatte arayıp yarın gelme derdim yarını beklemezdim o derece.Lutfen gözünüzü açın çocuklarına üzüldüm ya teslim ettigin insana bak!

Merakla konuyu takip ediyorum , sonunda ne çıkacak acaba , lütfen kamera taktır , direkt işten çıkarma bence .
İstettim yarın elimde olacak şimdiye kadar var sanıyordu ama baktı ki görünürde bişey yok bi de arayıp soruyorum ondan saldı acayip..şimdi kafam kadar 6 tane kamera aldım istese de hata yapamayacak.Yiyip yemediğini de görürüm,çünkü alışma döneminde evdeydim bu kadar yemiyordu,gayet standarttı yemeği..

Ohoo cılkı çıkmış.
Benim eski bakıcım da dışarı çıkacağımız günler makyaj masamda soluğu alır sürünür de sürünür, dolabımdan kıyafet bakınırdı.
Bu artık yüzsüzlük ama!
Dur demezseniz yukarıda yazdığım duruma gelirsiniz.

Mrs-cicek Bence insan iştahlı olabilir, kolay kolay da doymayabilir. Eve bakıcı gelse çok yemesine bir şey demem. Burada sıkıntı sizin çocuklarınıza özel aldığınız yağı, yumurtayı yemesi. Sayılı yaptığınız hamur işlerini bitirmesi vs hiç hoş değil. Ben olsam kendim pişirir yerim, size de pişiririm. Kullandığım malzemenin maliyetine de dikkat ederim. Ben burda ne olsa evde yiyecek ve içecek ücretsiz, sonuna kadar kullanayım düşüncesi seziyorum.

Bu arada sizin sorunuz bakıcının yemek yemesi ile ilgili ama ben başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Benim bir kuzenim var ve küçükken annesi çalıştığı için bakıcı ile büyüdü. Maalesef biraz psikolojisi bozuk. El bebek gül bebek büyüttüler ancak çok görüşmeyiz, nasıl böyle oldu bilemedim. Arkadaş edinmekte, arkadaşlarına güvenmekte zorluk çekiyor. Kocaman kız olup üniversiteye gitmesine rağmen eski bakıcısı ile görüşüyor. Her buluşmasında kadına pahalı hediyeler alıyor. Onun kızlarına da hep para veriyor. Kıza yapma etme, onlar kötü niyetli de denmiyor, asla onların kötü olabileceğini aklına getirmiyor, kendine zarar vermekle tehdit ediyor. Mesajlarınızdan birinde çocuklarınızın bakıcının arkasından ağladığını söylemişsiniz. Aksine madem kötü niyetli, çocuklarınız ona bağlanmadan önemlinizi alın.

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bir zamanlar aynısını yaşadım. Eşimin Market için ayırdığı bütçenin fazlasıyla dışına çıktığımı söyledim ve onun sevdiği şeyleri yiyorsun bu yüzden eşimle tartıştık Ben yiyorum onu düşünmüyorum sanıyor diye Söyledim direkt söyledim ayıbı yok bunun valla Bıkmıştım ya. Günde bir öğün verebilirim onun dışında ben ikram edersem yersin diye belirttim kibarca

İyi de çocuklar kendisiyle azıcık oyun oynayan herkesin peşine düşer,arkasından ağlar ki..benim eve bikaç haftalığına yeğenim gelmişti(18 yaşında) kızımın doğru düzgün yüzüne bakıp ilgilenmedi,bikaç defa parka dondurma yemeye falan gönderdik çok işim olduğu için..ona bile kızım çıldırıyordu, bir ay sonra yeğenimi görünce de “seni çok özledim” diye sıkı sıkı sarılmış..benim kızım da 2 buçuk yaşında bu arada..şimdi en çok kimi seviyorsun sorusuna da “dayım ve yengem” cevabını veriyor..dayısı arabaya bindirip,gezdirdi,müzik açtı,yengesi de onunla 5/10 dk kadar oynadı diye..çocuk bu, başkası gelse biraz oynasa,vakit ayırsa ona deli gibi sevinir..çocukların düşkünlüğünü abartmayın yani

Ahhh ahhh dün sabah aradım bahsettiğim kızım ağlıyordu neden ağlıyor dedim size küs ondan dedi,”çocuk küsüm demeyi bilmiyor ki nerden çıkarıyorsun” dedim,” dolabın üstünde resimleriniz var oraya gitti size tükürdü ve anne pis dedi” dedi kız çocuğum cidden asla tükürmez ve o kadarını diyemez eminim çünkü daha o kadar konuşan bi çocuk değil,en azından hangi kelimeleri söyleyebildiğini biliyorum..çok endişelendim eve gelene kadar yolda ağladım,kız beni çocuklarımdan mı soğutmaya çalışıyor yoksa bilinçsiz mi davranıyor bilmiyorum ama son günlerde epey düşündürüyor beni.

Annem başka ilde ve okuyan kardeşlerim var evde kv de de yaşlı hasta bakamıyor,2 hafta denedik yapamadı kadıncağız ben götürmedim bi daha ona.
valla okuyan kardeşlerinizin başında babanız teyzeniz yengeniz bir şeyiniz dursun bi hafta , sizin durumunuz acil şu an.Allah korusun bu nasıl bi kız böyle tüylerim ürperdi.

Kuş gözü kadarmı alsaydın acaba , kafa kadar kamerayla artık dikkat eder çünkü , yakalama şansın yok . Hevesimi kırdın şimdi bak :) yakaladım kız yedi sülalesiyle bizim evde takılıyormuş gibi şeyler bekliyordum konu sonunda .

Şu konuşma üzerine evinizde 1 dakika kalmamalıydı.
Acilen yeni birini bulun.
Hadsiz, densiz şey!
Bit kadar çocuğun yanında ettiği laflar bir kenara, olayı anlatış biçimi bile nefret dolu.

Gizli kamera yasak bi de zaten evde var sanıp ilk günlerde iyiydi ama baktı ki görünen bi kamera yok ondan büyük aldım istese de hata yapamasın korksun istedim.

Ben saydığımız şeylerin hepsini yiyebileceğini sanmıyorum. Toplayıp evine götürüyor olabilir.
Bir görüşmemde böyle bir bakıcıya denk gelmiştim, evde oğlum var ona yemek götürebilir miyim diye sormuştu, elbette dedim.
Ama oğlunun 28 yaşında koca çalışan bir adam olduğunu öğrenince işe almadım.
Var öyle tipler maalesef...

Bu kızı işten çıkarmak için neyi beklediğinizi çok merak ediyorum gerçekten

ama o yaş grubunda çocuklar bunu eve 5 dakika uğrayan komşuya da yapıyor yani bu kıza özel bir durum değil ona bakmayın.

Çocuğum var fakat bakıcı deneyimim yok o yüzden bu kadar rahat söyleyebiliyor olabilirim. Sizin yerinizde olsam bir an önce başka bakıcı bulurdum. Hiç iyi niyet sezemiyorum kızın tavırlarında. Aracı olan kişi umrumda olmazdı. Hemen yeni bakıcı arayışına girin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…