Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bul başka birini
Kreşe gönder
Yanında götür
Başka birini bulamıyorum diye niye bu tuhaf insanın yanına bırakıyorsun minikleri?
Üstelik çocuk gelişimi öğretmenisin bu kızın çocukları hiç düzgün yetiştirdiğin sanmıyorum
Hatta düzgün baktığını bile düşünmedim anlattıklarından

Eşim özel sektörde izin denen şey sadece kağıtta kalıyor,bir hastane izni bile yok..Benim de bağlı olduğum ilçedeki MEM lanet bişey.1 günlük rapor aldım sabahın köründe direkt ME MÜDÜRÜ beni aradı hakkımızı bile kullandırmıyorlar

Mrs-cicek konunuz beni 30 yil onceye goturdu. Annem koy okulunda ogretmen..super bir bakicimiz vardi ama kiz evlendi ve tam seminer donemi yeni bakici arayisina girdi annem. Neyse arada cok zorluklar oldu. Dedem kanser tedavisinde anneannem cok gelemedi babannem amcamin koca cocuklarini birakip gelemedi falan bir kiz bulundu. Ben ilkokula basladim kardesim daha 3 yasinda. Zavalli kardesimi odaya kapatip kendine yemekler, annemlerin dolaptan yurtdisindan gelen seylerden almalar, eve sucuklar muzlar yumurtalar goturmeler. Bizim telefondan butun gun koyunu aramis. Daha neler neler sonra annemler kizi cikartti. Misal annem sabahciysa
Ben oglenciydim gelince iki kardes otururduk. Zaten hemen sonra yeni biri bulundu ama bu arada annem stresten boyun duzlesmesinden tutundAa sacma sapan pek cok sey yasadi.

Ozetle bakicidan kurtulun olmadi 1-2 ay izine ayrilin duzgun birini bulun.

Merhaba ben de çocuk bakıcılığı yaptım sabah kahvaltı yapıp giderdim orda öğlen yemeğini çocuklara ben yapardim birlikte yerdik ama insan başkasının evi olunca çekinir ben çoğu zaman aç gezerdim canım çok çekse de gördüğüm şeyleri yiyemezdim.. bence bu hanım yaptığının ya farkında ve sizi enayi yerine koyuyor ya da gerçekten çok saf kendini ailenin bir üyesi sanıp rahat davranıyor..bence aracıyla konusun sonuçta siz çocuklarınız için para kazanıyorsunuz bakıcı için değil

Bu kiz benim annemin bir alt versiyonu annecigim de benim cocuguma bakiyor butun evi yiyor ardini dusunmeden bide butun herseyi ya bozuyor yada kiriyor umrunda mi zerre umrunda degil.su an dogum iznindeyim ve annem evime gelince muthis geriliyorum tek maas geciniyoruz nerdeyse 7.5 aydir calismiyorum.ara ara geliyor 1 hafta kalip buzdolabi tam takir kuru bakir olunca evine gidiyor zerre acimiyor.resmen bu konu kanayan yaram.dun buzluktaki 4 pogacadan 2 sini cikartmis mikrodalga ya koymadan veya cozulmesini beklemeden kutur kutur yedi.bugun kizimin odasindaki yataginin markasi bellona resmen bellona yazan yazi demir cikmis sok oldum o nasil cikmis asla soylemez koymus bir kenara oyle gordum.derin dondurucu kabusumuz kv.dem koyden et gonderir 1 sene yetecek olan eti 1 ayda bitirmek icin ugrasir hayvancilik yapiyor kayinpederim.temizlik diye birsey asla bilmez dun tum evi sildim supurdum canim cikti eline ekmegi alir oyle yer sabah bir yorganini toplamaz.sabah carsafta ekmek kesi vardi.surekli namaz kil der en son bugun iman olucak insanda dedi cok kizdim resmen kadin dinden imandan soguttuyor insani is ve temizlik yapmak istemez dana gibi yiyip icip yatmak istiyor .ben zaten is yapsin istemiyorum mutfakta tezgahin ustunde 2 adet yagdanlik var tupperin salata yapiyor kendine tezgahin altindaki yag kutusundan koyuyor salatasina.kahvaltiliklar bizde ilk cekmecede buzdolabinda asla oraya koymaz karman karisik koyar .Bende sevgili annemin bu durumu duzen takintisi yapti Allah izin verir calisabilirsem aksam 19:30 da evde olucam kapidan iceri girer girmez bastan asagi tum evi duzeltmem lazim.Hayat cok zor.Annem ilk cocuguma bakti simdi ikincisine bakicak.Iznim bitince mutfak masrafi calissam sikinti degil calismayinca cok bunaliyorum 1000 tl geciyor nerdeyse aylik.Tv acik birakir gecer salona yatar uyur tv oturma odasinda.ben kit kanaat gecinmeye calisiyorum umrunda bile degil.Kinayanlar olabilir ama kimse yasamadan bilmez.Asgari ucret calisiyor esim dusunun cektigim sikinti stresi.

O kadarı çok ayıp bence konuşms yapmsk yerine yeni birini arayın

Sözleşmeli Öğretmenim o dediğiniz haklardan maalesef biz yararlanamıyoruz..Daha önceki sayfada da belirttim,1 günlük rapor aldım gün yeni başlamıştı MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ beni aradı..İllet bi milli eğitim var olan hakkımızı da kullandırmıyorlar..yoksa Bn de bunları düşündüm ama yok..Çıkmazın içindeyim kreşe vermek veya köye taşınmak şuan en mantıklısı bu bakıcıdansa ama eşim de bnm vesvese yaptığımı söyleyip kestirip atıyor..hatta buradaki yorumlardan birkaçını okudum ona,bana hak veriyorlar diye,güldü geçti yine o da kreşten nefret etti,gözümüzün önünde su isteyen çocuğa “yemeğe kadar su yok” dedi öğretmen bi de dediğim gibi hijyen değildi.

Yani kusura bakmayın da bu kadar sakin oluşunuz hayret verici
Bir tane bile akrabanız yok mu hala olur teyze olur, ne bileyim yeğen olur.
1 2 hafta idare etmek için ben en kötü ihtimalle en güvendiğim komşuma emanet ederdim yine o manyak mıdır değil midir belli olmayan tuhaf kıza bırakmazdım çocuklarımı.
Zaruri bir durum var eşiniz bi denesin en azından izin almayı

Cocukluk travmalarini en iyi sizin bilmeniz lazim madem okul oncesi egitmenisiniz. Kamerada kurulsunda birde oyle bakin bakalim.

Ayrica kizin sacma sapan bir ilgisi varsa ve esiniz bunu anladiysa belki erkeklik egosu oksanmistir. Orasida muamma

Rahat değilim lütfen hergün ağlayarak çıkıyorum evden..Önceki sayfada belirttim geçici de olsa akrabalar kabul etmedi çoğunluğu ev hanımı ve çok afedersiniz gö.. büyütmek dışında hiçbir faaliyetleri yok,tembel insanlar..para da teklif ettik istemediler.Uykucu tipler çoğu o yüzden olumlu bakmadılar yalvardık resmen hatta eşim dinlese beni artık hiçbirinin yüzüne bakmam,bu kadar zor durumda olduğumuz halde kimse ben geleyim demedi ..genç kızlar da şehir dışında okuyor..komşuyu da denedik yazdım onu da o da bir haftada iki defa zam istedi üstüne çok berbat bakıyordu,7. Katta oturuyor çocuklar tek başına balkondaydı,düşünün.(benim ailem de burda değil gelebilecek kimse de yok,herkes ufak çocuklu ev kadını ya da okuyan kızlar)

Ne kadar kötü denk gelmiş böyle hepsi üst üste.
Tek çare eşinizin zorlayıp bir süre izin alması, en kötü rapor alırdım ben olsam ne yapabilirler ki en fazla. İsterlerse küfür etsinler çokta umurumdaydi yani mesele çocuğum olunca. İşten atmak gibi birseyi de yapamazlar.
Karar sizin diyecek başka birşey yok inşallah iyi birini bulursunuz

Eşiniz izin alamayacaksa- hatta ben maddi yönden çok fark yoksa işine ara vermesini de önermiştim- siz yaninizda götürün, bir yandan da bakıcı aramaya devam edin. Belki bu arada uygun fiyatlı bir araba bulursunuz, ve çocukları diğer kreşe götürebilirsiniz.

Ne yaparsanız yapın o kıza bırakmaktan iyidir.

O ne gi öyle ben olsam arkandakileri de bi düşün yemek yerken derdim. Eşim için bir şey yaptiysam kessinlikle başkası yerse deli olurum kalkta yap, sende bu evdensin hamaratligini göreyim derim şahsen

Eşiniz genel olarak rahat ve ilgisizse, bu isaretleri önemsememesi normal. Ama hicbir tedbir almamışsınız çocuklar Allaha emanetler.

Su konusuna benzer bir seyi burda başka bir konuda okumustum galiba. Ilk anda çok gaddarca geliyor ama yemek, su , tuvalet düzeni için bazı kreşler belirli zamanlar tanıyolarmış, biri su istese genelde çocuklar susamamış olsa da birbirini taklit etmeye başliyomus, etkinlik düzeni bozuluyomuş. Sakıncaliysa da belki ögretmenleriyle konusulur halledilir bunlar.

Bak canım referansı kim olursa olsun,senin için demiyorum.Neler neler insanlar var.Mutlulugunu kıskanan olur,özel hayatını merak eden olur.İc çamaşırlarını bakar,gecelikleri ne bakar.Ne bileyim kocanın senin parfüm lerinize bakar.Karistirir da karıştırır.Olmuyor değil neler duyuyoruz.Kamera var demişsin ama hiç bir falsosunu yüzüne vurmayinca anlamış olmadığını.Yatak odana çok iyi sakla ve izle.En azından karıştırdığını görürsen için rahat işine son verirsin.Halasi ne bilsin kötü düşünceleri olduğunu veya hissettiğini.Senin odandan senin terligini giyebilen,başka şeylerde giyiyordur emin ol .Sen çok yiyor derdine düşmüş sun kız senin yerine göz dikse haberin yok.Tekrar söylüyorum ok labilir de olmayabilir de.Sen önlemini al da.

Çocuklar bu yaşta yalan söylemez düne kadar odama girmez anne ile babanın odası derlerdi şimdi ablanın odası diyorlar neden anlamıyorum
E daha neyi bekliyosunuz
Allah askina demek ki surekli orda goruyolar ki ablanin odasi diyor cocuklar . Kadın kendi evi bellemis . Yavrulariniza bir seg katacagini dusunmuyorum inanin ki . Saldim cayra mevlam kayra gibi yiyip icip bir iki cocuklarla konusup gunu bitiriyordur bu kadin . yaptigi yanlislar da cabası!

Paketle mi almış . Ben şok . Yok kesinlikle var bunda bir iş ne koparirsam kar mi diyor acaba pes ya . Bir gelisme olursa bizide bilgilendirir misiniz ? Çok değişik geldi bana bu kadin

Sen sesini cikarmamaya devam et.Yuzde yüz ya çocuklar uyuyunca eve birini alıyor yada evine götürüyor bu kadar net söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…