Bul başka biriniEvet hissediyorum beni kıskanıyor bugün biraz gecikmeli gittim okula normalde önce Bn çıkarım o gelir sonra eşim,Bn kapıyı açınca bozulduğunu hissettim ya da bilmiyorum vesveseparmağına bnm alyansın aynısını alıp takmış neden taktın genç kızsın kısmetini kapatma dedim sadece sırıttı
Eşim özel sektörde izin denen şey sadece kağıtta kalıyor,bir hastane izni bile yok..Benim de bağlı olduğum ilçedeki MEM lanet bişey.1 günlük rapor aldım sabahın köründe direkt ME MÜDÜRÜ beni aradıGeçmiş olsun.
İdari izin al demişlerdi, bilmiyorum öyle bir hakkınız var mı.
Eşiniz ne iş yapıyor, biraz o izin almaya çalışsın. Yıllık izniniz varsa kullanın, bu arada bir bakıcı bulursunuz. Bulamazsanız mecbur kreşe verirsiniz.
Uzak da olsa bakıcı bulana kadar idare edersiniz.
Şu an büyük sıkıntı görünüyor bakıcı bilmem farkında misiniz?
O kadarı çok ayıp bence konuşms yapmsk yerine yeni birini arayınBn de hep öyle düşündüm de 2 günde bir tepsi şekerpareyi bitirmesi 1 haftalık Çerezimin bitmesi normal gelmediVe daha neler.Afedersiniz pedime kadar almış Bn fark etmedim,hastayım biraz dedi,neyin var dedim,regl oldum dedi,Bn de pedin var mıydı banyo dolabında var al yoksa sende dedim,aldım zaten dedi..bi geldim baktım paketle almış bu mudur usül
Sözleşmeli Öğretmenim o dediğiniz haklardan maalesef biz yararlanamıyoruz..Daha önceki sayfada da belirttim,1 günlük rapor aldım gün yeni başlamıştı MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ beni aradı..İllet bi milli eğitim var olan hakkımızı da kullandırmıyorlar..yoksa Bn de bunları düşündüm ama yok..Çıkmazın içindeyim kreşe vermek veya köye taşınmak şuan en mantıklısı bu bakıcıdansa ama eşim de bnm vesvese yaptığımı söyleyip kestirip atıyor..hatta buradaki yorumlardan birkaçını okudum ona,bana hak veriyorlar diye,güldü geçti yineMrs-cicek konunuz beni 30 yil onceye goturdu. Annem koy okulunda ogretmen..super bir bakicimiz vardi ama kiz evlendi ve tam seminer donemi yeni bakici arayisina girdi annem. Neyse arada cok zorluklar oldu. Dedem kanser tedavisinde anneannem cok gelemedi babannem amcamin koca cocuklarini birakip gelemedi falan bir kiz bulundu. Ben ilkokula basladim kardesim daha 3 yasinda. Zavalli kardesimi odaya kapatip kendine yemekler, annemlerin dolaptan yurtdisindan gelen seylerden almalar, eve sucuklar muzlar yumurtalar goturmeler. Bizim telefondan butun gun koyunu aramis. Daha neler neler sonra annemler kizi cikartti. Misal annem sabahciysa
Ben oglenciydim gelince iki kardes otururduk. Zaten hemen sonra yeni biri bulundu ama bu arada annem stresten boyun duzlesmesinden tutundAa sacma sapan pek cok sey yasadi.
Ozetle bakicidan kurtulun olmadi 1-2 ay izine ayrilin duzgun birini bulun.
Eşim özel sektörde izin denen şey sadece kağıtta kalıyor,bir hastane izni bile yok..Benim de bağlı olduğum ilçedeki MEM lanet bişey.1 günlük rapor aldım sabahın köründe direkt ME MÜDÜRÜ beni aradıhakkımızı bile kullandırmıyorlar
Sözleşmeli Öğretmenim o dediğiniz haklardan maalesef biz yararlanamıyoruz..Daha önceki sayfada da belirttim,1 günlük rapor aldım gün yeni başlamıştı MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ beni aradı..İllet bi milli eğitim var olan hakkımızı da kullandırmıyorlar..yoksa Bn de bunları düşündüm ama yok..Çıkmazın içindeyim kreşe vermek veya köye taşınmak şuan en mantıklısı bu bakıcıdansa ama eşim de bnm vesvese yaptığımı söyleyip kestirip atıyor..hatta buradaki yorumlardan birkaçını okudum ona hak veriyorlar diye güldü geçti yineo da kreşten nefret etti,gözümüzün önünde su isteyen çocuğa “yemeğe kadar su yok” dedi öğretmen bi de dediğim gibi hijyen değildi.
Rahat değilim lütfenYani kusura bakmayın da bu kadar sakin oluşunuz hayret verici
Bir tane bile akrabanız yok mu hala olur teyze olur, ne bileyim yeğen olur.
1 2 hafta idare etmek için ben en kötü ihtimalle en güvendiğim komşuma emanet ederdim yine o manyak mıdır değil midir belli olmayan tuhaf kıza bırakmazdım çocuklarımı.
Zaruri bir durum var eşiniz bi denesin en azından izin almayı
Rahat değilim lütfenhergün ağlayarak çıkıyorum evden..Önceki sayfada belirttim geçici de olsa akrabalar kabul etmedi çoğunluğu ev hanımı ve çok afedersiniz gö.. büyütmek dışında hiçbir faaliyetleri yok,tembel insanlar..para da teklif ettik istemediler.Uykucu tipler çoğu o yüzden olumlu bakmadılar yalvardık resmen hatta eşim dinlese beni artık hiçbirinin yüzüne bakmam,bu kadar zor durumda olduğumuz halde kimse ben geleyim demedi ..genç kızlar da şehir dışında okuyor..komşuyu da denedik yazdım onu da o da bir haftada iki defa zam istedi üstüne çok berbat bakıyordu,7. Katta oturuyor çocuklar tek başına balkondaydı,düşünün.
Rahat değilim lütfenhergün ağlayarak çıkıyorum evden..Önceki sayfada belirttim geçici de olsa akrabalar kabul etmedi çoğunluğu ev hanımı ve çok afedersiniz gö.. büyütmek dışında hiçbir faaliyetleri yok,tembel insanlar..para da teklif ettik istemediler.Uykucu tipler çoğu o yüzden olumlu bakmadılar yalvardık resmen hatta eşim dinlese beni artık hiçbirinin yüzüne bakmam,bu kadar zor durumda olduğumuz halde kimse ben geleyim demedi ..genç kızlar da şehir dışında okuyor..komşuyu da denedik yazdım onu da o da bir haftada iki defa zam istedi üstüne çok berbat bakıyordu,7. Katta oturuyor çocuklar tek başına balkondaydı,düşünün.(benim ailem de burda değil gelebilecek kimse de yok,herkes ufak çocuklu ev kadını ya da okuyan kızlar)
eşim de bnm vesvese yaptığımı söyleyip kestirip atıyor..hatta buradaki yorumlardan birkaçını okudum ona,bana hak veriyorlar diye,güldü geçti yineo da kreşten nefret etti,gözümüzün önünde su isteyen çocuğa “yemeğe kadar su yok” dedi öğretmen bi de dediğim gibi hijyen değildi
Bak canım referansı kim olursa olsun,senin için demiyorum.Neler neler insanlar var.Mutlulugunu kıskanan olur,özel hayatını merak eden olur.İc çamaşırlarını bakar,gecelikleri ne bakar.Ne bileyim kocanın senin parfüm lerinize bakar.Karistirir da karıştırır.Olmuyor değil neler duyuyoruz.Kamera var demişsin ama hiç bir falsosunu yüzüne vurmayinca anlamış olmadığını.Yatak odana çok iyi sakla ve izle.En azından karıştırdığını görürsen için rahat işine son verirsin.Halasi ne bilsin kötü düşünceleri olduğunu veya hissettiğini.Senin odandan senin terligini giyebilen,başka şeylerde giyiyordur emin ol .Sen çok yiyor derdine düşmüş sun kız senin yerine göz dikse haberin yok.Tekrar söylüyorum ok labilir de olmayabilir de.Sen önlemini al da.Ona var dedik ama yok,açıkçası alıp her yere koyamayacağım için bir de alıp her saat bakamayacağım için almak manasız geldi,sonuçta referanslı (halası eşimin iş arkadaşı referans dediğim o,kefil oldu kıza) bi de çocuklarımız sevmezse gelme deriz dedik kendimizce..ee çocuklar sevince almadık da artık kamerayı...Ama bu birkaç şeyden sonra istettim yarın gelir takarım
E daha neyi bekliyosunuzÇocuklar bu yaşta yalan söylemez düne kadar odama girmez anne ile babanın odası derlerdi şimdi ablanın odası diyorlar neden anlamıyorum
Paketle mi almış . Ben şok . Yok kesinlikle var bunda bir iş ne koparirsam kar mi diyor acaba pes ya . Bir gelisme olursa bizide bilgilendirir misiniz ? Çok değişik geldi bana bu kadinBn de hep öyle düşündüm de 2 günde bir tepsi şekerpareyi bitirmesi 1 haftalık Çerezimin bitmesi normal gelmediVe daha neler.Afedersiniz pedime kadar almış Bn fark etmedim,hastayım biraz dedi,neyin var dedim,regl oldum dedi,Bn de pedin var mıydı banyo dolabında var al yoksa sende dedim,aldım zaten dedi..bi geldim baktım paketle almış bu mudur usül
Sen sesini cikarmamaya devam et.Yuzde yüz ya çocuklar uyuyunca eve birini alıyor yada evine götürüyor bu kadar net söylüyorum.Dün ayıptır söylemesi dolabımda önceki günden karnıyarık vardı,kızlar yemez diye etli fasulye ile bulgur pilavı yaptım dün akşam bu akşama yetecek kadar da vardı,bir de yoğurt kovam 5 kiloluk 750 gr kadar dibinde vardı,kız hem bütün yemekleri hem yoğurdu hem iki ekmeği hem yarım tepsişekerpareyi hem de meyve yemişti üstüne 3-4 bardak kola..eee ne bu normal mi yemeklerde İnanın gözüm yok ekstra yorulcam ama kız da aç kalacak değil ya,ama tatlıyı yemeyiversin ya da 2-3 tane yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?