Ben bu konuyu gormemistim ama zaten konu sahibinin anlattigi gibi bir bakici olsa akli olan kimse barindirmaz evinde. Ve anlattikca diger ayrintilari cok rahat bir sekilde vermeye basladi konu sahibi. Bilemiyorum.. zaten anlatildigi gibi yemek yiyor olamaz ya yeseydi de gondirilirdi diye dusunuyorum. Sahsi kanaatimArkadaşım ben niye size takıyım
Kendi açtığınız konudan bahsettim acaba çokmu takıntılısınız
Bakın gecen haftaki konunuzda bakıcıdan çok memnun olduğunuzu anlatmışsınız 5 gün içinde ne değişti
Her şeyimi onlara adadım onlar sanırım beni sevmiyor :(
Merhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz...www.kadinlarkulubu.com
Açıkçası ben de artık konu sahibinin canı sıkılan işsiz güçsüz biri olduğunu düşünüyorum. Bir konusunda 10 yıl çocuk bekleyip ikiz kızlarının olduğunu söylemişti şimdi de bu bakıcı 21 yaşlarında ve yaşının kendisine yakın olduğunu söyledi. Konu sahibi 25 yaşında bile olsa 15 yaşında mı evlendiArkadaşım ben niye size takıyım
Bakın gecen haftaki konunuzda bakıcıdan çok memnun olduğunuzu anlatmışsınız 5 gün içinde ne değişti
Merhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz...www.kadinlarkulubu.com
Canım çok haklısın yaSöylediğimi ayıplayacaklar da olacaktır ama ben çok garipsiyorum alışamıyorum ve ne yapmam lazım anlamadım...Kısaca anlatayım dert gibi değil aslında elhamdulillah ama takıldım biraz...Bakıcı tuttuk bu hafta 3. Haftası kahvaltı ve öğle yemeğini bizde yapar 2-3 kişilik yemek kahvaltı yapıyor yapılı ve yemeği seviyor belli,bunda sıkıntı yok sonuçta herkesin doyma eşiği aynı olamaz,ancak eşim için okuldan gelince hamur işi yaparım çayla yemeyi sever yaptığım bir tepsi tatlı kek veya börek her ne ise 3-4 gün yeter bize ama bu kız sayesinde ertesi gün bi daha yapıyorum ya da misal eşim abur cubur çerez vs sever (evde yemek yemez bari çay keyfi yapayım kafasında) kız bildiğiniz canavar gibi iki günde bizim aylık yetecek herşeyi yiyor.. bi örnek daha vereyim,geçen kola aldım yemekle içeriz diye düşündüm,yemeğe getirmedim unuttum,ertesi gün biz işe gittik akşam eve geldim kolayı da çıkarayım yemekte içeriz diye düşündüm dibinde bir çay bardağı kadar vardı dayanamadım sordum ertesi gün,kola çok zararlı o kadar içme nasıl içtin dedim ben su yerine içiyorum çok seviyorum dedi şaştım kaldım kırmadan nasıl söylerim...sonuçta çalışan bi insanım o hamur işlerini eşime yapıyorum günlerce yetsin diye hergün uğraşamam da bu bir tarafa da ben yemek konusundan mesulüm ekstralardan mesul değilim ki...Ama nasıl söylerim bilmiyorum
(Çocuklara tereyağı yumurta getiriyorum çalıştığım köyden,onlardan da yiyor ve normal yumurta ve kahvaltılık yağ da var dolapta) Hergün 3-4 yumurta kırıyor 2 somun ekmek yiyor iki akşam yetecek yemeğimi bitiriyor vs bunlara yine konuşamam çünkü karnını ancak doyuruyor demek ki diyorum ama ekstraları yemesi çok da anlaşılır gelmiyor,hadi nefistir baksın iki tane yesin de dibini görene kadar yemek nedir
Ya bir de hadi dogru diyelim, 10 sene bekle ikiz cocuklarini ve boyle bir bakiciya sozlesmeli ogretmenlik icin birak git.Açıkçası ben de artık konu sahibinin canı sıkılan işsiz güçsüz biri olduğunu düşünüyorum. Bir konusunda 10 yıl çocuk bekleyip ikiz kızlarının olduğunu söylemişti şimdi de bu bakıcı 21 yaşlarında ve yaşının kendisine yakın olduğunu söyledi. Konu sahibi 25 yaşında bile olsa 15 yaşında mı evlendiayrıca hiçbir kadın (yiyeceği katmıyorum) yatak odasına giren, şahsi eşyalarını kullanan, fotoğrafına tüküren birine mecbur bile olsa katlanmaz. Ya konu sahibi bi şeyleri eksik farklı anlatıyor ya da her şeyiyle fake. Üzgünüm artık bana inandırıcı gelmiyorsunuz.
5 gün içinde değişenleri bir bir anlattım,okudunuz mu ? Kız odama girip terliğimi alıyor,çocuklar ablanın odası diyor,kızımın bana tükürdüğünü anlatıyor ve başlıkta belirttiğim durum...kız kameranın olmadığını fark etti değişti,şuan sorun bulmam için yeterli bence..Yardımcı olmak yerine eleştirmek ne güzel değil mi ?Arkadaşım ben niye size takıyım
Kız 22 yaşında yazmışsın ve yaşlarımız yakın demişsin bi yorumda. 15 yaşında falanmı evlendin 10 yıl çocuk bekledin. Hangi ara okudun öğretmen oldun. Konu başta inandırıcıydı ama sonradan ilgi çektiğini görünce uydurmaya abartılmaya başlamış gibi10 yıl çocuk bekledim hobi değil bilin istedim zaten yeterince her şey zor keşke yaşadıklarımı bilmeden yorum yapmasanız,ki defalarca cevap verdim buna,her yolu denedim,Öğretmenim devlet bana dediğiniz gibi bir hak tanımıyor çocuklarım 2,5 yaşında olduğu için varolan tüm haklarımı kullandım şuan arada rapor almak dışında başka hakkım yok o da geçici çözüm olur..Ayrıca bahane dediğiniz şeyler çocuğum için daha beter durumlardı..keşke onları okusaydınız.
Ücretli değil hocam sözleşmeli..kadroludan farkımız çakılı kalmamız ve izin haklarımız maaş vs aynı.Ben şu kısmı anlamadım. Sözleşmeli öğretmenim yazmışsınız. Sözleşmeli öğretmenlerin aldığı ücret belli. Asgari ücretin de altında. Size özel bir zam yapmadılar ise aldığınızdan fazlasını bakıcıya veriyorsunuz. Zira yukarıda 1500 artı yol parası veriyoruz yazmışsınız. Sizin kazancınızdan fazla bu verdiğiniz miktar.
Gerçekten merakımdan soruyorum neden? Evde oturun kendi gıdanızı kendiniz tüketin madem bu kadar şikayetçi iseniz.
Ya eksik bilgi veriyorsunuz burada ya da yerine oturmayan bir şeyler var. Yok benim derdim para değil kazandığımdan fazlasını sürekli şikayet ettiğim bakıcıya verip bir de çocuklarım bana düşkün değil diye her gün ağlayacağım çünkü öyle. Diyorsanız da peki diyorum.
Söylediğimi ayıplayacaklar da olacaktır ama ben çok garipsiyorum alışamıyorum ve ne yapmam lazım anlamadım...Kısaca anlatayım dert gibi değil aslında elhamdulillah ama takıldım biraz...Bakıcı tuttuk bu hafta 3. Haftası kahvaltı ve öğle yemeğini bizde yapar 2-3 kişilik yemek kahvaltı yapıyor yapılı ve yemeği seviyor belli,bunda sıkıntı yok sonuçta herkesin doyma eşiği aynı olamaz,ancak eşim için okuldan gelince hamur işi yaparım çayla yemeyi sever yaptığım bir tepsi tatlı kek veya börek her ne ise 3-4 gün yeter bize ama bu kız sayesinde ertesi gün bi daha yapıyorum ya da misal eşim abur cubur çerez vs sever (evde yemek yemez bari çay keyfi yapayım kafasında) kız bildiğiniz canavar gibi iki günde bizim aylık yetecek herşeyi yiyor.. bi örnek daha vereyim,geçen kola aldım yemekle içeriz diye düşündüm,yemeğe getirmedim unuttum,ertesi gün biz işe gittik akşam eve geldim kolayı da çıkarayım yemekte içeriz diye düşündüm dibinde bir çay bardağı kadar vardı dayanamadım sordum ertesi gün,kola çok zararlı o kadar içme nasıl içtin dedim ben su yerine içiyorum çok seviyorum dedi şaştım kaldım kırmadan nasıl söylerim...sonuçta çalışan bi insanım o hamur işlerini eşime yapıyorum günlerce yetsin diye hergün uğraşamam da bu bir tarafa da ben yemek konusundan mesulüm ekstralardan mesul değilim ki...Ama nasıl söylerim bilmiyorum
(Çocuklara tereyağı yumurta getiriyorum çalıştığım köyden,onlardan da yiyor ve normal yumurta ve kahvaltılık yağ da var dolapta) Hergün 3-4 yumurta kırıyor 2 somun ekmek yiyor iki akşam yetecek yemeğimi bitiriyor vs bunlara yine konuşamam çünkü karnını ancak doyuruyor demek ki diyorum ama ekstraları yemesi çok da anlaşılır gelmiyor,hadi nefistir baksın iki tane yesin de dibini görene kadar yemek nedir
17 de evlendim evlendikten sonra okudum en eski konularıma bakın görürsünüz..10 yıl da çocuğumuz olmadı şuan 13 yıllık evliyiz..yalan dolan yok,yanı var mı böyle zevkine derdim var deyip herkese yorum yetiştiren.yaşımız yakın dediğim yanı 10-20 yıl yok aramızda bi de minyon bi tipim benim yaşımı daha da küçük sanıyor olabilir,en çok 25 gibisin diyen oldu..Beni çok da ciddiye almıyor ve kıskanıyor olabilir bu sebeple..ne bileyim beynim yandı.Kız 22 yaşında yazmışsın ve yaşlarımız yakın demişsin bi yorumda. 15 yaşında falanmı evlendin 10 yıl çocuk bekledin. Hangi ara okudun öğretmen oldun. Konu başta inandırıcıydı ama sonradan ilgi çektiğini görünce uydurmaya abartılmaya başlamış gibi
Ücretli değil hocam sözleşmeli..kadroludan farkımız çakılı kalmamız ve izin haklarımız maaş vs aynı.
Okulum 120 km uzakta.ikiz ve asla arabada yerinde oturmayan iki çocukla gidemiyorum denemedim mi sanıyorsunuz vallahi billahi başka çarem yok,yani birini bulana kadar ya da araç alana kadar kamerayla izlemek dışında çarem yok.2 gündür konuyu sinir içinde takip ediyorum. Sürekli "Baska carem yok" demiş konu sahibi. Gayet de caresi var gerekirse soğukta da olsa yeni bir bakıcı bulana kadar çocuklarımı yanımda getirir götürürüm yine de bu psikopat ergene emanet etmem.
Benim ev sahibim ilkokul öğretmeni mecbur kaldığı zamanlar Erzincan soğuğunda 2 kız çocuğunu da okula götürerek büyütmüş kızların ikisinin de hiçbir sağlık sorunu yok.
Ayrıca bence kocanız da kızın ilgisini farkettiği için kızın gitmesinden yana değil. Az daha oyalanırsanız kocanızı da size karsı soğutacak zaten çocukları soğutmayı basarmış
Annem başka memlekette ve küçük kardeşim var okula gidiyor,kv de de yaşlı ve hergün hastane yollarındamerhaba konunuzu ve mesajlarınızı üzülerek okudum
bakıcı mağduru olarak
kadınlar ve anneler hisseder
ne demek annenin resmine tükürmek çok ağlıyor demek
neden anlatıyor ki size
lütfen anne veya varsa kv ye yalvarın yakarın geçici süre gelsinler
derhal işine son verin onun da
içim yandı.. inşallah annen sizi sevmiyor vs demiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?