Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuyu gormemistim ama zaten konu sahibinin anlattigi gibi bir bakici olsa akli olan kimse barindirmaz evinde. Ve anlattikca diger ayrintilari cok rahat bir sekilde vermeye basladi konu sahibi. Bilemiyorum.. zaten anlatildigi gibi yemek yiyor olamaz ya yeseydi de gondirilirdi diye dusunuyorum. Sahsi kanaatim

Açıkçası ben de artık konu sahibinin canı sıkılan işsiz güçsüz biri olduğunu düşünüyorum. Bir konusunda 10 yıl çocuk bekleyip ikiz kızlarının olduğunu söylemişti şimdi de bu bakıcı 21 yaşlarında ve yaşının kendisine yakın olduğunu söyledi. Konu sahibi 25 yaşında bile olsa 15 yaşında mı evlendi ayrıca hiçbir kadın (yiyeceği katmıyorum) yatak odasına giren, şahsi eşyalarını kullanan, fotoğrafına tüküren birine mecbur bile olsa katlanmaz. Ya konu sahibi bi şeyleri eksik farklı anlatıyor ya da her şeyiyle fake. Üzgünüm artık bana inandırıcı gelmiyorsunuz.

Canım çok haklısın ya bence şöyle dediğin gibi sen yemeğini verirsin ama öyle elin evinde herseyimin bitirip tüketmek çok ayıp.
Benim de böyle bir arkadaşım var canım arkadaşım uzun bi süre birlikte yaşadık inanın o varken yaptığımız alışverişin 3 5 katını yapardık annem dolap kurutan derdi

merhaba konunuzu ve mesajlarınızı üzülerek okudum
bakıcı mağduru olarak

kadınlar ve anneler hisseder
ne demek annenin resmine tükürmek çok ağlıyor demek
neden anlatıyor ki size

lütfen anne veya varsa kv ye yalvarın yakarın geçici süre gelsinler
derhal işine son verin onun da
içim yandı.. inşallah annen sizi sevmiyor vs demiyordur

Ya bir de hadi dogru diyelim, 10 sene bekle ikiz cocuklarini ve boyle bir bakiciya sozlesmeli ogretmenlik icin birak git.
Katiliyorum yazdiklariniza.

Ay yok artık ya. Bari çocukların yumurtalarını yemesin. Bende kızım için alıyorum kendim bile yemiyorum çogu zaman. Bu ne böyle.. Açık açık söyleyin.

Boyle yiyen birisi cocugunuza ne kazandirabilir ki? Gonderin gitsin. Krese baslatin cocugu da insan gibi insanlarin yaninda buyusun

Ben şu kısmı anlamadım. Sözleşmeli öğretmenim yazmışsınız. Sözleşmeli öğretmenlerin aldığı ücret belli. Asgari ücretin de altında. Size özel bir zam yapmadılar ise aldığınızdan fazlasını bakıcıya veriyorsunuz. Zira yukarıda 1500 artı yol parası veriyoruz yazmışsınız. Sizin kazancınızdan fazla bu verdiğiniz miktar.

Gerçekten merakımdan soruyorum neden? Evde oturun kendi gıdanızı kendiniz tüketin madem bu kadar şikayetçi iseniz.

Ya eksik bilgi veriyorsunuz burada ya da yerine oturmayan bir şeyler var. Yok benim derdim para değil kazandığımdan fazlasını sürekli şikayet ettiğim bakıcıya verip bir de çocuklarım bana düşkün değil diye her gün ağlayacağım çünkü öyle. Diyorsanız da peki diyorum.

2 gündür konuyu sinir içinde takip ediyorum. Sürekli "Baska carem yok" demiş konu sahibi. Gayet de caresi var gerekirse soğukta da olsa yeni bir bakıcı bulana kadar çocuklarımı yanımda getirir götürürüm yine de bu psikopat ergene emanet etmem.
Benim ev sahibim ilkokul öğretmeni mecbur kaldığı zamanlar Erzincan soğuğunda 2 kız çocuğunu da okula götürerek büyütmüş kızların ikisinin de hiçbir sağlık sorunu yok.
Ayrıca bence kocanız da kızın ilgisini farkettiği için kızın gitmesinden yana değil. Az daha oyalanırsanız kocanızı da size karsı soğutacak zaten çocukları soğutmayı basarmış

5 gün içinde değişenleri bir bir anlattım,okudunuz mu ? Kız odama girip terliğimi alıyor,çocuklar ablanın odası diyor,kızımın bana tükürdüğünü anlatıyor ve başlıkta belirttiğim durum...kız kameranın olmadığını fark etti değişti,şuan sorun bulmam için yeterli bence..Yardımcı olmak yerine eleştirmek ne güzel değil mi ?

Kız 22 yaşında yazmışsın ve yaşlarımız yakın demişsin bi yorumda. 15 yaşında falanmı evlendin 10 yıl çocuk bekledin. Hangi ara okudun öğretmen oldun. Konu başta inandırıcıydı ama sonradan ilgi çektiğini görünce uydurmaya abartılmaya başlamış gibi

Ücretli değil hocam sözleşmeli..kadroludan farkımız çakılı kalmamız ve izin haklarımız maaş vs aynı.

Canım bizim de mutfağımıza ayırdığımız bir bütçemiz var. böyle devam edersen ücretinden keseceğim deyin bence.

Bu nedir ya sinirim bozuldu.

17 de evlendim evlendikten sonra okudum en eski konularıma bakın görürsünüz..10 yıl da çocuğumuz olmadı şuan 13 yıllık evliyiz..yalan dolan yok,yanı var mı böyle zevkine derdim var deyip herkese yorum yetiştiren.yaşımız yakın dediğim yanı 10-20 yıl yok aramızda bi de minyon bi tipim benim yaşımı daha da küçük sanıyor olabilir,en çok 25 gibisin diyen oldu..Beni çok da ciddiye almıyor ve kıskanıyor olabilir bu sebeple..ne bileyim beynim yandı.

Arada yazdığınız mesajlarla şok oldum. Özellikle tükürme olayı.

Bu kadar vahim , psikolojiyi altüst eden bir durum varken siz yeme olayına takmissiniz.

Bakıcı kıtlığı yaşasam , her yol kapalı olsa " dünyayı yesin yeterli çocuklarıma iyi baksın derim.

Ancak sizin ki hem evi süpürüyor , aklı fikri yemekte hem de çocuklarınıza nasıl baktığı ortada.

Konuda ki derdinizin yemek olması şaşırttı beni bu fotoğraf olayından sonra.

Fotoğraf konusu dert ,yeme olayı detay olmalıydı konunuzda.

Başlık dikkatimi çekti sadece yorumları okumaya geldim He bir de sorum var bakıcınız boğa burcumu

Okulum 120 km uzakta.ikiz ve asla arabada yerinde oturmayan iki çocukla gidemiyorum denemedim mi sanıyorsunuz vallahi billahi başka çarem yok,yani birini bulana kadar ya da araç alana kadar kamerayla izlemek dışında çarem yok.

Annem başka memlekette ve küçük kardeşim var okula gidiyor,kv de de yaşlı ve hergün hastane yollarında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…