Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olacak olan o zaten .Bayan gec cikinca surati asiliyomus esiyle yalniz kalmak istiyo demek ki Allah korusun . Evliliklerine iletisimlerine özenip konu sahibinin yerinde olmak isteyebilir her gün duydugumuz seyler artık bunlar.

Kameraları alma Amacım zaten birini bulana kadar gözünü korkutmak.. fazla yumuşak biriyim uyardığım halde devam ediyor uyardığım halde tişört giydirmeye devam ediyor uyardığım halde kurşun kalem vermiş dün vs bilinçsiz biri deyip kendimi teselli ettim uyardım düzelir dedim.2. Haftası henüz bitti..Ümit ettim işte ne bileyim

ne kadar para veriyorsunuz bu bakıcıya? Başka konunuzda okudum esiniz asgari ücret alıyormuş. hadi siz izin alamıyorsunuz ama eşiniz baksa bir süre?
Ev kredimiz var diye eşim çıkmıyor bana kalsa da ev kredisine girmezdik o evde çocuklara bakardı ben çalışırdım da dinlemedi.

Zaten naifliğinizden verdiginiz kibar cevaplardan anlıyoruz sizi . Ama burda kimse sizin ve cocuklarinizin kötu olmasini istemez.Cocuklar Allah a emanetler su sekilde cunku kiz cahil bilincsiz falan degil gayet bile isteye bu sekil davraniyo gerek size gerek cocuklara . Ve kizla esinizi bir arada tutmamaya calisin esiniz baksini yakalamis olabilir neler neler oluyor .Evinizi evi bellemis. Hakkinizds hayirlisi olsun diyelim kameradan sonra buraya tekrar yazin lütfen herkes merak etti.

ne kadar para veriyorsunuz bu bakıcıya? Başka konunuzda okudum esiniz asgari ücret alıyormuş. hadi siz izin alamıyorsunuz ama eşiniz baksa bir süre?
1500+yol+yemek kahvaltı
--hamur işlerini buzluğa atın. akşamları yiyeceğiniz kadarını çıkarıp ısıtın.
acaba evine götürüyor olabilir mi? emin misiniz yediğinden?
emin değilim hayır

Kurtulun bu kızdan. Niyeti bozmuş bu kız Allah korusun sizi ve ailenizi. Risk almaya değmez.

Kreşe ver ve bu obur ruh hastasından kurtul hemen bugün

Icim sogudu valla. Boyleleri is yapmasin bir zahmet

Mesajları okuyorum ve diyorum ki, fakesinizdir inşAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı ya
Şu konuşma üzerine evinizde 1 dakika kalmamalıydı.
Acilen yeni birini bulun.
Hadsiz, densiz şey!
Bit kadar çocuğun yanında ettiği laflar bir kenara, olayı anlatış biçimi bile nefret dolu.
Kendi duygularını anlatmış gibi değil mi

Amanın kaynayaya bak evlerden ırak. Ben de kamera koysam kimbilir nelerini yakalarım kv nin ama sinirim bozulmasın diye yapmıyorum.

Önceden açmış olduğunuz bi konuda öfke kontrolünüz olmadığını anlatmışsınız herşeye bağıran geçmişi takıntı haline getiren eşinize çok yüklenen biriymimişsiniz

Bu konuda neden bu kadar sakinsiniz
Konu bakıcının yemesinden kıskançlığa doğru ilerlemiş niye en başta yazmadınız

Not:Her yorumunuza da ifade bırakmayın itici olmaya başladı

Ah ah. Size fake diyen olmuş. Benzerini bende yaşadım. Hem çok açgözlüydü hem de eşimden bahsederken oğluma o yakışıklı baban diye bahsederdi. Yatak odalarını ve eşler arası özel hayatı merak ederdi. Ben evde olduğum halde cep tl ile ya sürekli konuşur ya da nette gezinirdi. Hakkım helal mı değil. İnsanlara güvenimi kaybettim. Bize de referans olmuşlardı

Maalesef fake değilim 9 yıllık üyeyim eski konularım da var bakıcı kreş arayışım..
ben size inanıyorum.zira önceki mesajimda da bahsettiğim gibi öyle bakıcılara denk geldim.benim değil ama arkadaşımın bakıcısı.sirf çocuğu mutlu diye herşeyine göz yumuyordu maalesef.sabahtan aksama kadar sosyal meyadada takılır arkadasimjn kıyafetlerini giyip profil resmi yapar ki bu resimleri arkadaşımda gorur,makyaj malzemelerini kullanır,evdeki herşeyi yeyip içer.cani çektiği şeyleri pişirir pasta börek kısır.hatta daha bile fazlası tek tük kirli bluz tişörtü varsa getirip arkadasimin çamaşır gunuyse onlarla yıkarmış.biz dinlerken sinir krizleri geçirirken o çocuğum mutlu diyerekten bunlara hep göz yumdu.cocuk buyyuncede kreşe verdiler.

Siz de takmışsınız bana ben okuduğumu bilin istedim,bazı arkadaşlar konu açıp toz oluyor sonra burda herkes söyleniyor neden yok oldu diye.. benim amacım bu...Öfkem geçmişe ve eşimin hayatımızla ilgili önemli kararlara..Bu konuda da defalarca söyledim yine söylüyorum iyi niyetli düşünmek zorunda hissettim çünkü kız daha önce bakıcı olarak çalışmamış Bn de bilinçsiz deyip düzelir diye düşündüm...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…